Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar dün biraz kacırdım annem geldi poğaca yapmıs ondan yedim üst kattaki arkadasa cıktık oda kek v.s yapmıs onuda yedim.çokkk pişmanım.
bu aralar pek keyfim yok hatta hiç keyfim yok herşey üst üste geliyo,çok bunaldım....anlayacağınız berbat ötesi bir piskolojiye sahibim...
neler yediğimi yazayım bugün;
sabah: yağda yumurta vardı yarım dilim yedim,bir kibrit kutusu beyaz peynir,5 tane zeytin şekersiz çay ile beraber,toplam 1,5 dilim ekmek yedim kahvaltı boyunca
ara: yarım dilim ekmekle beyaz peynir yedim
akşam: çok az zeytin yağlı barbunya ve 3-4 kaşık yoğurt
bugünlük bu kadar yiyeceklerim
iyi akşamlar bayanlar...
menülerini iyi planlamışsın canım. akşam kardeşinle vakit geçirme fikri de güzel bence, güzel olur. Biz de ablama balık yemeğe gideceğiz akşam.
yok hayatım ben uslanmayanlardanım eşim de öyle. Madem çok yoruldun bugün otur dinlen değilmi geceden plan yapmaya başladım. Turkuazzooya (dev akvaryum)a gideceğiz bir aksilik olmazsa ya da melis için başka bir yere, orayı ne zamandır istiyordum.
önümüzdeki hafta daha sakin canım günler ama asistan alımımız var jüri üyesiyim biraz onun koşturması olur ortak 2 makalem var onlarla buluşmalar falan. Ama bu hafta gibi bir haftayı çok uzun zamandır yaşamamıştım. Hergün işe giden ve özellikle geç gelen bayanları buradan saygıyla anıyorum çok büyük iş beceriyorsunuz, çok yoruldum gerçekten.
bu aralar pek keyfim yok hatta hiç keyfim yok herşey üst üste geliyo,çok bunaldım....anlayacağınız berbat ötesi bir piskolojiye sahibim...
neler yediğimi yazayım bugün;
sabah: yağda yumurta vardı yarım dilim yedim,bir kibrit kutusu beyaz peynir,5 tane zeytin şekersiz çay ile beraber,toplam 1,5 dilim ekmek yedim kahvaltı boyunca
ara: yarım dilim ekmekle beyaz peynir yedim
akşam: çok az zeytin yağlı barbunya ve 3-4 kaşık yoğurt
bugünlük bu kadar yiyeceklerim
iyi akşamlar bayanlar...
Kimsecikler yok.
Akşam yemeğinde kabak yedim. Ama akşam üstü 4 parça çikolata yedim. Ooff of
günaydınlar.
bu hafta çorba,salata,ve meyve diyetimin ilk günü,bunların arasına birde süt,yada yoğurt ekleyeyim diyorum.
bugün henüz kahvaltı etmedim,sadece su içiyorum,saydığım yiceklerin hiçbiri elimde olmadığı için edememde dışarı çıkıp şu anda alamamda sanırım öğleyi beklicem o zaman çorba ve salata yerim gelirken süt alırım,azda elma alayım acıktıkça yerim. bu diyeti muhakkak yapıcam arkadaşlar bırakmak istemiyorum dediğim gibi 500 gr da versem onada şükür.
bugün güne kötü başladım sanırım kötü geçer,çünkü etrafımdaki kimseyi çekecek durumda değilim.sadece oğlumu istiyorum. gece çok kötü bir kabus gördüm,ağlayarak uyandım uzun bir müddet uyumakta zorluk çektim. neyse buralarda olmaya çalışırım öpüyorum hepinizi.
öğleden önce araada süt
bir kase mercimek çorba
1 dilim patatesli omlet
1 ilim ekmek yedim
selam arkadaşlar bu sabah tartıldım kilom aynıdüzenli yemeye başladım bugün suyumu da içiyorum 1,5 litre oldu şimdiye kadar 2,5 a tamamlarım yeşil çaya da başladım yeniden sabah kahvaltımı da yaptım 2 dilim kepek ekmeği 2 kibrit kutusu kadar peynir 1 domates arada da elma yedim öğle yemeği yerine de 1 portakal akşamı çorbayla geçiştirmeyi düşünüyorum veya çok az sebze bakalım cumaya kadar sıkı gidicem yapabilirsem bi yarım saat de yürümek istiyorum eyvahedigeldismile