Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melankoli hoşgeldin sesin çıkmıyo
geçmişi mi okuyorsun ??

hoşbulduk dosbacım,nasılsın? a.s yorgunluk ve bazı sıkıntılarımdan dolayı nete pek uğramadım :sinifsinif:
geçmişe şööölece bir bakayım dedim ama o kadar çok yazılmış ki sadece baktım ve geçtim kafamçokkarıştı
bugün neler yediğimi yazayım;
sabah: bir dilim ekmekle kaşarlı tost yanında şekersiz bitki çayı
ara: az aşure
öğlen: 2 adet tahıllı poğaça yanında şekersiz açık çay
akşam: az tarhana çorbası,az beyaz fasulye kabak patates ve bulgurlu bir yemek yanında bir kase yoğurtla,4 lokmalıkta turşu kavurması küçük bir patatesle
bu günlükte bu kadar :))

hayırdır canım
nedir sıkıntın özel değilse ??
spor ne durumda

tamam bende çorba içecem ama pazartesi başlayabilirim şekerler ben hepinizi idare edrim ama önemli olan sizin bana katlanabilmeniz bahar kaçtı benden bak sesi çıkmıyor artık:)))
melankoliciğim üzme kendini rahat tut kalbini spor en iyi stres atma yolu

nurcum bize uyar konuşmayı severiz. Ahh gurbet ahh kavuşursunuz bir an önce dilerim.

yaaaaa bende böyle bir hoca istiyorummmmm hoca değil melek melekkkk olumunekankayizsmile :1hug: boshayallersmile

gel canım yüksek lisansa gel :))

kolay gelsin canım sana da ben de yine kağıt okuyorum midem bulandı ne çok var.
Bilmem ben kilo aldım ama çok yemekten olabilir nur diyince ben de suçu folike attım işime geldi kaydirigubbakcemile3

saruboceq hoşgeldin ama benim haberim yok bir yanlışlık yok değil mi takımlar karışmadı.Umarım öyle değildir aramıza katılman bizi mutlu eder. Geldiysen hoşgeldin aramıza hedefine ulaşman dileğiyle :)

canım maalesef devletin tüm kurumlarında iş yapmak delirtici gerçekten çok kötü. Geçenlerde bir tapu dairesine gittim böcek gibi davranıyorlar insana delirdim resmen. Ne güzel dinginlenmişsin :)) Akşama sonuçları yazarım demişsin meraktayım umarım herşey iyidir.

oldu canım kendini ne zaman iyi hissedersen devam edersin. Bizimle kal :)

adcım çok iyi gidiyorsun yarınki sonucu merak ediyorum.

canım benim korkma ben de korkardım gerçekten ama kızımla korkmuyorum artık. Sana da bir can yoldaşı gelir inşallah sarılıp yatarsınız eşin olmayınca :)

meliscim mesleğimi sormuşsun bilgisayar donanım mezunuyum
haliyle kendi bilg. yapamamam çok ayıp :))
eee insan eşine alışınca hazırcı oluyor ama bu defa bana yüz vermedi :))

ohhh ne güzel bir problemimiz olunca sana sorarım. Benim de çok işime geliyor eşime yaptırmak :kedi:

doğru canım sıraya koy zamanını güzel kullanırsan hepsini halledersin.

adcım şu sözlerin beni de motive etti senin bızdığın geçen seneki d.gününü hatırladım ne çabuk geçti zaman.İnşallah istediğin kiloya inersin.

sen mümkün olduğunca tuzu kes hayatım inan çok faydasını görürsün.

bence sebze çorbaları harika olur kabak ve lahana katarsanız herhangi çorbaların içine güzel bağırsak da çalıştırır.

canım bugünki menün pek iyi olmamış bence.

şu kirli böceğe bakın :))) benim kızım da böyle oluyor ağzı dışında heryer yiyor şekercik. Bu arada mam sandalyeniz bizimkinden :)

slm arkadaşlar nasılsınız
ben bugün katılamadım aranıza dışarı çıktık bi arkadışımla görüştüm
bugün yediklerimi söyleyeyim
sabah 2 dilim kepek ekmeği
çok az peynir
2 tane zeytin 1 bardak çay
arada sadece su bol miktarda
akşamda saat 6dan önce
1 tabak çorba
2 tane sarma ve yağsız salata yanındada 1 çay bardağı diyet kola
birazdanda meyva yiyeceğim

şu kirli böceğe bakın :))) benim kızım da böyle oluyor ağzı dışında heryer yiyor şekercik. Bu arada mam sandalyeniz bizimkinden :)

valla çok rahat mama sandalyemiz
yediğinin yarısı dışarda kaydirigubbakcemile3

kızlar bugünüm nasıl geçti yazayım:
sabah yarım dilim ekmek peynir domates
öğlen hamburger klava:
akşam 4 kaşık kıymalı bezelye yemeği çok küçük bir parça tavuk göğüs ve salata

bu yazdığıma inanmayacaksınız eşim başlayalı 5 gün oldu 2.5 kilo verdi inanamıyorum gerçi ilk hafta sudur ama yine de hızlı :)

valla çok rahat mama sandalyemiz
yediğinin yarısı dışarda kaydirigubbakcemile3

evet çok rahat oluyor biz 17 aylık olduk hala çok rahat önüne koyuyorum ne istiyorsa yiyor kendisi artık tepsisi geniş yere de pek dökülmüyor.
kuzuzcuk çok şeker.
nasıl geçti günün canım? rejim? :)

Nur canım,merhaba seninle tanışmadık daha.Ben fikriye bulgaristanlıyım,benim Sanberk oğlum var bugün 17 aylık oldu.
Maşallah kuzuna çok şeker,kaç aylık benimkiden küçük.

canım burdayım sizi brakmam.Canım benim çok geçmş olsun.Ay bu kan testelerin için okudum da ben çok cahilim galiba bahsetiğin ne demek.tiroir yani.Cahiliğim için kusura bakma canım.

Canım çok geçmiş olsun.Zaten hepimiz için geçerli tuzsuz yemek yemeleyiz.Yeterli miktarda sebze yersek ordan gerekli tuz miktarı alabiliyormuşuz,ama o kadar sebze yemiyoruzki ondan da burdayız.

evet çok rahat oluyor biz 17 aylık olduk hala çok rahat önüne koyuyorum ne istiyorsa yiyor kendisi artık tepsisi geniş yere de pek dökülmüyor.
kuzuzcuk çok şeker.
nasıl geçti günün canım? rejim? :)

teşekkür ederim
yukarda yazmıştım canım

Nur canım,merhaba seninle tanışmadık daha.Ben fikriye bulgaristanlıyım,benim Sanberk oğlum var bugün 17 aylık oldu.
Maşallah kuzuna çok şeker,kaç aylık benimkiden küçük.

merhabalar canım bende nur karamanlıyım
allah bağışlasın senin kuzunuda
6 ayı yeni bitirdi benim kuzumda

Canlarım merhabalar,
Kafamda dünya kadar düşünce var. Bu yeni sağlık sistemi kafamı epey sıktı. Ne yapsam ne etsem planlamaya çalışıyorum. Aslında yeni doğum yapmış arkadaşlardan fikir istiyorum. Acaba özel sağlık sigortası mı yaptırsam?

Melzeyitim, ben normal tuzu bıraktım. Kaya tuzu kullanıyorum. TAvsiye ediyorum.
Koçum olur musun?
Otorite bekliyorum.
Dosbik ve baharım da ihtiyaç duyuyor.

Dosbikim, ben yarın öğlene çorba yapamayabilirim ama akşama yapacağım.

Tebrik ediyorum Meliscim. Su da vücut ağırlığı yapar. En azından o ağırlık gitmiş olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…