Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bhrcım tam tahmin ettiğim gibi olmuş,ama yemek sonrasının ki gerçi çok yemediğim için saymıyorum aslında ve adet olmamın etkisi varmıdır diye düşünüyorum yana 200-300 gr daha gitmiş olabilirmiki. valla hayatım inan o güzel ve şık giyinmiş hatunlara bakarken çok gaza geliyorum,hırslandırıyorum kendimi iyi oluyor gerçekten.bir kere başlamak ve gerçekten istemek gerekiyor ben artık sıkıldım hayatım. 4 günün sonucu oldu canım ama pazar günüde tartılacağım.
inşallah bundan sonraki tahlillerin iyi çıkar hayatım.
melzeyitim iyiki gittin dr.a,artık bundan sonra çözümü neyse onu uygulaman gerekiyor. bencede hayatım tuzu kısabildiğin kadar kıs.bir müddet sıkıntı çekersin ama insan zamanla onada alışıyor,bu sefer tuzlu yiyemezsin. zaten sıkıntıdan başka bişey değil. bu arada unutmadan yazayım,patik işini unutmadım hayatım aklımda ama inan bazanın altından hurcu çıkarmak zor geliyor.ama haftasonu sö çıkarım bakıcam.dediğim gibi yapabilirsem resminide eklerim.
melankolicim sıkıntılarını inşallah biran önce atarsın üzerinden. ne güzel sporla motivasyon oluyorsun,banada şart ama malesef kesemizin şartları,vücudumun şartlarına uymuyor.
nurcum yavruna 40bin kere maşallah. afiyetolsun,kan olsun can olsun kuzucuğa yedikleri inşallah.
meliscim sonuç yazdığım gibi oldu hayatım,ama inan pes etmek yok. kısa süreliğine başlamadım bu diyete veresiye kadar yada olmuyor diyesiye kadar devam.
zaman gerçekten çabuk geçiyor hayatım,diyorum ki kendime 1 ay dayanabilseydim şimdiye kadar kilolardan kurtulmuştum.
canım gerçekten zor bir geceymiş,yardımcı olacak biri olursa en azından gündüzzleri rahat hareket temen için iyi olur yoksa bugece sinir patlaması yaşayabilirsin.
afiyet olsun canım.
nactigalcim;sağlık sigortasını kafana ne takıldıda istiyorsun bilmiyorum hayatım ama doğum ve sağlıklı gebelik için bu konuda uzman bir dr ve hastane yeterli diye düşünüyorum. ama çok çok rahat etmek istiyorsan yaptır. benim yok,ben özel hastanede yaptım çok rahattım,dr da çok iyiydi.

kızlar kilom 88.5 çok işim var kusurabakmayın şimdi aklıma geldi ya arkadaşımda moralimi bozdu biraz otrioid hastası bu gün doktora gitti bide benim durumumu sor dedim tekrar doktora gitmeme gerek varmı gelsinmi falan diye doktor o haşimato hastası demiş ayyy ne oluyor yaaa

günaydın kızlar
tartıldım sonuç kötü ama adın dediği gibi irade bizim elimizde 1 ay öncesinde bırakmasaydım 65in altını görecektim ama bugün 69.0 ve reglimin son günü :((

kızlar kilom 88.5 çok işim var kusurabakmayın şimdi aklıma geldi ya arkadaşımda moralimi bozdu biraz otrioid hastası bu gün doktora gitti bide benim durumumu sor dedim tekrar doktora gitmeme gerek varmı gelsinmi falan diye doktor o haşimato hastası demiş ayyy ne oluyor yaaa

canım öyle bişey olsaydı kendi doktorun söylemez miydi??
bence bi daha git çünkü insanın içindeki şüphe daha kötü oluyor :((
geçmiş olsun canım umarım haşimato değilsindir

melzeyit ailende varmı böyle bir hastalık,çünkü aynı aile üyelerinde görülür diyor. bence sen başka bir dr daha git hayatım.

meliscim zor bi gece geçirmişsin canım ... ama sen bu inatla tekrar eski huyunu öğretirsin kızına

kızlar çorba diyetine başlıyorum akşamdan çorbamı pişirmedim şimdi düdüklüye attım mercimeği...
bu arada 1 elma yedim ...
başarabilirsem bu diyette meyve olarakta sadece elma yemek istiyorum

dosbacım üzülme ve de üzülmeyle vakit kaybetme canım benim,bir yerden başla ama başlarken haftada 2-3 kilo hayalin olmasın lütfen. olmasınki hayal kırıklığı yaşayıp,tekrar üzülüp sil baştan yapmayasın. :1hug: sen iradeli bir insansın ve yapabileceğini ikimizde biliyoruz.

dosbacım üzülme ve de üzülmeyle vakit kaybetme canım benim,bir yerden başla ama başlarken haftada 2-3 kilo hayalin olmasın lütfen. olmasınki hayal kırıklığı yaşayıp,tekrar üzülüp sil baştan yapmayasın. :1hug: sen iradeli bir insansın ve yapabileceğini ikimizde biliyoruz.

ahhh canım benim hiç hedefimde 2-3 kilo olmadı diyetisyene giderken bile en iyi rekorum 1.2 idi :))
yani çorba ile bu hafta 1 kilo versem moralim tekrar düzelecek
ilaçlarıma da dikkat ediyorum ama ipin ucunu kaçırdım sanırım

günaydınnnnn kilom 83,1 :lepi: şimdi çıkayım evi falan toparlayım tekrar girerim öpüldünüz fıstıklarrr

baharım 1.5 kilo vermişsin tebrikler :lepi:

herkese günaydııın nasılsınız bakem.ben iiyiyim çok şükür.
gelelim yediğime içtiğime.
dün akşam eşim hamsi aldı,ben istemiştim açıkçası,yağlı kağıtta almış,bigüzel yağlı kağıtlara dizip,tavada pişirdim,ızgara gibi oldu zaten.çok fazla yemedim,yanına bol marul salatası yapmıştım,ondan takıldım daha çok. ekmek yemedim zaten.
bu sabahta iyice kızarttığım tost ekmeğinden yapılmış 1 ad kaşarlı tost yedim,ekmek öyle kıtır olmuşki,yerken kıtırtısından başım ağrıdı. :)) ve bir bardak çay. bu yediklerim midemi şişirmedi,masadan gayet rahat kalktım.
gelelim kiloya.bu diyete 56 ile başlamıştım,yani 100 gr almıştım. :( dün akşam tartıldım yemekten sonra ve 500 gr vermiştim.tam 55.5 idim. ancak adet olmamın etkisi varmı bilmiyorum.4 günün sonucu budur kızlar. ara vermeden devam,sadece pazar sabahına söz vermiyorum ama az olacağını düşünüyorum. diğer öğünler yine çorba salata çorba salata. ne demiştim ayda 2 kilo.ancak 2den fazla olur diye tahmin ediyorum.

harika canım sen de kilo vermişsin bu hafta daha iyi olacaktır.

meliscim sonuç yazdığım gibi oldu hayatım,ama inan pes etmek yok. kısa süreliğine başlamadım bu diyete veresiye kadar yada olmuyor diyesiye kadar devam.
zaman gerçekten çabuk geçiyor hayatım,diyorum ki kendime 1 ay dayanabilseydim şimdiye kadar kilolardan kurtulmuştum.
canım gerçekten zor bir geceymiş,yardımcı olacak biri olursa en azından gündüzzleri rahat hareket temen için iyi olur yoksa bugece sinir patlaması yaşayabilirsin.
afiyet olsun canım.

harikasın canım ne diyim azmin zaferi olacak.
annem burada şimdi canım ama benim annem gezmeye gelir sadece kafamçokkarıştı eşim biraz idare etse iyi ama erkekler çok bencil bu gece bize kızıp kızıp uyudu tekrar.

melzeyitim şok oldum sanırım 78.5 demek istedin :) yarım kilo vermişsin işte. Sen kendin git görüş canım bir yanlışlık olabilir.

evet yarım kilo verebildim aslında 78.2 idi mcumartebi günü ama biliyorsunuz ödem problemi var bende kesinlikle şu enfeksiyon problemini halledeyim haftaya tekrar gidecem kan tahlilivermeye

günaydın kızlar klom aynı aslında kilo vermiştim ama şu an reglim hem de neredeyse hiç uyumadım onun etkisi ile farketmemiş görünüyor.
elimle bir canavar yarattım kızımın odasını 2 aylıkken ayırdım meme emiyordu geceleri 2 saatte bir uyasnmasına ve bazen 1-2 saat uyummasın dayanıp çok güzel bir alışkanlık verdim yatağında ve kendi odasında uyuyordu. 2 ay önceydi melis 1-2 ay deliksiz uyumaya başlamıştı ben de rahata alıştım sanırım sonra dişten dolayı tekrar uyanmaya başlayınca geceleri üşendim sanırım aldım bizim yatağa götürdüm meme emdi uyuyunca eğer ben uyuyakalmazsam yatağına götürdüm. Neyse sanırım bizim yanımızda uyumaya alıştı cadı gece ilk uyuduğunda yatağına koyuyorum derin oluyor uyukusu ama bir daha uyanınca mümkün değil yatağında yatmıyor uyuyor koyuyorum uyanıyor dün inat ettim bunu 3 gün evdeyim çözmeliyim diye düşündüm ama perişan oldum. Gece 1'de uyumuştum melis 2.30 da uyndı 5.30 a kadar mücadele ettim kendi yatağında yatması konusunda sinirden ağladım çok. Neyse 3 saat mücadelenin ardından kendi yatağınada uyudu ama 8de uyandı uykumun en güzel yerinde. Perişanım. Bugün ve yarında aynı şekilde davransam sanırım olacak, inşallah dün gece gibi zor olmaz.

16 aydır uğruna uğraştıuğım şeyi 1 ayda bozdum ya kendime çok kızıyorum.

ay ben onu hiç yapmadım yatağını bile zor ayırdım odasını yeni yaptım çok küçük diye geçen sene oda yaptım ona sonra benim yatağımda yattı uyudu be ngötürdüm şimdide anne istersen benimle yatabilirsin diyor alıştır canım alıştır sonra pişman olursun ben çok pişmanım ah ah şimdide gülüyor bu benim yatağım sen istersen yatabilirsin diyor
ama birtane daha olursa asla kendi rahatım için yanımda yatırmayacam odasını hemen doğduğu hafta ayıracam

kızlar mercimek çorbamı içiyorum bol pul biberli ...biber yağ yakımını kolaylaştırıyormuş
haftaya iyi sonuç almak istiyoruuuummmmm

dosbacım boşver canım olan oldu. çözüme bakacağız tatlım.
meliscim inşallah başarabileceğimi ümid ediyorum,durmak istemiyorum,bozarım diye. eyvahedigeldismile

afiyet olsun dosbacım iç bacım iç acıktıkça çorba iç. yoğurt ye,meyve ye. bir müddet sonra yiyesin gelmiyor.

günaydın kızlar
tartıldım sonuç kötü ama adın dediği gibi irade bizim elimizde 1 ay öncesinde bırakmasaydım 65in altını görecektim ama bugün 69.0 ve reglimin son günü :((

regl şişkinlipği de vardır canım. bu hafta çorbayla güzel kio verisin canın sıkma.

meliscim zor bi gece geçirmişsin canım ... ama sen bu inatla tekrar eski huyunu öğretirsin kızına

evet bu akşam umarım kolay geçer.

güzel insan günaydın.
belki çoktan uyandın,bitti mi kahvaltın.
hadi güzel başla güne,anı yaşa takılma düne.
geçmişi unut bak geleceğe,
birgün yaşayıp mutlu uçan kelebeğe.
hayatla tanışmadan gülen bebeğe.
bilmeden yaşıyoruz ne olacak seneye.
doktor mutluluk yazdı reçeteye.
gittik bulamadık eczaneye.
sizce bu ilaç nerede?
bence tam içinizde,ortaya çıkabilir isteyince.
hayatı yaşa ince ince.
küçük şeylerden mutlu olmayı bilince,
sorun çözülüveriyor bence.

ay ben onu hiç yapmadım yatağını bile zor ayırdım odasını yeni yaptım çok küçük diye geçen sene oda yaptım ona sonra benim yatağımda yattı uyudu be ngötürdüm şimdide anne istersen benimle yatabilirsin diyor alıştır canım alıştır sonra pişman olursun ben çok pişmanım ah ah şimdide gülüyor bu benim yatağım sen istersen yatabilirsin diyor
ama birtane daha olursa asla kendi rahatım için yanımda yatırmayacam odasını hemen doğduğu hafta ayıracam

canım en yisi ben yapmıştım 2 aylıkken ve çok rahattı sonra ne olduysa oldu aslında şimdi önemli çok bilinçlendi ama benimn gücüm bitti kış günlerinde sıcak yataktan çıkıp gitmek zor geliyor alışkanlık olmuş zaten 1 ayda (16 ay yatağında yatsın 1 ay yanımıza aldık hemen alıştı) neyse halledeceğim inşallah.
evet canım çok önemli yeni bebişte kesin yap sen de.

dosbacım boşver canım olan oldu. çözüme bakacağız tatlım.
meliscim inşallah başarabileceğimi ümid ediyorum,durmak istemiyorum,bozarım diye. eyvahedigeldismile

motivasyon çok önemli adım sen de bunu sağladın bu seni bayaa götürür hedefine ulaşana kadar durma bence.

kızlar mercimek çorbamı içiyorum bol pul biberli ...biber yağ yakımını kolaylaştırıyormuş
haftaya iyi sonuç almak istiyoruuuummmmm

evet biberi ben de duymuştum. Hadi bakalım koly gelsin.

kızlar tam kahvaltı yapıyorduk annem geldi sürpriz birlikte yaptık. Daha yeni gitti listelerw bakarım şimdi buradayım ama çok eksik var sanırım.

Back