kızlar ben kaçıyorum malum mesai bitti. evdede temizlik yapıcam. bugün temizlik günü.
yarında işten sonra zong.gideriz sanırım. şu avatar filmini izlemek istiyorum demirpark sinemasında. ereğli gerçekten çok güzel bir yer ama sineması berbat. öpüyorum herkesi.
diyete devaaaaaammmmmm.
kızlar şimdi ablama kan değerlerimi gösteriyordum bi baktm ldl kolestrolümde yüksek çıktı et diye diye ay ağlayacam bu kan testlerinden nefret ediyorum yaa moralim çok bozuldu iyicee
Canım hem yatarak hem ayakta oldukça tuzlu. Ben biraz bilinçsiz yazdım dünkü mesajı kendime göre düşündüm. Ben gebeliğim boyunca doktora muayene ücreti vermedim eşim ve babmdan ötürü aslında her ay gitmen gerekiyor tabi, tahliller öyle çok tutmuyor eğer herşey yolunda ise. Böyle düşününce hem yatarak hem ayakta imkanın varsa yaptır çok iyi olur ama onlarında çok çeşidi var sınırlı falan iyi bir sigortacı ile konuşman gerekiyor. Eğer yoksa güvenebileceğin birisi yönlendirebilirim.
Benim doktorum özeldi şişlideydi muayenesi aile dostomuz çok süper bir kadın işinin de ehli. çok memnun kaldım. çapa ve cerrahpaşadaki hocalarda muayenehanede takip ediyor zaten üniversite de hoca farkı var aynı hesaba gelir hem de dışarıda daha çok ilgilenirler ama ücretleri uzmanlardan fazladır.
Tam gün yasası görüşmeleri sürüyor herhalde 1-2 güne netleşir.
Hiç kafanı karıştırmaa canım sor cevap vereyim :)
günaydın canım çok geç uyumuşsun yada gece uykun kaçtı. olsun 100 gr nedirki.
Canım, haklısın. Uzman dr ve hastane yeterli. Ama burada doğum masrafları çok yüklü. Evimin yakınlarındaki hastaneleri araştırdım. Fiyatlar korkunç. Neredeyse doğumun kendisi sigorta ödemesine denk geliyor. Ve, emekli sandığı da kalktı. Eskiden (bugüne kadar) hastaneler daha az ücret talep ediyordu. Artık bi çok şey belirsiz. Beni de bu belirsizlik rahatsız ediyor.nactigalcim;sağlık sigortasını kafana ne takıldıda istiyorsun bilmiyorum hayatım ama doğum ve sağlıklı gebelik için bu konuda uzman bir dr ve hastane yeterli diye düşünüyorum. ama çok çok rahat etmek istiyorsan yaptır. benim yok,ben özel hastanede yaptım çok rahattım,dr da çok iyiydi.
kızlar kilom 88.5 çok işim var kusurabakmayın şimdi aklıma geldi ya arkadaşımda moralimi bozdu biraz otrioid hastası bu gün doktora gitti bide benim durumumu sor dedim tekrar doktora gitmeme gerek varmı gelsinmi falan diye doktor o haşimato hastası demiş ayyy ne oluyor yaaa
günaydın kızlar
tartıldım sonuç kötü ama adın dediği gibi irade bizim elimizde 1 ay öncesinde bırakmasaydım 65in altını görecektim ama bugün 69.0 ve reglimin son günü(
kızlar çorba diyetine başlıyorum akşamdan çorbamı pişirmedim şimdi düdüklüye attım mercimeği...
bu arada 1 elma yedim ...
başarabilirsem bu diyette meyve olarakta sadece elma yemek istiyorum
Aventurin
Metalik parıltılar saçan ve tanecikli bir yapıya sahip, açık yeşil bir Kuvars türü olan Aventurine aynı zamanda Yıldız Taşı da denmektedir. Kalbin yakınına yerleştirildiğinde, kalbi diğer insanların olumsuzluklarından koruyacak bir enerji yayar. Bu taşın Yeşim taşı ve Pembe Kuvars arasında bir yumuşaklığı vardır. Sizin, fazla hassaslaşmadan yumuşak ve açık yürekli olmanızı sağlar. Kalbini kapattıktan sonra şimdi yeniden açmaya hazırlanan kimseler için yatıştırıcı bir etki yapar. Bu pürüzsüz taşı göğsünüzün üzerinde doğrudan cildinize temas ettirmek en iyi yoldur. Şayet taş sivri ise, o zaman sivri ucu yukarıya getirmek gerekir. Bu taş sınırsız imkanlar taşıdır, size geniş ufuklar açar. Hayal kuranların taşı olarak da tanınır. Kendinizi sınırlanmış, engellenmiş, dar düşünce kalıpları ya da modası geçmiş davranışlar içine sıkışmış hissettiğinizde bu taşı kullanabilirsiniz. Özellikle kendi bildiğini okuyan genç insanlar için çok uygundur.
melisciğim taşın özelliği buymuş
kızlar şimdi ablama kan değerlerimi gösteriyordum bi baktm ldl kolestrolümde yüksek çıktı et diye diye ay ağlayacam bu kan testlerinden nefret ediyorum yaa moralim çok bozuldu iyicee
kızlar ben bugün iyiydim sabah 1 tahıllı simit yemiştim onun dışında öğlenim 1 tabak kıymalı ıspanak 1dilim ekmeğin kabuğuyla, akşam 1 kase salata 2 köfte yarım kase yoğurt yedim. Güzeldi bence.
kızlar ben bugün iyiydim sabah 1 tahıllı simit yemiştim onun dışında öğlenim 1 tabak kıymalı ıspanak 1dilim ekmeğin kabuğuyla, akşam 1 kase salata 2 köfte yarım kase yoğurt yedim. Güzeldi bence.
Gayet iyiymişsin cnaım. Ben de bugün iyiydim.
Sabah standart kahvaltı. Öğleye doğru 1 bardak light süt, 1 pk etiform. Öğlen 3/4 simit ve peynir. Birazdan da çorba içeceğim.
kızlar şöyle bir günümü toparlayıp yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeğyle yağsız tost
ara yok
öğle 1 kase mercimek çorbası
ara 3 diyet bisküvi
akşam 1,5 kase tarhana çorbası
ara 2 diyet bisküvi
suyu ne yazık ki çok içemedim kızlar sadece 1 litre yarın o konuyu da halledicem yeşil çayım bitmişti gidip almam gerekiyo onu da
senin de çok güzel olmuş canım neredeyse hep sıvı tüketmişsin. Afiyet olsun..
bugün neler yediğimi yazayım;
sabah: bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmekle
ara: bir tane milföy
öğle: bir milföy
ara bir erik(ismini bilmiyorum ama erik cinsi)
akşam: bir tabak yemek ve çok az turşu kavurması
çok yorgunum sanırım haftanın son günü olduğu için
herkeze iyi geceler :))
akşam yemeğimdn sonra 1 elma yedim
şimdi yavaş yavaş yatmaya hazırlanıyorum ii geceler
seninde günün çok güzel geçmiş canım spora devam ediyor musun peki?
kızlar şöyle bir günümü toparlayıp yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeğyle yağsız tost
ara yok
öğle 1 kase mercimek çorbası
ara 3 diyet bisküvi
akşam 1,5 kase tarhana çorbası
ara 2 diyet bisküvi
suyu ne yazık ki çok içemedim kızlar sadece 1 litre yarın o konuyu da halledicem yeşil çayım bitmişti gidip almam gerekiyo onu da
bugün neler yediğimi yazayım;
sabah: bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmekle
ara: bir tane milföy
öğle: bir milföy
ara bir erik(ismini bilmiyorum ama erik cinsi)
akşam: bir tabak yemek ve çok az turşu kavurması
çok yorgunum sanırım haftanın son günü olduğu için
herkeze iyi geceler :))
ii geceler kızlar
başım ağrıyo(
dün adam akıllı uyuyamadım sanırım bu yüzden
melzeyit canım benin hem ii kolestrolüm hem kötü kollestrolüm yüksek çıktı
doktor gayet dengeli spora devam dedi hiç korkulacak bişey yk dedi
sende spor yap aslında bende düzenli yapmıyorum ama artık bütün kısa mesafeleri yürüyorum
bi de yemeklerimdeki yağları azalttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?