Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sevgili çokomel, bence sen artık iyice zayıf birisi oldun:))) 36 bedene düşmüşsündür herhalde :))) Aynen devam..
bugün yediklerimi yazayım;
sabah: bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve dört zeytin yarım dilim ekmekle,şekersiz bitki çayı içtim ve bir lokma bal yedim
ara bir tane muz orta boy
öğlen: küçük kepekli poğaça ve az tahinli cevizli çörek şekersiz çay ile
akşam: bir tabak şehriye çorbası,bir tabakta lahana yemeği
bu akşamlıkta bu kadar :)))))kaydirigubbakcemile4
ayy çok şeker olmuş :)) ahh ahhh inş. o günleride görürüm gözle görülür farklılıklar var,bayağı sıkılaştım popodan bacaktan,bugün hocamla biraz sohbet ettik bana sıkı bir diyet yapmamı önermedi normal yemenle kilo vermeye gayret göster dedi,o zaman geri alım olmuyormuş,aslında düşündüğün zaman haklı çünkü diyet yapıyosun ve buşekilde beslenmeyi alıştırıyorsun sonra da istediğin gibi olduğunda eskisi gibi yemeye içmeye başlıyosun hemencecik eski kiloya geri dönüyosun o kadar çaba boşuna gitmiş oluyor.bu yüzden spor şart vücudun kendini hemen salmaması için,siz ne diyosunuz bu konuda hanımlar?:uhm:

kızlar tatlı yedim dayanamadım hemde o sokaklarda satılan halka tatlılırından yağda kızarmış bol şerbetli ayyyy
şimdide pilav ve kuru var yanınada yoğurt neyse az yiyeyim bari
nachtigall ağrım geçmedi halsizimde gelen hastasın dedi durdu bellide etmemeye çalıştım ama yok olmuyor çok belli olmuş

Melzeyitim, çok geçmiş olsun. Aslında regl dönemlerimiz anlaşılıyor. Tabi bayanlar arasında. Hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuzdan semptomları hemen tanıyoruz:))) Kendini sıcak tut canım.
Tatlı da atom olmuş canım yaaa. KAlori deposu. Artık mecbur yarın dikkat edicen :(
Neyse, afiyet olsun.

iyi aksamlar kizlar...evet ya kis rehaveti var..kasimla mart arasi tehlikeli biraz insanda kis depresyonu yapiyor,normalde depresyonda insanlar yemek yemek istemez ama kis depresyonunda insanlar karbonhidrat acligi hisseder...harekette etmek istemez...
benim artik harekete gecmem lazim yeter bu kadar isinma turlari diyorum ama ne yapsam nasil yapsam..sok dietlerini düsünmüyom..bi fikir verin kizlar nac kalorili diet normal,dietisyene gidenler nasil menüler vermisti size..

Scapulacım, benim diyetim de sanırım 1300-1400 kalorilikti. Ben de güzel kilo vermiştim. İlgilenirsen yazarım.

sabah: bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve dört zeytin yarım dilim ekmekle,şekersiz bitki çayı içtim ve bir lokma bal yedim
ayy çok şeker olmuş :)) ahh ahhh inş. o günleride görürüm gözle görülür farklılıklar var,bayağı sıkılaştım popodan bacaktan,bugün hocamla biraz sohbet ettik bana sıkı bir diyet yapmamı önermedi normal yemenle kilo vermeye gayret göster dedi,o zaman geri alım olmuyormuş,aslında düşündüğün zaman haklı çünkü diyet yapıyosun ve buşekilde beslenmeyi alıştırıyorsun sonra da istediğin gibi olduğunda eskisi gibi yemeye içmeye başlıyosun hemencecik eski kiloya geri dönüyosun o kadar çaba boşuna gitmiş oluyor.bu yüzden spor şart vücudun kendini hemen salmaması için,siz ne diyosunuz bu konuda hanımlar?:uhm:
Çok sıkı diyet yapmak doğru değil canım ama günlük kalori alımını biraz sınırlamalısın. Ve düzenli bir diyet yapmak doğru beslenme alışkanlığı da sağlıyor.

Akşam yemeğinde yediklerimi yazıyorum:
7 kaşık kıymalı kabak, 1 bardak ayran, 1 dilim light ekmek, salata (yağsız)
Umuyorum hep böyle giderim. Aman nazar değmesin. :nazar:

inşallah canım sağol. sen nasılsın hayatım.bu arada teraziye pil aldınmı. valla sen dün almaya çıkacam yazınca oh be dışarı çıkacak sonunda dedim. ama dünde hava berbattı. ne yaptın.

aldım canım ama babam arabayla götürdü o soğukta yürümeyi gözüm kesmedi tartıldım kilo almışım :(

adcığım geçmiş olsun canım evet haklısın insanın kendine yaptıığnı 7 kapı yapmıyor bu arada sütümüde içtim baharcığım sen nasılsın

saol canım iyi diyelim iyi olalım idare ediyorum işte sen nasılsın?

Kızlar, öğleye doğru 1 light süt içtim, 1 pk de etiform yedim. Öğlen iki parça tavuk, 1 kaşık pilav ve salata yedim. Şu ana kadar bir firem olmadı. Dün akşam sebze yedim, gece de mandalina yedim ya, midem ufalmıştı, sevindim. Bugün de düzeni bozmamayı planllıyorum umarım.
Boğazım tatsız ama. Genzimde kuruluk var. Zencefil yiyorum ama iyileşmiyor. Şimdi de meyve yiyeceğim. Muhtemelen kivi. Bari c vitamini bombardımanına tutayım kendimi.

canım bol vitamin al sende hastaydın tam atlatmadan yineliyo hastalık kendini dikkat etmek lazım

sözde izinliydim kilom aldım şu kiloları verip öyle geleyim dedim üstüne 1.5 kilodaha almışım anladımki kesinlikle sizsiz kilo veremiyorum birde üstüne alıyorum

hoşgeldin emirelcim bencede burdan ayrı kalmak kimseye yaramıyo mümkün olduğunca burda olmak lazım sanırım :)

kızlar tatlı yedim dayanamadım hemde o sokaklarda satılan halka tatlılırından yağda kızarmış bol şerbetli ayyyy
şimdide pilav ve kuru var yanınada yoğurt neyse az yiyeyim bari
nachtigall ağrım geçmedi halsizimde gelen hastasın dedi durdu bellide etmemeye çalıştım ama yok olmuyor çok belli olmuş

kız ne yaptın seeennn en kalorilisinden yemişsin tatlıyı da :) olan olmuş akşamı hafif atlat bari canım

iyi aksamlar kizlar...evet ya kis rehaveti var..kasimla mart arasi tehlikeli biraz insanda kis depresyonu yapiyor,normalde depresyonda insanlar yemek yemek istemez ama kis depresyonunda insanlar karbonhidrat acligi hisseder...harekette etmek istemez...
benim artik harekete gecmem lazim yeter bu kadar isinma turlari diyorum ama ne yapsam nasil yapsam..sok dietlerini düsünmüyom..bi fikir verin kizlar nac kalorili diet normal,dietisyene gidenler nasil menüler vermisti size..

canım bende diyetisyene gittim kısaca bahsedeyim günlük 7 dilim ekmek hakkım vardı ama o kadar ekmek yemiyorum tam tahıllı ya da kepekli olacak süt ve peynir ürünleri yarım yağlı olanlarından salatalara ve yemeklere kullandığımız yağ zeytinyağı+ayçiçek yağı karışımı şeklinde olmalıymış
kahvaltıda 2-3 dilim ekmek
yarım bardak süt
2 kibrit kutusu kadar peynir
açık şekersiz çay
1 tatlı kaşığı kadar bal(reçel ve yapay tatlılar olmayacak)
4-5 tane zeytin (günlük 1 tatlı kaşığı yağ ihtiyacımızı siliyoruz eğer yersek)
domates,salatalık,yeşillik
aralarda yarım bardak süt veya yoğurt+1 adet meyve
öğle 1 köfte kadar et
3-4 kaşık sebze yemeği
2 yemek kaşığı pilav
yarım bardak yoğurt
az yağlı salata
akşam 1 köfte kadar et
1 kepçe çorba
3-4 kaşık sebze yemeği
yarım bardak yoğurt
yine aynı şekilde sınırsız salata az yağlı olmak şartıyla
gece de en geç saat 21.00 da yeme işlemini bitiriyoruz

canım senin hocan çok pembe bi tablo çizmiş... spor herzaman diyete yardımcıdır...
yani diyet yamadan asla olmaz derdi benim hocam hatta çok ilginç gelebilir sporla birlikte çok yersen kilo bile alırınız derdi..
sen yinede şok diyet yapma ama diyet yap derim nacizane

nach.. canım gayet iyi bi akşam menüsü olmuş
afiyet olsun

Dosbikim yaa, yemekten aç kalktım, az önce 1 dilim light ekmek yedim (çok az peynir ile) ve boğaz kuruluğum için 3 limon yedim. Kendimi kötü hissediyorum. Ama o bir dilim ekmeği yemesem resmen aç kalacaktım. Ay, ne zor bu diyet işi...

merhabalar herkese,
kaç haftadır bu haftalarda rahatlayacağımı söylemiştim ama bu hafat hepsinden yoğun geçti ama bitiyor inşallah cuma son. Bugün öğlen yemeği bile yiyemedim o kadar yani sabah da yarım dilim ekmekle peynir yemiştim.

adcım geçmiş olsun havalar kötü dikkat etmeli. Testin sonucunu ben de merak ediyorum :kedi:

melzeyitim sana da geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir.

durucum boş yerimiz var evet gelebilirsin.

scapulacım söyleminde çok haklısın. Yaz akşamları meyve yemek isterken kış akşamları çay pasta börek istiyoruz :kedi: diyetisyen menüleri konusunda dosbacım yardımcı olur sana. İstersen diyet yçöntemleri ve deneyimleri kısmından da kendine uygun bir diyet seçebilirsin. Şok diyetlerle güzel kilo veriyorsun ama bırakınca hemen alıyorsun ama moral olsun diye deneyebilirsin motivasyon sağlar sonra normal bir diyetle devam edersin.

emirel hoşgeldin, kilo konusunda hepimiz aynıyız.

dosbacım scapulacım nasılsınız?
ben çok dengesiz besleniyorum yılbaşı öncesi harikaydım da cumadan sonra toparlanırım inşallah telaşım bitecek.

canım ben diyetisyenle 1600 kalorilik bi diyet yaptım gayet ii vermiştim ama tekrar anlamadığım bi şekilde alıyorum
eğer istersen diyetimi yazabilirim

Scapulacım, benim diyetim de sanırım 1300-1400 kalorilikti. Ben de güzel kilo vermiştim. İlgilenirsen yazarım.

:

memnun olurum kizlar...

canım bende diyetisyene gittim kısaca bahsedeyim günlük 7 dilim ekmek hakkım vardı ama o kadar ekmek yemiyorum tam tahıllı ya da kepekli olacak süt ve peynir ürünleri yarım yağlı olanlarından salatalara ve yemeklere kullandığımız yağ zeytinyağı+ayçiçek yağı karışımı şeklinde olmalıymış
kahvaltıda 2-3 dilim ekmek
yarım bardak süt
2 kibrit kutusu kadar peynir
açık şekersiz çay
1 tatlı kaşığı kadar bal(reçel ve yapay tatlılar olmayacak)
4-5 tane zeytin (günlük 1 tatlı kaşığı yağ ihtiyacımızı siliyoruz eğer yersek)
domates,salatalık,yeşillik
aralarda yarım bardak süt veya yoğurt+1 adet meyve
öğle 1 köfte kadar et
3-4 kaşık sebze yemeği
2 yemek kaşığı pilav
yarım bardak yoğurt
az yağlı salata
akşam 1 köfte kadar et
1 kepçe çorba
3-4 kaşık sebze yemeği
yarım bardak yoğurt
yine aynı şekilde sınırsız salata az yağlı olmak şartıyla
gece de en geç saat 21.00 da yeme işlemini bitiriyoruz

saolasin canim baya zengin bi diet

ya birileri bebekmi dedi..bende istiym bende beni tutan iki sey biri esimin okulu digeri kilolarim..tabi bu arada tusa basliyacagim oda 3.engel olacak ..

üzgünüm canim ya tatli krizleri beni fena vuruyor ekmegi hic aramiyorum bugün 1 dilim anca yedim ama kahve ve cay dedim mi yaninda tatli olmadan gitmiyo ne fena alismisim yaa....
siz yine iyisiniz 60lardasinz ben ne zaman aldim bu kiloyu bilmem yazin basinda 60li rakamlari görmüstüm..hep stresten oluyo..ahhh ahh benim bir eltim var 1 hafta beraber kaldik hep kilo hep kilo resmen psikolojim bozuldu stresle yemege basladim..ozaman insan veremiyo vermek icin veriyorum mutluyum psikolojisi lazim..oda ilk adimdan sonra oluyo..ilk adimi atmam lazim ve 3-5 kilo vermem lazim..meliscim bir dokun bin ah isit oldu..kusura bakma..

memnun olurum kizlar...

ya birileri bebekmi dedi..bende istiym bende beni tutan iki sey biri esimin okulu digeri kilolarim..tabi bu arada tusa basliyacagim oda 3.engel olacak ..

canımkeşke tustan önce yapsanız diyeceğim de bir de çocuğun büyümesi var o hamilelikten çok çok zor. Siz önce iyi bir bakıcı bulun şöyle geceli gündüzlü olsun o zaman hiç önemli değil :))

üzgünüm canim ya tatli krizleri beni fena vuruyor ekmegi hic aramiyorum bugün 1 dilim anca yedim ama kahve ve cay dedim mi yaninda tatli olmadan gitmiyo ne fena alismisim yaa....
siz yine iyisiniz 60lardasinz ben ne zaman aldim bu kiloyu bilmem yazin basinda 60li rakamlari görmüstüm..hep stresten oluyo..ahhh ahh benim bir eltim var 1 hafta beraber kaldik hep kilo hep kilo resmen psikolojim bozuldu stresle yemege basladim..ozaman insan veremiyo vermek icin veriyorum mutluyum psikolojisi lazim..oda ilk adimdan sonra oluyo..ilk adimi atmam lazim ve 3-5 kilo vermem lazim..meliscim bir dokun bin ah isit oldu..kusura bakma..

işte hayatım sen bir şok yap bence moral olsun o moralle de devam edersin.

canım mantık aynı yeme düzenini değiştirmeyip sporu bıraktığın an bu defa da aldığn kaloriyi yeterince yakamamış olacaksın ve kilo almak kaçınılmaz olacak ne yazık ki iyet ve spor birbirine bağlı ayrılmaz bir ikili keşke ömür boyu spor yapabilme olanağımız olsa hepimizin hem sağlık açısından da doğru olan bu ama spor salonları hariç ne yazık ki öyle bir ortam yok dışarıda bilmiyorumkismile

Dosbikim yaa, yemekten aç kalktım, az önce 1 dilim light ekmek yedim (çok az peynir ile) ve boğaz kuruluğum için 3 limon yedim. Kendimi kötü hissediyorum. Ama o bir dilim ekmeği yemesem resmen aç kalacaktım. Ay, ne zor bu diyet işi...

aman canım dert ettiğin şeye bak alt taraı 1 dilim ekmekle bi parça peynir yemişsin üzülme oun için bi ara olarak düşün onu da boshayallersmile

memnun olurum kizlar...

evet oldukça doyurucu bir diyet ama ne yaık ki yanında yürüyüş de gerekiyo yoksa sadece yerinde sayıyosun şekil a ben ohaoldumsmile

Günaydın canlarım,
Dün akşam bir fire daha vermeden uydum, sevindim:))))))))))
Şimdi iki dilim ekmek, peynir ve 1 yumurtadan oluşan kahvaltımı yapıyorum. Bugün özel ders var. Okul çıkışında gideceğim.
Sanırım, sadece akşama girebileceğim topiğe.
Scapulacığım, sana diyet programımı yazacağım akşama.
Hepinize güzel,sağlıklı,az yemekli günler :))

akşam iyi sohbet etmişsiniz kızlar akşamki tatlıdan sonra gerçekten azyedim 1 kase yoğurt 4 kaşık pilav ve 5-6 kaşık kuru fasulye yedim ama tartıda hergün biraz daha artıyorum hım bide 3-4 tane cin biber yedim

sabah kahvaltı yapamadım yarım simit yedim birazdan süt alır içerim
bu arada nachtigall canım banada liste gönderirsen sevinirim aslında iyi gidiyorum her hafta ölçülerim değişiyor ama niye kiloma yansımıyor bilmiyorum

bu arada gün aydın gününüz aydın göreviniz başarılı olsun :)))) bizim anonslarımız her sabah böyle oluyor bilen varmı bilmem

günaydın a.s.
nachtigall canım kaçamak yapmamışsın tebrik ederim
scapula canım listemi yazayım ben şu an bu diyeti yapmıyorum :((
meliscim hepimiz dağıldık haklısın artık toparlanalım sana da bu hafta başarılar diliyorum canım
adcım nasıl oldun canım?? inş. iyisindir?
melzeyit canım nerde kaldın :)) nasılsın?

bu arada gün aydın gününüz aydın göreviniz başarılı olsun :)))) bizim anonslarımız her sabah böyle oluyor bilen varmı bilmem

hayır canım bilmiyordum ama inş. hepimizin günü aydın ve başarılı olur...
benden önce gelmişsin nerde kaldın diye soruyorum nasılsın canım

merhaba kızlar nasılsınız adcım geçmiş olsun
sözde izinliydim kilom aldım şu kiloları verip öyle geleyim dedim üstüne 1.5 kilodaha almışım anladımki kesinlikle sizsiz kilo veremiyorum birde üstüne alıyorum
birde üstelik pc bozuk çocuklarınkinden girdim ee ne var ne yok kızlar diyet nasıl gidiyor
merhaba kızlar ya tamam uzun zamandan beri gelemiyordumda bu kadar da çabuk mu unutuldum
emirelcim sağol hayatım hoşgeldin,rastlaşamadık malesef. canım kilo konusunda bende müzdaribim, aslnda hepimiz aldık saayılır. suçlu olarakta kış mevsimini seçtik. alsanaalsanasmile senden nevar ne yok hayatım,biz aynıyız kilo al,kilo ver sallanıp duruyoruz. bizleri unutmayacağını bildiğimiz kimseyi unutmayız hayatım emin ol. görüşürüz tekrar. olumunekankayizsmile
yoksa ikinci kez teyzemi oluyoruz ...
yok dosbacım çoook şükür. eşime sordum geçen ay adet oldun dedi bilmiyorumkismile
çok sevindim,testi almıştım ama gerek yok diye yapmadım.

merhabalar herkese,
kaç haftadır bu haftalarda rahatlayacağımı söylemiştim ama bu hafat hepsinden yoğun geçti ama bitiyor inşallah cuma son. Bugün öğlen yemeği bile yiyemedim o kadar yani sabah da yarım dilim ekmekle peynir yemiştim.
adcım geçmiş olsun havalar kötü dikkat etmeli. Testin sonucunu ben de merak ediyorum :kedi:
valla bilmiyorum melisim çok ihmal ediyosun bizi,mafoldumben neyseki bu hafta sonmuş alkisalkisalkis testi yapmadım hayatım neyseki gerek kalmadı. :Saruboceq:

akşam iyi sohbet etmişsiniz kızlar akşamki tatlıdan sonra gerçekten azyedim 1 kase yoğurt 4 kaşık pilav ve 5-6 kaşık kuru fasulye yedim ama tartıda hergün biraz daha artıyorum hım bide 3-4 tane cin biber yedim

sabah kahvaltı yapamadım yarım simit yedim birazdan süt alır içerim
bu arada nachtigall canım banada liste gönderirsen sevinirim aslında iyi gidiyorum her hafta ölçülerim değişiyor ama niye kiloma yansımıyor bilmiyorum
neyseki az yiyerek günü kurtarmışsın hayatım.tartıda fazla çıkma meselesini bende anlamıyorum,bir yerde yanlış yapıyoruz ama nerde.şu diyetisyen meselesini ciddi ciddi düşünsek fena olmıcak herhalde. ohaoldumsmile

sağol hayatım seninde. ne güzel en azından iş yerinde birinden bunu duymak.

günaydın a.s.
nachtigall canım kaçamak yapmamışsın tebrik ederim
scapula canım listemi yazayım ben şu an bu diyeti yapmıyorum :((
meliscim hepimiz dağıldık haklısın artık toparlanalım sana da bu hafta başarılar diliyorum canım
adcım nasıl oldun canım?? inş. iyisindir?
melzeyit canım nerde kaldın :)) nasılsın?
aksırık tıksırık devam ediyor dosbacım :bbo: ,idare etmeye çalışıyorum,sağol canım.

Back