Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nachtigall ben cevap veririm sana çağla güzeli:))))

Yerim ben seniiiopuyorumnanaktan hemi de şap diye

kuzular çok sıkıldım ben nach.canım aynı üşümeyi şuan ben yaşıyorum başımda ağrıyor diyeceksinki gitmedinmi daha doktora gitmedim vallahi bi gün biyerde kalacam bakalım

Hemen sıcak bi şeyler iç ve üzerine bi şey giy. Ayaklarına dikkat ediyor musun? Böbrkeleri etkilemesin sonra.
Bence yarın doktora git sen :))))

nasıl bir heyecandır,nasıl bir hikayedir, inan ben bile okurken heyecanlandım. bol duygu fırtınası yaşamışsın. sınav heyecanından doğumun başlamış.ay ne güzel ne karmaşık bir durum. Yavrunu sağlıkla huzurla büyütmeni dilerim canım. tekrar sınava hazırlanıyorsun inşallah istediğin noktaya gelirsin hayırlısı ile.
bende istemiyorum dediğim anda hamile kalmıştım. gerçekten nasip hayatım. gerçi böyle nasiplere can kurban.

nactigallim dikkat et hayatım o üşümeler pek hayra alamet olmuyor,kendimden biliyorum,kendini sıcak tut hayatım. afiyet olsun canım.

valla hatuncuklar dr gidin diyoruz gitmiyonuz melzeyit senden bahsediyorum anacım ver kimlik nonu ben randevu alam sana olmadı artık kolundan tutup ben götürecem seni.

canım muhtemelen üşüttüm acısı çıkıyor ayyy evde yemekte yok uyumak istiyorum ufff çok üşüyorum başım ağrıyor galiba eşimden soğuk algınlığı bana bulaştı ne bulaşık adam ya hastalığını bile bana bulaştırıyor hehehehe

nactigallim dikkat et hayatım o üşümeler pek hayra alamet olmuyor,kendimden biliyorum,kendini sıcak tut hayatım. afiyet olsun canım.

Doğrusun canım. Sıcak çay iyi geldi şimdi.

valla hatuncuklar dr gidin diyoruz gitmiyonuz melzeyit senden bahsediyorum anacım ver kimlik nonu ben randevu alam sana olmadı artık kolundan tutup ben götürecem seni.

Arkandayım adcım. Ne dersen destekçinim.kaydirigubbakcemile3

nasıl bir heyecandır,nasıl bir hikayedir, inan ben bile okurken heyecanlandım. bol duygu fırtınası yaşamışsın. sınav heyecanından doğumun başlamış.ay ne güzel ne karmaşık bir durum. Yavrunu sağlıkla huzurla büyütmeni dilerim canım. tekrar sınava hazırlanıyorsun inşallah istediğin noktaya gelirsin hayırlısı ile.
bende istemiyorum dediğim anda hamile kalmıştım. gerçekten nasip hayatım. gerçi böyle nasiplere can kurban.

hemde nasıl heyecan canım ama karşılığı çok güzeldi
bu yılda deneyecez bakalım nasip kısmet

bugün yediklerimi söyleyeyim mi size
1 dilim kepek ekmeği
yarım yumurta
biraz beyaz peynir
2-3 tane zeytin
2 bardakşekersiz çay
aralarda bol su çay kahve

canım muhtemelen üşüttüm acısı çıkıyor ayyy evde yemekte yok uyumak istiyorum ufff çok üşüyorum başım ağrıyor galiba eşimden soğuk algınlığı bana bulaştı ne bulaşık adam ya hastalığını bile bana bulaştırıyor hehehehe
ahada geldi hastalık,söyle o kocişine uzak dursun senden,ammaaaa sen bulaşsın istersen o başkaaaa. :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
Doğrusun canım. Sıcak çay iyi geldi şimdi.
Arkandayım adcım. Ne dersen destekçinim.kaydirigubbakcemile3

sağol nacticim, opuyorumnanaktan
ama yanımda olmanızı tercih ederim. mafoldumben

hemde nasıl heyecan canım ama karşılığı çok güzeldi
bu yılda deneyecez bakalım nasip kısmet

bugün yediklerimi söyleyeyim mi size
1 dilim kepek ekmeği
yarım yumurta
biraz beyaz peynir
2-3 tane zeytin
2 bardakşekersiz çay
aralarda bol su çay kahve

bunlar gün boyunca yediklerinmi hayatım,öyleyse gayeeet azmış. sen böyle tabi kilo verirsin. benden bile az yiy orsun. bilmiyorumkismile

benimde bugün öğle yemeğim güme gitti,sabahtan beri doğru dürüst bişey yemedim. sabah 1 bardak süt içtim bu saate kadar ıhlamur çay ve su ile beslendim,ama az önce diyet bisküvi yedim yarım paketini,yarısınıda ilerleyen dakikalarda yemek istiyorum. eve aç olarak gitmek istemiyorum. acıkınca elmada yerim artık.

tamam kızmayın kızlar aldım randevuyu internetten yarın 10.24 cumada tahlil veririm işte buna uyuz oluyorum ya neyse gitmek şart oldu artık

bunlar gün boyunca yediklerinmi hayatım,öyleyse gayeeet azmış. sen böyle tabi kilo verirsin. benden bile az yiy orsun. bilmiyorumkismile

benimde bugün öğle yemeğim güme gitti,sabahtan beri doğru dürüst bişey yemedim. sabah 1 bardak süt içtim bu saate kadar ıhlamur çay ve su ile beslendim,ama az önce diyet bisküvi yedim yarım paketini,yarısınıda ilerleyen dakikalarda yemek istiyorum. eve aç olarak gitmek istemiyorum. acıkınca elmada yerim artık.

ben hep böyleyim
sadece çok çay içiyorum benn

nach... canııımmmm ben seni unutmuş muyum !!!
ahhh dosba ahhhh
bak ama söledim benim unutkanlığım başladı diye sen bana bakma tatlım
bu arada geçmiş olsun

melzeyit bu defa ada bende yardım edeceğim :)) artık doktorunu ihmal etme
hoş biz takım olarak doktordan kaçıyoruz ama sen öncümüz ol :))

ahada geldi hastalık,söyle o kocişine uzak dursun senden,ammaaaa sen bulaşsın istersen o başkaaaa. :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

sağol nacticim, opuyorumnanaktan
ama yanımda olmanızı tercih ederim. mafoldumben

Yanında olurum ben de canımm

tamam kızmayın kızlar aldım randevuyu internetten yarın 10.24 cumada tahlil veririm işte buna uyuz oluyorum ya neyse gitmek şart oldu artık

Ohh, hadi hayırlı olsun melzeyitim. Devamı da gelir artık

nach... canııımmmm ben seni unutmuş muyum !!!
ahhh dosba ahhhh
bak ama söledim benim unutkanlığım başladı diye sen bana bakma tatlım
bu arada geçmiş olsun
:kedi:
Öpüyorum kocaman.

bende kahvaltıyı güzel yaptım ama sonrasında sadece elma yedim
bende zayıflarım dimi adcım :))
ay kızlar bugün iyiyim ama ben 5 gündür felaket dağıttım :((

tamam temem durun size güleceğiniz bişey anlatayım
2 gün önce köye gittim çalışmaya akşam geç geldim birde kaza atlattık herneyse köy çok soğuktu evde soba yanıyordu ama soğukta gir çık gir çık bitik dim eve geldiğimde
kocacığıma çok yorgunum dedim aman bi işe gittin yoruldun hergün çalışsan ne olurdu dediya bana kızlar ben sabah 8de hergün gezmeyemi gidiyorum pek merak ettim uçacaktım adama ya sonra melis kızıyor bana çok kızıyorsun diyor ehehehehehe

bende kahvaltıyı güzel yaptım ama sonrasında sadece elma yedim
bende zayıflarım dimi adcım :))
ay kızlar bugün iyiyim ama ben 5 gündür felaket dağıttım :((

Toparlayacağız dosbikim. Acaba adım adım mı gitsek... Mesela, ilk adım olarak akşamları 7 den sonra yemeyi kesmekle mi başlasak işe..
Sonra yavaş yavaş ısınsak diyete..

tamam temem durun size güleceğiniz bişey anlatayım
2 gün önce köye gittim çalışmaya akşam geç geldim birde kaza atlattık herneyse köy çok soğuktu evde soba yanıyordu ama soğukta gir çık gir çık bitik dim eve geldiğimde
kocacığıma çok yorgunum dedim aman bi işe gittin yoruldun hergün çalışsan ne olurdu dediya bana kızlar ben sabah 8de hergün gezmeyemi gidiyorum pek merak ettim uçacaktım adama ya sonra melis kızıyor bana çok kızıyorsun diyor ehehehehehe

Melzeyitim, kocan seni kızdırmak istemiş bence. şaka yapmış. Gerçekten komik laf etmiş. Espiritüel senin kocan :)))) Benimki de tatillerimi sayıyor. Sen çalışıyo musun diyo :)))))))

Back