scapulacım niyet ettik ama bakalım ne olacak. inşallah sende yüzüğüne kavuşursun canım.
bhrcım ne kadar sevindim toparlanmana canım,bunlar bir başlangıç,hadi bu hafta düzenli gidelimde keyfimiz yerine gelsin.
yarım saat önce yemeğimi yedim.1 kase dolusu çorba ve salata,akşamda aynı uygularsamçok iyi olacak. süt ve elma aldım çok acıkırsam onlardan yerim,ama sanmıyorum çorbayı fazla içtim galiba. :))
Merhabalar kızlar, sabah sadece giyinmeme yetecek kadar zaman bırakarak uyandım, topiğe uğrayamadım.
Kahvaltıda 2 dilim light ekmek arası peynir, salam (tavuk) standart. Öğleye doğru 1 pk etiform. Öğlen tavuk döner sandviç. Şimdi de kahve.
Sabah şükürler olsun regl oldum. Tatlı krizim ufak ufak körelir artık. Yalnız, kafamı kurcalayan bir şey var. Sabah tartıldım. Kilom 61,7 çıktı. Fazla bi şey de yemedim ama. Reglden ötürü olabilir diye umuyorum.
Bu cumaya farkı göreceğine inanıyorum Baharcım.
Okumam gereken dünya kadar sınav var. Ooofff, off. HAdi bana kolay gelsin.
arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler.Rahatlamaya çalışırım.
Ferdacım bu sefer eş,m de geldi,işe başlaması gerktiği için erken döndük.Kısmet ise nisanda daha uzun süre için gideriz.
Çok güzel vakit geçirdik ama çok güzel kilo da aldım tam 2 kilo aldım((((((((((( utanıyorum kendimden,sanki burda yemek yok da orda görmememiş gibi yedim.
Merhaba arkadaslar dün biraz kacırdım annem geldi poğaca yapmıs ondan yedim üst kattaki arkadasa cıktık oda kek v.s yapmıs onuda yedim.çokkk pişmanım.
bu aralar pek keyfim yok hatta hiç keyfim yok herşey üst üste geliyo,çok bunaldım....anlayacağınız berbat ötesi bir piskolojiye sahibim...
neler yediğimi yazayım bugün;
sabah: yağda yumurta vardı yarım dilim yedim,bir kibrit kutusu beyaz peynir,5 tane zeytin şekersiz çay ile beraber,toplam 1,5 dilim ekmek yedim kahvaltı boyunca
ara: yarım dilim ekmekle beyaz peynir yedim
akşam: çok az zeytin yağlı barbunya ve 3-4 kaşık yoğurt
bugünlük bu kadar yiyeceklerim
iyi akşamlar bayanlar...
Merhabalar kızlar, az önce geldim eve. Çookkk yorgunum. Sabah 6 da uyanınca uykumu da alamamıştım. Artık, bundan sonra rahatlayacağım. Önümüzdeki hafta sınavlar başlıyor, ders yok. 15 tatili iple çekiyorum.
Bugün de her gün gibi firelerim oldu. Ben yazayım, siz de yorum yapın. Çok mu olmuş?
Sabah 6 da uyandım dedim ya, 1 dilim light ekmek ve az peynir yedim. Sabah da 9 gibi 2 light ekmek arası peynir, 2 salam ve yumurta. Öğlen 1 eti browni. Öğleden sonra 1 light sandviç ekmeği arası (içi çıkarılmış) peynir ve ayran. Akşam üstü özel öğrencimin ikram ettiği aşure ve 1 mandalina. Fazladan 1 dilim ekmek, 1 browni, 1 aşure olmuş. Ara öğün olarak yemediğim etiforma şükrediyorum.
Ne düşünüyorsunuz?.
Kızlar cuma gÜnÜ tartıldım 78,5 geldİm.
günaydın arkadaşlar vallahi hafta sonu kaçamak yaptımmı yaptım bu hafta zaten ne oldu anlamadım ki hepimiz dağıldık ama cumartesi iki kere tartıya çıktım şaşırdım ama ertesi gün 1.6 gr fazla çıktım yarın sabah doktora gidiyorum bakalım ne çıkacak
sabah yediklerim
3 zeytin 2-3 ince dilim kaşar peyniri domates 1 kaşık kuşburnu
1 dilim ekmek
günaydınlar.
bu hafta çorba,salata,ve meyve diyetimin ilk günü,bunların arasına birde süt,yada yoğurt ekleyeyim diyorum.
bugün henüz kahvaltı etmedim,sadece su içiyorum,saydığım yiceklerin hiçbiri elimde olmadığı için edememde dışarı çıkıp şu anda alamamda sanırım öğleyi beklicem o zaman çorba ve salata yerim gelirken süt alırım,azda elma alayım acıktıkça yerim. bu diyeti muhakkak yapıcam arkadaşlar bırakmak istemiyorum dediğim gibi 500 gr da versem onada şükür.
bugün güne kötü başladım sanırım kötü geçer,çünkü etrafımdaki kimseyi çekecek durumda değilim.sadece oğlumu istiyorum. gece çok kötü bir kabus gördüm,ağlayarak uyandım uzun bir müddet uyumakta zorluk çektim. neyse buralarda olmaya çalışırım öpüyorum hepinizi.
öğleden önce araada süt
bir kase mercimek çorba
1 dilim patatesli omlet
1 ilim ekmek yedim
selam arkadaşlar bu sabah tartıldım kilom aynıdüzenli yemeye başladım bugün suyumu da içiyorum 1,5 litre oldu şimdiye kadar 2,5 a tamamlarım yeşil çaya da başladım yeniden sabah kahvaltımı da yaptım 2 dilim kepek ekmeği 2 kibrit kutusu kadar peynir 1 domates arada da elma yedim öğle yemeği yerine de 1 portakal akşamı çorbayla geçiştirmeyi düşünüyorum veya çok az sebze bakalım cumaya kadar sıkı gidicem yapabilirsem bi yarım saat de yürümek istiyorum eyvahedigeldismile
Merhabalar kızlar, sabah sadece giyinmeme yetecek kadar zaman bırakarak uyandım, topiğe uğrayamadım.
Kahvaltıda 2 dilim light ekmek arası peynir, salam (tavuk) standart. Öğleye doğru 1 pk etiform. Öğlen tavuk döner sandviç. Şimdi de kahve.
Sabah şükürler olsun regl oldum. Tatlı krizim ufak ufak körelir artık. Yalnız, kafamı kurcalayan bir şey var. Sabah tartıldım. Kilom 61,7 çıktı. Fazla bi şey de yemedim ama. Reglden ötürü olabilir diye umuyorum..
Okumam gereken dünya kadar sınav var. Ooofff, off. HAdi bana kolay gelsin.
baharım senin de güzel olmuş. ohh herkes azimli.
benim de çok kağıdım var hem de hiç başlamadım bu gece okumayı düşünüyorum çarşambaya kadar ilan etmeliyim yoksa uyarı gelir dekanlıktan
kızlar merhaba, babamla eşim iddiaya girdi 3 aylığına kim daha çok kilo verecek diye ikisi de çok kilo aldı çünkü. Rejime bnaşladılar bu durum benim çok işime geldi artık akşamları daha dikkat edebileceğim iyi oldu. Ama şöyle bir şey yaptık eşimin 1.5 kilosuna karşın babam 1 kilo verecek eşimin metebolizması hızlıdır hedefler eşimin 3 ayda 9 babamın 3 ayda 6 kilo. Ben de katıldım yarışa ama babamın gurubunda 3 ayda 6 kilo. Gelelim neler yedim,
sabah 1 dlim ekmek 1 dilim oeynir domates
öğlen tost
akşam 1 kase çorba 1 küçük tabak etli taze fasülye, 1 dilim ekmek, 2-3 çatal yoğurt ve salata
suyumu içiyorum.
kızlar merhaba, babamla eşim iddiaya girdi 3 aylığına kim daha çok kilo verecek diye ikisi de çok kilo aldı çünkü. Rejime bnaşladılar bu durum benim çok işime geldi artık akşamları daha dikkat edebileceğim iyi oldu. Ama şöyle bir şey yaptık eşimin 1.5 kilosuna karşın babam 1 kilo verecek eşimin metebolizması hızlıdır hedefler eşimin 3 ayda 9 babamın 3 ayda 6 kilo. Ben de katıldım yarışa ama babamın gurubunda 3 ayda 6 kilo. Gelelim neler yedim,
öğlen tost
akşam 1 kase çorba 1 küçük tabak etli taze fasülye, 1 dilim ekmek, 2-3 çatal yoğurt ve salata
suyumu içiyorum.
bugünkü menümü yazayım en baştan
sabah 2 dilim kepek ekmeği(dilimler biraz büyüktü uno gibi ince değil) 2 kibrit kutusu kadar peynir 1 tane domates
ara 1 elma
öğlen 1 portakal
ara 1 elma
akşam 3 yemek kaşığı taze fasülye(suyunu yemedim) 1-2 kaşık yoğurt 2 tane de lahana dolması
ara 1 elma
2.5 litre su ve 1 fincan da yeşil çayla günü kapattım kaydirigubbakcemile2
günaydınlar..
unutmadan emanetimi bırakayım :))
8 mart kadınlar günü için çekiliş başladı isteyenler katılabilirler..
katılmak isteyenler speedy gonzales var verdiğim linkte o arkadaşa ad soyad telefon üye adı ve adresinizi yazıyorsunuz songülede profilinizin linkini verip katılmak istediğinizi...
8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine... - Sayfa 16 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
canım regl şişkinliğidir kafanı yorma hayatım,birkaç gün sonra düzelir sanırım.Merhabalar kızlar, sabah sadece giyinmeme yetecek kadar zaman bırakarak uyandım, topiğe uğrayamadım.
Sabah şükürler olsun regl oldum. Tatlı krizim ufak ufak körelir artık. Yalnız, kafamı kurcalayan bir şey var. Sabah tartıldım. Kilom 61,7 çıktı. Fazla bi şey de yemedim ama. Reglden ötürü olabilir diye umuyorum.
Adcım,umarım günün kötü geçmiyordum. Gecenin kötü geçmesine üzüldüm. Kendine dikkat et.
Meyve diyetininin ilk günü hayırlı uğurlu geçsin:))
işlerinde kolay gelsin hayatım.Okumam gereken dünya kadar sınav var. Ooofff, off. HAdi bana kolay gelsin.
olumunekankayizsmileevet canım artık kararlı adımlarla ilerlememiz gerekiyor yerimseniben
ilk gün iyiydi. öğlen çorba ve salata,ara olarak süt içtim,akşam çorba ve salata,ara olarak meyve yedim.nasıl geçti acaba ilk günün merak ettim 2 gün yapsan kaçamaksız 3. güne alışmış olursun canım.
benim de çok kağıdım var hem de hiç başlamadım bu gece okumayı düşünüyorum çarşambaya kadar ilan etmeliyim yoksa uyarı gelir dekanlıktan
hadi gözünaydın hayatım,sende katılsaydın yarışa,hani hediyesine falan iyi olurdu. azmeder kapardın hediyeyi. kaydirigubbakcemile5kızlar merhaba, babamla eşim iddiaya girdi 3 aylığına kim daha çok kilo verecek diye ikisi de çok kilo aldı çünkü. Rejime bnaşladılar bu durum benim çok işime geldi artık akşamları daha dikkat edebileceğim iyi oldu. Ama şöyle bir şey yaptık eşimin 1.5 kilosuna karşın babam 1 kilo verecek eşimin metebolizması hızlıdır hedefler eşimin 3 ayda 9 babamın 3 ayda 6 kilo. Ben de katıldım yarışa ama babamın gurubunda 3 ayda 6 kilo. Gelelim neler yedim,
öğlen tost
suyumu içiyorum.
yediğin yemeklerin ölçüleri gayet güzele benziyor hayatım. cokacimcoook yalnız lahana dolması adetleri büyük oluyor bhr cım yediklerinde büyük ise keşke bir tane yeseydin. CADIARZUbugünkü menümü yazayım en baştan
sabah 2 dilim kepek ekmeği(dilimler biraz büyüktü uno gibi ince değil) 2 kibrit kutusu kadar peynir 1 tane domates
ara 1 elma
öğlen 1 portakal
ara 1 elma
akşam 3 yemek kaşığı taze fasülye(suyunu yemedim) 1-2 kaşık yoğurt 2 tane de lahana dolması
ara 1 elma
2.5 litre su ve 1 fincan da yeşil çayla günü kapattım kaydirigubbakcemile2
selam kızlar;diyetimin ilk günü iyi geçti. akşamda sadece çorba salata yedim,bir ara eşimin tabağına uzandım azcık mantar sotesinden alayım dedim ama vermedi.
bugün; sabah kahvaltısında oğluma bişeyler yedirirken bende yumurtasından yedim,2 ad kaşar peynir yedim. 1 bardak evde,1 bardak işyerinde çay içtim. öğleden önce aramı yaptım 200 ml süt içtim.öğle yemeğinde yine bol çorba ve biraz salata var.inşallah bu hafta güzel olcak kızlar inanıyorum. hepinizi öpüyorum buralarda olurum,beklerim.
nactigalcim sağol hayatım,inşallah devam edebilirim. özellikle tatlıdan uzak durmak istiyorum,malum sonuçlarını biliyoruz. sende yapmamaya çalış hayatım,ne kadar farkettiğini göreceksin.
artık toparlanalım çok bıraktık kendimizi. birde dikkat ettimde,birbirimize çok müsama gösteriyoruz,yani kaçamak yapılınca işte akşama telafi edersin sıkma canını falan,üzülme bende kaçamak yaptım vs. gibi. öyle dedikçe akşamda kaçırıyoruz anacım,tutmuyoruzki kendimizi. birbirimizi kırmadan hatalarımızı söyleyelim derim. bide böyle deneyelim belki işe yarar. :))
sende evet artık browni yemeği bırak lütfen. onun yerine elma tavsiye ederim. kaydirigubbakcemile
arkadaşlar bu ara katılımmı azaldı banamı öyle geliyor 3 kişinin ışında kimse yok dosbacığım nrde bilen varmı ben bişeymi kaçırdım fikriye yok izinli galiba melis malum dersler karamanlım yok yeni gelen arkadaşı 1 kere yada 2 kere gördüm bidaha görmedim ee kim kaldı
kızlar dosbacığım ayın 8den beri yok haberi olanvarmı
sağol bacım,şimdilik iyi bakalım ne zaman zıvanadan çıkacam gittiği yere kadar gidecek.adcığım ne güzel gidiyorsun maşallah deyim bari ben halen kendimi toplayamadım ve galiba kiloo aldımmm offff biri bana engel olsun lütfen suda içemiyorm yeşil çayda ağlayacam yaaaaa
katılım çok az hayatım acil durum toparlaması yapmalıyız,durum vahim görünüyor.arkadaşlar bu ara katılımmı azaldı banamı öyle geliyor 3 kişinin ışında kimse yok dosbacığım nrde bilen varmı ben bişeymi kaçırdım fikriye yok izinli galiba melis malum dersler karamanlım yok yeni gelen arkadaşı 1 kere yada 2 kere gördüm bidaha görmedim ee kim kaldı
kızlar dosbacığım ayın 8den beri yok haberi olanvarmı
tamam canımcım,sende uyar kesinlikle elinden oklavanı eksik etme,yoksa olacak gibi değil. olumunekankayizsmileTavsiyen için teşekkür ederim adcım.
Kesinlikle uyar canım beni. Dediğin gibi telafi etmiyoruz. Bana istediğin kadar kızabilirsin.
Ben de seni aynı şekilde uyarırım.
amiiiiinnachtigall canım şimdi ablamla konuşuyodum abimizin durumu iyiye gidiyor inşallah daha iyi olur halen yoğun bakımda ama kendine gelmiş çorbasını içiyormuş hafızası yerinde inşallah dahada iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?