Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar merhaba bugün çok sıkıştım bişliyorsunuz cumaları evden oluyorum ama hem sınav görevlerim hm dersimin sınavı vardı çok koşturdum adcım sağolsun toparlamış listeyi teşekkürler canım ben de kontrol edip kallisteye verdim o da sağolsun ekledi elbirliği ile hallettik bugünü de. 5. olduk ben de şaşırdım, demek bizden de kötüler oldu 2 haftalık bildirim ii olmuyor hiç.

ben gec kaldim pc sorun verdi sayfa acildi kaldi öle sonrada alisverise gittim..ne yazikki durum iyi degil dün gec vakit dayanamadim misir patlattim oda tuzlu olmus sonuc 80.1...
bugün basladim listeyi uygulamaya cezada yürürlüge girdi..her kacamak 50 euro..eger ocak sonuna 5 kilo verirsem bi altin yüzük nasil ama...

tatlım bu hafta seniğ aynı geçtim ama 2 hafta bildirim yapmayınca kurallar gereği disakalifiye olunuyor biliyorsun. Fikriyecim sen de bildirim yapmadın ikinizi de sabit geçtim.
çok güzelmiş motivasyon olur yüzük için verirsin 5 kiloyu zaten çok değil 1 ay için. Hadi seni görelim kap şu yüzüğü.

Yediklerimi yazayım: sabah yarım simit,
Öğlen bir tost, şimdi bir pk etiform
Akşama da geleneksel diyet yemeğim KABAK
Bu rejim sonrası içimde kabak ağacı çıkacak hehehehe

afiyet olsun canım. Şu kabak tarifini almıştım ben de yapacağım. Kabak çok yararlı güzel bağırsak çalıştırıyor bende melisin her yemeğine çorbasına mutlaka koymaya çalışıyorum.

arkadaşlar çok sevdiğim komşu ablamın çok saygı duyduğum eşi a tipi grip olmuş adam doktora gitmedi ayakta geçirmeye çalışmış sonra bronşit sonra zatüre şimdide solunum cihazına bağlamışlar gece hacettepede yatıyor çok üzüldüm komşu ablada telefonlarına bakmıyor konuşacak durumda değil allah yardımcısı olsun namaz kılan arkadaşlar lütfen rica ediyorum namazlarınızda bülent abi için dua edin diğer arkadaşlarım sizdende dua isti,yorum allah eminim sesimizi duyacaktır allahım onu melek kalpli eşine ve melek iki çocuğuna bağışlar inşallah çok üzgünüm

canım sabah gözümden kaçmış mesajın çok sıkışık bir zamanda girip listeyi halledip çıktım. Allah acil şifa versin bazı bünyelerde ağır geçiyor maalesef geçen hafta hava soğudu ya yeniden hortladı virüs. Dua edeceğim, geçmiş olsun canım.

yok canım daha başlamadım açılacak grubun kişi sayısın dolması gerekiyo bi ara gidip tekrar görüşücem bir an evvel başlamak istiyorum bu arada fazlalılığın nedeni belli oldu öğlen regl oldum ondan sanırım o kadar yansıdı tartıya yoksa dün yediklerim o kadar fark ettirse ben yakında 150 kilo olurum kaydirigubbakcemile3

iyi baharım regl şişkinliğiymiş. Bayan olmak ne zor sürekl şişmek için bir nedenimiz var.

Cancağızlarım, çok acıktım benn... Midem sıkışıyo

kış günü rejim yapmak ne zor di mi canım yaaa geceler uzun ondan sanırım ama alıştırmak lazım midemizi

kızlar merhaba bugün çok sıkıştım bişliyorsunuz cumaları evden oluyorum ama hem sınav görevlerim hm dersimin sınavı vardı çok koşturdum adcım sağolsun toparlamış listeyi teşekkürler canım ben de kontrol edip kallisteye verdim o da sağolsun ekledi elbirliği ile hallettik bugünü de. 5. olduk ben de şaşırdım, demek bizden de kötüler oldu 2 haftalık bildirim ii olmuyor hiç.

iyi baharım regl şişkinliğiymiş. Bayan olmak ne zor sürekl şişmek için bir nedenimiz var.

canım benim yüzümden 5.olmuşuzdur suçlu hissediyorum kendimi mafoldumben
neyse ki regl şişkinliğiymiş yoksa bir anda bu kadar kilo aldığımı düşünsem bunalıma girer bidaha da çıkamazdım sanırım kaydirigubbakcemile3

neyse ki regl şişkinliğiymiş yoksa bir anda bu kadar kilo aldığımı düşünsem bunalıma girer bidaha da çıkamazdım sanırım kaydirigubbakcemile3

olurmu öyle şey baharım bu bizim ortak 5.liğimiz. hepimiz alıyoruz bazı haftalar biz bir takımız.

Günaydın canlarım,
Bugün yoğun olacak. Okula gidiyorum. 8 saat ders var, oradan da özel derse...
Akşam da kardeşimle bi şeyler yapacağız. Deşarj olmak lazım.. Kahvaltı standart+yumurta.
Öğlen yemeğinde içi çıkarılmış lihgt sandviç ekmeği arası peynir ve salam, yanında ayran olacak. Ara öğünler için süt, mandalina ve etiform var.
Hepinize güzel günler

günaydın arkdaşlar.ben nette pek giremiyorum,eve geldim ama hala kendime gelemiyorum,bu hafta da listeye girmesem iyi olur diyet yapamıyorum:((((((((((((((((

kızlar abimizden biraz daha iyi haber aldık ama içimde büyük bir sıkıntı var bu arada sonuncu falan oluruz diye hesap etmiştim ama galiba 5.nci oldk bizden daha kötü drumda olanlar var kardeş takımımız 3.ncü olmuş herkes dipte anlayacağınız
:Saruboceq: gönlünü ferah tut hayatım,Allah acil şifalar versin.dualarım Bülent abiyle.

diptemiii :olmaz: ben bu lafı sevmiyorum ne hikmetse. :uhm: :dilcikar:

bhr cım o nasıl söz hayatım,bi daha duymayalım lütfen. :teselli:
bu hafta iyice yoruldun hayatım,umarım önümüzdeki hafta sakindir günlerin.
yardım edebildiysen ne mutlu bana. 5.olmamıza sevindim açıkçası,hep sonuncu olacak değiliz ki. birazda başkaları olsun.
Günaydın canlarım,
Akşam da kardeşimle bi şeyler yapacağız. Deşarj olmak lazım.. Kahvaltı standart+yumurta.
Öğlen yemeğinde içi çıkarılmış lihgt sandviç ekmeği arası peynir ve salam, yanında ayran olacak. Ara öğünler için süt, mandalina ve etiform var.
Hepinize güzel günler
günaydı hayatım. sağolasın sanada güzel günler. iyi dersler ve de afiyet olsuun. kaydirigubbakcemile4

günaydın arkdaşlar.ben nette pek giremiyorum,eve geldim ama hala kendime gelemiyorum,bu hafta da listeye girmesem iyi olur diyet yapamıyorum:((((((((((((((((

sanada günaydın canım. tatil sonrası toparlanmak zordur fikriyecim. ama hiçbirimiz diyet yapamıyoruz bunun için listeden çıkma derim. ne kadar kısa sürede başlarsan adapte olman o kadar kolay olur.:icecream:

canım kendini sıkma,gevşe önce rahatla. bak ben hafta sadece çorba ve salata ve meyve ile beslenmeyi düşünüyorum,karar verdim ama pazartesiden itibaren,sende seni sıkmıcak rahat bişeyler düşünebilirsin, yada yapamam diye ısrar ediyorsan sen bilirsin hayatım,ben ne kadar erken başlarsan o kadar iyi diye dedim. sıkma kendini bu kadar hayatım. :1hug:

Günaydın canlarım,
Hepinize güzel günler

menülerini iyi planlamışsın canım. akşam kardeşinle vakit geçirme fikri de güzel bence, güzel olur. Biz de ablama balık yemeğe gideceğiz akşam.

Melisim, senin de haftan çok yoğundu, iyi dinlenmeler bugün. Kolaylıklar gelsin

yok hayatım ben uslanmayanlardanım eşim de öyle. Madem çok yoruldun bugün otur dinlen değilmi geceden plan yapmaya başladım. Turkuazzooya (dev akvaryum)a gideceğiz bir aksilik olmazsa ya da melis için başka bir yere, orayı ne zamandır istiyordum.

canım sen izinliydin ben seni niye listeye yazdımki bilmiyorum :) unuttum daha doğrusu geçen hafta bildirim yapmadık bu haftada döndün diye yazmadım. Neyse işte tatil dönüşleri böyle oluyor kendini toparla tatlım kısa sürede. Nasıl geçti tatilin? bu sefer kısa kaldınız.

bu hafta iyice yoruldun hayatım,umarım önümüzdeki hafta sakindir günlerin.
yardım edebildiysen ne mutlu bana. 5.olmamıza sevindim açıkçası,hep sonuncu olacak değiliz ki. birazda başkaları olsun.

önümüzdeki hafta daha sakin canım günler ama asistan alımımız var jüri üyesiyim biraz onun koşturması olur ortak 2 makalem var onlarla buluşmalar falan. Ama bu hafta gibi bir haftayı çok uzun zamandır yaşamamıştım. Hergün işe giden ve özellikle geç gelen bayanları buradan saygıyla anıyorum çok büyük iş beceriyorsunuz, çok yoruldum gerçekten.
ettin tatlım tabi yardım ettin inan kontrole vaktim oldu ama listeyi baştan yapmaya bile vaktim olmadı dün. çok önemliydi benim için sağol tekrardan canım. Bu hafta tüm takımlar kötüydü neredeyse artıda takım yoktu.

canım kendini sıkma,gevşe önce rahatla. bak ben hafta sadece çorba ve salata ve meyve ile beslenmeyi düşünüyorum,karar verdim ama pazartesiden itibaren,sende seni sıkmıcak rahat bişeyler düşünebilirsin, yada yapamam diye ısrar ediyorsan sen bilirsin hayatım,ben ne kadar erken başlarsan o kadar iyi diye dedim. sıkma kendini bu kadar hayatım. :1hug:

adcım en azından akşamları sırf çorba yada salatayla geçirsek bile kilo veririz. Ben de yapabilsem çok iradesizim kızıyorum bazen kendime.

melisim bu hafta öyle yapıcam,kesinlikle kendi zorlıcam olmuyor böyle ya çok sıkıldım.500 gr bile verdirse her hafta ayda 2 kilo yapar. buda benim gibi zorlanan biri içi süper gerçekten.

herkese günaydın bu hafta neden kilo aldım mens dönemimdi 1 ikinci yılbsşı gecesinden beri geziyorum ve bu hafta resmen yedim ofof
neyse bende bu hafta salata çorba idare edecem bakalım pazartesi doktora gidecem kan tahlilleri falan arkasınada diyetisyene gidecem biri kontrol ederse rahatlarım biraz

arkadaşlar çok sevdiğim komşu ablamın çok saygı duyduğum eşi a tipi grip olmuş adam doktora gitmedi ayakta geçirmeye çalışmış sonra bronşit sonra zatüre şimdide solunum cihazına bağlamışlar gece hacettepede yatıyor çok üzüldüm komşu ablada telefonlarına bakmıyor konuşacak durumda değil allah yardımcısı olsun namaz kılan arkadaşlar lütfen rica ediyorum namazlarınızda bülent abi için dua edin diğer arkadaşlarım sizdende dua isti,yorum allah eminim sesimizi duyacaktır allahım onu melek kalpli eşine ve melek iki çocuğuna bağışlar inşallah çok üzgünüm

Allah şifa versin en kısa zamanda.Allah ailesine bağışlasın.Aminnnn.

kızlar bende diyet falan kalmadı.Allaha çok şükür iyiyim biraz daha,en azından kalbim zorlamıyor şu aralar.Önce sağlık....

yılbaşında bende çok kaçırdım,dikkat etmedim,bu hafta daha dikkatli olmayı planlıyorum. bakalım ne olacak.

kızlar ben çıkıyorum,işlerimi halledeyim sonrada çıkarım. hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. scapulacım canım gelmişsin ama çıkmak zorundayım. görüşürüz.

arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler.Rahatlamaya çalışırım.
Ferdacım bu sefer eş,m de geldi,işe başlaması gerktiği için erken döndük.Kısmet ise nisanda daha uzun süre için gideriz.
Çok güzel vakit geçirdik ama çok güzel kilo da aldım tam 2 kilo aldım:(((((((((((( utanıyorum kendimden,sanki burda yemek yok da orda görmememiş gibi yedim.

kızlar bende diyet falan kalmadı.Allaha çok şükür iyiyim biraz daha,en azından kalbim zorlamıyor şu aralar.Önce sağlık....

Canım çok geçmiş olsun ene önemlisi sağlık,iyleş sonra diyete başlarsın.Balık,kayısı,üzüm kalbe iyi geliyor,bide omega 3 lü yumurtadaki holesterol miktarı daha az onlardan yesen daha iyi olur ayrıcı içindeki omega 3 ve omg 6 kalbe çok faydalıdır.

olurmu öyle şey baharım bu bizim ortak 5.liğimiz. hepimiz alıyoruz bazı haftalar biz bir takımız.

:1hug:

Günaydın canlarım,
Hepinize güzel günler

iyi eğlenceler canım

sık sık girmeye çalış siteye canım aklında burası olursa elin yemeklere gitmez boshayallersmile

bhr cım o nasıl söz hayatım,bi daha duymayalım lütfen. :teselli:

:1hug:

herkese günaydın bu hafta neden kilo aldım mens dönemimdi 1 ikinci yılbsşı gecesinden beri geziyorum ve bu hafta resmen yedim ofof
neyse bende bu hafta salata çorba idare edecem bakalım pazartesi doktora gidecem kan tahlilleri falan arkasınada diyetisyene gidecem biri kontrol ederse rahatlarım biraz

iyi olur diyetisyen canım bende tekrar listeme başlamayı düşünüyorum

inşallah tamamen toparlanıp aramıza da dönersin tekrardan canım

Back