arkadaşlar ne güzel sohbet etmişsiniz çok sevindim :) kızlar eşim fena diyet yapıyor çok hırslı benim de güzel gidiyor aslında ama bugün öğlen melisi işe götürmüştüm işe gitmem lazımdı bakıcımız yoktu kızımı da götürdüm mecburen ona köfte pilav söyledim yemediklerinin bir kısmını yedim yani biraz pilav kaçamağım oldu akşam ıspanak yedim iyiydi. Ama regl oldum canım çok tatlı istiyor 3 kremalı bisküvi yedim.
baharım diyetinin güzel gitmesine sevindim, bugünün de güzel geçmiş ohhh gitsin kilolar. Cumaya kadar tartılma bence de.
nachtigallim inşallah bitmiştir kağıtların ben bir kısmını bugün ilan attim bir kısmı artık p.tesiye kaldı yarına yetir-ştiremem cuma da işe gitmeyeceğim. Canım folie başlamışsın hadi hayırlısı olsun inşallah. Ben de düşünmeden 3 ay önce başladım düündüğüm tarihlerde olmadı ha deyince olmuyor ben de sıkıldım bıraktım foliki 1 ay içmedim o zaman oldu. Ben de kilo almıştım o dönem ondanmıdıki acaba ohaoldumsmile
Ben de haziran gibi hamile kalayım derslerden yırtayım yaz tatiliyle de birleşsin dedim olmadı, ekim sonunda hamile kalıp temmuz sonunda doğum yaptım neyse ilk dönem dersim olmadı sonra yıllık izin hocadan kafa izni falan şubata kadar kızımı büyüttüm :) Zaman kısmet yani canım Allah bilir, hesaplamakla olmuyor. Heo dedimki her işim saatli günlüdür bu öyle olmadı. Kesin düşünmeden önce doktora gitmek lazım bende de vardı ama birkaç yıl önce yakıldı gitti ama öyle hamilelik olmazdı :) Sen doğur canım görmeye gelirim bebeişi.
adcım senin de 3 gün bitti inşallah iyi gidiyordur. Canım daha hediyeye karar verilmedi bilmiyorum ki ne olacak ama sanırım babam biraz eşimi motive etmek için yapıyor çok kilo aldı eşinde kalp rahatsızlığı olanlar var başta babası korkuyoruz yani. Dün de söylüyor diyorki ben sen kadar veremem ooo sen çok hızlısın falan amacını anladım.
melzeyitim ben de yakınınızı merak ediyordum nasıl oldu diye dün yoğunluktan aklaıma gelmedi konuşurken kusura bakma. Kendine gelmesi önemli, toparlanır çok kısa sürede merak etme. Geçmiş olsun tekrardan. Çekilişe katılacağım ben de. Bu arada randevu almana sevindim merak ediyorum sonucu canım dikkat et azıcık kendine senağlama Melzeyitim aynı sorun bende de var 2 gün işe gitmiyorum ya elşime hep yarım çalışıyormuşum gibi geliyor sen ben kadar yorulmuyorsun evdesin vs diyor gıcık ediyor beni. Ama sen gıcık olma sana neden sabır taşı yolladım eşine kızma diye :)))canım sende mi bebiş düşünüyorsun bu yaz yaaa banane ben de istiyorum valla çok seviyorum dün eşime dedimki devamlı bakıcı tutabilme durumumuz olsun 3 tane daha doğuracağım. Sen doğur görmeye de gelirim patişler ohhh ohhh.
nurcum hoşgeldin neşe getirdin takımımıza. Ad ve melzeyit söylemişler takımda yer olduğunu sağolun kızlar. Karamanlının bahsettiği miniş yiğenin annesi sensin demek çok güzel anlatıyordu burada çok özledim diyordu :) 6 aylık oldu demek Allah bağışlasın benim de kızım var 1.5 yaş olacak yakında. Sınav günü doğum yapman çok ilginç, doğum hikayeni okuyunca tüylerim diken diken oldu ayy ben çok duygusal oldum melisden sonra bana ne oldu anlamıyorum :)
DURUcum daha fazla katılım sağlarsan hem seni motive ederiz hem de sen bizi.
dosbacım çok özledik çok merak ettik melzeyit aradı beni telin varmı diye çok merak ettim dedi. kızlar isterseniz telinizi yollayın bana ben de olmayanlara yollayayım lazım olabilir acil durumlarda. İyi olmana sevindim canım. Senin ne mezunuydun ki hayatım, kendi söküğümüzü dikemeyiz çoğu zaman :)) Senin de bebişin olacak canım hayırlısı ile ohhh isteyenler çoğaldı takım gebeli kplanlayanlar ve anneler topiği oldu neredeyse :)
karamanlim özledik kardeşin geldi ne güzel oldu senin dönmeni de bekliyoruz.
fikriyecim kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman gel biz buradayız.
melankoli gelmemiş dün bugün.