Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melankoli canım şu börek ve kurabiye işini biraz atlatsan inan süper kilo vereceksin
bu arada bende krizdeyim canım kendime engel olamıyorum

haklısın ama işte engel olamıyoruz bazen kendimize,sabah erken kahvaltı yaptığım için yakıyorum diye tahmin ediyorum zaten az porsiyonlarda yiyorum,spor hocamda aynı şeyi söylemişti herşeyden yiyceksin ama dengeleyerek ve az porsiyonda,bu şekilde nefsimi de doyurmuş oluyorum :hulya:

haklısın ama işte engel olamıyoruz bazen kendimize,sabah erken kahvaltı yaptığım için yakıyorum diye tahmin ediyorum zaten az porsiyonlarda yiyorum,spor hocamda aynı şeyi söylemişti herşeyden yiyceksin ama dengeleyerek ve az porsiyonda,bu şekilde nefsimi de doyurmuş oluyorum :hulya:

canım çalıştığın için sabah kahvaltılarında kaçamakların oluyor anlıyorum
çok güzel spor yapıyorsun azminin artması için sadece tavsiyede bulunuyorum biraz bu pasta böreklerden uzak durursan farkı çoook çabuk göreceksin
bu şekilde beslenirsen çok yavaş verirsin
(söleyene bak :kedi::)

haklısın dosbacım,evde de olunca ister istemez yiyorsun :((
akşam 2 mandalina bir tabak kısır yedim yanında da küçük bir parça börek (daha yemiycem:kedi:) şimdi de bitki çayımı içiyorum,bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum yatmadan..

canım çalıştığın için sabah kahvaltılarında kaçamakların oluyor anlıyorum
çok güzel spor yapıyorsun azminin artması için sadece tavsiyede bulunuyorum biraz bu pasta böreklerden uzak durursan farkı çoook çabuk göreceksin
bu şekilde beslenirsen çok yavaş verirsin
(söleyene bak :kedi::)

ama dosban ben güzel kilo veriyorum hissediyorum,baskülde öyle söylüyo,kıyafetlerim daha rahat oluyo,herkez farkediyo mesela bendeki değşikliği ve bu 4. haftam olacak,mutluyum a.s

haklısın dosbacım,evde de olunca ister istemez yiyorsun :((
akşam 2 mandalina bir tabak kısır yedim yanında da küçük bir parça börek (daha yemiycem:kedi:) şimdi de bitki çayımı içiyorum,bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum yatmadan..

benim mutfakta ufak bi not tahtam var üzerine günlük ne yediysem yazıyorum ve akşam baktığımda neyi çok kaçırmışım görüyorum
mesela bugün karbonhidrat fazla ise en az 2 gün min. yemeye gayret ediyorum
tatlıyı haftada 2 defa yiyorum (aşure beni mahvetti)
sütü yoğurdu ve eti hiç eksik etmemeye çalışıyorum
kurubakliyatı da haftada 1 veya 2 tüketiyorum
sebze son zamanlarda yemedim hemen kilo aldım aslında menümde hergün sebze olmalı...
sende denersen bu yöntemi yedğin böreklere üzülmez haftada 1 veya 2 yiyebilirsin

ama dosban ben güzel kilo veriyorum hissediyorum,baskülde öyle söylüyo,kıyafetlerim daha rahat oluyo,herkez farkediyo mesela bendeki değşikliği ve bu 4. haftam olacak,mutluyum a.s

ben eminim bu ay ve önümüzdeki ay çok iyi vereceksin ama beslenmemizi değiştirirsek 2 katı verecez,bi süre sonra spora vücudun alışacak
sır gibi sakladığın kilonu merak ediyorum :)) en azından ne kadar verdin onu söle bakiiim :))

ben eminim bu ay ve önümüzdeki ay çok iyi vereceksin ama beslenmemizi değiştirirsek 2 katı verecez,bi süre sonra spora vücudun alışacak
sır gibi sakladığın kilonu merak ediyorum :)) en azından ne kadar verdin onu söle bakiiim :))

kaydirigubbakcemile3ay ne sırı canım yaaa çok hoşsun a.s 4,5kg verdim,ama hafta sonu bakalım nolcak bu şimdiki daha 2 günlük bir sporum daha var,bakalım neler olcak,spor hocam bir ayı geçtikten sonra düzenli bir şekilde kilo vermeye başlıycaksın dedi,bende tabi yemem dikkat ediyorum,mesela bugün yedim dünde az da olsa yemiştim ama son 2 gün daha dikkat ederek yemeyi düşünüyorum:Saruboceq:

kimseler yok misafirlikte kaçırdım kızlar 2.5 dilim ıspanaklı börek
3-4 kaşık aşure
5-6 kaşık patates salatası ve
3 tane kuru küçük biber dolması ve
1 tane mandalina sizce çokmu kızlar

öğlende salata ve çorbam vardı ayy aç gittim yok dedikçe ısrar etti ya neden insanlara ısrarcı oluruz ki çok sevdiğim bir arkadaşım yok da diyemedim offff offff

börek olmasaydı az gibiydi ama böreği galiba kaçırdım ama üçken şeklinde kesmişti bölüp bırakmakta ayıp olurdu yedim vallah billah

kızlar merhaba kusu bakmayın bugün uğrayamadım bu saate kadar çok yoğundum bugün ama çok güzel geçti eve de geç geldim yemeği de .çok abartmadım iyi gidiyorum ama öyle bir şişmişimki ancak geçen haftaki kiloma geldim bugün yarına biraz daha gitmiş olur inşallah.
yarın da dersim var işe gideceğim yemeğe misafirim çıktı biraz emrivaki oldu ben annemlere gideriz diyordum ama babam bize gelmek isteyince herkes bize geliyor. Anneme dedimki sadece hindi ve pilavı yapabilirim işten gelince salatalar senden (2 çeşit yapsa yeter zaten).
Hindiler konuşulmuş biz geçen yıla kadar hep dışarıdan alıyorduk pişmiş pilavıyla geçen sene heveslendim ben yaptım bayıldılar bu sene de bana kaldı haliyle.

eşimi yolladım aldı geldi hindiyi. Şimdi bir sos yapıp üzerine süreceğim, yoğurt, soğan, salça, yağ, tuz poşete koyacağım 1 gece bekleyecek yarın işten gelince poşetiyle atarım 1.5-2 saate pişiyor harika oluyor. Tavsiye ederim yarın yapabilirsiniz. Pilav için de gelince pişmiş kestane alırım. olur kestaneli pilav :)

neler yedim sabah geciktim 1 çatal yolda yedim
öğlen yemeğe davet edildim önemli şahsiyetlerle çok mutlu oldum :) mantar çorbası yarısını yedim salata püreli et ve keşkül hepsi az azdı
akşam yarım tabak ıspanak yoğurt
öğlen fazlaydı ama akşam telafi ettim. suyumu da içtim çayımı da içtim. Şimdi hindimi yapıp uyuyayım.

yarın gelebilirmiyim bilmiyorum. ama hepinizi çok seviyorum öpüyorum. Yeni yıl hepinize mutluluk, huzur, başarı, para, bereket, aşk, isteyenlere de bebiş getirsin.

günaydınlar,
yeni yılın bu son gününü doya doya yaşayın.
kilomu yazayım: 62.2 size sadece 300 gr vermiş gibi görünebilirim ama 63.8i gördüm cumartesi ancak düştüm buralara :) sonuçtan memnunum bu akşamı da atlatsak devam.
hemen çıkıp işe gidiyorum dersim var sonra herkese çamsakızı çoban armağanı alayım ve döneyim tabi gelmem 5i bulur hemen hindiyi atarım pişmeye pilav sofra ancak olur işte.
öpüyorum.

aaa bugün tartı günümü arkadaşlar allah allah nactigal 61.5 demişti galiba
benide 77.5 yazın siz daha azımdır ama ben bugün tartılacağını bilmiyodum dün melisciğim bu hafta tartı olmayacak gibi bişey demişti aklımda öyle kaldı

melzeyitim evet bu hafta tartılmayacağız.. haftaya 2 haftalık bildirim olacak ama melis hindiyi yedikten sonra haftaya dek ancak eriteceği için kilosunun tadına varmak istemiş galiba :)))

günaydınlar bu arada...

günaydın kızlar
bugün benden de biraz gitmiş ama yine de kilo aldım 68.8
ayy kendime inanamıyorum 65i götmüştüm nasıl bu hale geldim... hemde bu kadar gayretin üzerine :((

kalisciğim vallahi haklısın o hindi ve kestaneli pilav daha neler neler artık bilemiyorum
ama benimde çok farkım olmayacak bu gece arkadaşlar 9-10 kişi olacağız tahminen herkes bir çeşit yapacak ayyy neler var neler nasıl dayanırım yemeden bilmiyorum ama oynayacam şıkır şıkır yediklerimi yakarım artık

günaydınlar herkese. bugün tartı bünü olmamasına sevindim zaten tartılmamıştım.
biz bu akşam arkadaşta olacağız.kaç kişi olacağımız belli değil. gelemeyenler olabilirmiş. neyse güzel geçecek diye tahmin ediyorum. en azından diliyorum. söylemeyi unuttum ama yeni yıl ağacımı 3 gün önce almıştım bir güzelde süsledim. geçen akşamda ışığını aldım süsleri aldığım yerde kalmamıştı. ağacımda küçük olduğu için boyuna göre anca bulabildim gerçi bu ışıkta büyük ama yinede çok güzel oldu oğlumun çok hoşuna gitti. haşat etmesin diye konsolun üstüne koydum,ağacı süslerkende görmedi dolayısı ile el sürülmez biliyor o yüzden ısrar etmiyor süsler için. ama evde olmayacağım için ağacın pek önemi kalmadı ama yeni yıl geçsede birkaç daha durur. yapmak istediğim birkaç şey daha vardı ama kısmet olmadı. hediye almak istiyordum sevdiğim birkaç kişiye ama malesef alamadım. neyse seneye inşallah. neyse buralarda olurum. şimdiden iyi seneler.

dosbacım üzülme hayatım bende gitgide alıyorum,ne olcak bilmiyorum ama dur dememiz lazım. herşeyden önce psikolojiyi sağlam tutmak gerek diye düşünüyorum yoksa umutsuzluğa kapılınca büsbütün bırakıyoruz kendimizi. bu akşamıda atlatayım bişeyler düşünecem ama bugün düşünmek istemiyorum.

merhaba arkadaşlar bugün pek kimsenin uğrayacağını sanmıyorum o yüzden hepinizin yeni yılını şimdiden kutluyorum umarım tüm güzellikleriyle sağlıkla huzurla gelir hepimize 2010 yılı bende tartılmadım allahtan tartı günü değilmiş tartımın pilini alamamıştım haftasonu çıkar alırım artık onu da yarın tartı günü olsa kimbilir ne rakamlar çıkardı kaydirigubbakcemile3 hepinize iyi eğlenceleeerrrrr :lepi:

kimseler yoook herkes hazırlık ve hediye telaşında sanırım. neysem bende hala işyerindeyim. çalışmaya çalışıyorum. bhcım seninde yeni yılın kutlu olsun hayatım şimdiden iyi seneler.

Canlarım merhabalar,
Artık sabahları erken kalkamıyorum. Giyiniyorum ve okula gidiyorum. Yorulmaya başladım. Okulda da simit aldım. Pazartesiden simit işini kesip akşamdan kahvaltımı paket yapabilirim.
Bugün gittik toplantıya. Memnun ayrıldım. Avrupa ülkeleri arasında proje yapma konusunda bir toplantıydı. Kafamdaki bazı eksiklikleri giderdim.
Eve geldim, birazdan evi süpüreceğim. Dünden hazırladığım kadınbudu köfte harcını saat 6 gibi fırına veririm. Annem fırında yapıyordu ve tadı güzel oluyordu. Kızartma yokkk:)) Papatesler zaten o zaman kızarır. Slatamın yeşilliklerini annem yıkamış, saklamıştı. Benim için kolaylık olacak. Dün migrostan patlıcan, acılı gibi mezeler de aldık. Bi tek pilavım var. Herşey kontrol altında.

Hepinizin yeni yılını kutluoyorum. Bu akşam dileyeceğiniz her dileğin 2010 da gerçekleşmesini diliyorum. Hepimize sağlıklı,güzel ve mutlu bir yıl dileği ile..

kızlar merhaba kusu bakmayın bugün uğrayamadım bu saate kadar çok yoğundum bugün ama çok güzel geçti eve de geç geldim yemeği de .çok abartmadım iyi gidiyorum ama öyle bir şişmişimki ancak geçen haftaki kiloma geldim bugün yarına biraz daha gitmiş olur inşallah.
yarın da dersim var işe gideceğim yemeğe misafirim çıktı biraz emrivaki oldu ben annemlere gideriz diyordum ama babam bize gelmek isteyince herkes bize geliyor. Anneme dedimki sadece hindi ve pilavı yapabilirim işten gelince salatalar senden (2 çeşit yapsa yeter zaten).
Hindiler konuşulmuş biz geçen yıla kadar hep dışarıdan alıyorduk pişmiş pilavıyla geçen sene heveslendim ben yaptım bayıldılar bu sene de bana kaldı haliyle.

eşimi yolladım aldı geldi hindiyi. Şimdi bir sos yapıp üzerine süreceğim, yoğurt, soğan, salça, yağ, tuz poşete koyacağım 1 gece bekleyecek yarın işten gelince poşetiyle atarım 1.5-2 saate pişiyor harika oluyor. Tavsiye ederim yarın yapabilirsiniz. Pilav için de gelince pişmiş kestane alırım. olur kestaneli pilav :)

neler yedim sabah geciktim 1 çatal yolda yedim
öğlen yemeğe davet edildim önemli şahsiyetlerle çok mutlu oldum :) mantar çorbası yarısını yedim salata püreli et ve keşkül hepsi az azdı
akşam yarım tabak ıspanak yoğurt
öğlen fazlaydı ama akşam telafi ettim. suyumu da içtim çayımı da içtim. Şimdi hindimi yapıp uyuyayım.

yarın gelebilirmiyim bilmiyorum. ama hepinizi çok seviyorum öpüyorum. Yeni yıl hepinize mutluluk, huzur, başarı, para, bereket, aşk, isteyenlere de bebiş getirsin.

Canım, menün süper. Hafta içi gördüğün 63 lerden sonra bu da bir başarı. 2010 da tüm dileklerin gerçekleşsin Melisim.

günaydın kızlar
bugün benden de biraz gitmiş ama yine de kilo aldım 68.8
ayy kendime inanamıyorum 65i götmüştüm nasıl bu hale geldim... hemde bu kadar gayretin üzerine :((

Bazı haftalar kilo gitmezken bazı haftaları çok hızlı kilo gidebiliyor dosbikim. Sakın moralini bozma.

kalisciğim vallahi haklısın o hindi ve kestaneli pilav daha neler neler artık bilemiyorum
ama benimde çok farkım olmayacak bu gece arkadaşlar 9-10 kişi olacağız tahminen herkes bir çeşit yapacak ayyy neler var neler nasıl dayanırım yemeden bilmiyorum ama oynayacam şıkır şıkır yediklerimi yakarım artık

Mutlu yıllar melzeyitim. İyi eğlen, bolca oyna :)

günaydınlar herkese. bugün tartı bünü olmamasına sevindim zaten tartılmamıştım.
biz bu akşam arkadaşta olacağız.kaç kişi olacağımız belli değil. gelemeyenler olabilirmiş. neyse güzel geçecek diye tahmin ediyorum. en azından diliyorum. söylemeyi unuttum ama yeni yıl ağacımı 3 gün önce almıştım bir güzelde süsledim. geçen akşamda ışığını aldım süsleri aldığım yerde kalmamıştı. ağacımda küçük olduğu için boyuna göre anca bulabildim gerçi bu ışıkta büyük ama yinede çok güzel oldu oğlumun çok hoşuna gitti. haşat etmesin diye konsolun üstüne koydum,ağacı süslerkende görmedi dolayısı ile el sürülmez biliyor o yüzden ısrar etmiyor süsler için. ama evde olmayacağım için ağacın pek önemi kalmadı ama yeni yıl geçsede birkaç daha durur. yapmak istediğim birkaç şey daha vardı ama kısmet olmadı. hediye almak istiyordum sevdiğim birkaç kişiye ama malesef alamadım. neyse seneye inşallah. neyse buralarda olurum. şimdiden iyi seneler.

Adım, mutlu yıllar sana ve tüm sevdiklerine..

merhaba arkadaşlar bugün pek kimsenin uğrayacağını sanmıyorum o yüzden hepinizin yeni yılını şimdiden kutluyorum umarım tüm güzellikleriyle sağlıkla huzurla gelir hepimize 2010 yılı bende tartılmadım allahtan tartı günü değilmiş tartımın pilini alamamıştım haftasonu çıkar alırım artık onu da yarın tartı günü olsa kimbilir ne rakamlar çıkardı kaydirigubbakcemile3 hepinize iyi eğlenceleeerrrrr :lepi:

Sana da iyi yıllar ve iyi eğlenceler Baharım.
kızlarr yeni yılınız kutlu olsuunn nice yıllara
sevdikleriniz ve ailenizle beraber nice nice yıllara

Senin de yeni yılın kutlu olsun canım

Back