Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

baharcım kapatma eve kendini bütün hastalıkların başı stres...
tanışalım arada bi çay içelim

çok güzel olur canım aynı semtte otursaydık yürüyüş arkadaşı da olurduk şimdiye kadar zaten tığ gibi olmuştuk çoktaaannn alsanaalsanasmile

Çoook teşekkür ediyorum.Evet haklısınız çok güzel kilo verdim ama o kadar azimle verdikten sonra hop diye almakta çok moralimi bozdu.Birde çevre baskısı beni hepten bunlıma soktu.

çok güzel olur canım aynı semtte otursaydık yürüyüş arkadaşı da olurduk şimdiye kadar zaten tığ gibi olmuştuk çoktaaannn alsanaalsanasmile
haklısın canım benimde yol arkadaşına çok ihtiyacım var
istediğin zaman görüşelim

uzakmı oturuyorsunuz

evet malesef canım uzağız birbirimize (

kızlar ben çıksam saçımı düzeltip uyumam lazım sabah erken çıkacağım. Yarın sabah dersimin sınavı var onu yapacağım evde değilim yani işte olacağım geleceğim bir aksilik olmazsa ama 12yi bulur merak etmeyin. Kalliste de sorarsa haberiniz olsun.
Melzeyit de yokmuş yarın iyi yolculuklar canım sana bu arada ilçeye gidecekmişsin. Öpüyorum yarın görüşürüz.
iyi geceler.

kızlar müsadenizle ben yatayım artık
sabah erken kalkacağım bi komşumun benden bi ricası varmış öğleden sonra evde olmaycağım dedim sabah geleyim dedi buyur ettim
şimdi de çok merak ediyorum acaba ne isteyecek
sabah onu ağırlayacağım şimdi de çok uykum geldi... yatayım erken kalkmalıyım evi toparlayacağım
iyi geceler diliyorum göürüşürüz

İyi geceler canım.Yarına kolay gelsin işlerinde.

Çoook teşekkür ediyorum.Evet haklısınız çok güzel kilo verdim ama o kadar azimle verdikten sonra hop diye almakta çok moralimi bozdu.Birde çevre baskısı beni hepten bunlıma soktu.

hızlı alınan kilo hızlı verilir canım hep böyle düşün.

ankaranın uzağından ne olacak diyeceğim ama o kadar büyüdü ki ankara da gelince beni de ürküttü. eskiden en uzak mesafe 15-20 dk idi
kötü olmuş ama arada görüşürsünüz yine inanın çok güzel oluypr.

tamam canım ben de merak ettim ne isteyeceğini :)
iyi geceler.

uzakmı oturuyorsunuz

eve canım ama ortak bir nokta buluruz buluşacak yürüyüş açısından ikimize de çok güzel olurdu tek başına yürüyüş olmuyo mafoldumben

haklısın canım benimde yol arkadaşına çok ihtiyacım var
istediğin zaman görüşelim

olumunekankayizsmile

iyi geceler canım melisi öp benim için boshayallersmile

sana da iyi geceler tatlım görüşürüz

evet canım gerçekten çok değişti özellikle son 10 yılda ben bile birkaç yıl önce gittiğim semtleri sanki hiç gitmemişim gibi tuhaf görüyorum kaybolurum diye tek başıma da gidemiyorum birini ziyarete kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar sabahın köründe tartıldım 62.1 kiloyum hiç dikkat edemedim bu hafta ama yine de 2 hafta öncesine göre daha iyiyim sanırım koşturmacamın etkisi oldu. Listeyi buraya ekliyorum. Hesaplamayı bilen kendisini eklesin bilmeyen paniklemesin 12-12.30 gibi gelir hallederim. Görüşürüz öpüyorum.

13.TAKIM 137.-138. ETAP

ad1 (55.3 / )
dosba (68.2 / )
melis08 (62.5 / 62.1 / 0.4 / 0.64&#37
fikriye_bg (71.0 / )
güzelimm (62.0, geri dönmek üzere ayrıldı)
Nachtigall ( 61.8 )
bhr.87 (82.0)
melzeyit (78.0 )
scapula ( 79.8)
_DURU_24 (79.0 ) (yeni üye)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ()

durucum başlangıç kilonu 79 yazdım doğru değil mi canım?

Son düzenleme:
13.TAKIM 137.-138. ETAP

ad1 (55.3 / 55.9/ -0.6 / -1.09&#37
dosba (68.2 / 68.4/ -0.2/ -0.29%)
melis08 (62.5 / 62.1 / 0.4 / 0.64%)
fikriye_bg (71.0 / )
güzelimm (62.0, geri dönmek üzere ayrıldı)
Nachtigall ( 61.8/ 61.3/ 0.5/ 0.81%)
bhr.87 (82.0/ 84.6/-2.6/ -3.17%)
melzeyit (78.0 )
scapula ( 79.8)
_DURU_24 (79.0 ) (yeni üye)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ()

Son düzenleme:
günaydın kızlar şu an şoktayım kilom 84.6 regl olamadım o yüzden mi şişkinliğim var bilmiyorum ama bu kadar çıkmaması lazımdı bu hafta sadece dün yediklerim var kaçamak olarak bu kadar yansımasını beklemiyodum moralim bozuldu bugün elma diyeti yapmaya çalışıcam

kızlar geç kaldım özürdilerim kötü bir haber aldım onunla uğraşıyordum kafamdan çıktı kilom79((( ne oldu anlamadım

u kötü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…