Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bir sürü şeyler yazmıştım kayboldu ne yazdığımıda hatırlamıyorum şu çorba diyeti nasıl oluyor acep hergün çorba salata nasıl olur etsiz falan yani:((( iyi olur iyi olur artık cidden bende sıkıldım

çorba meyve süt salata sanırım
canım sonuçlarını nezaman alacaksın ??

Kızlar ben geldim. Bugün erkenciyim. Dersine gittiğim çocuk bugün okula gitmemişti. Okul çıkışı direk ona gidince evime erken gelebildim.
İlk önce şunu söylüyorum: Çok motive edici konuşmuşsunuz. Çok etkilendim. Şimdi kalkıp yeşil çay yapacağım kendime.

telefondan bakmak bana da zevkli gelmiyo :((
akşam özel dersin var sanırım canım gelince vaktin olursa seninle de sohbet ederiz ;)

Bana da hiç zevkli gelmiyor dosbikim. Ama bi ara sizi özlediğimi farkettim, bi girip bakayım dedim.

yaa adcım şu çorba işi benimde aklıma yatıyor haftaya kadar bende mi denesem
biraz zorlanırım ama olsun
hafif çorbalar hazırlayarak başlasam aslında yarın senin sonucunu merak ediyorum

Çorba diyetini anlatır mısınız bana? Belki ben de uygularım.

arkadaşlar ben de çıkayım hazırlanıp sağlık ocağına gidicem sonra görüşürüzzzz...

Şimdiden geçmiş olsun Baharım. Şubatta çok güzel değişiklikler olacak bence hayatında :)))

kızlar az önce yemekten geldim. bol ezogelin çorba ve salata vardı.1 bardakta çay içtim.
saat 16.00 gibi bir elma yesem,bolda çay içsem sanırım akşam çok acıkmamış olurum.

Ohh, afiyet olsun canım

Ben yine burdayım sadece şimdilik diyet yapmayacağım.ama sizi brakmam.Sizi özlüyorum çünkü.

Fikriyecim, kendimi saldığım dönemde buraya yazmam benim kendimi çabuk toparlamamı sağladı. Gerçekten iyi ki varsınız. Sen de diyet yapmasan da gel

afiyet olsun hayatım.bir yerden başlamak gerekiyordu ben pazartesi başladım,şubat sonuna kadar vakit verdim kendime,oğlumun doğum gününe şaşırtmak istiyorum,çok şık giyinip,güzel sözler duymak istiyorum. çoook gözüm döndüğü anlarda açıyorum netten güzel vucutlu hatunlara,kıyafetlere bakıyorum,hemen toparlanıyorum,motivasyonu arttırıyor.
hiç geciktirme zaman zaten hemen akıyor,aybaşında başlasaydım şimdi 2 hafta olmuştu.
artık haftaya 2 hafta olur. bide sıkmıyorum şuanda kendimi dosbacım. kaçamaklarım illaki olacak ama ara ara ve az
bir yerde tıkanıcam ama azmadan önce çözüm üretmem lazım.inşallah başarırım.

Çok iyi yapıyosun canım. Bi yerlerden başlamak lazım. Ve ben gerçekten saçmaladığım zaman beni uyar. İyi laftan anlamıyorum.

bir sürü şeyler yazmıştım kayboldu ne yazdığımıda hatırlamıyorum şu çorba diyeti nasıl oluyor acep hergün çorba salata nasıl olur etsiz falan yani:((( iyi olur iyi olur artık cidden bende sıkıldım

Melzeyitim, cepten hastane maceranı okudum ama yazamadım. HAdi, geçmiş olsun. İşin yarısını hallettin. Sonuçlar ne zaman? Valla, yeni sağlık sistemi ile bizler gene devlet hastanelerinde kuyruğa gireceğiz herhalde. YA da özel hastaneler hasta kaybedecekler diye fiyatlarda kolaylık yaparlar.

valla kızlar bende et falan tüketmeyi seviyorum ama biilmiyorum bi sinirle ben yaparım dedim ve yapıyorum hayret bidurum ama yapıyorum.karnım aç şuan ama sadece aklımda çorba var. yani anlatmak istediğim psikolojiye iyice yerleştirdim. oof umarım bozmam. neyse çokda konuşmak istemiyorum. gidebildiğim yere kadar gideceğim kızlar.

Kızlar, ben kendime koç arıyorum. Koçum olmak isteyen var mı? Birine sürekli hesap vermeliyim. Ama hesap verdiğim arkadaşım da hata yaptım mı bana kızmalı

Kızlar, ben kendime koç arıyorum. Koçum olmak isteyen var mı? Birine sürekli hesap vermeliyim. Ama hesap verdiğim arkadaşım da hata yaptım mı bana kızmalı

canım eğer çorba diyeti yapmayı düşünürsem sen bana ben sana koç olabileriz :))
tabii istersen
adcım çorba diyetini biraz anlatsana canım
bu hafta gördüğüm kadarıyla hep çorba içtin meyve ve salata
sanırım sütte var
çorbada et suyu ve bulyon var mı??

Bugün yediklerimi yazayım: kahvaltı, malum. Aynı. Öğleye doğru bir browni. Öğlen içi çıkarılmış light ekmek arası peynir. Az önce 1 elma. Akşama kabak ve haydari olacak.
Kızlar bi kaç gündür canım çok tatlı istiyor. Normal şartlar altında benim aklıma tatlı benzeri yiyecekler gelmez. Bilemiyorum neden böyle oldum. Dün akşam canım nasıl tavukgöğzü istedi anlatamam. Herhalde düşünsem aklıma bile gelmezdi.

canım eğer çorba diyeti yapmayı düşünürsem sen bana ben sana koç olabileriz :))
tabii istersen
adcım çorba diyetini biraz anlatsana canım
bu hafta gördüğüm kadarıyla hep çorba içtin meyve ve salata
sanırım sütte var
çorbada et suyu ve bulyon var mı??

Anlat adcım, bekliyoruz heyecanla :)))

kızlar çorba serbest,istediğiniz çorbayı yiyip içebiliyorsunuz. ayrıca bu tamamen benim uydurduğum bi diyettir yani bir yerde falan okumadım.şimdi, çorba hafif bir yiyeyek,sindirmeside kolay e salatada hafif bu hafifler birleşince doğal olarak kilo veririz herhalde,yani öyle umuyorum. bu arada bende adet oldum ama canım tatlı falan istemedi.şaşırdııımm. yalnız acayip derecede yanıyorum yanaklarım kırmızı oldu.

seviyosuun diye attım domatisleri :))
bhr cım ben bu diyete başlarken haftada 500 gr verdirse bile onada şükür dedim,kendimi çok iyi bir derece beklentisi içine sokmuyorum gerçekten,ha verdinmi diye sorarsan açıkçası bir rahatlık hissediyorum,ama bu ne kadardır şuan bilmiyorum akşam yatmadan önce tartılacam.

bence vermişsindir canım sadece sıvı tüketerek haftada 2-3 kilo veren insanlar var sen 500 gramı çok rahat vermişsindir

Ben yine burdayım sadece şimdilik diyet yapmayacağım.ama sizi brakmam.Sizi özlüyorum çünkü.

olsun canım sen gel sık sık biz de seni özlüyoruz olumunekankayizsmile

afiyet olsun hayatım.bir yerden başlamak gerekiyordu ben pazartesi başladım,şubat sonuna kadar vakit verdim kendime,oğlumun doğum gününe şaşırtmak istiyorum,çok şık giyinip,güzel sözler duymak istiyorum. çoook gözüm döndüğü anlarda açıyorum netten güzel vucutlu hatunlara,kıyafetlere bakıyorum,hemen toparlanıyorum,motivasyonu arttırıyor.
hiç geciktirme zaman zaten hemen akıyor,aybaşında başlasaydım şimdi 2 hafta olmuştu.
artık haftaya 2 hafta olur. bide sıkmıyorum şuanda kendimi dosbacım. kaçamaklarım illaki olacak ama ara ara ve az
bir yerde tıkanıcam ama azmadan önce çözüm üretmem lazım.inşallah başarırım.

güzel bi motive yöntemiymiş internetteki sıfır beden hatunlara bakmak kaydirigubbakcemile3 hakkaten zaman çabuk geçiyo yaa ocağı yarıladık bile baksana eyvahedigeldismile

canım bende tatil hayali kurunca kendime geliyorum
inş. bende başarılı olurum
bende yarın çorba diyetine başlıyorum
bakalım nolcak sonucum
ama beni bozan şey şu günlerim oldu :((

bende sizinle başlayım canım yarın yapmak isteyenlerin çorba diyetine başlama günü olsun en azından 1 hafta opuyorumnanaktan

sende katıl canım bence işe yarayacaktır en azından midemiz küçülür daha sonra normal bir programa döndüğümüzde zorlanmayız

Şimdiden geçmiş olsun Baharım. Şubatta çok güzel değişiklikler olacak bence hayatında :)))

inşallah tatlım yaaa aöf dersleriyle kpss kursunun bir araya gelmesi sadece gözümü korkutuyo ayrı zamanlarda olsaydı bu kadar tedirgin olmazdım artık üstesinden gelmeye çalışacağım

valla kızlar bende et falan tüketmeyi seviyorum ama biilmiyorum bi sinirle ben yaparım dedim ve yapıyorum hayret bidurum ama yapıyorum.karnım aç şuan ama sadece aklımda çorba var. yani anlatmak istediğim psikolojiye iyice yerleştirdim. oof umarım bozmam. neyse çokda konuşmak istemiyorum. gidebildiğim yere kadar gideceğim kızlar.

yaparım dedikten sonra gerisi geliyo di mi hayatım ben de bu defa iyi gidiyorum gibi inşallah bir yerde durup fire vermem artık böylece gidicem yarın kaç çıkıcam acaba bilmiyorumkismile

kızlar çorba serbest,istediğiniz çorbayı yiyip içebiliyorsunuz. ayrıca bu tamamen benim uydurduğum bi diyettir yani bir yerde falan okumadım.şimdi, çorba hafif bir yiyeyek,sindirmeside kolay e salatada hafif bu hafifler birleşince doğal olarak kilo veririz herhalde,yani öyle umuyorum. bu arada bende adet oldum ama canım tatlı falan istemedi.şaşırdııımm. yalnız acayip derecede yanıyorum yanaklarım kırmızı oldu.

canım ben okumuştum nette böyle bi diyet yapıp fayda görenler var o yüzden zaten senin sonucu merak ediyorum bakalım ne kadar gitti 5 gün yaptın sanırım pazartesi başlamıştın di mi hayatım

kim koç arıyor söylesin bakem bahara bi ara koçluk yapacaktım ama kaldı isteyene hazırım eli sopalı
sonuçları aldım iidrar yolu enfeksiyonu ve kanda tiroide karşı antikor ilerisi için potansiyel tiroid hastasısın dedi ufff ne yapacam hemen akıl istiyorum ödem oluyor dedim bazı kadınlarda östorojen fazla çalışırmış buda tuz ve su tutumu yaparmış artık herşeyi tuzsuz yapayım bariii:((((

kim koç arıyor söylesin bakem bahara bi ara koçluk yapacaktım ama kaldı isteyene hazırım eli sopalı
sonuçları aldım iidrar yolu enfeksiyonu ve kanda tiroide karşı antikor ilerisi için potansiyel tiroid hastasısın dedi ufff ne yapacam hemen akıl istiyorum ödem oluyor dedim bazı kadınlarda östorojen fazla çalışırmış buda tuz ve su tutumu yaparmış artık herşeyi tuzsuz yapayım bariii:((((

canım bununla geçmiş olsun
idrar yolu için ayaklarını sıcak tut yoksa ağrıların olur
tiroid için endişelenme inş. olmaz
bana nac.. ve bahara koç lazım :) hepimizi idare edebilecek misin :))
ben yarın sabah çorba diyetine başlıyorum 1 haftadır tartılmıyordum şimdi tartıldım felaket oldum :((

üfffff nedir bu tiroidden çektiğimiz bi de o kadar değişken bişey ki bi tahlilinle diğeri tutmuyo benim yaza kadar o kadar tahlilim yapılmıştı tiroidim gayet normaldi sonra bi hipertiroidi çıktı daha sonra normale döndü şimdi de hipotiroidiye çevirdi bakalım diğer tahlilde nasıl çıkacak

canım bununla geçmiş olsun
idrar yolu için ayaklarını sıcak tut yoksa ağrıların olur
tiroid için endişelenme inş. olmaz
bana nac.. ve bahara koç lazım :) hepimizi idare edebilecek misin :))
ben yarın sabah çorba diyetine başlıyorum 1 haftadır tartılmıyordum şimdi tartıldım felaket oldum :((

bende başlıyorum dosbacım yalnız değilsin beraber yaparız hatta çorbamı şimdiden yapıp hazır bulundurucam 3 öğün de çorba içicez ne de olsa en az 3 gün yapmayı düşünüyorum bakalım

üfffff nedir bu tiroidden çektiğimiz bi de o kadar değişken bişey ki bi tahlilinle diğeri tutmuyo benim yaza kadar o kadar tahlilim yapılmıştı tiroidim gayet normaldi sonra bi hipertiroidi çıktı daha sonra normale döndü şimdi de hipotiroidiye çevirdi bakalım diğer tahlilde nasıl çıkacak

evet canım seninki çok değişim gösterdi
benimki normal değerlerine döndü ama ilaca devam dedi doktor sanırım ömür bou kullanmam gerekecek ::((

bende başlıyorum dosbacım yalnız değilsin beraber yaparız hatta çorbamı şimdiden yapıp hazır bulundurucam 3 öğün de çorba içicez ne de olsa en az 3 gün yapmayı düşünüyorum bakalım
bende akşamdan yapayım bari... yoksa sabah üşenir yapmam :))
canım yayla çorbası çekiyor ama pirinç ile başlamasam iyi yaparım... acaba ne yapsam
benim diyet listemde kırmızı mercimek tarhana domates sebze şehriye çorbası serbest idi
ama et suyu ve bulyon yasaktı
ben sadece şehriyede et suyunu çok arıyorum diğerlerinde sorun değil

bende akşamdan yapayım bari... yoksa sabah üşenir yapmam :))
canım yayla çorbası çekiyor ama pirinç ile başlamasam iyi yaparım... acaba ne yapsam
benim diyet listemde kırmızı mercimek tarhana domates sebze şehriye çorbası serbest idi
ama et suyu ve bulyon yasaktı
ben sadece şehriyede et suyunu çok arıyorum diğerlerinde sorun değil

mercimekte et tadı gerekmiyo canım sade de güzel oluyo ben mercimek yapıcam şehriye de nihayetinde hamur ne kadar az tüketsek o kadar iyi ondan sonrada sebze çorbası yaparız belki daha sonrada yoğurt çorbası bak menü hazır oldu bile :)

evet canım seninki çok değişim gösterdi
benimki normal değerlerine döndü ama ilaca devam dedi doktor sanırım ömür bou kullanmam gerekecek ::((

napalım canım Allah daha beterinden korusun buna da şükür en azından tedavisi mümkün olan bi rahatsızlık

mercimekte et tadı gerekmiyo canım sade de güzel oluyo ben mercimek yapıcam şehriye de nihayetinde hamur ne kadar az tüketsek o kadar iyi ondan sonrada sebze çorbası yaparız belki daha sonrada yoğurt çorbası bak menü hazır oldu bile :)

tamam ozaman mercimekle başlayalım
zaten çok severim

Back