Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dönem dönem hepimize olan şeyler canım anlıyorum böyleyken benim aksine hiç bir şey yapasım gelmiyo uzanıyorum yatağıma tavana baka baka düşünüyorum düşündükçe aslında daha kötü oluyo insan o yüzden hayatı kontrolü elinden bırakmadan akışına bırakmak gerekiyo sanırım

ahhh baharcım regl dönemim bu defa beni yıprattı çok duygusaldım
hiç başıma gelmeyen bişey diyemem ama çok yoğun yaşadım
bütün haberlere ağlıyordum :)) dizilerdeki en ufak duygusal sahnede gözlerimden döküldü...
ayy bende hiç böle duygusallıklara gelmemem :)) yani bana uygun bi ruh hali değil :))
neyse bugün daha iyiyim
yatağa yattığımda tavana bakmadan uyumayı tercih ettim çünkü her sabah daha zor olmaya başlamıştı
kış depresyonu sanırım

dosbacım bazen insanlarda bu tür psikolojik çökmeler oluyor
seni tanımıyorum ama emin ol yaptığın çok güzel şeyer vardır
bu yüzden yapamadıklarını değilde yaptıklarını düşün ve kendinle gurur duy

dosbacım bazen insanlarda bu tür psikolojik çökmeler oluyor
seni tanımıyorum ama emin ol yaptığın çok güzel şeyer vardır
bu yüzden yapamadıklarını değilde yaptıklarını düşün ve kendinle gurur duy

ahh canım biz kadınların işi daha zor tabii...
aslında hayatımda bi sıkıntım yok çok şükür hani insana bazen rahatlık batar ya benimkisi öle bişi :((
sanırım sıkıntı sebebim bu...
neyse burda çok uzak kalmamakta fayda var :))
sen nasılsın?? bebişin varmış Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin canım

ohh afiyet olsun
ellerinede sağlık
ben temizliğimi dün bitirdim ,
ders çalışacam ama zillim izin vermiyor

bebekle ders çalışmak zor olsa gerek canım Allah kolaylık versin üniversite falan mı okuyorsun veya bi sınava mı hazırlanıyorsun?

ahhh baharcım regl dönemim bu defa beni yıprattı çok duygusaldım
hiç başıma gelmeyen bişey diyemem ama çok yoğun yaşadım
bütün haberlere ağlıyordum :)) dizilerdeki en ufak duygusal sahnede gözlerimden döküldü...
ayy bende hiç böle duygusallıklara gelmemem :)) yani bana uygun bi ruh hali değil :))
neyse bugün daha iyiyim
yatağa yattığımda tavana bakmadan uyumayı tercih ettim çünkü her sabah daha zor olmaya başlamıştı
kış depresyonu sanırım

ahhh kadın olmak ne kadar zor değil mi duygusallık biz de hassaslık bizde kırılganlık bizde özellikle de böyle dönemlerde iyi ki her ay aynısını yaşamıyorsun canım arada bir uğruyo işte bu duygular da aklinialirimsmile

ahh canım biz kadınların işi daha zor tabii...
aslında hayatımda bi sıkıntım yok çok şükür hani insana bazen rahatlık batar ya benimkisi öle bişi :((
sanırım sıkıntı sebebim bu...
neyse burda çok uzak kalmamakta fayda var :))
sen nasılsın?? bebişin varmış Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin canım

teşekkürler amin canım
ben kkda çok güzel dostluklara sahip oldum
daimi yazdığım iki topiğim var ve çoğu arkadaşla sürekli görüşüyorum
hatta bikaç arkadaşla ailecek görüşüyoruz yılbaşında arkadaşlarda geçirdik
her zaman terapi olmuştur burası bana

bebekle ders çalışmak zor olsa gerek canım Allah kolaylık versin üniversite falan mı okuyorsun veya bi sınava mı hazırlanıyorsun?

ahhh kadın olmak ne kadar zor değil mi duygusallık biz de hassaslık bizde kırılganlık bizde özellikle de böyle dönemlerde iyi ki her ay aynısını yaşamıyorsun canım arada bir uğruyo işte bu duygular da aklinialirimsmile

evet canım hemde nasıl zor geçen yıl hamile halimle dershaneye gittim
ama sınav günü doğum yaptımkaydirigubbakcemile3

nurcuğum inanmıyorum gerçektenmi sınavgünü doğum yaptın ya çok komik:))))

dosbacığım hiçbirimizde telefonun yok en azından bir kişide telefonun olsa iyi olurdu merak ettik bi tarafa korktukta habersiz gitmezdi bu kız diye
kızlar bu arada 8 mart kadınlar günü çekilişi var kk da ben katıldım melisde katılırım diyodu hadi sizde gelin

melzeyitim tiroid sorunumu da çözmem gerekiyor tamamen kurtulmak için bir ay sonra tekrar tahlil yaptırıcam normal değerlerde olmazsa ilaca başlamam gerekiyo

nur doğum hikayeni gerçekten dinlemek isterim hayatım,tabi senin içinde sakıncası yoksa. gerçekten çok ilginç.

ayyyy inanmıyorum yaaa sevinsen mi üzülsen mi bilememişsindir heralde kaydirigubbakcemile3
ben sınava gideem diye çok ağlamıştım
eşimde drumda hala gülerler halime

nurcuğum inanmıyorum gerçektenmi sınavgünü doğum yaptın ya çok komik:))))
dosbacığım hiçbirimizde telefonun yok en azından bir kişide telefonun olsa iyi olurdu merak ettik bi tarafa korktukta habersiz gitmezdi bu kız diye
kızlar bu arada 8 mart kadınlar günü çekilişi var kk da ben katıldım melisde katılırım diyodu hadi sizde gelin
evetkaydirigubbakcemile3
onun için nereye gelecez

nur doğum hikayeni gerçekten dinlemek isterim hayatım,tabi senin içinde sakıncası yoksa. gerçekten çok ilginç.

sakıncası neden olsun canım tabi anlatırım

adcım
7 ay hamile kalmak için uğraştım ama olmadı
sonra hamşle kaldığım ay istemedim hem ev taşıyacaktım hemde tam sınava yakın zamana geliyordu
ama nasip işte o ay hamile ben bunu bilmediğim için ev taşıdım, tezgahtan düştüm, yolculuk yaptım ve valizleri taşıdım nasip hiçbişey olmadı ve bu şekilde devam ettik
hesaplarımıza göre sınavdan 10 gün sonraydı doğum ben hamile iken dershaneye gittim
cumartesi günü sınav var salı günü dra gittim dr bebek yukarda doğmaz daha dedi
cuma gee saat 12 gibi yattım diğer gün sınav var tabi heyecanlandım türkçe öğretmeniyim ve atanmak istiyorum çünkü
gece saat 2.5 gibi tuualete gittim bi su geldi herhalde uyku hali kaçırdım dedim
tekrar yattım bi daha gitmek istedim 3te su tekrar geldi, eşimi kaldırdım suyum geliyor diye eşimde uykulu kaırmışındır dedi ama benim yüz ifademi görünce hadi bi acile gidelim içimiz rahatlasın dedi
biz kalkıp acile gittik ebe doğum başlamış 1.5 cm açıklık var dedi
hemen drunu arayıp söyleyelim dedi drmu aradı drum hemen yatış yapalım dedi ben ağlıyorum sınavım var diye drum yalvarıyor gidemezsin diye
tabi ben inatla imza atıp geldim eve drum tekrar aradı hayatım 1 saate kadar sncıların başlayacak diye ben eve geldim ve saat 6 gibi sanılar sıklaştı eşime sarılıp ağlayarak ben sınava giremeyecem dedim hastaneye gittik sancılar tabi dayanılmaz oldu
bu arada bide suni sancı epidural yardımıyla 12 buçuğa kadar sanı çektim 12 buçukta doğuma girdim 1de kızım dünyaya geldi işte böyle
onu görğnce sınavmış oymuş herşey uçtu gitti
kusura bakmayın biraz uzun oldu

günaydııııınnnnnnn a.s.
gün çoktan aydın oldu ama ben yinede günaydınla başlamak istedim
özlediniz mi beniiiiiii
Özledik tabi şekerim

şimdi nerdeydin diye beni merak eden melzeyite ad'a ve bahara teşekkür ederim beni unutmamaışsınız
diğerleri pek sormamış ama olsun sağlık olsun
gitmiyorum başınızdayım kurtulduk diye sevinmeyin laelaelaelaelae

Aşkolsun dosbikim, ben de yazdım ya..

kızlar terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ya
benim de notebook bozuldu ... regl oldum karnım bu ay çok ağrıdı hiç böle olmazdım
eşime dedim yap şu pc yi diye ama o da senin mesleğin ne diye kızdı ve dokunmadı
sıkıntı büyüktü face ve msn şifrelerim sürekli kayıt edilip başka birine aktarılıyordu bu nedenle pc de hiç bir şifre mi yazamadım
virüs temizledim ama olmadı
format atmam gerekti ama çok fazla foto ve gerekli bilgilerim vardı hepsini temizle yedek al derken bi de karın ağrısı :((
eşimden saolsun vermedi kendi notebookunu... benden sizden kopuverdim
neyseki bugün hallettim
aranızdayım
regl nedeniyle tatlı yedim sürekli kaçamak yaptım gelmeye yüzüm olmadı desek doğru olur
bugün koşu bandımı açıyorum haftasonuna aylardır görmediğim arkadaşım gelio beni böle görmesini istemiyorum :((

Tekrar hoşgeldin şekerim. Bazen regl ağrıları ekstra sancılı geçiyor.

sizler nasılsınız diyeceğim ama benden sonra çok fazla yazılmamış... kopmuşuz iice... toparlanalım diyeceğim ama zaten ad melzeyit bahar ve ben kendi aramızda çalıp söyleyeceğiz yine :)) bu yüzden artık zayıflamak istiyoruuuuummmmmmmmm

Ben de yazıyorummmm. Ama beni atlıyosunuz. Sorularıma da yanıt vermiyosunuzzz olumunekankayizsmile

adcım
7 ay hamile kalmak için uğraştım ama olmadı
sonra hamşle kaldığım ay istemedim hem ev taşıyacaktım hemde tam sınava yakın zamana geliyordu
ama nasip işte o ay hamile ben bunu bilmediğim için ev taşıdım, tezgahtan düştüm, yolculuk yaptım ve valizleri taşıdım nasip hiçbişey olmadı ve bu şekilde devam ettik
hesaplarımıza göre sınavdan 10 gün sonraydı doğum ben hamile iken dershaneye gittim
cumartesi günü sınav var salı günü dra gittim dr bebek yukarda doğmaz daha dedi
cuma gee saat 12 gibi yattım diğer gün sınav var tabi heyecanlandım türkçe öğretmeniyim ve atanmak istiyorum çünkü
gece saat 2.5 gibi tuualete gittim bi su geldi herhalde uyku hali kaçırdım dedim
tekrar yattım bi daha gitmek istedim 3te su tekrar geldi, eşimi kaldırdım suyum geliyor diye eşimde uykulu kaırmışındır dedi ama benim yüz ifademi görünce hadi bi acile gidelim içimiz rahatlasın dedi
biz kalkıp acile gittik ebe doğum başlamış 1.5 cm açıklık var dedi
hemen drunu arayıp söyleyelim dedi drmu aradı drum hemen yatış yapalım dedi ben ağlıyorum sınavım var diye drum yalvarıyor gidemezsin diye
tabi ben inatla imza atıp geldim eve drum tekrar aradı hayatım 1 saate kadar sncıların başlayacak diye ben eve geldim ve saat 6 gibi sanılar sıklaştı eşime sarılıp ağlayarak ben sınava giremeyecem dedim hastaneye gittik sancılar tabi dayanılmaz oldu
bu arada bide suni sancı epidural yardımıyla 12 buçuğa kadar sanı çektim 12 buçukta doğuma girdim 1de kızım dünyaya geldi işte böyle
onu görğnce sınavmış oymuş herşey uçtu gitti
kusura bakmayın biraz uzun oldu

Hikayen çok güzelmiş canım. Nasip kısmet işte..
Artık seneye girersin sınava. Gerçi hayatının sınavını vermişsin sen ama... :))))

Kızlar, bu sabah okulda üstüme bir üşüme geldi. Hasta olacağım diye çok korktum, okuldan sonra direk eve geldim. Yoksa cep tel.imi tamire verecektim.
Sabah canım hiç bi şey yemek istemedi.Okula gelince de açlık bastırdı, bir poaça yedim. Adcım, biliyorum.Çok büyük bir ayıp. Arada bir light süt. Az önce 2 kaşık makarna (yağsız) ve 3 köfte yedim. Yanında ayran. En azından öğle yemeğim iyi oldu.
Buralardayım

kuzular çok sıkıldım ben nach.canım aynı üşümeyi şuan ben yaşıyorum başımda ağrıyor diyeceksinki gitmedinmi daha doktora gitmedim vallahi bi gün biyerde kalacam bakalım

Back