kızlar merhaba kusu bakmayın bugün uğrayamadım bu saate kadar çok yoğundum bugün ama çok güzel geçti eve de geç geldim yemeği de .çok abartmadım iyi gidiyorum ama öyle bir şişmişimki ancak geçen haftaki kiloma geldim bugün yarına biraz daha gitmiş olur inşallah.
yarın da dersim var işe gideceğim yemeğe misafirim çıktı biraz emrivaki oldu ben annemlere gideriz diyordum ama babam bize gelmek isteyince herkes bize geliyor. Anneme dedimki sadece hindi ve pilavı yapabilirim işten gelince salatalar senden (2 çeşit yapsa yeter zaten).
Hindiler konuşulmuş biz geçen yıla kadar hep dışarıdan alıyorduk pişmiş pilavıyla geçen sene heveslendim ben yaptım bayıldılar bu sene de bana kaldı haliyle.
eşimi yolladım aldı geldi hindiyi. Şimdi bir sos yapıp üzerine süreceğim, yoğurt, soğan, salça, yağ, tuz poşete koyacağım 1 gece bekleyecek yarın işten gelince poşetiyle atarım 1.5-2 saate pişiyor harika oluyor. Tavsiye ederim yarın yapabilirsiniz. Pilav için de gelince pişmiş kestane alırım. olur kestaneli pilav :)
neler yedim sabah geciktim 1 çatal yolda yedim
öğlen yemeğe davet edildim önemli şahsiyetlerle çok mutlu oldum :) mantar çorbası yarısını yedim salata püreli et ve keşkül hepsi az azdı
akşam yarım tabak ıspanak yoğurt
öğlen fazlaydı ama akşam telafi ettim. suyumu da içtim çayımı da içtim. Şimdi hindimi yapıp uyuyayım.
yarın gelebilirmiyim bilmiyorum. ama hepinizi çok seviyorum öpüyorum. Yeni yıl hepinize mutluluk, huzur, başarı, para, bereket, aşk, isteyenlere de bebiş getirsin.