paylaşımın için teşekkürler nurcum,çok şükür birazınıda olsa yazılanları yapabiliyorum. :))
herkese merhabalarrrr
nasılsınız bugün kızlar...?
ben de kahvaltımı yaptım evi toparladım geldim topiğe
dosbacım nerelerdesin yahu merak ettik seni hiç uğramayınca bilmiyorumkismile
sizler nasılsınız diyeceğim ama benden sonra çok fazla yazılmamış... kopmuşuz iice... toparlanalım diyeceğim ama zaten ad melzeyit bahar ve ben kendi aramızda çalıp söyleyeceğiz yine :)) bu yüzden artık zayıflamak istiyoruuuuummmmmmmmm
burdayım canıııımmmmm
anlattım bazı kısmetsizlikler işte
sen nasılsın sağlığın nasıl iğnelerin bitti mi?
olsun canım biz sorunların olduğunu düşündüğümüz için endişelendik halletmişsin pc deki sıkıntıları da artık sık sık birbirimizi motive ederiz iğnelere devam ediyorum canım 3 tane kaldı birazdan hazırlanıp çıkıcam zaten sağlık ocağına
az kalmış canım ... peki bu iğneler kilona etki yaptı mı??
saçların ne durumda... bende unutkanlık var sende de var mı??
saçlarıma etkisi olduğunu düşünüyorum canım ciden elime gelmiyo artık saçlarım sanırım o yönden iyi geldi çok şükür unutkanlığım yok ben aslında o şikayetle de gitmemiştim benim genel tahlillerimde çıktı b12 vitamini eksikliği o sürede ben üzerine düşmemiştim internetten araştırınca ciddiyetin farkına vardım ileride daha kötü etkileri olabiliyormuş kiloya gelince doktorun da dediği gibi acayip iştah yapıyo frenlemek çok zor oluyo yani bi doygunluk hissin olmuyo yerken allahtan diyetteyim de doyana kadar yiyim mantığında değilim ölçülü alıyorum tabağıma eyvahedigeldismile
dosbacım hoşgeldin hayatım. valla ne yalan söyliyim endişelenmiştik. iyi olduğuna sevindim canım. olumunekankayizsmile
ben de unutkanlık var gibi dedim doktor bana da b12 testi yaptı ama şükür bende gayet normal çıktı...
şubatta gidip bende tekrar tiroidime baktıracağım
2 gündür yürüyüş yapıyorum karın ağrıma iyi gelsin diye ama bugün hava bozuk evde yürüyeceğim
sende sıkı giyin çıkmışken yürümeye çalış
canım benim pc bozuktu benim karnım ağrıyordu
bi de sıkıntılıydım( 2 gündür yürümek psikolojime ii geldi
hayat çok kısa ama ben hiç bişey yapmıyormuşum gibi(
sanırım biraz içe yolculuk yaptım... fazla yoğun bi dönem geçirdim ama şimdi tekrar sizinle beraberim
nur aramıza hoşgeldin karamanlinin bacısı bizimde bacımızdır a.s.
herkese merhabalarrrr
nasılsınız bugün kızlar...?
ben de kahvaltımı yaptım evi toparladım geldim topiğe
dosbacım nerelerdesin yahu merak ettik seni hiç uğramayınca bilmiyorumkismile
kızlar terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ya
benim de notebook bozuldu ... regl oldum karnım bu ay çok ağrıdı hiç böle olmazdım
eşime dedim yap şu pc yi diye ama o da senin mesleğin ne diye kızdı ve dokunmadı
sıkıntı büyüktü face ve msn şifrelerim sürekli kayıt edilip başka birine aktarılıyordu bu nedenle pc de hiç bir şifre mi yazamadım
virüs temizledim ama olmadı
format atmam gerekti ama çok fazla foto ve gerekli bilgilerim vardı hepsini temizle yedek al derken bi de karın ağrısı(
eşimden saolsun vermedi kendi notebookunu... benden sizden kopuverdim
neyseki bugün hallettim
aranızdayım
regl nedeniyle tatlı yedim sürekli kaçamak yaptım gelmeye yüzüm olmadı desek doğru olur
bugün koşu bandımı açıyorum haftasonuna aylardır görmediğim arkadaşım gelio beni böle görmesini istemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?