kızlar merhaba,
umarım herkes iyidir ve toparlanmaya başlamıştır benim bugün fena geçmedi çok abartmadım ama yanımda yemek götürmemem sebebiye biraz karbonhidrat ağırlıklı geçtim sabah ve öğlenim. Yarın derslerimden birinin sınavı var soru hazırladım yeni bitti geçmişe bir göz attım bir de yazayım dedim :)
Bu hafta hergün üniversiteye gitmem gerekiyor sınav görevi geldi ve kimseyle de değiştiremedim. Bakıcımız hasta grip gibiydi ama yapacak bir şey de yok mecbur gelecek umarım melise geçmez.
adcım nachtigallcim evet buluştuk çok güzel geçti çocukları eğlendirdik. Nachtigallcim sıkılmam diyorsan bir dahaki sefere kesin çağırırız buluştuğumuz yerler biraz uzak gelebilir sana pendikte bir alışveriş merkezinde buluştuk aslında bana da uzak ama çoğunluğa uydum. Fikriye de dönsün belki bize çağırırım konuşuruz o zaman.
Melis daha iyi nachtigallcim sağol iştahı dün bugün daha iyiydi grip olmazsa iyidir
Hepimizi yılbaşı biraz dağıttı kilo değildir onlar bu kadar çabul olmamalı, moralini bozma.
Dosbacım bugün burada da kar yağdı az az ama dndurucu soğuktu gerçekten artık kış kendini göstermeye başladı geç bile kalmıştı.
nachtigallim paspasını güle güle kullan ben de bir bakayım hiç bakamadım bugün bir sürü yeni ürün girecekti aslında.
scapulacım uyuku gerçekten çok önemli ne yazıkki bundan yoksunuz. Bunu dedim de aklıma geldi. Eşim mısır patlatmıştı melisle oturup yiyorlar ben de bilg.ç başında soru hazırlıyorum eşim bana da birtabak yaptı ve bunu annene verelim dedi benim cadı hayır diyor bana kıyıp vermedi. Yaaa bak dedim işte böyle sen bağ veriyorsun o bir salkım üzüm vermiyor. Babası da inanamadı ama kızım annen gece gündüz sana bakıyor 9 ay taşıdı doğurdu uyukusuz kalıyor yoruluyor falan benim de gözlerim doldu işte böyle. Hayat bu ne yapacaksınız.
melzeyitim süt, et vs. ilgili bilgim ve inancım iyi şeyler olduğu yönünde hiçbir doktor beni yemekten içmekten alıkoyamaz :))
baharcım melankolicim sizleri de öptüm. Karamanlım hoşgeldin özlemiştik evine döndün değil mi?
kimseyi unutmamışımdır inşallah. Öpüyorum herkesi. İyi geceler.