Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada herkeslere günaydın.
dün akşam nete giremedim.adet oldum biraz sancım vardı ama çok şükür artmadı.
dün akşam yemekte yine çorba ve salata vardı.aslında çorba yemiyim dedim ama oğlum çorbasını yemeyince bana kaldı. içine yarım dilim ekmekde doğramıştım.
daha sonra bişey yemedim sadece çok az alkol aldım.
bu sabah kahvaltıda yani 7.30 gibi bir yumurta beyazı,2 çatal kaşar peynir yedim.1 bardak çay içtim.
az öncede 200 ml süt içtim
buralarda olmaya çalışırım. öpüyorum hepinizi.

adcım günaydın
canım çok güzel gidiyorsun bu cuma bizi siz kurtaracaksınız

bhr sen nasılsın canım ??
dersaneye başlayacaktın dimi?? ne durumdasın
evde çalışmalar nasıl gidiyor
bi de sınav bu sene temmuzda olacak dimi??

Günaydınlar,
Artık ben de sizin gruptayım sanırsam..:asigim:
Cumadan itibaren katılacaktım galiba..
Bir merhaba ediyim dedim,inşallah hep birlikte gider bu kilolar..
Bu arada başlangıç kilom 67...
Hedefim 57.Eminimki gidecek:lepi:
Yarından itibaren güzel paylaşımlar diliyorum,görüşmek üzere..

aramıza hoşgeldin canım a.s.

yediklerin gayet azmış hayatım,iyi durmuşsun acıkmadan. maşallah ne güzel toparlanıyorsun seviniyorum senin için.
ama yinede 1 küçük kase sütlaç için al sana :tomato:

at at domatesleri cilde de iyi gelir o kadar çok faydası var ki kaydirigubbakcemile3

kızlar sonunda doktor maceram bitti birtek ultrasonlar kaldı onlarda öğleden sonra
ama ben son anda yine çıldırıyodum devlet hastanesinden randevu aldım internetten saat 10 için gittim sallana sallana işede gitmedim poliklinik perşembe yok dediler ya ozaman neden randevu veriyosunuz tam tartışacam ya ama ndedim neyi kime anlatıyosun birkere devlete yerleşince işni layıkıyla yapan çok az insan var ordaki adama kızsam ordaki vermedi randevuyu melisciğim bu jasper şaka maka beni dinginledi yani yoksa ben bi yırtıklık yapmıştım

allahtan özel hastane yakın oraya bi koşu oraya gittim daha önce sorun yaşadığımı falan anlattım çocukta beni hatırladı hemen aradan sıra verdi işler yolunda birr sürü test galiba çek up yaptılar akşam sonuçları söylerim

şimdi özeller tekrar ücretlendirildi ya o yüzden devlet hastanelerindeki yığılmayı kalabalığı düşünemiyorum bile Allah kolaylık versin canım inşallah temiz çıkar tüm tahlillerin

günaydın arafdaşlar,desteğiniz için çok teşekkür ederim.Ben burdayım gitmiyorum ama şimdilik diyet yapmayacağım,çünkü daha çok sters yapıyorum.Biraz dinlemek istiyorum kendi kendimle kalmak istiyorum.Ama sizi okumadan günüm başlıyamıyor bağımlılık yaptınız aaaaaaa.
Canım arkadaşlarım moralinizi yoksek tutun bu sene hepimiz burdan mezun oluruz.

canım diyet yapamasanda gel oku burayı kendini bırakmazsın en azından toparlandığnda tekrar bekliyoruz seni aramıza olumunekankayizsmile

bu arada herkeslere günaydın.
dün akşam nete giremedim.adet oldum biraz sancım vardı ama çok şükür artmadı.
dün akşam yemekte yine çorba ve salata vardı.aslında çorba yemiyim dedim ama oğlum çorbasını yemeyince bana kaldı. içine yarım dilim ekmekde doğramıştım.
daha sonra bişey yemedim sadece çok az alkol aldım.
bu sabah kahvaltıda yani 7.30 gibi bir yumurta beyazı,2 çatal kaşar peynir yedim.1 bardak çay içtim.
az öncede 200 ml süt içtim
buralarda olmaya çalışırım. öpüyorum hepinizi.

sende güzel gidiyosun canım bu cuma özellikle seni merak ediyorum çünkü bende çorba diyetine başlamayı düşünüyorum

bhr sen nasılsın canım ??
dersaneye başlayacaktın dimi?? ne durumdasın
evde çalışmalar nasıl gidiyor
bi de sınav bu sene temmuzda olacak dimi??

cnm şubatta başlayacak dersane bende 1 ay boş durmamak için en azından aöf derslerime çalışma kararı aldım 6 tane ders var bu yıl ve kendi alanım değil anlamak zor oluyo birkaç derse çalışayım diyorum boş vaktim varken nisana ne kaldı ki şunun şurası
kpss sınavı da eylülde cnm

cnm şubatta başlayacak dersane bende 1 ay boş durmamak için en azından aöf derslerime çalışma kararı aldım 6 tane ders var bu yıl ve kendi alanım değil anlamak zor oluyo birkaç derse çalışayım diyorum boş vaktim varken nisana ne kaldı ki şunun şurası
kpss sınavı da eylülde cnm

kolay gelsin canım...
şubatta senin için yeni bi başlangıç olur umarım
bana herzamaan yeni ortamlar büyük enerji verir...
herşey gönlünce olsun

yaa adcım şu çorba işi benimde aklıma yatıyor haftaya kadar bende mi denesem
biraz zorlanırım ama olsun
hafif çorbalar hazırlayarak başlasam aslında yarın senin sonucunu merak ediyorum

ammada uykucu oldum dimi :))
kızlar eşim çok yoğun bu aralar geç yatıyo geç kalkıyo... ben de kahvaltıyı 10:30 gibi yaptım ama 2 dilim ekmekle :((
bu yüzden öğleni çok hafif atlatmam lazım
akşama eşim yok
gece yok :(( korkuyorum :((
canım eğlenceli bir film belki korkunu dağıtır.
adcım günaydın
canım çok güzel gidiyorsun bu cuma bizi siz kurtaracaksınız
canım kilo verdim diye tahmin ediyorum ama kurtaracak kadar verememişimdir. :))

at at domatesleri cilde de iyi gelir o kadar çok faydası var ki kaydirigubbakcemile3
sende güzel gidiyosun canım bu cuma özellikle seni merak ediyorum çünkü bende çorba diyetine başlamayı düşünüyorum
seviyosuun diye attım domatisleri :))
bhr cım ben bu diyete başlarken haftada 500 gr verdirse bile onada şükür dedim,kendimi çok iyi bir derece beklentisi içine sokmuyorum gerçekten,ha verdinmi diye sorarsan açıkçası bir rahatlık hissediyorum,ama bu ne kadardır şuan bilmiyorum akşam yatmadan önce tartılacam.
yaa adcım şu çorba işi benimde aklıma yatıyor haftaya kadar bende mi denesem
biraz zorlanırım ama olsun
hafif çorbalar hazırlayarak başlasam aslında yarın senin sonucunu merak ediyorum
dosbacım ben rahat ediyorum açıkçası çokda zorlanmıyorum,bol çorba ve salata,aralardada süt yoğurt meyve,istediğin her çorba olur.

kızlar az önce yemekten geldim. bol ezogelin çorba ve salata vardı.1 bardakta çay içtim.
saat 16.00 gibi bir elma yesem,bolda çay içsem sanırım akşam çok acıkmamış olurum.

kızlar az önce yemekten geldim. bol ezogelin çorba ve salata vardı.1 bardakta çay içtim.
saat 16.00 gibi bir elma yesem,bolda çay içsem sanırım akşam çok acıkmamış olurum.

bende çorba diyeti yapacağım
öğle yemeğim brokoli salatası ve biftek yedim
ekmek yok :))
şimdi de çayımı içiyorum

bende çorba diyeti yapacağım
öğle yemeğim brokoli salatası ve biftek yedim
ekmek yok :))
şimdi de çayımı içiyorum

afiyet olsun hayatım.bir yerden başlamak gerekiyordu ben pazartesi başladım,şubat sonuna kadar vakit verdim kendime,oğlumun doğum gününe şaşırtmak istiyorum,çok şık giyinip,güzel sözler duymak istiyorum. çoook gözüm döndüğü anlarda açıyorum netten güzel vucutlu hatunlara,kıyafetlere bakıyorum,hemen toparlanıyorum,motivasyonu arttırıyor.
hiç geciktirme zaman zaten hemen akıyor,aybaşında başlasaydım şimdi 2 hafta olmuştu.
artık haftaya 2 hafta olur. bide sıkmıyorum şuanda kendimi dosbacım. kaçamaklarım illaki olacak ama ara ara ve az
bir yerde tıkanıcam ama azmadan önce çözüm üretmem lazım.inşallah başarırım.

afiyet olsun hayatım.bir yerden başlamak gerekiyordu ben pazartesi başladım,şubat sonuna kadar vakit verdim kendime,oğlumun doğum gününe şaşırtmak istiyorum,çok şık giyinip,güzel sözler duymak istiyorum. çoook gözüm döndüğü anlarda açıyorum netten güzel vucutlu hatunlara,kıyafetlere bakıyorum,hemen toparlanıyorum,motivasyonu arttırıyor.
hiç geciktirme zaman zaten hemen akıyor,aybaşında başlasaydım şimdi 2 hafta olmuştu.
artık haftaya 2 hafta olur. bide sıkmıyorum şuanda kendimi dosbacım. kaçamaklarım illaki olacak ama ara ara ve az
bir yerde tıkanıcam ama azmadan önce çözüm üretmem lazım.inşallah başarırım.

canım bende tatil hayali kurunca kendime geliyorum
inş. bende başarılı olurum
bende yarın çorba diyetine başlıyorum
bakalım nolcak sonucum
ama beni bozan şey şu günlerim oldu :((

Son düzenleme:
bir sürü şeyler yazmıştım kayboldu ne yazdığımıda hatırlamıyorum şu çorba diyeti nasıl oluyor acep hergün çorba salata nasıl olur etsiz falan yani:((( iyi olur iyi olur artık cidden bende sıkıldım

Back