Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine yorucu bir gündü :)) gün boyunca neler yediğimi yazayım;
sabah: bir haşlanmış yumurta,kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve 4 zeytin yarım dilim ekmekle
bugün kursumdaki öğrencilerim bişeyler hazırlamıştı onlardan yedim öğlen ama küçük porsiyonlarda
öğlen:5 yaprak sarması,küçük tuzlu kurabiye,ince bir dilim partakallı kek ve bir tane baklava(küçük)
akşam: 2 tabak çorba bol limonlu(küçük tabak)ve bir yemek kaşığı pırasa yemeği
bu günlükte bu kadar,öğlen biraz fazla gibi gözüküyo ama dediğim gibi küçük porsiyonlardaydı hepsi
1,5 saat sporumuda yaptım :))
aşkito neden başka takıma geçti ki anlayamadım CADIARZU
bu arada nachtigall nasılsın?olumunekankayizsmile
hosgeldin canim..ailenin yanina gitmistin degilmi darisi basima..merhba aradaşlar,en sonunda evdeyim.Ne yapıyorsunuz diye baıyim dedim.Nasılsınız,diyetler nasıl gidiyor.Ben tatilde ilo aldım,en son 71 kg dım umarım cumaya adar toparlayabilcem endimi.
Yeni aradaşımız var Duru hoş geldin canım.
canim makinelerden anliyorsundur sen ozaman..tavsiyen varmi ben almak istiyorum ama bakip bakip geciyorum..hangi marka hangi model??ben öğlen yemeğimiyazmaya utanıyorum bu arada yeni fotoğraflar ekleyecem becerebilirsem bu sitenin fotoğraf kulübü varmıydı bi bakayım ben
insan paylasim ne güzel bu konuda insan en azindan paylasirken ipin ucunu birakmiyor...insaallah sende toparlarsinhoşb uldum canım,inanın ben de sizi çok özledim.Evdeyken her yediğimde aklıma siz geliyordunuz ve kaçamaklarım daha az olduohaoldumsmile siz olmasaydınız kim bilir 80 kiloila dönerdim herhalde.
kolay gelsin canim senin isin zor..insanin kafasinin dinc olmasi lazim..selam. sabahtan beridir işlerle uğraşıyorum,aksırma tıksırma bir yana birde zamanında yapılması gereken işler bu güne kalınca kafam allak bullak oldu.daha yeni toparlayabildim. oofff gözüm döndü yaw.
tabi bu işler fabrikamız sayesinde gecikti ya neyse. bir bölümü yoluna girdi.şimdi faturalandırıp müşterilere extre gönderme para toplama kısmında.onuda yarına yapıcam inşallah bir aksilik olmazsa tabi..
gecmis olsun Allah acil sifa versin kiloyu takma canim ya kendini toparla verirsin yavas yavas..Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Kusura bakmayın sizlerle fazla konusamıyorum.Ben yatmaktan ve serum,vitaminler,ilaçlar derken çok kilo aldım şu an 75 kilo oldum.En son 62 kiloydum ne güzel.Sürekli serum falan yiyince ve sürekli yatınca kilo aldım.Aslına bakarsanız moralim çok bozuk ama kolumu biraz oynatabiliyorum artık.Kalbim iyi stres yapmazsam.Yatmaktan çok sıkıldım artık.Basen çok oldu bu sürede.Diyeti bıraktım 1 aydır.Xtra jel yada repair jel almayı düşünüyorum en azından kiloyuda kafama takmam bu şekilde.(sıkılaştığım için)......Bu arada sizler nasılsınız?Kilolarınız ne durumda?Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiler.Bütün yazılanları okuyamıyorum çünkü o kadar çok var ki okumam gereken.
bende ankarada büyüdüm ordaki arkadaslarimdan pek kimse kalmadi ama kizilay deyince eski günler geldi aklimaselam kızlar nasılsınız..?
ben bugün dışarıdaydım önce sağlık ocağına gittim iğne için ondan sonra kızılaya geçtim arkadaşlarımla buluştum sohbet muhabbet derken zaman nasıl geçti anlamadım bile yalnız biraz yeme içme kaçtı ister istemez kahvaltı yapmadan çıktım 1 tostla birlikte 1 duble çay(3 şekerli) otururken 1 dilim pasta ve 1 bardak kola bilmiyorumkismile akşamüzeri de 1 fincan nescafe anlayacağınız yedik içtik oturduk bugün bol bol da dedikodu yaptık başka da bişey yapmadık kaydirigubbakcemile3
bendede sivilce cikiyordu elma sirkesi kullandigimdan beridir cildim daha güzel suna eser yok..elma sirkesini sabah yedigim domates salatalik vs ve diger ögün salatalarima katiyorum severek yiyorum tavsiye ederim..Günlük suyumu 1,5 litreye tamamladım ama akşam yemeğinde 1 yumurta yedim. Tek avuntum, kabağın kıymalarını ayıklamış olmam.
Regl olacağım, yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. Eczaneden passiflora alacaktım, unuttum.
fiyat belirlemedim ama ben günlük hayatta kullanabilecegim kullanisli birsey olsun istiyorum..benim merak ettigim hangi marka iyi?scapulacığım makinalar okadar çok ki 250 tlden başlıyor 30 milyara 40 milyara kadar ama sen makina için ne kadar ayırabilirsin önemli olan o birde sen yurtdışındaydın yanlış hatırlamıyorsam burası ile yurt dışı arasında nerde baksan makinalarda 600-700 tl oynuyor sen ne kadar ayıracağını söyle bende ne alabileceğini anlatayım sana
bendede sivilce cikiyordu elma sirkesi kullandigimdan beridir cildim daha güzel suna eser yok..elma sirkesini sabah yedigim domates salatalik vs ve diger ögün salatalarima katiyorum severek yiyorum tavsiye ederim..
kızlar çok yorgunum ve kızın elinden zor aldım bilgisayarı öğlenki yemek faciasından sonra çorba içtim ama tartıda okadar çok görünüyorum ki ağlayacam sinirden off offf yarın arkadaşıma gidecem ilçeye 1 günlük senelik izne ayrılacam ve pazartesi devlet hastahanesi bile olsa diyetisyene başlıyorum bende sıfır gelişme aman aman
İyi geceler canım.kızlar ben gidiyorum yarın giremem kızım bilgisayarı bırakmıyor ayyy çıldıracm
ne gündü ama..sabah 7den beri yeni oturuyorum,kalkasim gelmedi bi gittim ögrencilerimde gelmemis ilk 2 saatim bostu keske uyusaydim..eve geldigimde uyku akiyordu gözlerimden ama evi topladim yemek yaptim,bu arada mutfagin ortasina tursu döküldü halisini yikadim yerini sildim,vs vs
bugün listesi belli dietime baslayacaktim eksik malzemeden baslayamadim alisverisede cikmadim saolsun esim ver ben aliyim geleyim dedi.onunda yakinda sinavi var zamani kiymetli..
bugünki menüm
sabah 2 tam tahilli kraker arasina az yagli peynir ve birazcik kayisi marmeladti sürdüm
1 bardak zencefilli,tarcin,li karanfilli cay
ara:2 ceviz
2 kayisi
öglen
eve gedigimde esim kahvlati yapmamis cay demlemis
peynir
yumurta
domates
1dilim cavdar ekmegi
ara
1yesil elma
1 bardak süt
aksam
150-200gr balik
yesil salata
1 dilim ekmek
1 bardak greyfurt
5-6 aydir hayatima girdi elma sirkesi ve ondan beridir yok sivilce bi ara esim dedi sirke kullanmayalim limon daha güzel diye o ara bi tane patlak verdi aninda iyi geldigini biiyordum da bu kadar etkili oldugunu düsünmemistim..Regl öncesi sivilceler çıkmaya başladığında mı sirkeye başlıyosun canım, yoksa herzaman mı kullanıyorsun? Ben sirkeden hiç hoşlanmam daAz önce o katil sivilcelerden birini sıktım. Çok can yakıyolar yaa..
.
saolsin canim..Beslenmen çok güzel olmuş canım, afiyet olsun
5-6 aydir hayatima girdi elma sirkesi ve ondan beridir yok sivilce bi ara esim dedi sirke kullanmayalim limon daha güzel diye o ara bi tane patlak verdi aninda iyi geldigini biiyordum da bu kadar etkili oldugunu düsünmemistim...