kızlar kilom 88.5 çok işim var kusurabakmayın şimdi aklıma geldi ya arkadaşımda moralimi bozdu biraz otrioid hastası bu gün doktora gitti bide benim durumumu sor dedim tekrar doktora gitmeme gerek varmı gelsinmi falan diye doktor o haşimato hastası demiş ayyy ne oluyor yaaa
dosbacım üzülme ve de üzülmeyle vakit kaybetme canım benim,bir yerden başla ama başlarken haftada 2-3 kilo hayalin olmasın lütfen. olmasınki hayal kırıklığı yaşayıp,tekrar üzülüp sil baştan yapmayasın. :1hug: sen iradeli bir insansın ve yapabileceğini ikimizde biliyoruz.
günaydınnnnn kilom 83,1 :lepi: şimdi çıkayım evi falan toparlayım tekrar girerim öpüldünüz fıstıklarrr
herkese günaydııın nasılsınız bakem.ben iiyiyim çok şükür.
gelelim yediğime içtiğime.
dün akşam eşim hamsi aldı,ben istemiştim açıkçası,yağlı kağıtta almış,bigüzel yağlı kağıtlara dizip,tavada pişirdim,ızgara gibi oldu zaten.çok fazla yemedim,yanına bol marul salatası yapmıştım,ondan takıldım daha çok. ekmek yemedim zaten.
bu sabahta iyice kızarttığım tost ekmeğinden yapılmış 1 ad kaşarlı tost yedim,ekmek öyle kıtır olmuşki,yerken kıtırtısından başım ağrıdı. :)) ve bir bardak çay. bu yediklerim midemi şişirmedi,masadan gayet rahat kalktım.
gelelim kiloya.bu diyete 56 ile başlamıştım,yani 100 gr almıştım.dün akşam tartıldım yemekten sonra ve 500 gr vermiştim.tam 55.5 idim. ancak adet olmamın etkisi varmı bilmiyorum.4 günün sonucu budur kızlar. ara vermeden devam,sadece pazar sabahına söz vermiyorum ama az olacağını düşünüyorum. diğer öğünler yine çorba salata çorba salata. ne demiştim ayda 2 kilo.ancak 2den fazla olur diye tahmin ediyorum.
meliscim sonuç yazdığım gibi oldu hayatım,ama inan pes etmek yok. kısa süreliğine başlamadım bu diyete veresiye kadar yada olmuyor diyesiye kadar devam.
zaman gerçekten çabuk geçiyor hayatım,diyorum ki kendime 1 ay dayanabilseydim şimdiye kadar kilolardan kurtulmuştum.
canım gerçekten zor bir geceymiş,yardımcı olacak biri olursa en azından gündüzzleri rahat hareket temen için iyi olur yoksa bugece sinir patlaması yaşayabilirsin.
afiyet olsun canım.
kızlar kilom 88.5 çok işim var kusurabakmayın şimdi aklıma geldi ya arkadaşımda moralimi bozdu biraz otrioid hastası bu gün doktora gitti bide benim durumumu sor dedim tekrar doktora gitmeme gerek varmı gelsinmi falan diye doktor o haşimato hastası demiş ayyy ne oluyor yaaa
günaydın kızlar klom aynı aslında kilo vermiştim ama şu an reglim hem de neredeyse hiç uyumadım onun etkisi ile farketmemiş görünüyor.
elimle bir canavar yarattım kızımın odasını 2 aylıkken ayırdım meme emiyordu geceleri 2 saatte bir uyasnmasına ve bazen 1-2 saat uyummasın dayanıp çok güzel bir alışkanlık verdim yatağında ve kendi odasında uyuyordu. 2 ay önceydi melis 1-2 ay deliksiz uyumaya başlamıştı ben de rahata alıştım sanırım sonra dişten dolayı tekrar uyanmaya başlayınca geceleri üşendim sanırım aldım bizim yatağa götürdüm meme emdi uyuyunca eğer ben uyuyakalmazsam yatağına götürdüm. Neyse sanırım bizim yanımızda uyumaya alıştı cadı gece ilk uyuduğunda yatağına koyuyorum derin oluyor uyukusu ama bir daha uyanınca mümkün değil yatağında yatmıyor uyuyor koyuyorum uyanıyor dün inat ettim bunu 3 gün evdeyim çözmeliyim diye düşündüm ama perişan oldum. Gece 1'de uyumuştum melis 2.30 da uyndı 5.30 a kadar mücadele ettim kendi yatağında yatması konusunda sinirden ağladım çok. Neyse 3 saat mücadelenin ardından kendi yatağınada uyudu ama 8de uyandı uykumun en güzel yerinde. Perişanım. Bugün ve yarında aynı şekilde davransam sanırım olacak, inşallah dün gece gibi zor olmaz.
16 aydır uğruna uğraştıuğım şeyi 1 ayda bozdum ya kendime çok kızıyorum.
günaydın kızlar
tartıldım sonuç kötü ama adın dediği gibi irade bizim elimizde 1 ay öncesinde bırakmasaydım 65in altını görecektim ama bugün 69.0 ve reglimin son günü(
meliscim zor bi gece geçirmişsin canım ... ama sen bu inatla tekrar eski huyunu öğretirsin kızına
ay ben onu hiç yapmadım yatağını bile zor ayırdım odasını yeni yaptım çok küçük diye geçen sene oda yaptım ona sonra benim yatağımda yattı uyudu be ngötürdüm şimdide anne istersen benimle yatabilirsin diyor alıştır canım alıştır sonra pişman olursun ben çok pişmanım ah ah şimdide gülüyor bu benim yatağım sen istersen yatabilirsin diyor
ama birtane daha olursa asla kendi rahatım için yanımda yatırmayacam odasını hemen doğduğu hafta ayıracam
dosbacım boşver canım olan oldu. çözüme bakacağız tatlım.
meliscim inşallah başarabileceğimi ümid ediyorum,durmak istemiyorum,bozarım diye. eyvahedigeldismile
kızlar mercimek çorbamı içiyorum bol pul biberli ...biber yağ yakımını kolaylaştırıyormuş
haftaya iyi sonuç almak istiyoruuuummmmm
melisim canım ya bizim liste tamam ama ben çıkmalıyım sen versen olurmu canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?