bir sürü şeyler yazmıştım kayboldu ne yazdığımıda hatırlamıyorum şu çorba diyeti nasıl oluyor acep hergün çorba salata nasıl olur etsiz falan yani(( iyi olur iyi olur artık cidden bende sıkıldım
telefondan bakmak bana da zevkli gelmiyo(
akşam özel dersin var sanırım canım gelince vaktin olursa seninle de sohbet ederiz
yaa adcım şu çorba işi benimde aklıma yatıyor haftaya kadar bende mi denesem
biraz zorlanırım ama olsun
hafif çorbalar hazırlayarak başlasam aslında yarın senin sonucunu merak ediyorum
arkadaşlar ben de çıkayım hazırlanıp sağlık ocağına gidicem sonra görüşürüzzzz...
kızlar az önce yemekten geldim. bol ezogelin çorba ve salata vardı.1 bardakta çay içtim.
saat 16.00 gibi bir elma yesem,bolda çay içsem sanırım akşam çok acıkmamış olurum.
Ben yine burdayım sadece şimdilik diyet yapmayacağım.ama sizi brakmam.Sizi özlüyorum çünkü.
afiyet olsun hayatım.bir yerden başlamak gerekiyordu ben pazartesi başladım,şubat sonuna kadar vakit verdim kendime,oğlumun doğum gününe şaşırtmak istiyorum,çok şık giyinip,güzel sözler duymak istiyorum. çoook gözüm döndüğü anlarda açıyorum netten güzel vucutlu hatunlara,kıyafetlere bakıyorum,hemen toparlanıyorum,motivasyonu arttırıyor.
hiç geciktirme zaman zaten hemen akıyor,aybaşında başlasaydım şimdi 2 hafta olmuştu.
artık haftaya 2 hafta olur. bide sıkmıyorum şuanda kendimi dosbacım. kaçamaklarım illaki olacak ama ara ara ve az
bir yerde tıkanıcam ama azmadan önce çözüm üretmem lazım.inşallah başarırım.
bir sürü şeyler yazmıştım kayboldu ne yazdığımıda hatırlamıyorum şu çorba diyeti nasıl oluyor acep hergün çorba salata nasıl olur etsiz falan yani(( iyi olur iyi olur artık cidden bende sıkıldım
Kızlar, ben kendime koç arıyorum. Koçum olmak isteyen var mı? Birine sürekli hesap vermeliyim. Ama hesap verdiğim arkadaşım da hata yaptım mı bana kızmalı
canım eğer çorba diyeti yapmayı düşünürsem sen bana ben sana koç olabileriz :))
tabii istersen
adcım çorba diyetini biraz anlatsana canım
bu hafta gördüğüm kadarıyla hep çorba içtin meyve ve salata
sanırım sütte var
çorbada et suyu ve bulyon var mı??
kızlar eşim aradı şimdi çıkıyorum ama akşama gelirim herpinizi öpüyorum
seviyosuun diye attım domatisleri :))
bhr cım ben bu diyete başlarken haftada 500 gr verdirse bile onada şükür dedim,kendimi çok iyi bir derece beklentisi içine sokmuyorum gerçekten,ha verdinmi diye sorarsan açıkçası bir rahatlık hissediyorum,ama bu ne kadardır şuan bilmiyorum akşam yatmadan önce tartılacam.
Ben yine burdayım sadece şimdilik diyet yapmayacağım.ama sizi brakmam.Sizi özlüyorum çünkü.
afiyet olsun hayatım.bir yerden başlamak gerekiyordu ben pazartesi başladım,şubat sonuna kadar vakit verdim kendime,oğlumun doğum gününe şaşırtmak istiyorum,çok şık giyinip,güzel sözler duymak istiyorum. çoook gözüm döndüğü anlarda açıyorum netten güzel vucutlu hatunlara,kıyafetlere bakıyorum,hemen toparlanıyorum,motivasyonu arttırıyor.
hiç geciktirme zaman zaten hemen akıyor,aybaşında başlasaydım şimdi 2 hafta olmuştu.
artık haftaya 2 hafta olur. bide sıkmıyorum şuanda kendimi dosbacım. kaçamaklarım illaki olacak ama ara ara ve az
bir yerde tıkanıcam ama azmadan önce çözüm üretmem lazım.inşallah başarırım.
canım bende tatil hayali kurunca kendime geliyorum
inş. bende başarılı olurum
bende yarın çorba diyetine başlıyorum
bakalım nolcak sonucum
ama beni bozan şey şu günlerim oldu(
Şimdiden geçmiş olsun Baharım. Şubatta çok güzel değişiklikler olacak bence hayatında :)))
valla kızlar bende et falan tüketmeyi seviyorum ama biilmiyorum bi sinirle ben yaparım dedim ve yapıyorum hayret bidurum ama yapıyorum.karnım aç şuan ama sadece aklımda çorba var. yani anlatmak istediğim psikolojiye iyice yerleştirdim. oof umarım bozmam. neyse çokda konuşmak istemiyorum. gidebildiğim yere kadar gideceğim kızlar.
kızlar çorba serbest,istediğiniz çorbayı yiyip içebiliyorsunuz. ayrıca bu tamamen benim uydurduğum bi diyettir yani bir yerde falan okumadım.şimdi, çorba hafif bir yiyeyek,sindirmeside kolay e salatada hafif bu hafifler birleşince doğal olarak kilo veririz herhalde,yani öyle umuyorum. bu arada bende adet oldum ama canım tatlı falan istemedi.şaşırdııımm. yalnız acayip derecede yanıyorum yanaklarım kırmızı oldu.
kim koç arıyor söylesin bakem bahara bi ara koçluk yapacaktım ama kaldı isteyene hazırım eli sopalı
sonuçları aldım iidrar yolu enfeksiyonu ve kanda tiroide karşı antikor ilerisi için potansiyel tiroid hastasısın dedi ufff ne yapacam hemen akıl istiyorum ödem oluyor dedim bazı kadınlarda östorojen fazla çalışırmış buda tuz ve su tutumu yaparmış artık herşeyi tuzsuz yapayım bariii(((
kim koç arıyor söylesin bakem bahara bi ara koçluk yapacaktım ama kaldı isteyene hazırım eli sopalı
sonuçları aldım iidrar yolu enfeksiyonu ve kanda tiroide karşı antikor ilerisi için potansiyel tiroid hastasısın dedi ufff ne yapacam hemen akıl istiyorum ödem oluyor dedim bazı kadınlarda östorojen fazla çalışırmış buda tuz ve su tutumu yaparmış artık herşeyi tuzsuz yapayım bariii(((
canım bununla geçmiş olsun
idrar yolu için ayaklarını sıcak tut yoksa ağrıların olur
tiroid için endişelenme inş. olmaz
bana nac.. ve bahara koç lazım :) hepimizi idare edebilecek misin :))
ben yarın sabah çorba diyetine başlıyorum 1 haftadır tartılmıyordum şimdi tartıldım felaket oldum(
üfffff nedir bu tiroidden çektiğimiz bi de o kadar değişken bişey ki bi tahlilinle diğeri tutmuyo benim yaza kadar o kadar tahlilim yapılmıştı tiroidim gayet normaldi sonra bi hipertiroidi çıktı daha sonra normale döndü şimdi de hipotiroidiye çevirdi bakalım diğer tahlilde nasıl çıkacak
bende akşamdan yapayım bari... yoksa sabah üşenir yapmam :))bende başlıyorum dosbacım yalnız değilsin beraber yaparız hatta çorbamı şimdiden yapıp hazır bulundurucam 3 öğün de çorba içicez ne de olsa en az 3 gün yapmayı düşünüyorum bakalım
bende akşamdan yapayım bari... yoksa sabah üşenir yapmam :))
canım yayla çorbası çekiyor ama pirinç ile başlamasam iyi yaparım... acaba ne yapsam
benim diyet listemde kırmızı mercimek tarhana domates sebze şehriye çorbası serbest idi
ama et suyu ve bulyon yasaktı
ben sadece şehriyede et suyunu çok arıyorum diğerlerinde sorun değil
evet canım seninki çok değişim gösterdi
benimki normal değerlerine döndü ama ilaca devam dedi doktor sanırım ömür bou kullanmam gerekecek :(
mercimekte et tadı gerekmiyo canım sade de güzel oluyo ben mercimek yapıcam şehriye de nihayetinde hamur ne kadar az tüketsek o kadar iyi ondan sonrada sebze çorbası yaparız belki daha sonrada yoğurt çorbası bak menü hazır oldu bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?