Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canım artık kararlı adımlarla ilerlememiz gerekiyor yerimseniben

canım kesin regl dendir benim de en az 1 kg farkediyo reglken umarım şu şişliklerimiz cumaya kadar iner

Okumam gereken dünya kadar sınav var. Ooofff, off. HAdi bana kolay gelsin.

kolay gelsin canım :teselli:

fikrityecim önemli olan güzel vakit geçirmen tatillerde diyet yapmıyoruz bilmiyorumkismile

Merhaba arkadaslar dün biraz kacırdım annem geldi poğaca yapmıs ondan yedim üst kattaki arkadasa cıktık oda kek v.s yapmıs onuda yedim.çokkk pişmanım.

canım full karbonhidrat olmuş :kedi:

ne oldu tatlım neden canın sıkıldı?
menün güzel olmuş opuyorumnanaktan

15 tatile az kaldı sanırım neyse haftaya da biraz dinlenirsin. önce 2 defa kahvaltı yapmışsın hadi birini ara sayalım öğlen browni hadi tek başına yedin diye sesimizi çıkarmayalım. Eğer akşam yemeği yemediysen ekstra ehh fena değil azıcık kaçmış. Ama akşam da yediysen eyvahedigeldismile
dün de birtek sen yazmışsın yedişkleri iy olmuş dünün

Kızlar cuma gÜnÜ tartıldım 78,5 geldİm.

ilk kilon neydi canım?

melzeyitim ben de mrak eidyorum doktorun sonucunu.sabahın iyi olmuş :)

nasıl geçti acaba ilk günün merak ettim 2 gün yapsan kaçamaksız 3. güne alışmış olursun canım.

öğleden önce araada süt
bir kase mercimek çorba
1 dilim patatesli omlet
1 ilim ekmek yedim

afiyet olsun akşamı da yaz ama.

baharım senin de güzel olmuş. ohh herkes azimli.

reglden ötürüdür bence şişkinliğin canım. menün fena olmamış ama akşamın asıl önmli.

benim de çok kağıdım var hem de hiç başlamadım bu gece okumayı düşünüyorum çarşambaya kadar ilan etmeliyim yoksa uyarı gelir dekanlıktan

kızlar merhaba, babamla eşim iddiaya girdi 3 aylığına kim daha çok kilo verecek diye ikisi de çok kilo aldı çünkü. Rejime bnaşladılar bu durum benim çok işime geldi artık akşamları daha dikkat edebileceğim iyi oldu. Ama şöyle bir şey yaptık eşimin 1.5 kilosuna karşın babam 1 kilo verecek eşimin metebolizması hızlıdır hedefler eşimin 3 ayda 9 babamın 3 ayda 6 kilo. Ben de katıldım yarışa ama babamın gurubunda 3 ayda 6 kilo. Gelelim neler yedim,

sabah 1 dlim ekmek 1 dilim oeynir domates
öğlen tost
akşam 1 kase çorba 1 küçük tabak etli taze fasülye, 1 dilim ekmek, 2-3 çatal yoğurt ve salata

suyumu içiyorum.

baharım senin de güzel olmuş. ohh herkes azimli.

benim de çok kağıdım var hem de hiç başlamadım bu gece okumayı düşünüyorum çarşambaya kadar ilan etmeliyim yoksa uyarı gelir dekanlıktan

bugünü kazasız belasız atlattım çok şükür canım ilk 3 günü falan atlatınca alışıyo insanın bünyesi
sana da kolay gelsin canım sınav kağıtlarıyla epey oyalanacaksın sanırım..

iddia işi süper olmuş hem de gruplaşma var iş inada binerse gider kilolar :lepi:
çok da hafif geçirmişsin canım bakalım cumaya kadar böle giderse veririz inşallah :Saruboceq:

bugünkü menümü yazayım en baştan
sabah 2 dilim kepek ekmeği(dilimler biraz büyüktü uno gibi ince değil) 2 kibrit kutusu kadar peynir 1 tane domates
ara 1 elma
öğlen 1 portakal
ara 1 elma
akşam 3 yemek kaşığı taze fasülye(suyunu yemedim) 1-2 kaşık yoğurt 2 tane de lahana dolması
ara 1 elma
2.5 litre su ve 1 fincan da yeşil çayla günü kapattım kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar,
Dün akşam yatana kadar kağıt okudum. Bitti mi, hayır daha çok var :))
Dün akşam yemeğinde 2 küçük patates yedim. 2 küçük parça da çikolata.
Şimdi klasik kahvaltı.

Melisim, evdekilerin de rejime girmesi senin çok daha hızlı kilo vermeni sağlayacak. Sen zaten gün içerisinde abartmıyorsun. O akşamlar yok mu...
Ailecek kilo vermenizi bekliyoruz :)))))))

Baharcım, afiyet şeker olsun. Çok ölçülü yemişsin. Ama öğle yemeğini biraz geçiştirmiş olmuşsun.
Bu günü de kaçamaksız atlatalım..

bende katıldım bende yuppi yeni hediyeler acaba yine kendi aramızdada yapsakmı ki kızlar ne dersiniz

canım regl şişkinliğidir kafanı yorma hayatım,birkaç gün sonra düzelir sanırım.
canım günüm idare ederdi. akşam üzeri çıkmama yakın iş konusunda sıkıştım sinir oldum tam çıkar ayak önüme iş getiriyorlar,sinir oluncada yaptığımdan bişey anlamadım,neyseki hallettimde geçde olsa çıktım. aslında tam meyve diyeti sayılmaz hayatım,ana öğünlerde sadece çorba ve salata yicem,ara olarakta meyve ve süt,yoğurt yicem.
işlerinde kolay gelsin hayatım.
evet canım artık kararlı adımlarla ilerlememiz gerekiyor yerimseniben
olumunekankayizsmile

ilk gün iyiydi. öğlen çorba ve salata,ara olarak süt içtim,akşam çorba ve salata,ara olarak meyve yedim.
kolay gelsin hayatım.
hadi gözünaydın hayatım,sende katılsaydın yarışa,hani hediyesine falan iyi olurdu. azmeder kapardın hediyeyi. kaydirigubbakcemile5
anladığım kadarıyla sende bu hafta güzel gidiyorsun hayatım. inşallah hepberaber güzel sonuçlar alırız.
afiyet olsun.

yediğin yemeklerin ölçüleri gayet güzele benziyor hayatım. cokacimcoook yalnız lahana dolması adetleri büyük oluyor bhr cım yediklerinde büyük ise keşke bir tane yeseydin. CADIARZU

selam kızlar;diyetimin ilk günü iyi geçti. akşamda sadece çorba salata yedim,bir ara eşimin tabağına uzandım azcık mantar sotesinden alayım dedim ama vermedi.
bugün; sabah kahvaltısında oğluma bişeyler yedirirken bende yumurtasından yedim,2 ad kaşar peynir yedim. 1 bardak evde,1 bardak işyerinde çay içtim. öğleden önce aramı yaptım 200 ml süt içtim.öğle yemeğinde yine bol çorba ve biraz salata var.inşallah bu hafta güzel olcak kızlar inanıyorum. hepinizi öpüyorum buralarda olurum,beklerim.

Adcım, harika gidiyorsun. Eşinin de yemeğini vermemesi sana büyük destek. Bugünü de kaçamaksız atlatırsın umarım.
Ben arada kaçamağımı yaptım. Browni yedim ((
Şimdi de öğle yemeğinde 3 köfte, 3 kaşık yağsız makarna yiyorum. BAri bundan sonra kaçamak yapmayayım bari

adcığım ne güzel gidiyorsun maşallah deyim bari ben halen kendimi toplayamadım ve galiba kiloo aldımmm offff biri bana engel olsun lütfen suda içemiyorm yeşil çayda ağlayacam yaaaaa

arkadaşlar bu ara katılımmı azaldı banamı öyle geliyor 3 kişinin ışında kimse yok dosbacığım nrde bilen varmı ben bişeymi kaçırdım fikriye yok izinli galiba melis malum dersler karamanlım yok yeni gelen arkadaşı 1 kere yada 2 kere gördüm bidaha görmedim ee kim kaldı
kızlar dosbacığım ayın 8den beri yok haberi olanvarmı

Son düzenleme:
nactigalcim sağol hayatım,inşallah devam edebilirim. özellikle tatlıdan uzak durmak istiyorum,malum sonuçlarını biliyoruz. sende yapmamaya çalış hayatım,ne kadar farkettiğini göreceksin.
artık toparlanalım çok bıraktık kendimizi. birde dikkat ettimde,birbirimize çok müsama gösteriyoruz,yani kaçamak yapılınca işte akşama telafi edersin sıkma canını falan,üzülme bende kaçamak yaptım vs. gibi. öyle dedikçe akşamda kaçırıyoruz anacım,tutmuyoruzki kendimizi. birbirimizi kırmadan hatalarımızı söyleyelim derim. bide böyle deneyelim belki işe yarar. :))
sende evet artık browni yemeği bırak lütfen. onun yerine elma tavsiye ederim. kaydirigubbakcemile

Tavsiyen için teşekkür ederim adcım.
Kesinlikle uyar canım beni. Dediğin gibi telafi etmiyoruz. Bana istediğin kadar kızabilirsin.
Ben de seni aynı şekilde uyarırım.

Melzeyitim, dosbiki ben de merak ediyorum. Hastaneye gidecektin, gelişme var mı?
Yakınının eşi nasıl oldu?

nachtigall canım şimdi ablamla konuşuyodum abimizin durumu iyiye gidiyor inşallah daha iyi olur halen yoğun bakımda ama kendine gelmiş çorbasını içiyormuş hafızası yerinde inşallah dahada iyi olur

adcığım ne güzel gidiyorsun maşallah deyim bari ben halen kendimi toplayamadım ve galiba kiloo aldımmm offff biri bana engel olsun lütfen suda içemiyorm yeşil çayda ağlayacam yaaaaa
sağol bacım,şimdilik iyi bakalım ne zaman zıvanadan çıkacam gittiği yere kadar gidecek.
biran önce başla hayatım bir yerden,biz hatun milleti boğazı boş bırakmaya gelmiyoruz,dolduracaz illa. kaydirigubbakcemile

katılım çok az hayatım acil durum toparlaması yapmalıyız,durum vahim görünüyor.
Tavsiyen için teşekkür ederim adcım.
Kesinlikle uyar canım beni. Dediğin gibi telafi etmiyoruz. Bana istediğin kadar kızabilirsin.
Ben de seni aynı şekilde uyarırım.
tamam canımcım,sende uyar kesinlikle elinden oklavanı eksik etme,yoksa olacak gibi değil. olumunekankayizsmile

nachtigall canım şimdi ablamla konuşuyodum abimizin durumu iyiye gidiyor inşallah daha iyi olur halen yoğun bakımda ama kendine gelmiş çorbasını içiyormuş hafızası yerinde inşallah dahada iyi olur
amiiiiin

slm kızlar
ben karamanlının kardeşiyim
aranıza katılmak istiyorum
benide aranıza alırsanız sevinirimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…