Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canım abarttım ama hem erken yaptım kahvaltıyı hem de diğer öğünler idare eder şekildeydi yani aşırı abartmadan kurtuldum galiba sende gayet hafif beslenmişsin hasta olmana rağmen ben hastayken önüme ne gelse itirazsız yiyorum :utangac:

Baharım, işte bi tek hastayken iştahım sarsılıyor :)) Ama iyileşince telafi ediyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar akşam kadın toplantılarının devamı var aman ya gitmek istemiyorum artık kusacam ya
ah nacevet fotoğraf benim hobim ama param uzman bişey almaya gücüm yeetmiyor :( eskiler bilir ev kredisi ödüyorumm ama umarım bunlarlada iyi bişeyler çıkar geri götürdüm belki iad ederi diye çocuk abla bunlar seni asla mutlu etmez sen profesyonel bakıyosun fotoğrafa dedi düşündüm haklı çocuk ama ne yapalım tekrar acemiliği yaşayacam

Melzeyitim, senin canın sağolsun. Mis gibi eviniz olmuş. En azından ev sahibinin cebine para vermiyorsun. Ev kredisi insanın belini çok fena büküyor. Biz de ödüyoruz. Her ay bir ay daha bitti diye takvime çentik atıyorum :))) İleride istediğin kalitede makina alırsın.
Benim de bir arkadaşım fotoğrafçılıkla ilgileniyor. Bir araba fiyatı malzemesi var. Fotoğraf teknolojisinin sınırı yok.

Kızlar, bir sorum var: soğuk algınlığına iyi geliyor diye tavuksuyu çorba yaptım. Kalorisi nedir? 3 kase içtim. Yağlı tabi. Yani, ayvayı yedim mi?

Kızlar, bir sorum var: soğuk algınlığına iyi geliyor diye tavuksuyu çorba yaptım. Kalorisi nedir? 3 kase içtim. Yağlı tabi. Yani, ayvayı yedim mi?

canım 1 kase çorba eşittir 1 dilim ekmek
eğer ekmek yemediyse çok sorun değil hem hazmı kolay hem sen hastasın önce iyileşmen lazım

iyi aksamlar kizlar....
kendimi aranizda biraz yabanci gibi hissediyorum ee nede olsa sizin bi gecmisiniz var,bu benden kaynakli biliyorum,gecer sanirim zamanla..
bugün kizimi asiya götürdüm okadar alisveris sohbetine dayanamadim bende kremler filan aldim..bi ton para verdim umarim bosa gitmez,sac boyalarina bakiyordum bitkisel kina yaziyordu bu seferde kina deneyim dedim siyah kina aldim..suan kafamda...eve gelirken düsünüyodum söyle biraz vaktim olsada aldiklarimi denesem..esim ben gelirgelmez okula ders calismaya gitti hala okulda kizimda asidan sonra gündüz uyumadi simdi uyuyor..bende kendimi bakima cektim maskeler göz alti kremleri vs vs..
kendimi oyaliyorum bugün extra bisey yemeyim artik..

sabah
biraz menemen
biraz peynir
3-5 zeytin
1dilim ekmek

öglen
3 tane bebe biskuvisi(yoldaydim yanimda sadece o vardi)

aksam
3_4 kasik barbunya
1dilim ekmek
yesil salata
2 kasik asure

yarim sütlü kahve
5 findik

scapula canım yabancı ne kelime zamanla herkes birbirini tanıyor
bazılarımız çok eski ama sonradan gelenler de hemen bizden biri oluverir ama yeterki yeterince gel ve sohbete katılmaya çalış
hemen kendimi tanıtabilirim
ankarada yaşıyorum 29 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim
geçirdiğim bazı rahatsızlık nedeniyle hala bebiş yok kilo vermeye çalışıyorum
benimde eşim öğrenci ama bitti sayılır bizimki...
ben yüksekokul mezunuyum eşimle izmirde tanıştık sonra o 2. üniyi okumaya başladı ben 5 yıl bekledim baktık okul bitmiyo evlendik
şimdi hem çalışıo hem okuyo...
74 kilo ile başladım ama hala burdayım
sormak istediğin her şeyi paylaşabilirim

melzeyit bak canım hatırlamış :))güle güle kullan
adcım senden özel msj almadım canım 1 tane msj gelmiş o da nact...den ...
şimdi merak ettim acaba ne demiştin :(( ayy şimdi sabaha kadar sen uğramazsın da :))
baharcım inş. güzel haberler alırsın canım

saol tatlım :1hug:

Baharım, işte bi tek hastayken iştahım sarsılıyor :)) Ama iyileşince telafi ediyorum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

iyi aksamlar kizlar....
kendimi aranizda biraz yabanci gibi hissediyorum ee nede olsa sizin bi gecmisiniz var,bu benden kaynakli biliyorum,gecer sanirim zamanla..
bugün kizimi asiya götürdüm okadar alisveris sohbetine dayanamadim bende kremler filan aldim..bi ton para verdim umarim bosa gitmez,sac boyalarina bakiyordum bitkisel kina yaziyordu bu seferde kina deneyim dedim siyah kina aldim..suan kafamda...eve gelirken düsünüyodum söyle biraz vaktim olsada aldiklarimi denesem..esim ben gelirgelmez okula ders calismaya gitti hala okulda kizimda asidan sonra gündüz uyumadi simdi uyuyor..bende kendimi bakima cektim maskeler göz alti kremleri vs vs..

sabah
biraz menemen
biraz peynir
3-5 zeytin
1dilim ekmek

öglen

aksam
3_4 kasik barbunya
1dilim ekmek
yesil salata
2 kasik asure

yarim sütlü kahve
5 findik

en güzelini yapmışsın canım insan kendine de zaman ayırmalı di mi yerimseniben günü de hafif atlatmışsın

scapula canım yabancı ne kelime zamanla herkes birbirini tanıyor
bazılarımız çok eski ama sonradan gelenler de hemen bizden biri oluverir ama yeterki yeterince gel ve sohbete katılmaya çalış
hemen kendimi tanıtabilirim
ankarada yaşıyorum 29 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim
geçirdiğim bazı rahatsızlık nedeniyle hala bebiş yok kilo vermeye çalışıyorum
benimde eşim öğrenci ama bitti sayılır bizimki...
ben yüksekokul mezunuyum eşimle izmirde tanıştık sonra o 2. üniyi okumaya başladı ben 5 yıl bekledim baktık okul bitmiyo evlendik
şimdi hem çalışıo hem okuyo...
74 kilo ile başladım ama hala burdayım
sormak istediğin her şeyi paylaşabilirim
saolsin canim..benimde ailem ankarada üni cagina kadar bende ordaydim,bi savruldum tam savruldum yas oldu 30..hala gurbetteyim ama sükür artik yanliz degilim..bende mezun oldum türkiyeye bilet aldim 3 gün vardi esimle tanistim,bu is olmz ama hayirlis deyip israrci oldu ve bu is oldu..hersey nasip..

saol tatlım :1hug:

kaydirigubbakcemile3

en güzelini yapmışsın canım insan kendine de zaman ayırmalı di mi yerimseniben günü de hafif atlatmışsın

insaallah kizim uyanmadan tamamlarim yoksa yarim kalacak..

Son düzenleme:
çok yoruldum haftanın ilk günü olmasına rağmen :(( hemen neler yediğimi yazayım;
sabah: 2 tane ceviz yarım dilim ekmek üç çatal peynir ve 3 zeytin çok az da tahin pekmez
ara:3 yemek kaşığı aşure ve küçük bir sade poğaça
öğlen: az çorba ve salata
akşam: az çorba,karnabahar yemeği ve çok az tahin pekmez yedim yarım dilim ekmekle(bu ara tatlı isteğim oluşmaya başladı bastırmak için yedim)
bir saat sonra yeşil çayımı içerim ve bir mandalina yerim günü kapatırım
spora gittim ve bu 4. haftam olacak inş. :)) bir saat hocayla çalıştık,seans sonrası 5 dk hızlı tempoda yürüdüm,15 dk koştum ve son 5 dk da hızlıdan yavaşa doğru yürüdüm,toplam 1 saat 25 dk spor yaptım :))

iyi aksamlar kizlar....

sabah
biraz menemen
biraz peynir
3-5 zeytin
1dilim ekmek

öglen

aksam
3_4 kasik barbunya
1dilim ekmek
yesil salata
2 kasik asure

yarim sütlü kahve
5 findik

Scapulacım, ben de 2 aydır gruptayım, yani birçok arkadaşıma göre yeniyim. Beni hemen kucakladılar. Grubumuz çok sıcaktır.
Ben de kendimi tanıtayım. İngilizce öğretmeyim. İzmirliyim ama 7 yıldır İstanbulda yaşıyorum. Eşimin işi nedeni ile buraya taşındık. Anlamış olacağın üzere 7 yıldır evliyim. Pek ince eledik, sık dokuduk. Bebek yapmadık. Kilo vermeye uğraşıyoum işte ben de. İnanıyorum, bir gün (kısa olması ümidi ile) vereceğim.
Sormak istediğin bir soru olursa seve seve yanıtlarım :)))

çok yoruldum haftanın ilk günü olmasına rağmen :(( hemen neler yediğimi yazayım;
sabah: 2 tane ceviz yarım dilim ekmek üç çatal peynir ve 3 zeytin çok az da tahin pekmez
ara:3 yemek kaşığı aşure ve küçük bir sade poğaça
öğlen: az çorba ve salata
akşam: az çorba,karnabahar yemeği ve çok az tahin pekmez yedim yarım dilim ekmekle(bu ara tatlı isteğim oluşmaya başladı bastırmak için yedim)
bir saat sonra yeşil çayımı içerim ve bir mandalina yerim günü kapatırım
spora gittim ve bu 4. haftam olacak inş. :)) bir saat hocayla çalıştık,seans sonrası 5 dk hızlı tempoda yürüdüm,15 dk koştum ve son 5 dk da hızlıdan yavaşa doğru yürüdüm,toplam 1 saat 25 dk spor yaptım :))

Afiyet olsun Melankolicim. Günün güzel geçmiş. Ama, bence kendini yorgun hissediyorsan vitamin almayı ihmal etme

zayıfladım canım eteklerimden farkediyorum,tabi baskülde gösteriyo :)) sıkılaştım yani,spor salonundaki arkadaşım da söyledi bugün çok farkettin dedi,bende daha bi mutlu oldum,spor hocamda seni manken gibi çıkarcam burdan dedi :)) sağolsun ilgileniyo benimle :))

Back