Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar.bugün felaket durumdayım,heryerim hafif ağrıyor,burnum tıkalı,sanırım grip oluyorum.
dün yediklerimi yazayım gerçi şuan hatırladığım kadarıyla.
sabah kahvaltıyı yazmıştım sanırım
öğlen; 1 tabak nohut,1 porsiyon salata ve küçük kase puding var. aslında çorab içecektim ama yediğim çorbalardan kalmamış.
akşam 1 tabak çorba,birkaç kaşık oğlumun patatesli tavuğundan yedim.
sonra saat 11 gibi oğlum için bol vitaminli çorba yapmıştım taze taze ondan içtim.
bu sabah ;1 fincandan az süt,bir yumurta beyazı(sarısını oğlum yer) biraz peynir,
işyerine geldikten sonrada yarımpaket eti form bisküvi,1 bardak çay.
ağzımın hiç tadı yok,çok kötü. düzeltecek bişey yesem diyorum ama canım bişey istemiyor. bu arada yılbaşından beri kötü beslenmenin sıkıntılarını yaşıyorum. aslında biraz bağırsaklarıda üşütmüşüm. sağ kasığım habire ağrıyor,adet olacam sanıryorum,enson olduğum tarihide hatırlayamıyorum,neyse bakarım buraya yazmışımdır. buralarda olurum kızlar ama geçmişi okuyamadım kusurabakmayın yinede fırsat buldukça bakmaya çalışırım öpüyorum hepinizi.
günaydıııınnnnn a.s.
dünüçok hafif atlatmama rağmen kilomayı hatta fazla... noluyo bana anlamadım( acaba hamile miyim ??
sabah değişiklil yaptım 1 kase çorba il güne başladım yanında 1 dilimden az bi ekmekle... öğlende sadece çorba düşünüorum
akşama eşim menü verip gitti akalım kaçamak yapmazsam akşamda sadece çorba dşünüyorum
sizler nasılsınız??
artık daha az paylaşım luyor hadi toparlanalım nolur?? çünkü siz olmayınca ben kilo alıyorum sanırım sizin durumunuzda aynı... neler yapabiliriz?? takımca sarsalım kendimizi?? ne dersiniz??
günaydın arkadaşlar ah dosbacığım dün akşam 1.2 gram fazla görünürken bu sabah 1.8 gr fazla görünüyordum ama akşam yediğim cin biberden galiba birde mens oldu m3.günüm çok ağrım var dün akşamda resmen migren krizim tuttu uyuduum erkenden dün akşam 1 kase mercimek çorbası patatesli kabaklı yarım tabak sebze yemeği 1 kare çikolata1,5 dilim ekmek ve yarım elma birkaç mandalina yedim bolca su içtim
bu sabah 1,5 bardak süt
poğaçanın ucundan yemez olaydım miğdemi mahvetti
ara olarak 1 tane meyveli süt içtim şimdi elma yerim öğlende köfte çorba pilav aşure var
ne yiyecem aşure yerim yarım kase alimünyum kaseler var ya onlardan işte
köfte yerim belki 2 kaşıkta pilav ekmek yemiyecem inşallah aşure var çünkü
dosbacım malesef hayatım toparlanmakta zorluk çekiyoruz. ama düzene girer hayatım merak etme,arada kopukluk yazşıyoruz, sanırım herkeste kış rehaveti var.ayrıca sendeki o şişlik bendede var hayatım,üşüttüm sanıyorum çünkü tam olarak wcye çıkamadım. tıkandım malesef. bugün çok az sinameki alıp rahatlayım diyorum çünkü sürekli bağrsaklarımdan ses geliyor ama ortada bişey yok,bazen sessizlikte oluyor şükürki yanımda kimse olmuyor o sırada. millet yellendim sanacak yoksa. kaydirigubbakcemile3
ara olarak 1 bardak portakal suyu içtim
akşama kadar en azından sıvılarla beslensem kardır
afiyetle öğlen yemeğimi yedim yarım kase çorba bir küçük kase aşure ve 3 tane köfte 1 tabak salata yedim iyi doydum hafif oldu ekmek ve pilavda yemedim
sağolasın hayatım,bu arada sen nasılsın,nasıl gidiyor devam ediyormu ağrın .adcığım geçmiş olsun canım evet haklısın insanın kendine yaptıığnı 7 kapı yapmıyor bu arada sütümüde içtim baharcığım sen nasılsın
Geçmiş olsun adcım. Umarım grip olmazsın. Bolca mandalina ve kiviyi menünden eksik etme. En fazla c vitamini kivide varmış.
Canım, akşam tavuk suyuna bir çorba yap, içine soğan ve sarmısak koy ve iç. Hem bi şeyler yemiş olursun, hem de seni bira toparlar. Ayacıklarını da sıcak tut.
Adcım, benim de midem bugün çok guruldadı :))) Derste olacak diye korkuyorum :)))))))
Ahh, kış rehaveti çok fena yaa.
bende işyerine süt ve diyet bisküvi stoğu yapayım iyi olur sanırım.
merhaba kızlar nasılsınız adcım geçmiş olsun
kızlar tatlı yedim dayanamadım hemde o sokaklarda satılan halka tatlılırından yağda kızarmış bol şerbetli ayyyy
şimdide pilav ve kuru var yanınada yoğurt neyse az yiyeyim bari
kızlar ben şimdi çıkıyorum evde gelmeye çalışırım giderken eczaneye uğrıcam. burayamı yazmadım yoksa hala adet olmadımmı hatırlamıyorum. evde görüşürüz inşallah buraya yazmamışımdır.((
iyi aksamlar kizlar...evet ya kis rehaveti var..kasimla mart arasi tehlikeli biraz insanda kis depresyonu yapiyor,normalde depresyonda insanlar yemek yemek istemez ama kis depresyonunda insanlar karbonhidrat acligi hisseder...harekette etmek istemez...
benim artik harekete gecmem lazim yeter bu kadar isinma turlari diyorum ama ne yapsam nasil yapsam..sok dietlerini düsünmüyom..bi fikir verin kizlar nac kalorili diet normal,dietisyene gidenler nasil menüler vermisti size..