ah be gülüm bende 12. ayda geldim,aslına bakarsan ben geldim istek üzerine birkaç arkadaş daha 13 takım açılmış oldu. sanırım sende vardın açıldığında ve hala burdayım. bir yanım ayrıl diyor bir yanım istemiyor seviyorum burayı gerçekten. ne olcak bilmiyorum.napıyım burda bu kadar sessizliğe alışkın değilim bilmiyorumkismile
ben tam 11 ay öncesinden 13.takımın paylaşımlarını okuyorum
geçen sene şubat sonu mart başı sanırım takıma katılmıştım ama hala yolun yarısında bile değilim :gitme:
valla iyi aklında kalmış hayatım,ben unutuveriyorum.
selam kızlar yeni geldim eve söyledim mi bilmiyorum ama pazartesi günü iğneye başladım b12 için dışarısı acayip ayazdı 2 gündür neyseki bugün biraz yumuşamış allahtan eve yakın sağlık ocağı var da bu soğukta her gün otobüs dolmuş falan uğraşmıyorum sabah evde yemeden çıktım pastaneden 1 poğaça aldım onu yedimeve gelince de 1 paket etiform bisküvilerden yedim akşama kuru fasülye pilav var pilav yemem sadece kurufasülyeden yerim çorba olarak ne olacak bende bilmiyorum karar verince onu da yazarım boshayallersmile
söylemiştin hayatım.inşallah hayırlısı ile bir an önce sağlığına kavuşursun. canım akşam yemeğinden önce bir ara daha yap muhakkak,çünkü çok az yemişsin.şimdi sen masaya oturunca birşey yemedim deyip pilavda yiyebilirsin. (kendimden biliyorum) o yüzden meyve ve yeşil çay olarak bir ara daha yapmanı öneririm hayatım.