Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

5.TAKIM 137.etap

chocolategirl ( 75.5 / 75.0 / 0.5 / 0.66% )
cedric ( 96.6 / 96.6 / 0.0 / 0.00% )
Pia ( 61.0 / 62.0 / -1.0 / 1.64% )
papatya73 ( 63.3 / 63.3 / 0.0 / 0.00% )
bijoux ( 61.5 ) geri dönecek
elektra21 ( 89.7 / 89.0 / 0.7 / 0.78% )
acıgül ( 67.6 / 67.6 / 0.0 / 0.00% )
Serzenish ( 77.1 / 76.8 / 0.3 / 0,39% )
_Mustang_ ( 60.9 / 65.9 / -5.0 / -8.21% ) ( eski üye geri döndü )
tombili ( 93.1 / 91.3 / 1.8 / 1.93% )( yeni üye )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 685.6 / 688.6 / -3.0 / -0.44 )

melisim geldiğinde bakarsın canım ben sonra yine gelirim eğer işin varsa seninkinide bırakırsın bize ben veririm.

13.TAKIM 137.-138. ETAP

ad1 (55.3 / 55.9 / -0.6 / -1.09%)
dosba (68.2 / 68.4/ -0.2/ -0.29%)
melis08 (62.5 / 62.1 / 0.4 / 0.64%)
fikriye_bg (71.0 / 71.0 / 0.0 / 0.0%)
güzelimm (62.0, geri dönmek üzere ayrıldı)
Nachtigall ( 61.8/ 61.3/ 0.5/ 0.81%)
bhr.87 (82.0 / 84.6 / -2.6 / -3.17%)
melzeyit (78.0 / 79.0 / -1.0 / -1.28%)
scapula ( 79.8 / 79.8 / 0.0 / 0.0%)

13. TAKIM TOPLAM KİLO (558.6 / 562.1 / -3.5 / -0,63%)

5.TAKIM 137.etap

chocolategirl ( 75.5 / 75.0 / 0.5 / 0.66% )
cedric ( 96.6 / 96.6 / 0.0 / 0.00% )
Pia ( 61.0 / 62.0 / -1.0 / -1.64% )
papatya73 ( 63.3 / 63.3 / 0.0 / 0.00% )
bijoux ( 61.5 ) geri dönecek
elektra21 ( 89.7 / 89.0 / 0.7 / 0.78% )
acıgül ( 67.6 / 67.6 / 0.0 / 0.00% )
Serzenish ( 77.1 / 76.8 / 0.3 / 0,39% )
_Mustang_ ( 60.9 / 65.9 / -5.0 / -8.21% ) ( eski üye geri döndü )
tombili ( 93.1 / 91.3 / 1.8 / 1.93% )( yeni üye )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 684.8 / 687.5 / -2.7 / -0.39 )

teşekkürederim hayatım. misafirler ağır olunca senin işinde zor şimdi. neyse kendine dikkat aradada olsa uğramaya çalış özletme kendini,kilo almamaya dikkat et emi. olumunekankayizsmile

e hayatım sende boy pos yerinde maşallah.biraz verirsen yeterince zayıf görünürsün sanırım. bu arada 32 kg ma çok şaşırdım. akannehir iyi gitmiş o kilolar,ama zaten doğum sonrası sadece birkaç kilo yapışıyor onuda ver verebilirsen malesef.
ama irademe güvenirim diyorsan rahatlıkla verebilirsin canım.
hatırlamazmı hayatım adamın kabus günleri. :kedi:
bende not alıcam hayatım olmuyor böyle 2 aydır aynı tedirginliği yaşıyorum ama bu ay daha bilgili olurum inşallah.canım yoğunluk iyidir hayatım tabi dinlenmeye vakit bulduğun taktirde iyidir. pilavı kaçırmadım hayatım 1 kase kadardı ve çok güzel yapmıştı,gerçi hiç yemesem iyiydi ama mis tereyağı kokusuna kapıldı. bilmiyorumkismile
ne güzel buluşuyorsunuz bende düşünüyorum kdz ereğlililer topiği açsammı diye aslında iyi olur bir deneyeyim. değişiklik insanın hayatında,farlı insanlar tanımak farklı arkadaşlar edinmek iyi olur sanırım. kaydirigubbakcemile5

canım dışarı çıkmışsın,biraz olsun moral depolamışsın. sevindim canım. :1hug:
ben duymadım kaçamak yaptığını duyan varmı arkadaşlar. :sm_confused:

sıkma canını hayatım, hep aynıyız.en azından sen git diyetisyene de kurtar kendini bacım eyvahedigeldismile
kızlar ben gidiyorum yarın giremem kızım bilgisayarı bırakmıyor ayyy çıldıracm
:a015:

katil sivilce çekmiş cezasını kaydirigubbakcemile3
bende istemiyorum aslında hamurişi şeylerden yemeyi ama öğrencilerim darılıyo ve çok az tadımlık yiyorum bende (
afiyet olsun hayatım

Son düzenleme:
ben gec kaldim pc sorun verdi sayfa acildi kaldi öle sonrada alisverise gittim..ne yazikki durum iyi degil dün gec vakit dayanamadim misir patlattim oda tuzlu olmus sonuc 80.1...
bugün basladim listeyi uygulamaya cezada yürürlüge girdi..her kacamak 50 euro..eger ocak sonuna 5 kilo verirsem bi altin yüzük nasil ama...

kızlar ara ara gelmeye çalışıyorum,yoğunum. doğru dürüst yazamıyorum o yüzden. buralarda olurum ama sürekli yazamayabilirim. kilo içinde üzgünüm gerçekten.

kahvalti
2 ceviz ici
1 tk dut pekmezi
2 bardak ilik su

yarim saat sonra
1 yumurta
1dilim ekmege es deger 2tane tam tahilli kraker
3 zeytin

ara
1 yesil elma
1 bardak yarim yagli süt

scapulacım gayet güzel görünüyor menün,çok ölçülü olmuş. afiyet olsun canım
bu arada dışarısı çok güzel ve ben işyerinde çıldırıyoruummm.

scapulacım gayet güzel görünüyor menün,çok ölçülü olmuş. afiyet olsun canım
bu arada dışarısı çok güzel ve ben işyerinde çıldırıyoruummm.

saol canim..artik listeyle..yoksa aksam herseyi tamamlamisken üstüne ciklata misir vs yemek yok..ayy bi yüzük begendim..onun icin azmetsem mi acep:)))kedimi gaza getirmeye calisiyom..zaman nasil cabuk geciyo nerdeyse 3 hafta olacak tik yok..aslinda sabretsek bi göz acik kapadik incecik olmusuz yaza..hadi hayirlisi..grupta var bi rehavet..ama en büyük etken kis olmasi bahar olsa nasil tazelenirdik..-tatlicadiarzu-

Baharım, en bi kere diyetisyene gitmiştin değil mi? Verdiği diyeti uygulasana. Sabit kalori alımı ve aynı saate sadık beslenmek de kilo vermekte etkili.
Bugün başladın değil mi KPSS kursuna. Nasıldı ilk günün?

kızlar geç kaldım özürdilerim kötü bir haber aldım onunla uğraşıyordum kafamdan çıktı kilom79((( ne oldu anlamadım

Melzeyitim, umarım çok ciddi bir şey değildir

Yediklerimi yazayım: sabah yarım simit,
Öğlen bir tost, şimdi bir pk etiform
Akşama da geleneksel diyet yemeğim KABAK
Bu rejim sonrası içimde kabak ağacı çıkacak hehehehe

arkadaşlar çok sevdiğim komşu ablamın çok saygı duyduğum eşi a tipi grip olmuş adam doktora gitmedi ayakta geçirmeye çalışmış sonra bronşit sonra zatüre şimdide solunum cihazına bağlamışlar gece hacettepede yatıyor çok üzüldüm komşu ablada telefonlarına bakmıyor konuşacak durumda değil allah yardımcısı olsun namaz kılan arkadaşlar lütfen rica ediyorum namazlarınızda bülent abi için dua edin diğer arkadaşlarım sizdende dua isti,yorum allah eminim sesimizi duyacaktır allahım onu melek kalpli eşine ve melek iki çocuğuna bağışlar inşallah çok üzgünüm

yok canım daha başlamadım açılacak grubun kişi sayısın dolması gerekiyo bi ara gidip tekrar görüşücem bir an evvel başlamak istiyorum bu arada fazlalılığın nedeni belli oldu öğlen regl oldum ondan sanırım o kadar yansıdı tartıya yoksa dün yediklerim o kadar fark ettirse ben yakında 150 kilo olurum kaydirigubbakcemile3

canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda Rabbim şifasını verir sevdiklerine bağışlar dualarımız sizinle :Saruboceq:

Canım, çok büyük geçmiş olsun. Allah şifa versin. En kısa zamanda sağlığına kavuşsun. Bol bol dua edeceğim.

Senin adına sevindim canım. Fazlalıklarının sebebi belli oldu.

kızlar abimizden biraz daha iyi haber aldık ama içimde büyük bir sıkıntı var bu arada sonuncu falan oluruz diye hesap etmiştim ama galiba 5.nci oldk bizden daha kötü drumda olanlar var kardeş takımımız 3.ncü olmuş herkes dipte anlayacağınız

Sevindim canım, inşallah daha iyi haberler alırsınız. Kalbini ferah tutmaya çalış:1hug:

inşallah tamamen iyileştiği haberlerini de alırsınız canım..
bu arada yılbaşından sonra kimse toparlanamadı bunlar 2 haftalık sonuçlar bi de bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…