teşekkürederim hayatım. misafirler ağır olunca senin işinde zor şimdi. neyse kendine dikkat aradada olsa uğramaya çalış özletme kendini,kilo almamaya dikkat et emi. olumunekankayizsmilemerhaba kizlar nasilsiniz ben pek iyi degilim ya nete fazla giremiyorum calismak zorundayim kayinvalidem burda kayin babamda geliyor yani 2 . ayin basina kadar ben pek gelemem bugünde görümceme gitti sizler neler yapiyorsunuz galiba herkesin morali bozuk hadi kizlar moral bozmak yok burda bugün tatil onun icin evdeyim ama ev isi yapiyorum yarin is basi
ad canim gecmsi olsun
melyezit canim sen nasilsin
melis nactigall bahar dosba sizler nsilsiniz
adini unttugum arkadaslar varsa kusura bakmayin
e hayatım sende boy pos yerinde maşallah.biraz verirsen yeterince zayıf görünürsün sanırım. bu arada 32 kg ma çok şaşırdım. akannehir iyi gitmiş o kilolar,ama zaten doğum sonrası sadece birkaç kilo yapışıyor onuda ver verebilirsen malesef.ben duru 28 yasında 1,72 boy 79 kg agırlıgındayım.11 aylık bir kızım var.dogumdan önce 60-70 arasında kilom değişiyordu.hamilelikte 32 kilo aldım.70 ile hamile kaldım.toplam 25 kg verdim.2 hafta önce bu sekildeydi şimdi 2 kg almısım.öncelikle dogum öncesi 70 olan kiloma dönmek istiyorum sonrada 62-63 kiloya inmeyi planlıyorum.
bu sekilde özgecmişim.bende aranıza katılmak istiyorum.şimdi neler yapıyoruz nasıl katılıyoruz.bana biraz takımdan bahsedermisiniz.
hatırlamazmı hayatım adamın kabus günleri. :kedi:adcım iyi eşin hatırlamış ben de unutuyorum eskiden anneme ablama sorardım şimdi bilinçsizce yaşıyorum yine çok hatırlamazsam bana da eşim hatırlatıyor aslında not almalıyız. Canım ne desen haklısın ihmal konusunda ama inan oı kadar yoğunduki bu hafta yetişemiyorumbilmiyorumkismile haftaya daha rahatım. Afiyet olsun sana menün iyi olmuş pilavı çok kaçırmadıysan tamamdır.
Canım genciza izin aldı ya ondan uğramıyor. Bi,r süre de olmayacak pazar günü beraberdik görüşmemizde vardı o da kayınvalideleri gelecekmiş memleketten en az 1 ay kalırlar diyor.
adcım gün hesabı yapma 1 yıl olmuş gerçekten ve hala mezun olmamışız. Ben de katılmak isteyenler yazmıştım 13. takım açılıyor diye kalliste davet etmişti sağolsun.
canım dışarı çıkmışsın,biraz olsun moral depolamışsın. sevindim canım. :1hug:selam kızlar nasılsınız..?
ben bugün dışarıdaydım önce sağlık ocağına gittim iğne için ondan sonra kızılaya geçtim arkadaşlarımla buluştum sohbet muhabbet derken zaman nasıl geçti anlamadım bile yalnız biraz yeme içme kaçtı ister istemez kahvaltı yapmadan çıktım 1 tostla birlikte 1 duble çay(3 şekerli) otururken 1 dilim pasta ve 1 bardak kola bilmiyorumkismile akşamüzeri de 1 fincan nescafe anlayacağınız yedik içtik oturduk bugün bol bol da dedikodu yaptık başka da bişey yapmadık kaydirigubbakcemile3
sıkma canını hayatım, hep aynıyız.en azından sen git diyetisyene de kurtar kendini bacım eyvahedigeldismilekızlar çok yorgunum ve kızın elinden zor aldım bilgisayarı öğlenki yemek faciasından sonra çorba içtim ama tartıda okadar çok görünüyorum ki ağlayacam sinirden off offf yarın arkadaşıma gidecem ilçeye 1 günlük senelik izne ayrılacam ve pazartesi devlet hastahanesi bile olsa diyetisyene başlıyorum bende sıfır gelişme aman aman
:a015:kızlar ben gidiyorum yarın giremem kızım bilgisayarı bırakmıyor ayyy çıldıracm
katil sivilce çekmiş cezasını kaydirigubbakcemile3Regl öncesi sivilceler çıkmaya başladığında mı sirkeye başlıyosun canım, yoksa herzaman mı kullanıyorsun? Ben sirkeden hiç hoşlanmam daAz önce o katil sivilcelerden birini sıktım. Çok can yakıyolar yaa..
afiyet olsun hayatımbende istemiyorum aslında hamurişi şeylerden yemeyi ama öğrencilerim darılıyo ve çok az tadımlık yiyorum bende(
scapulacım gayet güzel görünüyor menün,çok ölçülü olmuş. afiyet olsun canım
bu arada dışarısı çok güzel ve ben işyerinde çıldırıyoruummm.
günaydın kızlar şu an şoktayım kilom 84.6 regl olamadım o yüzden mi şişkinliğim var bilmiyorum ama bu kadar çıkmaması lazımdı bu hafta sadece dün yediklerim var kaçamak olarak bu kadar yansımasını beklemiyodum moralim bozuldu bugün elma diyeti yapmaya çalışıcam
kızlar geç kaldım özürdilerim kötü bir haber aldım onunla uğraşıyordum kafamdan çıktı kilom79((( ne oldu anlamadım
Baharım, en bi kere diyetisyene gitmiştin değil mi? Verdiği diyeti uygulasana. Sabit kalori alımı ve aynı saate sadık beslenmek de kilo vermekte etkili.
Bugün başladın değil mi KPSS kursuna. Nasıldı ilk günün?
arkadaşlar çok sevdiğim komşu ablamın çok saygı duyduğum eşi a tipi grip olmuş adam doktora gitmedi ayakta geçirmeye çalışmış sonra bronşit sonra zatüre şimdide solunum cihazına bağlamışlar gece hacettepede yatıyor çok üzüldüm komşu ablada telefonlarına bakmıyor konuşacak durumda değil allah yardımcısı olsun namaz kılan arkadaşlar lütfen rica ediyorum namazlarınızda bülent abi için dua edin diğer arkadaşlarım sizdende dua isti,yorum allah eminim sesimizi duyacaktır allahım onu melek kalpli eşine ve melek iki çocuğuna bağışlar inşallah çok üzgünüm
arkadaşlar çok sevdiğim komşu ablamın çok saygı duyduğum eşi a tipi grip olmuş adam doktora gitmedi ayakta geçirmeye çalışmış sonra bronşit sonra zatüre şimdide solunum cihazına bağlamışlar gece hacettepede yatıyor çok üzüldüm komşu ablada telefonlarına bakmıyor konuşacak durumda değil allah yardımcısı olsun namaz kılan arkadaşlar lütfen rica ediyorum namazlarınızda bülent abi için dua edin diğer arkadaşlarım sizdende dua isti,yorum allah eminim sesimizi duyacaktır allahım onu melek kalpli eşine ve melek iki çocuğuna bağışlar inşallah çok üzgünüm
yok canım daha başlamadım açılacak grubun kişi sayısın dolması gerekiyo bi ara gidip tekrar görüşücem bir an evvel başlamak istiyorum bu arada fazlalılığın nedeni belli oldu öğlen regl oldum ondan sanırım o kadar yansıdı tartıya yoksa dün yediklerim o kadar fark ettirse ben yakında 150 kilo olurum kaydirigubbakcemile3
kızlar abimizden biraz daha iyi haber aldık ama içimde büyük bir sıkıntı var bu arada sonuncu falan oluruz diye hesap etmiştim ama galiba 5.nci oldk bizden daha kötü drumda olanlar var kardeş takımımız 3.ncü olmuş herkes dipte anlayacağınız
kızlar abimizden biraz daha iyi haber aldık ama içimde büyük bir sıkıntı var bu arada sonuncu falan oluruz diye hesap etmiştim ama galiba 5.nci oldk bizden daha kötü drumda olanlar var kardeş takımımız 3.ncü olmuş herkes dipte anlayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?