Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

napıyım burda bu kadar sessizliğe alışkın değilim bilmiyorumkismile
ben tam 11 ay öncesinden 13.takımın paylaşımlarını okuyorum
geçen sene şubat sonu mart başı sanırım takıma katılmıştım ama hala yolun yarısında bile değilim :gitme:
ah be gülüm bende 12. ayda geldim,aslına bakarsan ben geldim istek üzerine birkaç arkadaş daha 13 takım açılmış oldu. sanırım sende vardın açıldığında ve hala burdayım. bir yanım ayrıl diyor bir yanım istemiyor seviyorum burayı gerçekten. ne olcak bilmiyorum.
valla iyi aklında kalmış hayatım,ben unutuveriyorum.

selam kızlar yeni geldim eve söyledim mi bilmiyorum ama pazartesi günü iğneye başladım b12 için dışarısı acayip ayazdı 2 gündür neyseki bugün biraz yumuşamış allahtan eve yakın sağlık ocağı var da bu soğukta her gün otobüs dolmuş falan uğraşmıyorum sabah evde yemeden çıktım pastaneden 1 poğaça aldım onu yedimeve gelince de 1 paket etiform bisküvilerden yedim akşama kuru fasülye pilav var pilav yemem sadece kurufasülyeden yerim çorba olarak ne olacak bende bilmiyorum karar verince onu da yazarım boshayallersmile

söylemiştin hayatım.inşallah hayırlısı ile bir an önce sağlığına kavuşursun. canım akşam yemeğinden önce bir ara daha yap muhakkak,çünkü çok az yemişsin.şimdi sen masaya oturunca birşey yemedim deyip pilavda yiyebilirsin. (kendimden biliyorum) o yüzden meyve ve yeşil çay olarak bir ara daha yapmanı öneririm hayatım.

merhaba kizlar nasilsiniz ben pek iyi degilim ya nete fazla giremiyorum calismak zorundayim kayinvalidem burda kayin babamda geliyor yani 2 . ayin basina kadar ben pek gelemem bugünde görümceme gitti sizler neler yapiyorsunuz galiba herkesin morali bozuk hadi kizlar moral bozmak yok burda bugün tatil onun icin evdeyim ama ev isi yapiyorum yarin is basi
ad canim gecmsi olsun
melyezit canim sen nasilsin
melis nactigall bahar dosba sizler nsilsiniz
adini unttugum arkadaslar varsa kusura bakmayin

ben duru 28 yasında 1,72 boy 79 kg agırlıgındayım.11 aylık bir kızım var.dogumdan önce 60-70 arasında kilom değişiyordu.hamilelikte 32 kilo aldım.70 ile hamile kaldım.toplam 25 kg verdim.2 hafta önce bu sekildeydi şimdi 2 kg almısım.öncelikle dogum öncesi 70 olan kiloma dönmek istiyorum sonrada 62-63 kiloya inmeyi planlıyorum.
bu sekilde özgecmişim.bende aranıza katılmak istiyorum.şimdi neler yapıyoruz nasıl katılıyoruz.bana biraz takımdan bahsedermisiniz.

canım senin hocan çok pembe bi tablo çizmiş... spor herzaman diyete yardımcıdır...
yani diyet yamadan asla olmaz derdi benim hocam hatta çok ilginç gelebilir sporla birlikte çok yersen kilo bile alırınız derdi..
sen yinede şok diyet yapma ama diyet yap derim nacizane

benim söylediklerim yanlış anlaşılmış :(( tabiki diyet şart ama ağır diyetler değil,birden kendini şoka sokacak diyetler de değil demek istediği,sadece vücüdu bir anda sıkmayacaksın yoksaa istersen kan ter içinde kal bir işe tabiki yaramzohaoldumsmile

bugün yediklerimi yazayım;
sabah: yarım simit şekersiz çay ile
öğlen: bir kase mercimek çorbası,yarım ayva ve bir erik
akşam: bir tebek çorba bol limonlu,bir yemek kaşığıda lahana yemeği bir dilim ekmekle
bu günlükte bu kadar :))

ben duru 28 yasında 1,72 boy 79 kg agırlıgındayım.11 aylık bir kızım var.dogumdan önce 60-70 arasında kilom değişiyordu.hamilelikte 32 kilo aldım.70 ile hamile kaldım.toplam 25 kg verdim.2 hafta önce bu sekildeydi şimdi 2 kg almısım.öncelikle dogum öncesi 70 olan kiloma dönmek istiyorum sonrada 62-63 kiloya inmeyi planlıyorum.
bu sekilde özgecmişim.bende aranıza katılmak istiyorum.şimdi neler yapıyoruz nasıl katılıyoruz.bana biraz takımdan bahsedermisiniz.

aramıza hoşgeldin duru a.s.
öncelikle hepimizin amacı zayıflamak ama malum bu zaemanla insanın tek başına yapabilceği bişey değil... bu sebeple burda herkes tecrübelerini paylaşıyor
öncelikle paylaşım en önemli prensip
hergün ne yedin ne kadar su içtin ne kadar spor yaptın bunları yazıyorsun

hoş takımca pek spor yaptığımız söylenemez
sadece şu an melankoli arkadaşımız spor yapıyor
denediğin diyetleri paylaşıyorsun
burda muhabbet bol
cuma günleri tartı günümüz sabah tartılıp saat 12 ye kadar bildirim yapmak mecburiyetimiz var
diğer takımlarla yarışıyoruz
senin ilk hafta deneme haftan... ne kadar çok sık ziyaret edip bizimle paylaşımda bulunursan bir sonraki hafta takıma girmiş olursun
kaptanımız melis sana kuralları yazacaktır şu günlerde biraz yoğun
tekrar hoşgeldin
benim söylediklerim yanlış anlaşılmış :(( tabiki diyet şart ama ağır diyetler değil,birden kendini şoka sokacak diyetler de değil demek istediği,sadece vücüdu bir anda sıkmayacaksın yoksaa istersen kan ter içinde kal bir işe tabiki yaramzohaoldumsmile
canım demekki yanlış anlaşıldık
zaten sen olayın bilincindesin

bugün yediklerimi yazayım;
sabah: yarım simit şekersiz çay ile
öğlen: bir kase mercimek çorbası,yarım ayva ve bir erik
akşam: bir tebek çorba bol limonlu,bir yemek kaşığıda lahana yemeği bir dilim ekmekle
bu günlükte bu kadar :))

afiyet olsun gayet güzel

Nachtigallcim insan fire vermeden uyuyunca ne kadar huzurlu oluyor değilmi tebrikler :)

melzeyitcim "gün aydın gününüz aydın göreviniz başarılı olsun" bilmiyordum ama çok güzel çok motive edici bence. Diyetisyen konusunda haklısın canım ortalık liste kaynıyor ama neden olmuyor neden yapamıyoruz desteğe ihtiyacımız var bu da diyetisyenler oluyor tabi :)

adcım iyi eşin hatırlamış ben de unutuyorum eskiden anneme ablama sorardım şimdi bilinçsizce yaşıyorum yine çok hatırlamazsam bana da eşim hatırlatıyor aslında not almalıyız. Canım ne desen haklısın ihmal konusunda ama inan oı kadar yoğunduki bu hafta yetişemiyorumbilmiyorumkismile haftaya daha rahatım. Afiyet olsun sana menün iyi olmuş pilavı çok kaçırmadıysan tamamdır.
Canım genciza izin aldı ya ondan uğramıyor. Bi,r süre de olmayacak pazar günü beraberdik görüşmemizde vardı o da kayınvalideleri gelecekmiş memleketten en az 1 ay kalırlar diyor.

dosbacım çok haklısın dağıldık qazıcık ama toparlanacağız bu hafta geçsin ben de daha sık girerim toparlanır eski günlerimize döneriz. Fikriye perşembe dönceğim diyordu gelir yarın öbürgün herhalde.

baharcım iyi olmuş takviyeye başlaman saçının dökülmesi de azalır. Burası da çok soğuktu dün bugün nispeten daha iyiydi.

adcım gün hesabı yapma 1 yıl olmuş gerçekten ve hala mezun olmamışız. Ben de katılmak isteyenler yazmıştım 13. takım açılıyor diye kalliste davet etmişti sağolsun.

karamanlim hoşgeldin canım özlettin kendini. Sen de genciza gibi kayınvalide mevsimi galiba. Benimki de gelir mi bilmem zor hiç gelmiyor :((( Biz de iyiyiz canım dağıldık toplanacağız.

Kallistecim kendin için mi başımızın üzerinde yerin var opuyorumnanaktan yerimiz var

duru boyun baya uzunmuş, kızını Allah bağışlasın. İnşallah istediğin kiloya inersin.
1 hafta deneme haftan olacak paylaşımına göre takıma alınacaksın. Sık sık paylaşıma katıl bir diyet listesi seçebilirsin kendine. Takımımız max. 12 kişiden oluşur şu an izinde arkjadaşlar var. Herkes çok sıcak ve samimidir. Bsşka ne anlatayım bilemedim. Cuma günleri saat 12 ye kadar kilonu bildiriğyorsun. Kuralları kopyalarım bir ara sana geçmişin toızlu sayfalarından bulduğum zaman :)
Kendimi tanıtayım. 31 yaşındayım 17 aylık kızım var hedefim 55 olmak.

melankolim afiyet olsun şlekerim. Güzelmiş menün, bu hafta da zayıflamışsındır kesin iyi gidiyorsun.

scapula canım ben diyetisyne gittiğimde bana ilk on gün hiç tatlı vermedi yağların kırılması için çok öenliymiş ve yemedim 10 günde 2 kg yakın vermiştim
listem şöyle
sabah
30gr beyaz peynir veya 20gr kaşar
3 zeytin
25gr ekmek=1 ince dilim
1 tk bal veya reçel veya pekmez
domates salatalık yeşillik (yağsız)
yumurta yemek istersen o gün peynir yemiyorsun
2 ceviz

ara
1 meyve

öğle
4 köfte (30gr x 4) veya 120 gr ızgara balık veya light ton balık veya 120 gr biftek
2 dilim ekmek =50 gr
1 kase yoğurt veya 1 bardak ayran veya 1 bardak süt
salata (yağsız)

ara
1 galeta (susamsız,haşhaşsız)
1 üçgen peynir
1 meyve

akşam
1 küçük kase kadar sebze yemeği
1 dilim ekmek =25 gr
1/2 kase yoğurt veya 1/2 bardak ayran veya 1/2 süt
salata (yağsız)

ara
2 meyve
2 ceviz
3 diyet bisküvi

NOT
köfte yaparken 1 kg dana yağsız kıymaya 1 dilim ekmek içi ve 1 yumurta kullanacaksın baharat maydanoz soğan isteğe bağlı serbest
sebze yemeği 1 kg çiğ sebzeyi 2 yk sıvı yağ kullanacaksın yemete et,bulyon,patates yasak
günde salataların için 3 tk yağ var ister 1 tatlı kaşığı paylaştır istersen 3 tk tek bi salatada kullan
günde 2-2.5 t su içeceksin
20 dk yürüyeceksin

kızlar listeyi yazarken baktım da aslında ben bunuçok kolay yapabiliyordum tekrar başlamam lazım yaaaaaa

saolasin canimcim...
elimde kesin bi liste olmadan bu is yas bugün gün vardi..burda ögrencilikten yurt arkadaslarim var cogu benim gibi evlendi geneli mastir icin burda onlarala bi araya gelelim diye gün yaptik herkes bisey hazirliyo..ev sahibide bi cesit ama oluyo en az 7-8 cesit bugün yine srmasindan pastasindan böreginden..ay tatlilar ucustu gözümde sonrada indirdim mideye bugün baska bisey yemedim sayilri ama yedigim tatli bana yeter...dün kizla alsiversie ciktim diet biskuvi filan baktim ama rahat durmadi bulamadim eminim vardir ama malum burda herseyi gönül rahatligiyla alamiyorum icerik bakmam lazim..müsli var türkcesi neydiki su sabahlari sütle yenilen kitir sey ondan aldim ama tadsiz tuzsuz yiyemedim..
yokkk bu is olmayacak bi liste sartt..bu liste iyi insaallah yapabilirim..sahitsiniz su saatden itibaren 2 hafta tatli yok..elimden geldigincede bu listeyi uygulayacagim zaten zaman hemen geciyo degilmi..bi bakmisiz 2 hafta bitmis

evet ben anca aksamlari girebiliyorum..esim evdeyse netten ders calisiyo degilse kizim oturtmuyo illa oda yazacak yoksa yagarayi kopariyo..bende laptop ve netle hasirnesir olsun istemiyorum,babasi ara verince diyor istersen biraz nette gezin:)))saolsun cok düsüncelidir..

sizinle muahbbet etmek istiyorum aslinda burda komsum akrabam yok,esime diyorum sen hem esim hem arkadasim hem komsum herseyimsin oyüzden bakiyorumda bazen sacma seyleri bile onunla paylasiyorum..arkadaslarim hep ögrenci ve bana baya uzaklar..

sizinle muahbbet etmek istiyorum aslinda burda komsum akrabam yok,esime diyorum sen hem esim hem arkadasim hem komsum herseyimsin oyüzden bakiyorumda bazen sacma seyleri bile onunla paylasiyorum..arkadaslarim hep ögrenci ve bana baya uzaklar..

5.takımada gelebilirsin kardeş takım zaten bizde yalnızız ve muhabbete insan arıyoruz yalnız kaldığında uğra bak laf lafı açıyor yapalım..olumunekankayizsmile

melisim kendim için değil canım benim yeni bir arkadaş... cumaya dedi ama ay bu cumamı haftayamı sormadımohaoldumsmile

canım inş. şifa bulursun
afiyet olsun az yemişsin akşamda pilav yemezsen süper olur

pilav yedim canım bilmiyorumkismile ama 2 kaşık sadece bayanssulusmile

söylemiştin hayatım.inşallah hayırlısı ile bir an önce sağlığına kavuşursun. canım akşam yemeğinden önce bir ara daha yap muhakkak,çünkü çok az yemişsin.şimdi sen masaya oturunca birşey yemedim deyip pilavda yiyebilirsin. (kendimden biliyorum) o yüzden meyve ve yeşil çay olarak bir ara daha yapmanı öneririm hayatım.

aynen dediğin gibi oldu canım içimi okumuşsun sanki kaydirigubbakcemile3 ara yapmadım ama pilavı da abartmadım sadece 2 yemek kaşığı

dosba bhr gittinizmi mafoldumben mafoldumben mafoldumben

merhaba kizlar nasilsiniz ben pek iyi degilim ya nete fazla giremiyorum calismak zorundayim kayinvalidem burda kayin babamda geliyor yani 2 . ayin basina kadar ben pek gelemem bugünde görümceme gitti sizler neler yapiyorsunuz galiba herkesin morali bozuk hadi kizlar moral bozmak yok burda bugün tatil onun icin evdeyim ama ev isi yapiyorum yarin is basi
ad canim gecmsi olsun
melyezit canim sen nasilsin
melis nactigall bahar dosba sizler nsilsiniz
adini unttugum arkadaslar varsa kusura bakmayin

biz iyiyiz canım sen nasılsın bu aralar giremiyorsun yokluğun belli oluyor olumunekankayizsmile

aramıza hoşgeldin canım arkadaşlar gereken bilgileri vermişler zaten hepimizin amacı aynı burda inşallah hedeflerimize ulaşırız

gurbet eminim zordur canım
biz hep burdayız vakit buldukça gel... türkçe konuşmayı bile özleyen arkadaşlarım ...
benimde yarın ve cuma günü günüm var... bu sene beni bu günler mahvetti kafamçokkarıştı

bende 2-3 yk pilav
2-3 yk kurufasülye

ara olarakta ayva yedim
yatmadan süt içmeyi düşünüyorum
ekmek yemediğim için acıkmaya başladım

5.takımada gelebilirsin kardeş takım zaten bizde yalnızız ve muhabbete insan arıyoruz yalnız kaldığında uğra bak laf lafı açıyor yapalım..olumunekankayizsmile

melisim kendim için değil canım benim yeni bir arkadaş... cumaya dedi ama ay bu cumamı haftayamı sormadımohaoldumsmile
saolasin kaptanim...davete icabet ederiz insaallah....

gurbet eminim zordur canım
biz hep burdayız vakit buldukça gel... türkçe konuşmayı bile özleyen arkadaşlarım ...
benimde yarın ve cuma günü günüm var... bu sene beni bu günler mahvetti kafamçokkarıştı
9 yil olacak nerdeyse 1 bayram yasadim memlekette en cok onun özlemi var bende..bugün meslekteasim ve kader arkadasimda vardi nisanda dönüs yapiyormus dersaneye gidip tus sinavina girecekmis bu sene daha cok yer varmis..benimde girmem lazim..ama dersaneyi düsünemiyorum hem vakit hem nakit esimi yanliz birakamam 6000 tlde beni suan asar..umarim rakami dogru yazdim yeni sisteme alisamadim eskinin 6 milyari..
bide bebekten bahsettik 3 hamilemiz varda..yok dedi tus olursa gün asiri nöbet bebek bizi en az 2 sene asar dedi üzüldüm yas ilerliyor 31im..simdi kafam soru dolu ne zaman ne yapmaliyim ..

listeyi yazdim esimede söledim tamam dedi her kacamakta 50euro vereceksin hesabini bosaltta göreyim dedi..bu listeyi tuttum.

listeyi yazdim esimede söledim tamam dedi her kacamakta 50euro vereceksin hesabini bosaltta göreyim dedi..bu listeyi tuttum.

vaaayyy iddia idir canım... bu liste insanı acıktırıyor da ... emin olabilirsin
şimdiden kolay gelsin
bu diyetin ilk 10 günü önemli hiç tatlı yemeyeceksin sonrasında değişikliklerden bahsederim

Back