Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

meliscim başlayamadım bugün günüm vardı yarında var... ve yavaş yavaş sanki kopuyorum yada bugün kendimi iyi hissetmiorum
sen nasılsın

günler çok fena kaydirigubbakcemile4 canım her haftamı oluyor günlerin yoksa 2 haftada bir mi? Ama sen çok azimliydin günlerde bile eski günlerine dönebilirsin mesela ben hiç senin kadar azimli olamadım mafoldumben
ben de iyiyim canım işte hayatıumda hiç olmadığım kadar yoğun bir hafta geçiriyoru mneyseki yarın son. Asistanken bile hergün işe itmemiştim bu hafta çok fena hergün işe giden arkadaşları buradan saygıyla anıyorum çok zormuş eyvahedigeldismile
işe eve hiç yetişemedim burayıda ihmal ettim ne yedim ne içtim bilmiyorum hiç.

aslında dosbacım günüm güzel geçiyor abartısız aşkşam yemeğim dahil. Ama yemekten sonra çayla 1-2 birşey yiyorum o da kötü oluyor onu kesseydim bu yoğunlukta kilo verirdim.

günüm ayda 3 tane ama çok yakın günlerde
aslında bugün çok bişey yemedim moralsizim neden bilmiyorum
neyseki sen yarın rahatlıyorsun sağlık olsun canım artık haftaya bomba gibi devam edersin

aslında dosbacım günüm güzel geçiyor abartısız aşkşam yemeğim dahil. Ama yemekten sonra çayla 1-2 birşey yiyorum o da kötü oluyor onu kesseydim bu yoğunlukta kilo verirdim.

akşama kadar yoruluyorsun geceler uzun insan acıkıyor tabii bazen de kaçamaklar oluyor

günüm ayda 3 tane ama çok yakın günlerde
aslında bugün çok bişey yemedim moralsizim neden bilmiyorum
neyseki sen yarın rahatlıyorsun sağlık olsun canım artık haftaya bomba gibi devam edersin

neden canım ne oldu var mı paylaşabileceğin bir sebebi? altta yatan birşey vardır. belki reglin yakındır o da çok sinir bozukluğu yapıyor bende.
evet haftaya rahatlarım öğlen evden yemek götürür tam konsantre olurum.

akşama kadar yoruluyorsun geceler uzun insan acıkıyor tabii bazen de kaçamaklar oluyor

evet sorma. Yazın meyve falan güzel gidiyor da kışın çay içince olan oluyor tek başına çay hiç içemedim.

meliscim zaten adet düzensizliğim var ve gereğinden fazla gecikti
kist yok doktor hep d.kontrol hapı veriyo bende kilo aldığım için bıraktım çünkü bırakınca hep aynı yıllardır böyle :((
belki de onun gerginliği

meliscim zaten adet düzensizliğim var ve gereğinden fazla gecikti
kist yok doktor hep d.kontrol hapı veriyo bende kilo aldığım için bıraktım çünkü bırakınca hep aynı yıllardır böyle :((
belki de onun gerginliği

canım kesin onun gerginliğidir.
dosbacım bebek istiyorsun ya eninde sonunda tedavi olman gerekmez mi yıllardır ilaç kullandın ama normale dönmedi mi? düzene girmeden hamilelik gerçekleşebiliyor mu? ne diyor doktorun?belki yapısal birşeydir canım tedaviye cevap bermediği için benim genç kızlığımda 40 günde bir olurdu zamanla düzene girdi.

canım kesin onun gerginliğidir.
dosbacım bebek istiyorsun ya eninde sonunda tedavi olman gerekmez mi yıllardır ilaç kullandın ama normale dönmedi mi? düzene girmeden hamilelik gerçekleşebiliyor mu? ne diyor doktorun?belki yapısal birşeydir canım tedaviye cevap bermediği için benim genç kızlığımda 40 günde bir olurdu zamanla düzene girdi.

canım bildiğim kadarıyla bi sıkıntı yok ama ben doktora gtmekten korkuyorum ve sürekli erteliyorum :(( eninde sonunda gideceğim sanırım ama sanırım son günlerde onunda sıkıntısı var :((

canım bildiğim kadarıyla bi sıkıntı yok ama ben doktora gtmekten korkuyorum ve sürekli erteliyorum :(( eninde sonunda gideceğim sanırım ama sanırım son günlerde onunda sıkıntısı var :((

tatlım ihmal etme doktor işini, ama sanırım yine d.kontrol hapı verecek diye gitmek istemiyorsun :((
sıkma canını arkadaşım.

canım tekrardan hoşgeldin kolunun biraz daha iyi olmasına sevindim kiloya gelince aldıkların yağ değildir serumlar ilaç falan su toplamıştır vücudun sen sağlığına kavuşmaya bak kilo her zaman verilir her şeyin başı sağlık bir de kiloları kafana takıp strese girme olur mu olumunekankayizsmile

Teşekkür ederim tatlım ama etrafımda patavatsız çok,bu yüzden kafama çok takmaya başladım kiloları.Hasta olduğumu görüyorlar,aaa sen çok kilo aldın diyorlar ama yinede.....
Geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Aşkito gitti mi takımdan?bENİM gurur kaynağım....Bu arada etrafınızda extra jel kullanan var mı?

Teşekkür ederim tatlım ama etrafımda patavatsız çok,bu yüzden kafama çok takmaya başladım kiloları.Hasta olduğumu görüyorlar,aaa sen çok kilo aldın diyorlar ama yinede.....
Geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Aşkito gitti mi takımdan?bENİM gurur kaynağım....Bu arada etrafınızda extra jel kullanan var mı?
canım sen çevreye bakma... onlar herşeyi ama üstlerine vazife olmayan herşeye bi laf sokarlar
bende hasateneden çıktım tam 10 kg almıştım ve eve gelen bütün dengesizler büyük tepkiler verdiler
bi taraftan hastalık bi taraftan kilolar berbat günlerdi
neyse canım en yakın zamnada atlatman dileğiyle
bu arada extra jel kullanmadım ama sıkılaştırıcı bi kremi masaj yardımıyla denedim
masaj yaptırma imkanın varsa daha etkili oluyor ama sende biliyorsun ki çok kalıcı olmuyor

sonunda girdiğimde birilerini bulabildim :)
dosbacım ferda ablam nasılsınız...?

iyi diyelim ii olalım canım sen nasılsın ??

patavatsız insan mı arıyosun canım öyle çok ki hiç takmıycaksın seni gerçekten sevip değer veren insanlar zaten moralinin bozulacağı şeyler söylemekten kaçınırlar sen onları düşünme ne kadar güzel ve azimli şekilde kilo verdiğini bizler biliyoruz sağlığına kavuşunca yine verirsin kaydirigubbakcemile5

tatlım ihmal etme doktor işini, ama sanırım yine d.kontrol hapı verecek diye gitmek istemiyorsun :((
sıkma canını arkadaşım.

canım başka bişey tavsiye etmiyorlar ki... sonuç yine kilo ve stres olarak geri bana dönüyor
şimdilik erteleyeceğim

canım insanlar hiç durmuyorlarki bu ara ben de etrafımdan benzer tepkiler alıyorum 2-3 kilo aldım ben de ama hemen farkediyorlar. Hiç canını sıkma senin azmini ve istediğin zaman verebileceğini biliyoruz. Askito gitti özelden yazmış bana da 7. takıma geçiyorum diye takıldığı diğer yerden eski arkadaşları varmış beraber olacağız dedi. Askito hızlı kilo verdi şok diyetler yaptı çünkü ama geri aldı canım bir kısmını.
Ben kullanmadım hiç kullananı da bilmiyorum yok etrafımda..

sonunda girdiğimde birilerini bulabildim :)
dosbacım ferda ablam nasılsınız...?

canım iyiyim sen nasılsın?

canım başka bişey tavsiye etmiyorlar ki... sonuç yine kilo ve stres olarak geri bana dönüyor
şimdilik erteleyeceğim

bence de öyle yap eski bir sorun yeni çıkan bir şey değil ne de olsa.
Bu arada ben de en son gittiğimde 1 hafta sonra gleceğim dedim 4 ay geçti. Gitmeyi de düünmüyorum ohaoldumsmile

iyi diyelim ii olalım canım sen nasılsın ??

saol canım bende bugün dışarı çıktım iyi geldi evde oturmak bana yaramıyo sonunda niye karamsar olduğumu anladım evde otura otura kendi kendimi bunalıma sokuyorum yakında dersaneye de başlıycam inşallah daha aktif olduğumda daha iyi olacağım eminim ki..
sağlık sorunlarını da ihmal etme canım sakın (gerçi diyene bak benim de jinekologa gitmem gerekiyor kontrolüm çoktan geçti dediğin gibi doğum kontrol haplarının hiç bir tedavi edici yönü yok ilaçları bırakınca aynı düzensizlik devam ediyo bende yaşıyorum aynı stresi her ay canım eyvahedigeldismile

saol canım bende bugün dışarı çıktım iyi geldi evde oturmak bana yaramıyo sonunda niye karamsar olduğumu anladım evde otura otura kendi kendimi bunalıma sokuyorum yakında dersaneye de başlıycam inşallah daha aktif olduğumda daha iyi olacağım eminim ki..
sağlık sorunlarını da ihmal etme canım sakın (gerçi diyene bak benim de jinekologa gitmem gerekiyor kontrolüm çoktan geçti dediğin gibi doğum kontrol haplarının hiç bir tedavi edici yönü yok ilaçları bırakınca aynı düzensizlik devam ediyo bende yaşıyorum aynı stresi her ay canım eyvahedigeldismile

baharcım kapatma eve kendini bütün hastalıkların başı stres...
tanışalım arada bi çay içelim

çok haklısın canım evde oturmak hiç kimseye iyi gelmez zaten. Doğru tespit yapmışsın. Ayyy takım doktor kaçakları doluymuş 3 kişi olduk toplam daha da çıkar eminim :))

baharcım kapatma eve kendini bütün hastalıkların başı stres...
tanışalım arada bi çay içelim

ne güzel olur.

Back