evet canım abarttım ama hem erken yaptım kahvaltıyı hem de diğer öğünler idare eder şekildeydi yani aşırı abartmadan kurtuldum galiba sende gayet hafif beslenmişsin hasta olmana rağmen ben hastayken önüme ne gelse itirazsız yiyorum![]()
Baharım, işte bi tek hastayken iştahım sarsılıyor :)) Ama iyileşince telafi ediyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar akşam kadın toplantılarının devamı var aman ya gitmek istemiyorum artık kusacam ya
ah nacevet fotoğraf benim hobim ama param uzman bişey almaya gücüm yeetmiyoreskiler bilir ev kredisi ödüyorumm ama umarım bunlarlada iyi bişeyler çıkar geri götürdüm belki iad ederi diye çocuk abla bunlar seni asla mutlu etmez sen profesyonel bakıyosun fotoğrafa dedi düşündüm haklı çocuk ama ne yapalım tekrar acemiliği yaşayacam
Melzeyitim, senin canın sağolsun. Mis gibi eviniz olmuş. En azından ev sahibinin cebine para vermiyorsun. Ev kredisi insanın belini çok fena büküyor. Biz de ödüyoruz. Her ay bir ay daha bitti diye takvime çentik atıyorum :))) İleride istediğin kalitede makina alırsın.
Benim de bir arkadaşım fotoğrafçılıkla ilgileniyor. Bir araba fiyatı malzemesi var. Fotoğraf teknolojisinin sınırı yok.