napalım canım Allah daha beterinden korusun buna da şükür en azından tedavisi mümkün olan bi rahatsızlık
melankoli hoşgeldin sesin çıkmıyo
geçmişi mi okuyorsun ??
hoşbulduk dosbacım,nasılsın? a.s yorgunluk ve bazı sıkıntılarımdan dolayı nete pek uğramadım :sinifsinif:
geçmişe şööölece bir bakayım dedim ama o kadar çok yazılmış ki sadece baktım ve geçtim kafamçokkarıştı
bugün neler yediğimi yazayım;
sabah: bir dilim ekmekle kaşarlı tost yanında şekersiz bitki çayı
ara: az aşure
öğlen: 2 adet tahıllı poğaça yanında şekersiz açık çay
akşam: az tarhana çorbası,az beyaz fasulye kabak patates ve bulgurlu bir yemek yanında bir kase yoğurtla,4 lokmalıkta turşu kavurması küçük bir patatesle
bu günlükte bu kadar :))
ben konuşmadan duramam ki napayım huy işte
hemde baştan göstereyim kendimi dedim sonradan şok olmasın millet
zemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:dance:
teşekkür ederim
evet o minişin annesi benim
bizde teyzemizi özledik ama gurbet işte
senin kızınıda allah bağışlasın
annelikten sonra duygusallıkda tavan yapıyor mafoldumben
yaaaaa bende böyle bir hoca istiyorummmmm hoca değil melek melekkkk olumunekankayizsmile :1hug: boshayallersmile
Hehehehhee :)))) Tembel tenekeler :))) Benim bugün almanca var, yarın da bir sınavım var. Onları da okuyacağım, ortalamalarını vereceğim ve biteceekk.Melisim, ben geçen yıl bir ara içmiştim folik. Bende kilo yapmamıştı. Acaba marka ile mi ilgili?
Kızlar, bugün öğleden sonra özel derse gideceğim. Akşamüstü girebilirim sanırım topiğe.
Şİmdi gidiyorum okula. Kahvaltı okulda. Ama evden gidiyor. 2 dilim ekmek, peynir
Hadi öptüm hepinizi
Günaydınlar,
Artık ben de sizin gruptayım sanırsam..:asigim:
Cumadan itibaren katılacaktım galiba..
Bir merhaba ediyim dedim,inşallah hep birlikte gider bu kilolar..
Bu arada başlangıç kilom 67...
Hedefim 57.Eminimki gidecek:lepi:
Yarından itibaren güzel paylaşımlar diliyorum,görüşmek üzere..
kızlar sonunda doktor maceram bitti birtek ultrasonlar kaldı onlarda öğleden sonra
ama ben son anda yine çıldırıyodum devlet hastanesinden randevu aldım internetten saat 10 için gittim sallana sallana işede gitmedim poliklinik perşembe yok dediler ya ozaman neden randevu veriyosunuz tam tartışacam ya ama ndedim neyi kime anlatıyosun birkere devlete yerleşince işni layıkıyla yapan çok az insan var ordaki adama kızsam ordaki vermedi randevuyu melisciğim bu jasper şaka maka beni dinginledi yani yoksa ben bi yırtıklık yapmıştım
allahtan özel hastane yakın oraya bi koşu oraya gittim daha önce sorun yaşadığımı falan anlattım çocukta beni hatırladı hemen aradan sıra verdi işler yolunda birr sürü test galiba çek up yaptılar akşam sonuçları söylerim
günaydın arkadaşlar,desteğiniz için çok teşekkür ederim.Ben burdayım gitmiyorum ama şimdilik diyet yapmayacağım,çünkü daha çok sters yapıyorum.Biraz dinlemek istiyorum kendi kendimle kalmak istiyorum.Ama sizi okumadan günüm başlıyamıyor bağımlılık yaptınız aaaaaaa.
Canım arkadaşlarım moralinizi yoksek tutun bu sene hepimiz burdan mezun oluruz.
bu arada herkeslere günaydın.
dün akşam nete giremedim.adet oldum biraz sancım vardı ama çok şükür artmadı.
dün akşam yemekte yine çorba ve salata vardı.aslında çorba yemiyim dedim ama oğlum çorbasını yemeyince bana kaldı. içine yarım dilim ekmekde doğramıştım.
daha sonra bişey yemedim sadece çok az alkol aldım.
bu sabah kahvaltıda yani 7.30 gibi bir yumurta beyazı,2 çatal kaşar peynir yedim.1 bardak çay içtim.
az öncede 200 ml süt içtim
buralarda olmaya çalışırım. öpüyorum hepinizi.
ammada uykucu oldum dimi :))
kızlar eşim çok yoğun bu aralar geç yatıyo geç kalkıyo... ben de kahvaltıyı 10:30 gibi yaptım ama 2 dilim ekmekle(
bu yüzden öğleni çok hafif atlatmam lazım
akşama eşim yok
gece yok( korkuyorum (
meliscim mesleğimi sormuşsun bilgisayar donanım mezunuyum
haliyle kendi bilg. yapamamam çok ayıp :))
eee insan eşine alışınca hazırcı oluyor ama bu defa bana yüz vermedi :))
cnm şubatta başlayacak dersane bende 1 ay boş durmamak için en azından aöf derslerime çalışma kararı aldım 6 tane ders var bu yıl ve kendi alanım değil anlamak zor oluyo birkaç derse çalışayım diyorum boş vaktim varken nisana ne kaldı ki şunun şurası
kpss sınavı da eylülde cnm
afiyet olsun hayatım.bir yerden başlamak gerekiyordu ben pazartesi başladım,şubat sonuna kadar vakit verdim kendime,oğlumun doğum gününe şaşırtmak istiyorum,çok şık giyinip,güzel sözler duymak istiyorum. çoook gözüm döndüğü anlarda açıyorum netten güzel vucutlu hatunlara,kıyafetlere bakıyorum,hemen toparlanıyorum,motivasyonu arttırıyor.
hiç geciktirme zaman zaten hemen akıyor,aybaşında başlasaydım şimdi 2 hafta olmuştu.
artık haftaya 2 hafta olur. bide sıkmıyorum şuanda kendimi dosbacım. kaçamaklarım illaki olacak ama ara ara ve az
bir yerde tıkanıcam ama azmadan önce çözüm üretmem lazım.inşallah başarırım.
kim koç arıyor söylesin bakem bahara bi ara koçluk yapacaktım ama kaldı isteyene hazırım eli sopalı
sonuçları aldım iidrar yolu enfeksiyonu ve kanda tiroide karşı antikor ilerisi için potansiyel tiroid hastasısın dedi ufff ne yapacam hemen akıl istiyorum ödem oluyor dedim bazı kadınlarda östorojen fazla çalışırmış buda tuz ve su tutumu yaparmış artık herşeyi tuzsuz yapayım bariii(((
bende akşamdan yapayım bari... yoksa sabah üşenir yapmam :))
canım yayla çorbası çekiyor ama pirinç ile başlamasam iyi yaparım... acaba ne yapsam
benim diyet listemde kırmızı mercimek tarhana domates sebze şehriye çorbası serbest idi
ama et suyu ve bulyon yasaktı
ben sadece şehriyede et suyunu çok arıyorum diğerlerinde sorun değil
hoşbulduk dosbacım,nasılsın? a.s yorgunluk ve bazı sıkıntılarımdan dolayı nete pek uğramadım :sinifsinif:
geçmişe şööölece bir bakayım dedim ama o kadar çok yazılmış ki sadece baktım ve geçtim kafamçokkarıştı
bugün neler yediğimi yazayım;
sabah: bir dilim ekmekle kaşarlı tost yanında şekersiz bitki çayı
ara: az aşure
öğlen: 2 adet tahıllı poğaça yanında şekersiz açık çay
akşam: az tarhana çorbası,az beyaz fasulye kabak patates ve bulgurlu bir yemek yanında bir kase yoğurtla,4 lokmalıkta turşu kavurması küçük bir patatesle
bu günlükte bu kadar :))
şu kirli böceğe bakın :))) benim kızım da böyle oluyor ağzı dışında heryer yiyor şekercik. Bu arada mam sandalyeniz bizimkinden :)
valla çok rahat mama sandalyemiz
yediğinin yarısı dışarda kaydirigubbakcemile3
üfffff nedir bu tiroidden çektiğimiz bi de o kadar değişken bişey ki bi tahlilinle diğeri tutmuyo benim yaza kadar o kadar tahlilim yapılmıştı tiroidim gayet normaldi sonra bi hipertiroidi çıktı daha sonra normale döndü şimdi de hipotiroidiye çevirdi bakalım diğer tahlilde nasıl çıkacak
kim koç arıyor söylesin bakem bahara bi ara koçluk yapacaktım ama kaldı isteyene hazırım eli sopalı
sonuçları aldım iidrar yolu enfeksiyonu ve kanda tiroide karşı antikor ilerisi için potansiyel tiroid hastasısın dedi ufff ne yapacam hemen akıl istiyorum ödem oluyor dedim bazı kadınlarda östorojen fazla çalışırmış buda tuz ve su tutumu yaparmış artık herşeyi tuzsuz yapayım bariii(((
evet çok rahat oluyor biz 17 aylık olduk hala çok rahat önüne koyuyorum ne istiyorsa yiyor kendisi artık tepsisi geniş yere de pek dökülmüyor.
kuzuzcuk çok şeker.
nasıl geçti günün canım? rejim? :)
Nur canım,merhaba seninle tanışmadık daha.Ben fikriye bulgaristanlıyım,benim Sanberk oğlum var bugün 17 aylık oldu.
Maşallah kuzuna çok şeker,kaç aylık benimkiden küçük.
canım bununla geçmiş olsun
idrar yolu için ayaklarını sıcak tut yoksa ağrıların olur
tiroid için endişelenme inş. olmaz
bana nac.. ve bahara koç lazım :) hepimizi idare edebilecek misin :))
ben yarın sabah çorba diyetine başlıyorum 1 haftadır tartılmıyordum şimdi tartıldım felaket oldum(
kızlar bugünüm nasıl geçti yazayım:
sabah yarım dilim ekmek peynir domates
öğlen hamburgerklava:
akşam 4 kaşık kıymalı bezelye yemeği çok küçük bir parça tavuk göğüs ve salata
bu yazdığıma inanmayacaksınız eşim başlayalı 5 gün oldu 2.5 kilo verdi inanamıyorum gerçi ilk hafta sudur ama yine de hızlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?