Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dosbikim, ne yapıyoruz yarın için? Başlıyor musun çorba diyetine?

evet canım başlıyoruz
ben yarın mercimek çorbası ile başlamak istiyorum
ama tek sorun pazar günü ( eşim plan yapmış sanırım o gün yapamam ama yarından itibaren çorba salata meyve diyorum

evet canım başlıyoruz
ben yarın mercimek çorbası ile başlamak istiyorum
ama tek sorun pazar günü ( eşim plan yapmış sanırım o gün yapamam ama yarından itibaren çorba salata meyve diyorum

Kahvaltıyı normal, klasik mi yapıyoruz?
Ekmek yiyecek miyiz?
Benim sorunum okulda olacak. Yarın ve cumartesi öğleni idare edeceğim. Ama akşamlarım çorba olacak.
Süt ve ayran olacak mı?
Kaç gün yapacağız?
Bezelye sebzeden sayılmaz deniyor ama ben yemek istiyorum. Sen ne düşünüyorsun?

canım bu ad'ın kendi diyeti :))
o salata meyve süt ile besleniyordu
ekmek yemiyordu sanırım yani ben dayanabilirsem yemeyeceğim
zaten en fazla bu diyeti 1 hafta yapabilirim
şöyle 1 kilodan fazla verip kendime gelmek için yapmak istiyorum
bezelye konusunda bilgim yok ama neden olmasın
bence en önemlisi tatlıdan uzak kalalım benim bu hafta regl haftamdı
sanırım tatlı krizimi atlatablirim artık

Ben de uyacağım ama kendime göre modifiye etmek durumunda kalabilirim. Özellikle öğle yemeklerinde..

Ben çıkayım artık, malum uyku saati.
İyi geceler tatlı rüyalar..
Nur'cum hoşgeldin :))

canım biz de tüm akşam tam gün yasasını izledik meclis tvden bilmiyorum ne olacak bu işler tam bir komediydi bugünkü durum sinir oldum.
Bence kesinlikle özel sağlık sigortası yaptır canım en azından yatarak, benim var doğumumda çok rahat ettim memorialin vip suitinde kaldım muhteşemdi cebimden sadece suitin parası çıktı eğer orada kalmak istemesem onu da vermeyecektim yani. Hiç unutamayacağım bir anı oldu herşey harikaydı. İmkanın varsa yaptır istediğin hastanede de doğumunu yap.
Ben de kaya tuzu kullanıyorum bir süredir.

kolay gelsin canım aslında büyük iş akşam yemeklerinde mümkün olduğunca az ve çorba salata gibi hafif geçiştirirsen kilo verirsin. Adcımın sonucunu merak ediyorum gerçekten.
Ben bezelye çok severim kalorilimiymiş?

Ben de uyacağım ama kendime göre modifiye etmek durumunda kalabilirim. Özellikle öğle yemeklerinde..

Ben çıkayım artık, malum uyku saati.
İyi geceler tatlı rüyalar..
Nur'cum hoşgeldin :))

iyi geceler canım.

yaa aslında 2 gÜndÜr dıyetım bozuldu benımde moralım bozuldu yazamadım bıŞey acıkcası.yarından ıtıbaren tekrar baslıyorum.

Son düzenleme:
tamam ozaman mercimekle başlayalım
zaten çok severim

ben yaptım mercimek çorbamı yarın için bakalım faydasını görebilecek miyiz canım :)

sıkıntılarını anlatmak istersen seve seve dinleriz canım her zaman burdayız destek oluruz biliyorsun olumunekankayizsmile

aaa ben kaçmadım ki melankolicim sen yine benim ensemde ol kaçamaklarım falan olursa bu arada kardeşim samsunda 5 kilo almış o da vermek istiyo her gören ne kadar kilo almışsın diince morali bozuldu artık yürüyüşe çıkmaya ikna ettim onu da hava bozuk olmadığı sürece 1 saat yürüycez kaydirigubbakcemile3

oy oy oyyyy yesinler bu şekeri çok tatlı bebeğin nurcum maşallah Allah bağışlasın ismi neydi?

hele bi lisansı alnımın akıyla tamamlayım yüksek lisansı o zaman düşünürüm canım ama inşallah o vakte kadar düzenli bir iş hayatım olur 2 yıl oldu mezun olalı heba oldu evde güzelim vaktim
sınavlar birazcık gözümü korkutuyo ama bi çalışma programı hazırlıyca yoluna koyucam inşallah canım
sebze çorbasını bende severim ama lahana kötü koku veriyo sanki üstelik de tiroidi etkilediğini duyduğumdan beri salatasını bile yemiyorum

süper kapatmışsın günü canım sanırım miden alışmış az yemeye pek aramıyosun yemek falan ara öğünlerini de düzenlersen hızlı kilo vereceğine eminim

erkeklerin metabolizmaları daha hızlı çalışıyormuş canım o yüzden şaşırmadım üstelik dediğin gibi ilk hafta hızlı gidiyo bu gidişle eşin iddiayı kazancak kaydirigubbakcemile3

canım burdayım sizi brakmam.Canım benim çok geçmş olsun.Ay bu kan testelerin için okudum da ben çok cahilim galiba bahsetiğin ne demek.tiroir yani.Cahiliğim için kusura bakma canım.

estağfirullah canım ne cahilliği ben de ayrıntılı bilgiye sahip değildim başıma gelmeden önce internetten araştıra araştıra bilgi sahibi oldum..tiroid bezi metabolizmamızı düzenleyen hormon normalden hızlı çalışması durumunda oluşan rahatsızlık hipertiroidi,normalden daha yavaş çalışması durumunda oluşan rahatsızlık ise hipotiroidi..

canım ben 3öğün çorba düşünüyorum ekmeksiz belki çok acıkırsam 1 dilim ekmek eklerim gün içerisine inşallah dayanabiliriz bu arada bezelyenin şeker oranı yüksekmiş çok tüketmemek gerekiyormuş aklında bulunsun tatlım..
kızlar kızımı ancak uyuttum geldim. ama kimsecikler kalmamış. Ben de çıkayım kağıt okuyayım biraz.

kolay gelsin canım işin zor seninde inşallah çok fazla değildir sınav kağıtların..

kimsecikler kalmamış
ben çorbamı yapmadım ama eşim olmadığı için sabah kahvaltı hazırlamam artık çorba pişririm
iyi gecelerrr

Melisscim, neden yatarak diyorsun? Sorumun nedeni şu: muayeneler ve tahliller de çok tutmaz mı? Hem ayakta hem yatarak daha ekonomik olmaz mı? Bana deneyimlerinden bahseder misin? Ve şu tüm gün yasası ne zaman belli olacak? Bu durumda çapa ya da cerrahpaşadan ya da başka bir hastaneden dr mı gitmek lazım? Off off. Kafam çok karışık.

Baharım, sevdiğim her besinin bir arızası çıkıyor yaw :))) Bayılırım bezelyeye :)

Son düzenleme:
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
Kesinlikle uzaklaşmak kilo alımı yapıyor buralardan..
Dün yedim içtim vallaha,hiç yazmıyayım ben:kedi:
Bugünden itibaren tam moddayım.İnadımdır,gerçi sanırım artık 1 yıl olacak olmasının da kolaylığı var kilo vermemde.Hızlandırmak gibi bir niyetim yok,yaza kadar sürem var.Tek isteğim sağlıklı kilo vermek...Birde kalıcı olması.

böcüqüm hoşgeldin canım benimŞeniz

melisim bugün az dışarı çıkıcam geç kalırsam sen kendi listeni bırakırsın bana bugün biraz geç olsun :)

baharım mercimek çorbası çok faydalı ama biraz şişkinlik yapabilir aklında olsun baskül hemen yüzünü güldürmeyebilir.
canım benim hayırlısı olsun, senin yaşlarında öğrencim çok hepsine verdiğim tavsiyeleri sana da vereyim. Lisansın bitene kadarki şu süreci çok güzel ve verimli kullanmaya çalış tatlım özellikle yabancı dil açığın varsa onu hallet ales, kpss hedefine göre tüm sıvavlara hazırlan boş vakitlerinde. çok çabuk geçiyor lisans süresi. Darısı y.lisansa inşallah.
Çalışma zordur baharım haklısın motive olmak da ama bir başla gerisi gelir inan.
troid üzerindeki etkisini bilmiyorum canım ama güzel kilo verdiriyor lahana :kedi:

Canım hem yatarak hem ayakta oldukça tuzlu. Ben biraz bilinçsiz yazdım dünkü mesajı kendime göre düşündüm. Ben gebeliğim boyunca doktora muayene ücreti vermedim eşim ve babmdan ötürü aslında her ay gitmen gerekiyor tabi, tahliller öyle çok tutmuyor eğer herşey yolunda ise. Böyle düşününce hem yatarak hem ayakta imkanın varsa yaptır çok iyi olur ama onlarında çok çeşidi var sınırlı falan iyi bir sigortacı ile konuşman gerekiyor. Eğer yoksa güvenebileceğin birisi yönlendirebilirim.
Benim doktorum özeldi şişlideydi muayenesi aile dostomuz çok süper bir kadın işinin de ehli. çok memnun kaldım. çapa ve cerrahpaşadaki hocalarda muayenehanede takip ediyor zaten üniversite de hoca farkı var aynı hesaba gelir hem de dışarıda daha çok ilgilenirler ama ücretleri uzmanlardan fazladır.
Tam gün yasası görüşmeleri sürüyor herhalde 1-2 güne netleşir.
Hiç kafanı karıştırmaa canım sor cevap vereyim :)

Kızlar günaydın, uyanamadım. 100 gr almışım 61,4.

günaydın canım çok geç uyumuşsun yada gece uykun kaçtı. olsun 100 gr nedirki.

melisim bugün az dışarı çıkıcam geç kalırsam sen kendi listeni bırakırsın bana bugün biraz geç olsun :)

tamam kallistecim benim şimdilik planım yok evdeyim de. Sen keyfine bak.

canım daha önce neler yaptın ne zaman ayrıldın ne kilodaydın bize biraz bahsedermisin. Daha yakından tanıyalım seni.

günaydın kızlar klom aynı aslında kilo vermiştim ama şu an reglim hem de neredeyse hiç uyumadım onun etkisi ile farketmemiş görünüyor.
elimle bir canavar yarattım kızımın odasını 2 aylıkken ayırdım meme emiyordu geceleri 2 saatte bir uyasnmasına ve bazen 1-2 saat uyummasın dayanıp çok güzel bir alışkanlık verdim yatağında ve kendi odasında uyuyordu. 2 ay önceydi melis 1-2 ay deliksiz uyumaya başlamıştı ben de rahata alıştım sanırım sonra dişten dolayı tekrar uyanmaya başlayınca geceleri üşendim sanırım aldım bizim yatağa götürdüm meme emdi uyuyunca eğer ben uyuyakalmazsam yatağına götürdüm. Neyse sanırım bizim yanımızda uyumaya alıştı cadı gece ilk uyuduğunda yatağına koyuyorum derin oluyor uyukusu ama bir daha uyanınca mümkün değil yatağında yatmıyor uyuyor koyuyorum uyanıyor dün inat ettim bunu 3 gün evdeyim çözmeliyim diye düşündüm ama perişan oldum. Gece 1'de uyumuştum melis 2.30 da uyndı 5.30 a kadar mücadele ettim kendi yatağında yatması konusunda sinirden ağladım çok. Neyse 3 saat mücadelenin ardından kendi yatağınada uyudu ama 8de uyandı uykumun en güzel yerinde. Perişanım. Bugün ve yarında aynı şekilde davransam sanırım olacak, inşallah dün gece gibi zor olmaz.

16 aydır uğruna uğraştıuğım şeyi 1 ayda bozdum ya kendime çok kızıyorum.

günaydınnnnn kilom 83,1 :lepi: şimdi çıkayım evi falan toparlayım tekrar girerim öpüldünüz fıstıklarrr

herkese günaydııın nasılsınız bakem.ben iiyiyim çok şükür.
gelelim yediğime içtiğime.
dün akşam eşim hamsi aldı,ben istemiştim açıkçası,yağlı kağıtta almış,bigüzel yağlı kağıtlara dizip,tavada pişirdim,ızgara gibi oldu zaten.çok fazla yemedim,yanına bol marul salatası yapmıştım,ondan takıldım daha çok. ekmek yemedim zaten.
bu sabahta iyice kızarttığım tost ekmeğinden yapılmış 1 ad kaşarlı tost yedim,ekmek öyle kıtır olmuşki,yerken kıtırtısından başım ağrıdı. :)) ve bir bardak çay. bu yediklerim midemi şişirmedi,masadan gayet rahat kalktım.
gelelim kiloya.bu diyete 56 ile başlamıştım,yani 100 gr almıştım. dün akşam tartıldım yemekten sonra ve 500 gr vermiştim.tam 55.5 idim. ancak adet olmamın etkisi varmı bilmiyorum.4 günün sonucu budur kızlar. ara vermeden devam,sadece pazar sabahına söz vermiyorum ama az olacağını düşünüyorum. diğer öğünler yine çorba salata çorba salata. ne demiştim ayda 2 kilo.ancak 2den fazla olur diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…