Dosbikim, ne yapıyoruz yarın için? Başlıyor musun çorba diyetine?
evet canım başlıyoruz
ben yarın mercimek çorbası ile başlamak istiyorum
ama tek sorun pazar günü( eşim plan yapmış sanırım o gün yapamam ama yarından itibaren çorba salata meyve diyorum
Kahvaltıyı normal, klasik mi yapıyoruz?
Ekmek yiyecek miyiz?
Benim sorunum okulda olacak. Yarın ve cumartesi öğleni idare edeceğim. Ama akşamlarım çorba olacak.
Süt ve ayran olacak mı?
Kaç gün yapacağız?
Bezelye sebzeden sayılmaz deniyor ama ben yemek istiyorum. Sen ne düşünüyorsun?
canım bu ad'ın kendi diyeti :))
o salata meyve süt ile besleniyordu
ekmek yemiyordu sanırım yani ben dayanabilirsem yemeyeceğim
zaten en fazla bu diyeti 1 hafta yapabilirim
şöyle 1 kilodan fazla verip kendime gelmek için yapmak istiyorum
bezelye konusunda bilgim yok ama neden olmasın
bence en önemlisi tatlıdan uzak kalalım benim bu hafta regl haftamdı
sanırım tatlı krizimi atlatablirim artık
Canlarım merhabalar,
Kafamda dünya kadar düşünce var. Bu yeni sağlık sistemi kafamı epey sıktı. Ne yapsam ne etsem planlamaya çalışıyorum. Aslında yeni doğum yapmış arkadaşlardan fikir istiyorum. Acaba özel sağlık sigortası mı yaptırsam?
Melzeyitim, ben normal tuzu bıraktım. Kaya tuzu kullanıyorum. TAvsiye ediyorum.
Koçum olur musun?
Otorite bekliyorum.
Dosbik ve baharım da ihtiyaç duyuyor.
canım bu ad'ın kendi diyeti :))
o salata meyve süt ile besleniyordu
ekmek yemiyordu sanırım yani ben dayanabilirsem yemeyeceğim
zaten en fazla bu diyeti 1 hafta yapabilirim
şöyle 1 kilodan fazla verip kendime gelmek için yapmak istiyorum
bezelye konusunda bilgim yok ama neden olmasın
bence en önemlisi tatlıdan uzak kalalım benim bu hafta regl haftamdı
sanırım tatlı krizimi atlatablirim artık
Ben de uyacağım ama kendime göre modifiye etmek durumunda kalabilirim. Özellikle öğle yemeklerinde..
Ben çıkayım artık, malum uyku saati.
İyi geceler tatlı rüyalar..
Nur'cum hoşgeldin :))
duru aramıza yeni katıldın ama istatistiklerine bakınca şöyle bir sıkıntı var evet küçük çocuğun var ve onunla ilgili bilgileri paylaşıyorsun ama madem diyettesin ve 13.takııma katılmak istiyorsun oralarda geçirdiğin vaktin birazını burayada ayırmalısın bu merhaba bunu yedim deyip kaçmakla olacak gibi değil lütfen bu söylenenleride yanlış anlama
çünkü daha öncede yanlış anlaşıldım melis başkan bildiğin gibi ama onun yokluğunda ki bu ara çok yoğun nerdeyse hiç giremeyecek kadar yoruluyor başkan yardımcısı olarak uyarma ihtiyacı duyuyorum
tamam ozaman mercimekle başlayalım
zaten çok severim
hoşbulduk dosbacım,nasılsın? a.s yorgunluk ve bazı sıkıntılarımdan dolayı nete pek uğramadım :sinifsinif:
geçmişe şööölece bir bakayım dedim ama o kadar çok yazılmış ki sadece baktım ve geçtim kafamçokkarıştı
bugün neler yediğimi yazayım;
sabah: bir dilim ekmekle kaşarlı tost yanında şekersiz bitki çayı
ara: az aşure
öğlen: 2 adet tahıllı poğaça yanında şekersiz açık çay
akşam: az tarhana çorbası,az beyaz fasulye kabak patates ve bulgurlu bir yemek yanında bir kase yoğurtla,4 lokmalıkta turşu kavurması küçük bir patatesle
bu günlükte bu kadar :))
tamam bende çorba içecem ama pazartesi başlayabilirim şekerler ben hepinizi idare edrim ama önemli olan sizin bana katlanabilmeniz bahar kaçtı benden bak sesi çıkmıyor artık:)))
melankoliciğim üzme kendini rahat tut kalbini spor en iyi stres atma yolu
gel canım yüksek lisansa gel :))
doğru canım sıraya koy zamanını güzel kullanırsan hepsini halledersin.
bence sebze çorbaları harika olur kabak ve lahana katarsanız herhangi çorbaların içine güzel bağırsak da çalıştırır.
slm arkadaşlar nasılsınız
ben bugün katılamadım aranıza dışarı çıktık bi arkadışımla görüştüm
bugün yediklerimi söyleyeyim
sabah 2 dilim kepek ekmeği
çok az peynir
2 tane zeytin 1 bardak çay
arada sadece su bol miktarda
akşamda saat 6dan önce
1 tabak çorba
2 tane sarma ve yağsız salata yanındada 1 çay bardağı diyet kola
birazdanda meyva yiyeceğim
kızlar bugünüm nasıl geçti yazayım:
sabah yarım dilim ekmek peynir domates
öğlen hamburgerklava:
akşam 4 kaşık kıymalı bezelye yemeği çok küçük bir parça tavuk göğüs ve salata
bu yazdığıma inanmayacaksınız eşim başlayalı 5 gün oldu 2.5 kilo verdi inanamıyorum gerçi ilk hafta sudur ama yine de hızlı :)
canım burdayım sizi brakmam.Canım benim çok geçmş olsun.Ay bu kan testelerin için okudum da ben çok cahilim galiba bahsetiğin ne demek.tiroir yani.Cahiliğim için kusura bakma canım.
Kahvaltıyı normal, klasik mi yapıyoruz?
Ekmek yiyecek miyiz?
Benim sorunum okulda olacak. Yarın ve cumartesi öğleni idare edeceğim. Ama akşamlarım çorba olacak.
Süt ve ayran olacak mı?
Kaç gün yapacağız?
Bezelye sebzeden sayılmaz deniyor ama ben yemek istiyorum. Sen ne düşünüyorsun?
kızlar kızımı ancak uyuttum geldim. ama kimsecikler kalmamış. Ben de çıkayım kağıt okuyayım biraz.
canım biz de tüm akşam tam gün yasasını izledik meclis tvden bilmiyorum ne olacak bu işler tam bir komediydi bugünkü durum sinir oldum.
Bence kesinlikle özel sağlık sigortası yaptır canım en azından yatarak, benim var doğumumda çok rahat ettim memorialin vip suitinde kaldım muhteşemdi cebimden sadece suitin parası çıktı eğer orada kalmak istemesem onu da vermeyecektim yani. Hiç unutamayacağım bir anı oldu herşey harikaydı. İmkanın varsa yaptır istediğin hastanede de doğumunu yap.
Ben de kaya tuzu kullanıyorum bir süredir.
kolay gelsin canım aslında büyük iş akşam yemeklerinde mümkün olduğunca az ve çorba salata gibi hafif geçiştirirsen kilo verirsin. Adcımın sonucunu merak ediyorum gerçekten.
Ben bezelye çok severim kalorilimiymiş?
iyi geceler canım.
canım ben 3öğün çorba düşünüyorum ekmeksiz belki çok acıkırsam 1 dilim ekmek eklerim gün içerisine inşallah dayanabiliriz bu arada bezelyenin şeker oranı yüksekmiş çok tüketmemek gerekiyormuş aklında bulunsun tatlım..
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
Kesinlikle uzaklaşmak kilo alımı yapıyor buralardan..
Dün yedim içtim vallaha,hiç yazmıyayım ben:kedi:
Bugünden itibaren tam moddayım.İnadımdır,gerçi sanırım artık 1 yıl olacak olmasının da kolaylığı var kilo vermemde.Hızlandırmak gibi bir niyetim yok,yaza kadar sürem var.Tek isteğim sağlıklı kilo vermek...Birde kalıcı olması.
ben yaptım mercimek çorbamı yarın için bakalım faydasını görebilecek miyiz canım :)
hele bi lisansı alnımın akıyla tamamlayım yüksek lisansı o zaman düşünürüm canım ama inşallah o vakte kadar düzenli bir iş hayatım olur 2 yıl oldu mezun olalı heba oldu evde güzelim vaktim
sınavlar birazcık gözümü korkutuyo ama bi çalışma programı hazırlıyca yoluna koyucam inşallah canım
sebze çorbasını bende severim ama lahana kötü koku veriyo sanki üstelik de tiroidi etkilediğini duyduğumdan beri salatasını bile yemiyorum
Melisscim, neden yatarak diyorsun? Sorumun nedeni şu: muayeneler ve tahliller de çok tutmaz mı? Hem ayakta hem yatarak daha ekonomik olmaz mı? Bana deneyimlerinden bahseder misin? Ve şu tüm gün yasası ne zaman belli olacak? Bu durumda çapa ya da cerrahpaşadan ya da başka bir hastaneden dr mı gitmek lazım? Off off. Kafam çok karışık.
Kızlar günaydın, uyanamadım. 100 gr almışım61,4.
melisim bugün az dışarı çıkıcam geç kalırsam sen kendi listeni bırakırsın bana bugün biraz geç olsun :)
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
Kesinlikle uzaklaşmak kilo alımı yapıyor buralardan..
Dün yedim içtim vallaha,hiç yazmıyayım ben:kedi:
Bugünden itibaren tam moddayım.İnadımdır,gerçi sanırım artık 1 yıl olacak olmasının da kolaylığı var kilo vermemde.Hızlandırmak gibi bir niyetim yok,yaza kadar sürem var.Tek isteğim sağlıklı kilo vermek...Birde kalıcı olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?