Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam melisim sağolasın.. takımdan hiç getirmiyim o zaman :)) yüsüzlüğü son noktasına kadar kullanayım :)) hoşkalın...

güzel insan günaydın.
belki çoktan uyandın,bitti mi kahvaltın.
hadi güzel başla güne,anı yaşa takılma düne.
geçmişi unut bak geleceğe,
birgün yaşayıp mutlu uçan kelebeğe.
hayatla tanışmadan gülen bebeğe.
bilmeden yaşıyoruz ne olacak seneye.
doktor mutluluk yazdı reçeteye.
gittik bulamadık eczaneye.
sizce bu ilaç nerede?
bence tam içinizde,ortaya çıkabilir isteyince.
hayatı yaşa ince ince.
küçük şeylerden mutlu olmayı bilince,
sorun çözülüveriyor bence.

çok anlamlı ve güzel zaten duygusal günümdeyim adcım tam oldu :a015:

13.TAKIM 139. ETAP
ad1 (55.9 / 55.3 / 0.4 / 0.72%)
dosba (68.4 / 69.0 / -0.6 / -0.89%)
melis08 (62.1 / 62.1 / 0.0 / 0.00%)
fikriye_bg (geri dönmek üzere ayrıldı, 71.0)
Nachtigall ( 61.3 / 61.4 / -0.1 / -0.16%)
bhr.87 (84.6 / 83.1 / 1.5 / 1.77%)
melzeyit (79.0 / 78.5 / 0.5 / 0.63%)
scapula ( 79.8 / 79.8 / 0.0 / 0.0%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (491.1 / 489.4 / 1.7 / 0.35%)

kıyamam ben sana yaa. ah bu duygusallığımız yokmu. ne olacak halimiz bilmem. :1hug:
a.s.

kıyamam ben sana yaa. ah bu duygusallığımız yokmu. ne olacak halimiz bilmem. :1hug:
a.s.

adcım doğumdan sonra böyle oldum aslında çok katı bir insandım. Şimdi bir de regl ve uykusuzluk iyice perişan etti.

bu arada sonuçları verdim hadi hayırlısı haftalardır ilk defa ekside değiliz kilo veren arkadaşlara çok teşekkürler. Scapulacım bildirim yapmadın neyse özelde uyardım.
saruboceq canım seni haftaya listeye alırız güzel kilo ver ;=)
duru ve nur sizler de önümüzdeki hafta yine paylaşımınıza göre listedesiniz.

güzel insan günaydın.
belki çoktan uyandın,bitti mi kahvaltın.
hadi güzel başla güne,anı yaşa takılma düne.
geçmişi unut bak geleceğe,
birgün yaşayıp mutlu uçan kelebeğe.
hayatla tanışmadan gülen bebeğe.
bilmeden yaşıyoruz ne olacak seneye.
doktor mutluluk yazdı reçeteye.
gittik bulamadık eczaneye.
sizce bu ilaç nerede?
bence tam içinizde,ortaya çıkabilir isteyince.
hayatı yaşa ince ince.
küçük şeylerden mutlu olmayı bilince,
sorun çözülüveriyor bence.

gece bende düzenli uyuyamadım eşim olmadığı için ... inann kendime geldim canım teşekkürler

adcım kızım uyudu fırsat bu fırsat ben de biraz uzanayım başım çok ağrıyor.
öpüyorum uyanınca uğrarım yine.

geçmiş olsun canım iyi uykular

akşama doğru baktın gene acıktın yoğurt yersin hayatım. hafif şeyler tüketerek,sık sık yiyerek metabolizmayı hızlandıracağız diye tahmin ediyorum. aslında bende çorbayı az ama sık yemek istiyorum.öğle yemeklerinde 1 kase dolusu yiyorum çünkü akşama kadar başka çorba içme şansım olmuyor. gerçi ne kadar doluda yesem 1 saat sonra acıkıyorum ama az ve sık yemek daha çok fayda eder diye düşünüyorum.
beğendiğinize sevindim hayatım. ne mutlu bana.

akşama doğru baktın gene acıktın yoğurt yersin hayatım. hafif şeyler tüketerek,sık sık yiyerek metabolizmayı hızlandıracağız diye tahmin ediyorum. aslında bende çorbayı az ama sık yemek istiyorum.öğle yemeklerinde 1 kase dolusu yiyorum çünkü akşama kadar başka çorba içme şansım olmuyor. gerçi ne kadar doluda yesem 1 saat sonra acıkıyorum ama az ve sık yemek daha çok fayda eder diye düşünüyorum.
beğendiğinize sevindim hayatım. ne mutlu bana.

ayyy inş. sonuçta ii olcak adcım

uyandık :)))
fena sayılmazdı uykumuzun tam orta yerinde çalan yanlış telefon dışında. Dinlendim :) şimdi de yemek yiyoruz yemekte kıymalı ıspanak var.

öğle yemeğimde 1 kase dolusu ezogelin çorba ve salata vardı. ardından belirli aralıklarla 1 bardak çay ve ıhlamur içtim.elma ve süt almayı unuttum yanıma.onun yerine mısırpirinçpatlaklı form yiyorum 3 ad.yicem. bugün işyerinde çok canım sıkılıyor,doğrudürüst işde yok çok sıkıldııım.
meliscim keşke telin fişini çekseydin,neyse dinlenebildiğine sevindim.afiyet olsun canım.
melzeyit taşlarla aran çok iyi,falcılar gibisin.yıldız taşının özelliği ne?bu arada afiyet olsun canım.

kızlar bu hafta herkes akşam yemeğinde çorba ve/veya salata yesin bir de engeç yemek 7den bitsin 7den sonra ağıza lokma koymak yok sadece su ve yeşil çay olabilir. Bakalım sonuç ne olacak. Hadi bu hafta 1. olalım ne dersiniz.

Aventurin

Metalik parıltılar saçan ve tanecikli bir yapıya sahip, açık yeşil bir Kuvars türü olan Aventurine aynı zamanda Yıldız Taşı da denmektedir. Kalbin yakınına yerleştirildiğinde, kalbi diğer insanların olumsuzluklarından koruyacak bir enerji yayar. Bu taşın Yeşim taşı ve Pembe Kuvars arasında bir yumuşaklığı vardır. Sizin, fazla hassaslaşmadan yumuşak ve açık yürekli olmanızı sağlar. Kalbini kapattıktan sonra şimdi yeniden açmaya hazırlanan kimseler için yatıştırıcı bir etki yapar. Bu pürüzsüz taşı göğsünüzün üzerinde doğrudan cildinize temas ettirmek en iyi yoldur. Şayet taş sivri ise, o zaman sivri ucu yukarıya getirmek gerekir. Bu taş sınırsız imkanlar taşıdır, size geniş ufuklar açar. Hayal kuranların taşı olarak da tanınır. Kendinizi sınırlanmış, engellenmiş, dar düşünce kalıpları ya da modası geçmiş davranışlar içine sıkışmış hissettiğinizde bu taşı kullanabilirsiniz. Özellikle kendi bildiğini okuyan genç insanlar için çok uygundur.

melisciğim taşın özelliği buymuş

öğle yemeğimde 1 kase dolusu ezogelin çorba ve salata vardı. ardından belirli aralıklarla 1 bardak çay ve ıhlamur içtim.elma ve süt almayı unuttum yanıma.onun yerine mısırpirinçpatlaklı form yiyorum 3 ad.yicem. bugün işyerinde çok canım sıkılıyor,doğrudürüst işde yok çok sıkıldııım.
meliscim keşke telin fişini çekseydin,neyse dinlenebildiğine sevindim.afiyet olsun canım.
melzeyit taşlarla aran çok iyi,falcılar gibisin.yıldız taşının özelliği ne?bu arada afiyet olsun canım.

öğlen yemeğin güzel olmuş ben de bir tabak kıymalı ıspanak yedim 1 dilim ekmeğin kabuğuyla içini melis yedi :)
canım ne bileyim beni evden kimse aramaz annem arar o da uyuyacağımızı biliyordu düşünemedim çekmeyi. cebi sessize almıştım ama.

Back