Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam melisim sağolasın.. takımdan hiç getirmiyim o zaman :)) yüsüzlüğü son noktasına kadar kullanayım :)) hoşkalın...
güzel insan günaydın.
belki çoktan uyandın,bitti mi kahvaltın.
hadi güzel başla güne,anı yaşa takılma düne.
geçmişi unut bak geleceğe,
birgün yaşayıp mutlu uçan kelebeğe.
hayatla tanışmadan gülen bebeğe.
bilmeden yaşıyoruz ne olacak seneye.
doktor mutluluk yazdı reçeteye.
gittik bulamadık eczaneye.
sizce bu ilaç nerede?
bence tam içinizde,ortaya çıkabilir isteyince.
hayatı yaşa ince ince.
küçük şeylerden mutlu olmayı bilince,
sorun çözülüveriyor bence.
kıyamam ben sana yaa. ah bu duygusallığımız yokmu. ne olacak halimiz bilmem. :1hug:
a.s.
afiyet olsun dosbacım iç bacım iç acıktıkça çorba iç. yoğurt ye,meyve ye. bir müddet sonra yiyesin gelmiyor.
güzel insan günaydın.
belki çoktan uyandın,bitti mi kahvaltın.
hadi güzel başla güne,anı yaşa takılma düne.
geçmişi unut bak geleceğe,
birgün yaşayıp mutlu uçan kelebeğe.
hayatla tanışmadan gülen bebeğe.
bilmeden yaşıyoruz ne olacak seneye.
doktor mutluluk yazdı reçeteye.
gittik bulamadık eczaneye.
sizce bu ilaç nerede?
bence tam içinizde,ortaya çıkabilir isteyince.
hayatı yaşa ince ince.
küçük şeylerden mutlu olmayı bilince,
sorun çözülüveriyor bence.
adcım kızım uyudu fırsat bu fırsat ben de biraz uzanayım başım çok ağrıyor.
öpüyorum uyanınca uğrarım yine.
akşama doğru baktın gene acıktın yoğurt yersin hayatım. hafif şeyler tüketerek,sık sık yiyerek metabolizmayı hızlandıracağız diye tahmin ediyorum. aslında bende çorbayı az ama sık yemek istiyorum.öğle yemeklerinde 1 kase dolusu yiyorum çünkü akşama kadar başka çorba içme şansım olmuyor. gerçi ne kadar doluda yesem 1 saat sonra acıkıyorum ama az ve sık yemek daha çok fayda eder diye düşünüyorum.
beğendiğinize sevindim hayatım. ne mutlu bana.
öğle yemeğimde 1 kase dolusu ezogelin çorba ve salata vardı. ardından belirli aralıklarla 1 bardak çay ve ıhlamur içtim.elma ve süt almayı unuttum yanıma.onun yerine mısırpirinçpatlaklı form yiyorum 3 ad.yicem. bugün işyerinde çok canım sıkılıyor,doğrudürüst işde yok çok sıkıldııım.
meliscim keşke telin fişini çekseydin,neyse dinlenebildiğine sevindim.afiyet olsun canım.
melzeyit taşlarla aran çok iyi,falcılar gibisin.yıldız taşının özelliği ne?bu arada afiyet olsun canım.