Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar dosbacım evet ilgi çok neyseki güzelmiş film bizde h.içi inşallah gideriz.
fikriyecim özledik seni. biz bugün temmuz anneleri buluşacağız kulaklarını çınlatırız bol bol keşke sen de burada olabilseydin.

Tünaydın kızlar,
Sabah 11 de uyandım. Ohhh, artık uykumu almışımdır :)) Kahvaltı baştansavma bi şey oldu. PAtlıcan ezme ile 1-2 dilim ekmek, peynir yedim. Öğlen için de fırın mücver yaptım. Hemen tarifini yazayım. Çok pratik ve az kalorili.
1 kilo kabağı rendeleyeceksiniz, 2 silme çorba kaşığı un, 1 yumurta, 2-3 kaşık zeytinyağı karıştırın, zevkinize göre baharat koyun. 1 çay kaşığı kabartma tozu ekleyin. 180 derece önceden ısıtılmış fırında 40 dk pişirin. Bu tarifi diyetisyenimden almıştım.
Sanırım bugün kimse uğramaz. Hepinize güzel günler.

gecmisi okumak icin zamanim yok.
merhaba herkese.
Yilbasiniz kutlu olsun bol sans getirsin ve bol bol kilolarimizi alsinopuyorumnanaktan persembe gunu evde olurum,o zaman yazarim.hepinizi opuyorum/

Umarım tatilin iyi geçiyordur Fikriyecim. Perşembe görüşmek üzere..

kızlar ben çıkıyorum hazırlanmamız lazım buluşmaya :)

İyi eğlenceler canımcım

selam arkadaşlar topikteki sessizlik devam ediyor ben bugün tartıldım ne yazık ki tahmin ettiğim gibi kilo almışım 83 kiloyum :( zaten bu aralar herşey ters gidiyo keyfim de yok kilolar da üzerine tuz biber oluyo neyse bunlardan bahsedip hem kendi keyfimi hem de sizinkin kaçırmayım sonra görüşürüz öpüldünüz...

selam kızlar umarım herkesler iyidir.herkesin yeni yılı hayırlı ve uğurlu olsun inşallah, dilerim savaşsız,terörsüz,umut dolu vicdan dolu bir yıl ve de yıllar geçiririz.
bugün pazar ve biraz evle ilgilendim,temizlik falan. duşumuda yaptım birazdan yemek olayına geçeceğim. cuma cumartesi ense yaptım hiç birşey yapacak halim yoktu zaten 3 gündür kasık ağrım var adet olacağım bugün yarın bekliyorum.
valla 3 gündür ipin ucunu kaçırdım,yemediğim yicek kalmadı sanırım,pizzadan rus salatasına,kısırdan patates salatasına,kızartmasına, kebapına herşeyden yedim. zıvanadan çıktım anlayacağınız. dün çarşıda tartıda 56.5 ları gördüm, halim harap anlayacağınız yarından itibaren diyet yapmam gerekli hemde aralıksız.

herekes mutlu yılllar allah hepimize mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür geçirmeyi ve 2010 yılının ilk 3 ayında aldığımız bütün o kiloları vermeyi nasip etsin
1-bebek isteyen arkadaaşlarıma sevimli birer bıcırık
2-bekar arkadşlarıma en sevdikleri ile hayatlarını birleştirmeyi
3-evli olanlara da çocuklarıyla ve eşleriyle mutlu yıllar geçirmeyi nasip etsin
hepinizi çok seviyorum iyi ki hayatıma girmişsiniz
amiiiiiiinnn güzel dileklerin için teşekkürler hayatım. 3. dileğini aldım gitti. a.s.

adcım ben de ağacımı bugün süsledim melis yolar diye erken süslemedim farketmedi yine yolmaya başladı akşama kadar annemlere yolladım ben de melisi :)iy6i eğlenceler canım.
ben de farklı değilim adcım yani ne oldu anlamadım 59lardan 64lere çıktım inanamadım hatta hamilemiyim diye bile düşünmeye başladım :) neyse dikkat ediyorum gitmeye başladı.
kaydirigubbakcemile3 bende konsolun üstüne kaldırdım. süslerkende görmediği için ağlayıp tutturmadı hayatım.yoksa bizimkide eskitirdi ağacı kesinlikle.
valla kış geldi bizim düzen bozuldu,aslında'' kış bahane yemek şahane'' olayı gibi geliyor bana ama neyse,böyle moral buluyorum en azından çaktırmayın.
hım kimseler yok yeni yıla girmiş bulunuyoruz eve yeni geldim hemen buraya koştum çoooooooooooooookkkkkkkkkk eğlllllllllllleeeeeeeeennnnnnnndddddddddddiiiiimmmm
mamalar yedimm hindi yoktu ama:))) gerçi ben hindi etinide bilmem ki:))))
1 tabak kısır yedim
2 çatal patates salatası minik bir kurabiye ve bir tane biber dolması
1 bardak fanta bir geldim ki 2.5 kilo almışım hohohohoo:))))
oh ne güzel eğlenmişsin attırıvermişsin kurtları, azda yemişsin bacım o kadar niye farkettiki sıvıyımı fazla tükettin acep. gerçi kısırın üstüne bol sıvı aldıysan bulgurlar midede bigüzel şişmiştir. kaydirigubbakcemile3

günayın kızlar kimse uğramaz snırım bugün...
bende şimdi sinemaya gidiyorum 2 film seyredeceğiz akşama geç gelirim
hala bişey yemedim ama bugün hep dşarda yerim...
hepinize güzel günler diliyorum

Günaydın kızlar,
Çok uykusuzum. Gece 3 gibi yattım, erken kalkmaya alıştığım için sabah erken uyandım.
Akşam güzeldi. Misafirlerimin bir kısmı trafiğe yakalanmış, 9.30 da anca gelebildiler. Yemek, sohbet... Yeni yıla tabu oynayarak girdik. Akşam 2 kadınbudu köfte, 2 kaşık oilav, bolca meze yedim.Umarım hepinizin akşamı güzel geçmiştir.
iyiydi hayatım sağol. benim içinde eşim ve oğlum içinde güzel bir yılbaşıydı,zamanın nasıl geçtiğini anlamadık bile. sende ne güzel az yemişsin yaa oofff bir benmi abarttım bu kadar. :kedi:

selam kızlar çok güzel geçti günümüz. Hindime bayıldılar 3 saate pişti ama harikaydı. Herşeyi ölçülü yedim ama yaşpasta (ablam çok güzel bir yılbaşı pastası almış)dan 2 dilim yedim ama sabah uyandığımda kilo almamıştım :)))
sanmıyorum ki zaten kötü olsun. kimin eli değdi. oh ne güzel yaşpastayıda yedin kilo almadın. iyiki yemişsin ozaman. kaydirigubbakcemile5

günydıııınnnnn
kilo almış bir ben yine bir ben :((
önce yahşi batıya gittim güzeldi tavsiye ederim :))
ama son zamanlarda izlediğim en güzel film avatar!!! hepinize tavsiye ederim çekimleri çok güzel... ben 3d ile seyrettim ama istanbuldaki arkadaşlar için istinye parkta ımax 3d varmış eminim çok daha kalitelidir
2 saat yahşi batı 3 saat avatar arada yemek derken eve çok geç geldim her ikisini de tavsiye ederim
bugün normal hayatıma döndüm eşim işe gitti klasik kahvaltı yaptık (greyfurt suyu ile)
öğlen ne yerim bilmiyorum ama akşama kabak var :)
canım 2 filmede gitmek istiyorum tavsiyelerin için teşekkürler, avatarın netten resimlerine bakmıştım film kareleri güzel görünüyor,umarım gidebiliriz. ne güzel sende güzel bir film günü yaşamışsın.

mrb arkadaşlar dün girdim ama kimseler yoktu bugün de haftasonu pek uğrayan olmaz sanırım ben de bugün yeni baştan başladım dün de kaçırdım biraz yılbaşını saymıyorum bile birazdan dışarı çıkacağım tartımın pilini almaya yarın tartılıcam bakalım ne kadar kilo aldım acaba :( görüşürüz öptüm hepinizi...
:lepi: yaşasın al şu pili hayatım yaa. inan pilden ziyade şöyle bir dışarı çıkacaksın ya ona seviniyorum :teselli:
slm kizlar bende oku oku bitmez diyodum..cok az ugranmis..ben biraz rahatsizim.bide regl kendime bakamiyorum..yarina toplarim umarim..
geçmişolsun canım.
gecmisi okumak icin zamanim yok.
merhaba herkese.
Yilbasiniz kutlu olsun bol sans getirsin ve bol bol kilolarimizi alsinopuyorumnanaktan persembe gunu evde olurum,o zaman yazarim.hepinizi opuyorum/
hadi gel bian önce hayatım, gelde anlat neler neler yaptın,bekliyoruz kendine dikkat et. :1hug:

Tünaydın kızlar,
Sabah 11 de uyandım. Ohhh, artık uykumu almışımdır :)) Kahvaltı baştansavma bi şey oldu. PAtlıcan ezme ile 1-2 dilim ekmek, peynir yedim. Öğlen için de fırın mücver yaptım. Hemen tarifini yazayım. Çok pratik ve az kalorili.
1 kilo kabağı rendeleyeceksiniz, 2 silme çorba kaşığı un, 1 yumurta, 2-3 kaşık zeytinyağı karıştırın, zevkinize göre baharat koyun. 1 çay kaşığı kabartma tozu ekleyin. 180 derece önceden ısıtılmış fırında 40 dk pişirin. Bu tarifi diyetisyenimden almıştım.
Sanırım bugün kimse uğramaz. Hepinize güzel günler.
aafiyet olsun hayatım,mücver yapmayalı uzun zaman oldu, evde kabak yok ama patateslisinide yapsam olur sanırım.

selam arkadaşlar topikteki sessizlik devam ediyor ben bugün tartıldım ne yazık ki tahmin ettiğim gibi kilo almışım 83 kiloyum :( zaten bu aralar herşey ters gidiyo keyfim de yok kilolar da üzerine tuz biber oluyo neyse bunlardan bahsedip hem kendi keyfimi hem de sizinkin kaçırmayım sonra görüşürüz öpüldünüz...
üzülme hayatım bu hafta sıkı başlayalım biraz.
:1hug:

pazar kahvaltım geç ve biraz kalorili idi
öğle sadece elma yedim
akşama kabak ve bulgur pilvı ayran

Sevgili canlar,
Bugün pek bi şey yemedim ama düzenszi beslenme de kötüö.
13 gibi acıktım, 2 dilim ekmek, peynir yedim. Bir saat önce bir bardak süt içtim (%50 yağlı) 6 tane de badem yedim. Ama 1 litre su içtim kızlar. Bunu en az 1,5 lt ye tamamlamayı planlıyorum.

Baharım, moralini yüksek tut ve yarından itibaren yeni bir sayfa aç canım. Yeni yıl ve yeni bir diyet. Bu arada unutmamalısın ki bu aralar sağlık sorunların da var. Tiroid bezlerin biraz yavaş çalışıyor ve zaten birçok insana göre kilo verişin zor olacak. Kendini bu kadar üzme.
Atacağın küçük adımlar seni mutlu etmeli canım. Kendini bu kadar hırpalama.opuyorumnanaktan

selam kızlar umarım herkesler iyidir.herkesin yeni yılı hayırlı ve uğurlu olsun inşallah, dilerim savaşsız,terörsüz,umut dolu vicdan dolu bir yıl ve de yıllar geçiririz.
bugün pazar ve biraz evle ilgilendim,temizlik falan. duşumuda yaptım birazdan yemek olayına geçeceğim. cuma cumartesi ense yaptım hiç birşey yapacak halim yoktu zaten 3 gündür kasık ağrım var adet olacağım bugün yarın bekliyorum.
valla 3 gündür ipin ucunu kaçırdım,yemediğim yicek kalmadı sanırım,pizzadan rus salatasına,kısırdan patates salatasına,kızartmasına, kebapına herşeyden yedim. zıvanadan çıktım anlayacağınız. dün çarşıda tartıda 56.5 ları gördüm, halim harap anlayacağınız yarından itibaren diyet yapmam gerekli hemde aralıksız.

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Artık hepimizin gözü doydu, yeniden diyete başlayabiliriz :)

aafiyet olsun hayatım,mücver yapmayalı uzun zaman oldu, evde kabak yok ama patateslisinide yapsam olur sanırım.

Patatesle de olur ama ölçülü yemek gerekir canım. Kabak sebze olduğundan 1 porsiyon için 7-8 kaşık yiyebiliyoruz ama 2 kaşık patates 1 dilim ekmeğe bedel oluyor.

pazar kahvaltım geç ve biraz kalorili idi
öğle sadece elma yedim
akşama kabak ve bulgur pilvı ayran

Afiyet olsun dosbikim, gün kabak günü olmuş:))Yarın için de kabak yaptım. Kıymalı. Artık üç gün yerim :))

kızlaaar akşam eşim sosili milföy istedi dayanamadım 1 tane yedim :(
ya ben niye bu kadar dengemi kaybettim ki

merhaba kızlar buluştuk geldik çok güzeldi. Nachtigallcim seni de çağırsak diye düşündük ben de düşünmüştüm genciza da düşünmüş ama sıkılırsın diye söylemedik çocuklara göre takıldık çünkü onları eğlendirdik. Mücver tarifi güzelmiş fırında bilmiyordum hep yağdakini yemiştim iyi oldu canım.
adcım abarttın mı yılbaşında hepimiz öyle yaptık ben yılbaşı sonrası abarttım yarın toparlanalım.
Dosbacım afiyet olsun canım yarın idareli gideriz artık.

selam kızlar,geçiyordum uğradım.yatıcam birazdan malum yarın iş var. :((
nactigall canım yapmadım hayatım mücverden,oğluş yemezdi bu sıralar o ne yiyorsa ondan pişiyor evde.gerçi patatese bayılıyor ama sağı solu belli olmaz bildiği şeyleri yapayım dedim.bu akşam mis gibi şehriye çorbası yaptım, ama banamısın demedi. masadan indirdim cezalısın yemiceksin diye ama ağlamasını bir görseniz dakikalarca susmadı,kahretti bizi. ama patatesli tavuğu görünce hemen iştahı yerine geldi zibidinin.
ferdacım ne güzel buluşmuşsunuz hayatım,imrendim valla. keşke yakın olsaydık. :((
dosbacım bir tane kiloya yansımamıştır hayatım, frenlemişsin kendini bu bir başarıdır, 2 tane yemekten daha iyisi bir tane yemek,bir taneden daha iyisi hiç yememek.Tanrım ne diyorum ben. afiyet olsun bacım.
yarından itibaren diyetteyim. (duyda inanma) şimdilik kaçıyorum hepinizi öptüm. iyi geceler.

Günaydın kızlar, uykudan tasarruf ettim, kahvaltımı okulda yapacağım. 2 dilim light ekmek arası peynir.
Dün akşam tartıda hayırlı bir manzara ile karşılaşmadım. Yatmadan önce tartıldım ve tartı 63 gösterdi. Kilo aldım galiba. Ya da umarım regl öncesi şişkinliktir.
Hepinize güzel günler.

merhaba kızlar buluştuk geldik çok güzeldi. Nachtigallcim seni de çağırsak diye düşündük ben de düşünmüştüm genciza da düşünmüş ama sıkılırsın diye söylemedik çocuklara göre takıldık çünkü onları eğlendirdik. Mücver tarifi güzelmiş fırında bilmiyordum hep yağdakini yemiştim iyi oldu canım.
adcım abarttın mı yılbaşında hepimiz öyle yaptık ben yılbaşı sonrası abarttım yarın toparlanalım.
Dosbacım afiyet olsun canım yarın idareli gideriz artık.

Canınız sağolsun canım. Belki bir dahaki sefere o zaman :) Umarım iyi eğlenmişsinizdir opuyorumnanaktan
Melisin keyfi ve iştahı yerine geldi mi?

kızlaaar akşam eşim sosili milföy istedi dayanamadım 1 tane yedim :(
ya ben niye bu kadar dengemi kaybettim ki

Canım, bir tane ile yetinebilmen bile bir irade canım.

selam kızlar,geçiyordum uğradım.yatıcam birazdan malum yarın iş var. :((
nactigall canım yapmadım hayatım mücverden,oğluş yemezdi bu sıralar o ne yiyorsa ondan pişiyor evde.gerçi patatese bayılıyor ama sağı solu belli olmaz bildiği şeyleri yapayım dedim.bu akşam mis gibi şehriye çorbası yaptım, ama banamısın demedi. masadan indirdim cezalısın yemiceksin diye ama ağlamasını bir görseniz dakikalarca susmadı,kahretti bizi. ama patatesli tavuğu görünce hemen iştahı yerine geldi zibidinin.
ferdacım ne güzel buluşmuşsunuz hayatım,imrendim valla. keşke yakın olsaydık. :((
dosbacım bir tane kiloya yansımamıştır hayatım, frenlemişsin kendini bu bir başarıdır, 2 tane yemekten daha iyisi bir tane yemek,bir taneden daha iyisi hiç yememek.Tanrım ne diyorum ben. afiyet olsun bacım.
yarından itibaren diyetteyim. (duyda inanma) şimdilik kaçıyorum hepinizi öptüm. iyi geceler.

Şehriye çorbası da ne güzel olmuştur adım. Boğazım dünden beri kötü. Eve geldiğimde ben de çorba yapacağım :1no2: Bir kere hasta oldum ya, yapışır şimdi bana..

günaydın kızlaaarrrr a.s.
naslsınız??
artık haftabaşı toparlanırız dimi??
sabah klasik kahvaltımı yaptım
öğleden sonra bebek görmeye gideceğim,ve gittiğim bayan suriyeli çok farklı lezzetler sunabilir... doğunun mutfak kültürün seviyorum bakalım ok güzel bişey yaparsa yerim yoksa sadece tadına bakarım canlarım
şimdilik çıkıyorum daha hediye almadım
veeee sabah kalktığım da kar görmek beni çok mutlu etti... sadece çatılarda var ama içim açıldı çok özlemişim
ama hava soğuk sıkı giyinip çıkıyorum hepinizi öpüyorum

günaydın kaç gündür giremiyorum genelde kimseler girmemiş hafta sonu çalıştım ve yoğundum 1 ocak geceside bir arkadaşa davetliydim ay yedim işte ve 3 günün karşılığı ödemim olmadan 88.4 tam 600 gr bu hafta tekrar toplanmaam lazım
saba h1 bardak süt ve yarım simit yedim öğlenn çorba içecem akşam çorba salata tamam bu hafta çorbayla karnımı doyuracam:((((

günaydın kızlar,umarım herkesler iyidir,bende iyiyim çok şükür. dışarıda çok güzel kar yağıyor izlemek istiyorum ama benim bulunduğum yerde cam yok malesef. patronun odasında var evrak imzalatmaya girdiğimde görebiliyorum dışarıyı o da 1 dk bile değil.
bu hafta bende düzenli gitmek istiyorum,yani denicem ,zorlamak istiyorum kendimi,umarım yapabilirim.
yediklerimi yazayım,
istemeyerekte olsa 1 pk form limonlu çikolatalı bisküvi.
2 bardak çay, 2 çatal beyaz peynir.

slm kizlar...
kahvalti
2 kayisi
1 yumurta
az kecipeyniri
biraz az yagli peynir
3 kadar zeytin
1 dilimden biraz fazla ekmek
domates
biber
1cay kasigi kadar kayisi marmeladi(kizima sürmüstpm yemedi mecburen yedim)

bu 2 gün pirinc lapasi yemeyi düsünüyordum ödem icin ama hala kararsizim

günaydın kızlaaarrrr a.s.
naslsınız??
artık haftabaşı toparlanırız dimi??
sabah klasik kahvaltımı yaptım
öğleden sonra bebek görmeye gideceğim,ve gittiğim bayan suriyeli çok farklı lezzetler sunabilir... doğunun mutfak kültürün seviyorum bakalım ok güzel bişey yaparsa yerim yoksa sadece tadına bakarım canlarım
şimdilik çıkıyorum daha hediye almadım
veeee sabah kalktığım da kar görmek beni çok mutlu etti... sadece çatılarda var ama içim açıldı çok özlemişim
ama hava soğuk sıkı giyinip çıkıyorum hepinizi öpüyorum

Dosbikim, güne ne güzel başlamışsın:))) Karı ben de çok seviyorum. Sabah arabaların üzerinde azıcık vardı. Demek ki burada da azıcık yağmış. Gerçekten de s-doğu yemekleri çok farklı olabiliyor. Değişik baharatlar kullanabiliyorlar. Umarım çok kaçırmazsın:)

günaydın kaç gündür giremiyorum genelde kimseler girmemiş hafta sonu çalıştım ve yoğundum 1 ocak geceside bir arkadaşa davetliydim ay yedim işte ve 3 günün karşılığı ödemim olmadan 88.4 tam 600 gr bu hafta tekrar toplanmaam lazım
saba h1 bardak süt ve yarım simit yedim öğlenn çorba içecem akşam çorba salata tamam bu hafta çorbayla karnımı doyuracam:((((

Yılbaşı ertesi yoğunmuşsun canıum. Umarım dinlenebilmişsindir. Ahh, ahh. Ben de akşam çorba yapacağım.
ay bende dikkat edecem ama edemiyorum
melemen ve 2,5 dilim ekmek yedim
Melemen çok yağlı değilse ve öğle yemeği olarak yediysen çok da kaçırmamış oluyorsun melzeyitim. Afiyet olsun.

Ben de 7 kaşık kıymalı kabak, 1 dilim ekmek yedim ve ayran içtim.
Şimdi de su içeceğim.

selam kızlar herkes kilo almış galiba son bir haftadır yeme düzenimiz de değişti alışmak zor oluyo ben sabah biraz kıymalı yumurta yedim 1 dilim ekmekle 2 şekerli de çay içtim öğlen de 1 paket mavi yeşil elmalı bisküvi arada da 1 portakal ayyyy çok mu yemişim neeee :uhm:

Back