etliydi canim.. hep unutuyom o ürünlere bakmayi bulursam alacagim..tavsiyen icin saol canim..Scapulacım, dolma etli miydi zeytinyağlı mıydı? Ne alaka diyeceksin şimdi ama diyetisyenim kıymalı dolmaya müsade ederken zeytinyağlıya izin vermiyordu. Pirinci fazla tüketirsek karbonhidratı abartmış olurmuşuz. Aklında bulunsun.
Tatlıya düşkünsen kellogsun k-bar ları var, çok düşük kalorili ve tatlı ihtiyacını karşılıyor nisbeten.
scapula canım seninde işin zor bebiş var ama bugün gayet ii beslenmişsin
nact.. canım senin menün harika, afiyet olsun 5 yıl et için çoook uzun bi süre... ama iyiki ete devam kararı almışsın... bende daha önce hep kuzu eti yerdim şimdi daha çok yağsız dana eti yiyorum ...benim sorunum çok kebap sevmem( evde eti hazırlarsam hafif bişeyler yapıyorum ama dışarda yersem ipin ucunu kaçırıyorum
kızlar merhaba,
umarım herkes iyidir ve toparlanmaya başlamıştır benim bugün fena geçmedi çok abartmadım ama yanımda yemek götürmemem sebebiye biraz karbonhidrat ağırlıklı geçtim sabah ve öğlenim. Yarın derslerimden birinin sınavı var soru hazırladım yeni bitti geçmişe bir göz attım bir de yazayım dedim :)
Bu hafta hergün üniversiteye gitmem gerekiyor sınav görevi geldi ve kimseyle de değiştiremedim. Bakıcımız hasta grip gibiydi ama yapacak bir şey de yok mecbur gelecek umarım melise geçmez.
adcım nachtigallcim evet buluştuk çok güzel geçti çocukları eğlendirdik. Nachtigallcim sıkılmam diyorsan bir dahaki sefere kesin çağırırız buluştuğumuz yerler biraz uzak gelebilir sana pendikte bir alışveriş merkezinde buluştuk aslında bana da uzak ama çoğunluğa uydum. Fikriye de dönsün belki bize çağırırım konuşuruz o zaman.
Melis daha iyi nachtigallcim sağol iştahı dün bugün daha iyiydi grip olmazsa iyidir
Hepimizi yılbaşı biraz dağıttı kilo değildir onlar bu kadar çabul olmamalı, moralini bozma.
Dosbacım bugün burada da kar yağdı az az ama dndurucu soğuktu gerçekten artık kış kendini göstermeye başladı geç bile kalmıştı.
nachtigallim paspasını güle güle kullan ben de bir bakayım hiç bakamadım bugün bir sürü yeni ürün girecekti aslında.
scapulacım uyuku gerçekten çok önemli ne yazıkki bundan yoksunuz. Bunu dedim de aklıma geldi. Eşim mısır patlatmıştı melisle oturup yiyorlar ben de bilg.ç başında soru hazırlıyorum eşim bana da birtabak yaptı ve bunu annene verelim dedi benim cadı hayır diyor bana kıyıp vermedi. Yaaa bak dedim işte böyle sen bağ veriyorsun o bir salkım üzüm vermiyor. Babası da inanamadı ama kızım annen gece gündüz sana bakıyor 9 ay taşıdı doğurdu uyukusuz kalıyor yoruluyor falan benim de gözlerim doldu işte böyle. Hayat bu ne yapacaksınız.
melzeyitim süt, et vs. ilgili bilgim ve inancım iyi şeyler olduğu yönünde hiçbir doktor beni yemekten içmekten alıkoyamaz :))
baharcım melankolicim sizleri de öptüm. Karamanlım hoşgeldin özlemiştik evine döndün değil mi?
kimseyi unutmamışımdır inşallah. Öpüyorum herkesi. İyi geceler.
günaydın kızlar.bugün felaket durumdayım,heryerim hafif ağrıyor,burnum tıkalı,sanırım grip oluyorum.
dün yediklerimi yazayım gerçi şuan hatırladığım kadarıyla.
sabah kahvaltıyı yazmıştım sanırım
öğlen; 1 tabak nohut,1 porsiyon salata ve küçük kase puding var. aslında çorab içecektim ama yediğim çorbalardan kalmamış.
akşam 1 tabak çorba,birkaç kaşık oğlumun patatesli tavuğundan yedim.
sonra saat 11 gibi oğlum için bol vitaminli çorba yapmıştım taze taze ondan içtim.
bu sabah ;1 fincandan az süt,bir yumurta beyazı(sarısını oğlum yer) biraz peynir,
işyerine geldikten sonrada yarımpaket eti form bisküvi,1 bardak çay.
ağzımın hiç tadı yok,çok kötü. düzeltecek bişey yesem diyorum ama canım bişey istemiyor. bu arada yılbaşından beri kötü beslenmenin sıkıntılarını yaşıyorum. aslında biraz bağırsaklarıda üşütmüşüm. sağ kasığım habire ağrıyor,adet olacam sanıryorum,enson olduğum tarihide hatırlayamıyorum,neyse bakarım buraya yazmışımdır. buralarda olurum kızlar ama geçmişi okuyamadım kusurabakmayın yinede fırsat buldukça bakmaya çalışırım öpüyorum hepinizi.
günaydın arkadaşlar ah dosbacığım dün akşam 1.2 gram fazla görünürken bu sabah 1.8 gr fazla görünüyordum ama akşam yediğim cin biberden galiba birde mens oldu m3.günüm çok ağrım var dün akşamda resmen migren krizim tuttu uyuduum erkenden dün akşam 1 kase mercimek çorbası patatesli kabaklı yarım tabak sebze yemeği 1 kare çikolata1,5 dilim ekmek ve yarım elma birkaç mandalina yedim bolca su içtim
bu sabah 1,5 bardak süt
poğaçanın ucundan yemez olaydım miğdemi mahvetti
ara olarak 1 tane meyveli süt içtim şimdi elma yerim öğlende köfte çorba pilav aşure var
ne yiyecem aşure yerim yarım kase alimünyum kaseler var ya onlardan işte
köfte yerim belki 2 kaşıkta pilav ekmek yemiyecem inşallah aşure var çünkü
dosbacım malesef hayatım toparlanmakta zorluk çekiyoruz. ama düzene girer hayatım merak etme,arada kopukluk yazşıyoruz, sanırım herkeste kış rehaveti var.ayrıca sendeki o şişlik bendede var hayatım,üşüttüm sanıyorum çünkü tam olarak wcye çıkamadım. tıkandım malesef. bugün çok az sinameki alıp rahatlayım diyorum çünkü sürekli bağrsaklarımdan ses geliyor ama ortada bişey yok,bazen sessizlikte oluyor şükürki yanımda kimse olmuyor o sırada. millet yellendim sanacak yoksa. kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar.bugün felaket durumdayım,heryerim hafif ağrıyor,burnum tıkalı,sanırım grip oluyorum.
dün yediklerimi yazayım gerçi şuan hatırladığım kadarıyla.
sabah kahvaltıyı yazmıştım sanırım
öğlen; 1 tabak nohut,1 porsiyon salata ve küçük kase puding var. aslında çorab içecektim ama yediğim çorbalardan kalmamış.
akşam 1 tabak çorba,birkaç kaşık oğlumun patatesli tavuğundan yedim.
sonra saat 11 gibi oğlum için bol vitaminli çorba yapmıştım taze taze ondan içtim.
bu sabah ;1 fincandan az süt,bir yumurta beyazı(sarısını oğlum yer) biraz peynir,
işyerine geldikten sonrada yarımpaket eti form bisküvi,1 bardak çay.
ağzımın hiç tadı yok,çok kötü. düzeltecek bişey yesem diyorum ama canım bişey istemiyor. bu arada yılbaşından beri kötü beslenmenin sıkıntılarını yaşıyorum. aslında biraz bağırsaklarıda üşütmüşüm. sağ kasığım habire ağrıyor,adet olacam sanıryorum,enson olduğum tarihide hatırlayamıyorum,neyse bakarım buraya yazmışımdır. buralarda olurum kızlar ama geçmişi okuyamadım kusurabakmayın yinede fırsat buldukça bakmaya çalışırım öpüyorum hepinizi.
günaydıııınnnnn a.s.
dünüçok hafif atlatmama rağmen kilomayı hatta fazla... noluyo bana anlamadım( acaba hamile miyim ??
sabah değişiklil yaptım 1 kase çorba il güne başladım yanında 1 dilimden az bi ekmekle... öğlende sadece çorba düşünüorum
akşama eşim menü verip gitti akalım kaçamak yapmazsam akşamda sadece çorba dşünüyorum
sizler nasılsınız??
artık daha az paylaşım luyor hadi toparlanalım nolur?? çünkü siz olmayınca ben kilo alıyorum sanırım sizin durumunuzda aynı... neler yapabiliriz?? takımca sarsalım kendimizi?? ne dersiniz??
bhr cım sağol hayatım. evet ya çok soğuk bir hava var.dün yemeğe giderken resmen titredim,tamam soğuk olur üşürüm ama bu kadar titremem diyordum yani öyle biliyorum kendimi meğer grip olacakmışım aşırı üşümem ondanmış.ama unutmuştum pazar günü soğukta balkonumu yıkadım, çok kirlenmişti ve kurum fayanslara yapışınca zor çıkıyor diye birde bu sıralar minik kertenkeleler türedi sürekli balkona geliyorlar o yüzden de temiz tutmam lazım diye yıkadım.ama kısa kolluydum ve çok üşümüştüm kafama tüküreyim bak şimdi aklıma geldi ev çok sıcak diye kısa kolluyla dolaşıyoruz haliyle balkona çıkarkende önemsemedim. ama bir daha bunu yapmıcam,çok dikkat edicem. aman yaa bir insanın kendine yaptığını yedi köy biraraya gelse yapamaz derler ya benimkide o hesap.neyse çekecez artık tek derdim oğluma geçmesin. mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?