baharcım kapatma eve kendini bütün hastalıkların başı stres...
tanışalım arada bi çay içelim
çok güzel olur canım aynı semtte otursaydık yürüyüş arkadaşı da olurduk şimdiye kadar zaten tığ gibi olmuştuk çoktaaannn alsanaalsanasmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharcım kapatma eve kendini bütün hastalıkların başı stres...
tanışalım arada bi çay içelim
Çoook teşekkür ediyorum.Evet haklısınız çok güzel kilo verdim ama o kadar azimle verdikten sonra hop diye almakta çok moralimi bozdu.Birde çevre baskısı beni hepten bunlıma soktu.canım sen çevreye bakma... onlar herşeyi ama üstlerine vazife olmayan herşeye bi laf sokarlar
bende hasateneden çıktım tam 10 kg almıştım ve eve gelen bütün dengesizler büyük tepkiler verdiler
bi taraftan hastalık bi taraftan kilolar berbat günlerdi
neyse canım en yakın zamnada atlatman dileğiyle
bu arada extra jel kullanmadım ama sıkılaştırıcı bi kremi masaj yardımıyla denedim
masaj yaptırma imkanın varsa daha etkili oluyor ama sende biliyorsun ki çok kalıcı olmuyor
Çok teşekkür ederim.Masaj annem yapar zaten.Dizim bayılıp düşünce küvetin sivri yerine çarpmış bu yüzden davul gibi şişmişti,yeni yeni üstüne basıyorum işte.
UOTE=bhr.87;10897920]patavatsız insan mı arıyosun canım öyle çok ki hiç takmıycaksın seni gerçekten sevip değer veren insanlar zaten moralinin bozulacağı şeyler söylemekten kaçınırlar sen onları düşünme ne kadar güzel ve azimli şekilde kilo verdiğini bizler biliyoruz sağlığına kavuşunca yine verirsin kaydirigubbakcemile5
canım insanlar hiç durmuyorlarki bu ara ben de etrafımdan benzer tepkiler alıyorum 2-3 kilo aldım ben de ama hemen farkediyorlar. Hiç canını sıkma senin azmini ve istediğin zaman verebileceğini biliyoruz. Askito gitti özelden yazmış bana da 7. takıma geçiyorum diye takıldığı diğer yerden eski arkadaşları varmış beraber olacağız dedi. Askito hızlı kilo verdi şok diyetler yaptı çünkü ama geri aldı canım bir kısmını.
Ben kullanmadım hiç kullananı da bilmiyorum yok etrafımda..
çOOK teşekkür ederim kaptanım.Allah razı olsun sendende beni takımdan çıkarmadın.İnsan sizlerle moral buluyor.Birde etrafındaki insanlar seni anlasa.......
canım iyiyim sen nasılsın?
haklısın canım benimde yol arkadaşına çok ihtiyacım varçok güzel olur canım aynı semtte otursaydık yürüyüş arkadaşı da olurduk şimdiye kadar zaten tığ gibi olmuştuk çoktaaannn alsanaalsanasmile
uzakmı oturuyorsunuz![]()
kızlar ben çıksam saçımı düzeltip uyumam lazım sabah erken çıkacağım. Yarın sabah dersimin sınavı var onu yapacağım evde değilim yani işte olacağım geleceğim bir aksilik olmazsa ama 12yi bulur merak etmeyin. Kalliste de sorarsa haberiniz olsun.
Melzeyit de yokmuş yarın iyi yolculuklar canım sana bu arada ilçeye gidecekmişsin. Öpüyorum yarın görüşürüz.
iyi geceler.
Çoook teşekkür ediyorum.Evet haklısınız çok güzel kilo verdim ama o kadar azimle verdikten sonra hop diye almakta çok moralimi bozdu.Birde çevre baskısı beni hepten bunlıma soktu.
evet malesef canım uzağız birbirimize(
İyi geceler canım.Yarına kolay gelsin işlerinde.
kızlar müsadenizle ben yatayım artık
sabah erken kalkacağım bi komşumun benden bi ricası varmış öğleden sonra evde olmaycağım dedim sabah geleyim dedi buyur ettim
şimdi de çok merak ediyorum acaba ne isteyecek
sabah onu ağırlayacağım şimdi de çok uykum geldi... yatayım erken kalkmalıyım evi toparlayacağım
iyi geceler diliyorum göürüşürüz
uzakmı oturuyorsunuz![]()
haklısın canım benimde yol arkadaşına çok ihtiyacım var
istediğin zaman görüşelim
evet malesef canım uzağız birbirimize(
kızlar ben çıksam saçımı düzeltip uyumam lazım sabah erken çıkacağım. Yarın sabah dersimin sınavı var onu yapacağım evde değilim yani işte olacağım geleceğim bir aksilik olmazsa ama 12yi bulur merak etmeyin. Kalliste de sorarsa haberiniz olsun.
Melzeyit de yokmuş yarın iyi yolculuklar canım sana bu arada ilçeye gidecekmişsin. Öpüyorum yarın görüşürüz.
iyi geceler.
kızlar müsadenizle ben yatayım artık
sabah erken kalkacağım bi komşumun benden bi ricası varmış öğleden sonra evde olmaycağım dedim sabah geleyim dedi buyur ettim
şimdi de çok merak ediyorum acaba ne isteyecek
sabah onu ağırlayacağım şimdi de çok uykum geldi... yatayım erken kalkmalıyım evi toparlayacağım
iyi geceler diliyorum göürüşürüz
hızlı alınan kilo hızlı verilir canım hep böyle düşün.
ankaranın uzağından ne olacak diyeceğim ama o kadar büyüdü ki ankara da gelince beni de ürküttü. eskiden en uzak mesafe 15-20 dk idi
kötü olmuş ama arada görüşürsünüz yine inanın çok güzel oluypr.
13.TAKIM 137.-138. ETAP
ad1 (55.3 / 55.9/ -0.6 / -1.09%)
dosba (68.2 / )
melis08 (62.5 / 62.1 / 0.4 / 0.64%)
fikriye_bg (71.0 / )
güzelimm (62.0, geri dönmek üzere ayrıldı)
Nachtigall ( 61.8 )
bhr.87 (82.0)
melzeyit (78.00/79.0/-1.00/-1,28)
scapula ( 79.8)
_DURU_24 (79.0 ) (yeni üye)
13. TAKIM TOPLAM KİLO ()