Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşımlar arkadaşlar.Birkaç gün topiğe giremiyorum.Biraz zaman isteyecem sizden ama şuan hiç diyet yapamıyorum,rengl oldum daha yeni memeleketten döndüm hala ayrılma üzüntüm var.İnanın moralim çok bozuk hem fiziki hem psiholojik olarak çok yorgunum.Kendimi toparlayınca eğer yer varsa tekrar dönmek istiyorum.
Umarım hepimize bu yeni yılda daha iyi sonuçları alırız.

arkadaşlar ne güzel sohbet etmişsiniz çok sevindim :) kızlar eşim fena diyet yapıyor çok hırslı benim de güzel gidiyor aslında ama bugün öğlen melisi işe götürmüştüm işe gitmem lazımdı bakıcımız yoktu kızımı da götürdüm mecburen ona köfte pilav söyledim yemediklerinin bir kısmını yedim yani biraz pilav kaçamağım oldu akşam ıspanak yedim iyiydi. Ama regl oldum canım çok tatlı istiyor 3 kremalı bisküvi yedim.

baharım diyetinin güzel gitmesine sevindim, bugünün de güzel geçmiş ohhh gitsin kilolar. Cumaya kadar tartılma bence de.

nachtigallim inşallah bitmiştir kağıtların ben bir kısmını bugün ilan attim bir kısmı artık p.tesiye kaldı yarına yetir-ştiremem cuma da işe gitmeyeceğim. Canım folie başlamışsın hadi hayırlısı olsun inşallah. Ben de düşünmeden 3 ay önce başladım düündüğüm tarihlerde olmadı ha deyince olmuyor ben de sıkıldım bıraktım foliki 1 ay içmedim o zaman oldu. Ben de kilo almıştım o dönem ondanmıdıki acaba ohaoldumsmile
Ben de haziran gibi hamile kalayım derslerden yırtayım yaz tatiliyle de birleşsin dedim olmadı, ekim sonunda hamile kalıp temmuz sonunda doğum yaptım neyse ilk dönem dersim olmadı sonra yıllık izin hocadan kafa izni falan şubata kadar kızımı büyüttüm :) Zaman kısmet yani canım Allah bilir, hesaplamakla olmuyor. Heo dedimki her işim saatli günlüdür bu öyle olmadı. Kesin düşünmeden önce doktora gitmek lazım bende de vardı ama birkaç yıl önce yakıldı gitti ama öyle hamilelik olmazdı :) Sen doğur canım görmeye gelirim bebeişi.

adcım senin de 3 gün bitti inşallah iyi gidiyordur. Canım daha hediyeye karar verilmedi bilmiyorum ki ne olacak ama sanırım babam biraz eşimi motive etmek için yapıyor çok kilo aldı eşinde kalp rahatsızlığı olanlar var başta babası korkuyoruz yani. Dün de söylüyor diyorki ben sen kadar veremem ooo sen çok hızlısın falan amacını anladım.

melzeyitim ben de yakınınızı merak ediyordum nasıl oldu diye dün yoğunluktan aklaıma gelmedi konuşurken kusura bakma. Kendine gelmesi önemli, toparlanır çok kısa sürede merak etme. Geçmiş olsun tekrardan. Çekilişe katılacağım ben de. Bu arada randevu almana sevindim merak ediyorum sonucu canım dikkat et azıcık kendine senağlama Melzeyitim aynı sorun bende de var 2 gün işe gitmiyorum ya elşime hep yarım çalışıyormuşum gibi geliyor sen ben kadar yorulmuyorsun evdesin vs diyor gıcık ediyor beni. Ama sen gıcık olma sana neden sabır taşı yolladım eşine kızma diye :)))canım sende mi bebiş düşünüyorsun bu yaz yaaa banane ben de istiyorum valla çok seviyorum dün eşime dedimki devamlı bakıcı tutabilme durumumuz olsun 3 tane daha doğuracağım. Sen doğur görmeye de gelirim patişler ohhh ohhh.

nurcum hoşgeldin neşe getirdin takımımıza. Ad ve melzeyit söylemişler takımda yer olduğunu sağolun kızlar. Karamanlının bahsettiği miniş yiğenin annesi sensin demek çok güzel anlatıyordu burada çok özledim diyordu :) 6 aylık oldu demek Allah bağışlasın benim de kızım var 1.5 yaş olacak yakında. Sınav günü doğum yapman çok ilginç, doğum hikayeni okuyunca tüylerim diken diken oldu ayy ben çok duygusal oldum melisden sonra bana ne oldu anlamıyorum :)

DURUcum daha fazla katılım sağlarsan hem seni motive ederiz hem de sen bizi.

dosbacım çok özledik çok merak ettik melzeyit aradı beni telin varmı diye çok merak ettim dedi. kızlar isterseniz telinizi yollayın bana ben de olmayanlara yollayayım lazım olabilir acil durumlarda. ıyi olmana sevindim canım. Senin ne mezunuydun ki hayatım, kendi söküğümüzü dikemeyiz çoğu zaman :)) Senin de bebişin olacak canım hayırlısı ile ohhh isteyenler çoğaldı takım gebeli kplanlayanlar ve anneler topiği oldu neredeyse :)

karamanlim özledik kardeşin geldi ne güzel oldu senin dönmeni de bekliyoruz.

fikriyecim kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman gel biz buradayız.

melankoli gelmemiş dün bugün.

babamız nöbetçi kızım da uyudu, işe götürmüştüm ya kızımı sonra anneme gittik yemeğimizi yedik geldik, evimizde uyuyacağız. Yarın ders yapacağım biraz notlarıma bakıp ben de yatarım yarınki dersi bitiriyorum son ders haftaya da sınav yaparım, 1 ay tatil sonra :) kızlar bütünlemelerde iş olmasın diye eski öğrencileri 35'leri bile geçirdim yenileri de 45 ve üzerini, temizledim biraz 3-4 yıldır aynı dersi alanlar var tembeller.

ay benim kardesimde gelmis buraya ay ne cenesi düsmüs öyle insan yeniyken biraz agirdan alir sonra acilir ama benim kardesim bu illa cok konusacak hic ablasina cekmemis

ben konuşmadan duramam ki napayım huy işte
hemde baştan göstereyim kendimi dedim sonradan şok olmasın millet
zemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:dance:
arkadaşlar ne güzel sohbet etmişsiniz çok sevindim :) kızlar eşim fena diyet yapıyor çok hırslı benim de güzel gidiyor aslında ama bugün öğlen melisi işe götürmüştüm işe gitmem lazımdı bakıcımız yoktu kızımı da götürdüm mecburen ona köfte pilav söyledim yemediklerinin bir kısmını yedim yani biraz pilav kaçamağım oldu akşam ıspanak yedim iyiydi. Ama regl oldum canım çok tatlı istiyor 3 kremalı bisküvi yedim.

baharım diyetinin güzel gitmesine sevindim, bugünün de güzel geçmiş ohhh gitsin kilolar. Cumaya kadar tartılma bence de.

nachtigallim inşallah bitmiştir kağıtların ben bir kısmını bugün ilan attim bir kısmı artık p.tesiye kaldı yarına yetir-ştiremem cuma da işe gitmeyeceğim. Canım folie başlamışsın hadi hayırlısı olsun inşallah. Ben de düşünmeden 3 ay önce başladım düündüğüm tarihlerde olmadı ha deyince olmuyor ben de sıkıldım bıraktım foliki 1 ay içmedim o zaman oldu. Ben de kilo almıştım o dönem ondanmıdıki acaba ohaoldumsmile
Ben de haziran gibi hamile kalayım derslerden yırtayım yaz tatiliyle de birleşsin dedim olmadı, ekim sonunda hamile kalıp temmuz sonunda doğum yaptım neyse ilk dönem dersim olmadı sonra yıllık izin hocadan kafa izni falan şubata kadar kızımı büyüttüm :) Zaman kısmet yani canım Allah bilir, hesaplamakla olmuyor. Heo dedimki her işim saatli günlüdür bu öyle olmadı. Kesin düşünmeden önce doktora gitmek lazım bende de vardı ama birkaç yıl önce yakıldı gitti ama öyle hamilelik olmazdı :) Sen doğur canım görmeye gelirim bebeişi.

adcım senin de 3 gün bitti inşallah iyi gidiyordur. Canım daha hediyeye karar verilmedi bilmiyorum ki ne olacak ama sanırım babam biraz eşimi motive etmek için yapıyor çok kilo aldı eşinde kalp rahatsızlığı olanlar var başta babası korkuyoruz yani. Dün de söylüyor diyorki ben sen kadar veremem ooo sen çok hızlısın falan amacını anladım.

melzeyitim ben de yakınınızı merak ediyordum nasıl oldu diye dün yoğunluktan aklaıma gelmedi konuşurken kusura bakma. Kendine gelmesi önemli, toparlanır çok kısa sürede merak etme. Geçmiş olsun tekrardan. Çekilişe katılacağım ben de. Bu arada randevu almana sevindim merak ediyorum sonucu canım dikkat et azıcık kendine senağlama Melzeyitim aynı sorun bende de var 2 gün işe gitmiyorum ya elşime hep yarım çalışıyormuşum gibi geliyor sen ben kadar yorulmuyorsun evdesin vs diyor gıcık ediyor beni. Ama sen gıcık olma sana neden sabır taşı yolladım eşine kızma diye :)))canım sende mi bebiş düşünüyorsun bu yaz yaaa banane ben de istiyorum valla çok seviyorum dün eşime dedimki devamlı bakıcı tutabilme durumumuz olsun 3 tane daha doğuracağım. Sen doğur görmeye de gelirim patişler ohhh ohhh.

nurcum hoşgeldin neşe getirdin takımımıza. Ad ve melzeyit söylemişler takımda yer olduğunu sağolun kızlar. Karamanlının bahsettiği miniş yiğenin annesi sensin demek çok güzel anlatıyordu burada çok özledim diyordu :) 6 aylık oldu demek Allah bağışlasın benim de kızım var 1.5 yaş olacak yakında. Sınav günü doğum yapman çok ilginç, doğum hikayeni okuyunca tüylerim diken diken oldu ayy ben çok duygusal oldum melisden sonra bana ne oldu anlamıyorum :)

DURUcum daha fazla katılım sağlarsan hem seni motive ederiz hem de sen bizi.

dosbacım çok özledik çok merak ettik melzeyit aradı beni telin varmı diye çok merak ettim dedi. kızlar isterseniz telinizi yollayın bana ben de olmayanlara yollayayım lazım olabilir acil durumlarda. İyi olmana sevindim canım. Senin ne mezunuydun ki hayatım, kendi söküğümüzü dikemeyiz çoğu zaman :)) Senin de bebişin olacak canım hayırlısı ile ohhh isteyenler çoğaldı takım gebeli kplanlayanlar ve anneler topiği oldu neredeyse :)

karamanlim özledik kardeşin geldi ne güzel oldu senin dönmeni de bekliyoruz.

fikriyecim kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman gel biz buradayız.

melankoli gelmemiş dün bugün.

teşekkür ederim
evet o minişin annesi benim
bizde teyzemizi özledik ama gurbet işte
senin kızınıda allah bağışlasın
annelikten sonra duygusallıkda tavan yapıyor mafoldumben

Öğünlerin güzel olmuş canım. Afiyet olsun. İğneler nasıl gidiyor?

Tamam canım, kolay gelsin

2 tane iğnem kaldı canım bi kurtulsaydım zaten artık ders çalışmaya başlıyorum hastane işleriyle uğraşmak istemiyorum her gün her gün

babamız nöbetçi kızım da uyudu, işe götürmüştüm ya kızımı sonra anneme gittik yemeğimizi yedik geldik, evimizde uyuyacağız. Yarın ders yapacağım biraz notlarıma bakıp ben de yatarım yarınki dersi bitiriyorum son ders haftaya da sınav yaparım, 1 ay tatil sonra :) kızlar bütünlemelerde iş olmasın diye eski öğrencileri 35'leri bile geçirdim yenileri de 45 ve üzerini, temizledim biraz 3-4 yıldır aynı dersi alanlar var tembeller.

yaaaaa bende böyle bir hoca istiyorummmmm hoca değil melek melekkkk olumunekankayizsmile :1hug: boshayallersmile

İyi akşımlar arkadaşlar.Birkaç gün topiğe giremiyorum.Biraz zaman isteyecem sizden ama şuan hiç diyet yapamıyorum,rengl oldum daha yeni memeleketten döndüm hala ayrılma üzüntüm var.İnanın moralim çok bozuk hem fiziki hem psiholojik olarak çok yorgunum.Kendimi toparlayınca eğer yer varsa tekrar dönmek istiyorum.

Canım, İstanbula dönünce hüzünlenmişsindir. Ama, en azından onları görebildin, hepiniz sağlıklısınız, bu şekilde düşünmeye çalış ve kendine çok dikkat et.

Hehehehhee :)))) Tembel tenekeler :))) Benim bugün almanca var, yarın da bir sınavım var. Onları da okuyacağım, ortalamalarını vereceğim ve biteceekk.Melisim, ben geçen yıl bir ara içmiştim folik. Bende kilo yapmamıştı. Acaba marka ile mi ilgili?
Kızlar, bugün öğleden sonra özel derse gideceğim. Akşamüstü girebilirim sanırım topiğe.
Şİmdi gidiyorum okula. Kahvaltı okulda. Ama evden gidiyor. 2 dilim ekmek, peynir
Hadi öptüm hepinizi

Günaydınlar,
Artık ben de sizin gruptayım sanırsam..:asigim:
Cumadan itibaren katılacaktım galiba..
Bir merhaba ediyim dedim,inşallah hep birlikte gider bu kilolar..
Bu arada başlangıç kilom 67...
Hedefim 57.Eminimki gidecek:lepi:
Yarından itibaren güzel paylaşımlar diliyorum,görüşmek üzere..

Günaydınlar,

Hoşgeldin canım. Şimdiden gelmekle iyi etmişsin. Hepberaber vereceğiz kiloları.
Ben öğretmenim, evliyim. Malum her evli gibi evlenir evlenmez kilo aldım. Şimdi de vereyim diye uğraşıyorum

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben az önce isten geldim burasi cok soguk kar var sizlerden cok ayri kaldim ama 2-3 hafta daha böyle olacak cuma kayinbabam geliyor kilom ayni duruyor 1 kilo almistim onu verdim almayim da ona dua edecegim
ad ve dosba nasilsiniz canim
gecmisi okumadim cok uzun galiba
canım hoşgeldin,yine karşılaşamadık. yazmışsın ama farketmeden çıkmışım.ben iyiyim çok şükür ,dosbacım biraz endişelendirdi bizi ama çok şükür oda iyiymiş. valla biz burda kara hasret kaldık,yağsada oynasak azıcık diyoruz. ama oranın meşhur soğuğunu da duymuştum. kiloda almamışsın çok güzel,korumakda önemli,yoğunluğun bitince kaldığın yerden devam edersin. olumunekankayizsmile

ay benim kardesimde gelmis buraya ay ne cenesi düsmüs öyle insan yeniyken biraz agirdan alir sonra acilir ama benim kardesim bu illa cok konusacak hic ablasina cekmemis
valla iyiki geldi hayatım,topiğe azıcık hareket geldi,çok durgunduk.

selam kızlar epey kaynatmışsınız akşama kadar kaydirigubbakcemile3
bendebugün 2 defa dışarı çıktım bi iğne için bi de markete alışverişe maksat az da olsa yürüyüş yapabilmek en azından yavaş yavaş da olsa alıştırayım kendimi bugün yediklerime gelince
sabah 1 küçük sosi 2 dilim kepek ekmeği küçük bir parça peynir
ara yapamadım
öğle 3 tane diyet bisküvi
ara 1 elma
akşam 2 kaşık kuskus 1 küçük kase yoğurt
ara olarak da 1 küçük kase sütlaç yedim inşallah çok abartmamışımdır gözüm kalmasın diye herşeyden az yedim tartılmıyorum da moralim bozulmasın diye cumaya bakalım kaç çıkacağım boshayallersmile
yediklerin gayet azmış hayatım,iyi durmuşsun acıkmadan. maşallah ne güzel toparlanıyorsun seviniyorum senin için.
ama yinede 1 küçük kase sütlaç için al sana :tomato:

canım anca sen istersen toparlanabilirsin,ne söyliyim bilmiyorum ama lütfen toparlanmaya çalış. herşeyden önemlisi herkesin sağlığı yerinde.birdaha kavuşacağınız günü düşün ve oğlunla eşinle hayatın tadını çıkar,zaman çabuk geçiyor inan gün geldiğinde kimse sana kaybeyttiğin zamanı geri vermicek. allah sağlık versin dilerim yine kavuşursunuz hayırlısı ile.

Günaydınlar,
saruboceq aramıza hoşgeldin,ne güzel yeni sesler yeni renkler. topiğimiz iyice hareketleniyor.

doktora gitmeden bi bakayım dedim nach canummm günaydın
sarubceg hoşgeldin umaırm bol bol kilolarını verirsin
nihayet o gün geldi. inşallah güzel sonuçlar alırsın,şimdiden geçmişolsun.

kızlar sonunda doktor maceram bitti birtek ultrasonlar kaldı onlarda öğleden sonra
ama ben son anda yine çıldırıyodum devlet hastanesinden randevu aldım internetten saat 10 için gittim sallana sallana işede gitmedim poliklinik perşembe yok dediler ya ozaman neden randevu veriyosunuz tam tartışacam ya ama ndedim neyi kime anlatıyosun birkere devlete yerleşince işni layıkıyla yapan çok az insan var ordaki adama kızsam ordaki vermedi randevuyu melisciğim bu jasper şaka maka beni dinginledi yani yoksa ben bi yırtıklık yapmıştım

allahtan özel hastane yakın oraya bi koşu oraya gittim daha önce sorun yaşadığımı falan anlattım çocukta beni hatırladı hemen aradan sıra verdi işler yolunda birr sürü test galiba çek up yaptılar akşam sonuçları söylerim

günaydın arkadaşlar,desteğiniz için çok teşekkür ederim.Ben burdayım gitmiyorum ama şimdilik diyet yapmayacağım,çünkü daha çok sters yapıyorum.Biraz dinlemek istiyorum kendi kendimle kalmak istiyorum.Ama sizi okumadan günüm başlıyamıyor bağımlılık yaptınız aaaaaaa.
Canım arkadaşlarım moralinizi yoksek tutun bu sene hepimiz burdan mezun oluruz.

Son düzenleme:
bu arada herkeslere günaydın.
dün akşam nete giremedim.adet oldum biraz sancım vardı ama çok şükür artmadı.
dün akşam yemekte yine çorba ve salata vardı.aslında çorba yemiyim dedim ama oğlum çorbasını yemeyince bana kaldı. içine yarım dilim ekmekde doğramıştım.
daha sonra bişey yemedim sadece çok az alkol aldım.
bu sabah kahvaltıda yani 7.30 gibi bir yumurta beyazı,2 çatal kaşar peynir yedim.1 bardak çay içtim.
az öncede 200 ml süt içtim
buralarda olmaya çalışırım. öpüyorum hepinizi.

kızlar sonunda doktor maceram bitti birtek ultrasonlar kaldı onlarda öğleden sonra
ama ben son anda yine çıldırıyodum devlet hastanesinden randevu aldım internetten saat 10 için gittim sallana sallana işede gitmedim poliklinik perşembe yok dediler ya ozaman neden randevu veriyosunuz tam tartışacam ya ama ndedim neyi kime anlatıyosun birkere devlete yerleşince işni layıkıyla yapan çok az insan var ordaki adama kızsam ordaki vermedi randevuyu melisciğim bu jasper şaka maka beni dinginledi yani yoksa ben bi yırtıklık yapmıştım

allahtan özel hastane yakın oraya bi koşu oraya gittim daha önce sorun yaşadığımı falan anlattım çocukta beni hatırladı hemen aradan sıra verdi işler yolunda birr sürü test galiba çek up yaptılar akşam sonuçları söylerim
İnşallah önemli birşey yoktur canım.

ammada uykucu oldum dimi :))
kızlar eşim çok yoğun bu aralar geç yatıyo geç kalkıyo... ben de kahvaltıyı 10:30 gibi yaptım ama 2 dilim ekmekle :((
bu yüzden öğleni çok hafif atlatmam lazım
akşama eşim yok
gece yok :(( korkuyorum :((

melzeyit canım sonuçları hayırlıca alırsın canım ....
inş. herşey güzel çıkar
cek-up olması iyi olmuş

fikriyecim sen bize takıl canım... istediğin zaman tekrar diyete başlarsın ama uzaklaşma kilo alırsın hepimizin ortak tecrübesi

meliscim mesleğimi sormuşsun bilgisayar donanım mezunuyum
haliyle kendi bilg. yapamamam çok ayıp :))
eee insan eşine alışınca hazırcı oluyor ama bu defa bana yüz vermedi :))

Back