Canım, bu konuda bi kaç şey yazabilirim 5 yıl vejeteryandım. Araştırmışlığım vardı.size bir soru hayatımız boyunca süt ve et ürünleri tüketmediğimiz zaman ne kaybederiz okuduğum kitap ve dinlediğim bir kaç kişi et ürünleri ve süt ürünlerinin insan üzerindeki zararlarından bahsediyor
madem bunlar zararlı neden doktorlar sürekli tüketin diyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatsın lütfen
nacthtigall o paspaslar benimde çok hoşuma gitti ama kapımın önüne koymak istemem hem kıyamam hemde lojmanım çok eski ve o paspasları oraya herhalde yakıştıramam güle güle kullan canım bende sürekli takipteyim ama çantalar dışında gözüme pek bişey kestirmedim beğendiğim çantalarda tükenmiş birde fiyatları şuan burdada aynı olduğu için çok ilgimi çekmedi doğrusu
nachtigall canım benim okuduklarımda az buçuk böyle ama kafam karma karışık oldu bugün et yiyemedim ya okuduğum kitaplarda bunları yazıyor akşam köfte yapacaktım şimdi ooff veganlık vejeteryanlık hım otçul olmak daha iyi daha çok seviyiorum ama biryerlde vejeteryanlıkla ilgili tuhaf şeyler okudum kanseri tetikleyen bilmem nelere sebep oluyormuş falan filan en iyisi yemek galiba hemde et yerken acayip keyif alıyorum balığı sevmiyorum tavuğuda ama et ayyyy nasıl yenmez hem bizimkiler helal kesim değilmi o zaman üzülmenin anlamı yk üff kafam karıştı zaten yorgunum öptüm seni canım
gecen bakim ürünleri aldigim magazanin türkiyedeki internet sitesine baktim sok oldum ya..benim burda 8euro 45 cente aldigim göz kremi tam 51 tl..ayni marka ayni firma..
bide ben kati meyve skacagi almak istiyorum tavsiyeniz varmi kizlar..
Kızlar 2 mandalina yedim, bir bardak da sıcak çikolata. Onu içmesem iyiydi ama.. Markete gittim, çokomel gördüm. 1 tane yedim. Çokomele hiç dayanamıyorum. Küçükken parlak kağıdını parlatır, saklardık...
melzeyit dosba hoşgeldiniz :))) nasılsınız?
melankoli tatlım bugün menün çoook güzel olmuş tebrik ederim a.s.
saol canım iiyim sen nasılsın nasıl gidiyor??
nact... canım ilgi alanın dikkatimi çekti ne çok şey biliyromuşsun öyle... sen ne kadar süre et yemedin....
melzeyit ben et tavuk ve balık tam hastasıyım :)) haytımdan iç çıkaramam Rabbim inş. bunlara engel bi hastalık vermesin çünkü hayatımın temeli
benimde bu sene dizlerim ağrıyo...kortizon vücuttaki kalsiyumu eritiyormuş bende uzun süre kullandığım için olsa gerek ağrılarım
düzenli peynir ve yoğurt tüketiyordum ama sütü biraz ihmal ediyordum şimdi sütte içiyorum tam kalsiyum manyağı oldum şu son hafta :))
maranki sütteki kalsiyumdan çok marulda var diyor... ama ben her ne kadar salatada marul ve yeşil yapraklıları yesemde herşeyin belli miktar alınması gerektiğine inanıyorum
hayvansal ve bitkisel... hepsininde farklı yerleri var diye düşünüyorum yada düşünmek istiyorum :))
bende dayanamam çokomele uzun zaman oldu yemeyeli :)) bende kıyıp atamazdım parlatır kitap arasında saklardım :))
birkaç gündür uğrayamadım özledim sizleri,bugün ne yedim şöle bir yazayım;
sabah: bir tane haşlanmış yumurta ve yanında birkaç beyaz peynir,iki lokmada pekmez tahin karışımı
öğlen: bir orta boy ekmek ayvası
akşam: çok az turşu kavurması bir dilim ekmekle,çok az kabak çekirdeği ve bir kaç bardak şekersiz çay
bu günlük bu kadar,spordan geldim hoca bacakla beraber çalışan mekik hareketi yaptırdı uffff çok yoruldum:bbo:
öglen salata
biraz makarna(yagsiz sayilir)
1 kase corba
aksam
1 tane biber dolma
1kase light yogurt
1 az sütlü sekersiz kahve
1 kac parca cikolata(vok direndim ama yapamiyorum onsuz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?