melzeyit bak canım hatırlamış :))güle güle kullan
adcım senden özel msj almadım canım 1 tane msj gelmiş o da nact...den ...
şimdi merak ettim acaba ne demiştin
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
( ayy şimdi sabaha kadar sen uğramazsın da :))
baharcım inş. güzel haberler alırsın canım
meraklı dosbam benim. Şeniz canım mail adresimi yazmıştım eklersin diye, açtığımda topikte kimler yazdıysa onlara mailimi verdim,zaten sen ve genciza vardınız sonrada işim çıkınca yarım kaldı diğer kızlarada yazamadım,en son sana yazdım diye hatırlıyordum demek sana da yazmamışım,bugün elimdeki işleri bitirince tekrar yazarım hayatım.
kızlar akşam kadın toplantılarının devamı var aman ya gitmek istemiyorum artık kusacam ya
ah nacevet fotoğraf benim hobim ama param uzman bişey almaya gücüm yeetmiyor
eskiler bilir ev kredisi ödüyorumm ama umarım bunlarlada iyi bişeyler çıkar geri götürdüm belki iad ederi diye çocuk abla bunlar seni asla mutlu etmez sen profesyonel bakıyosun fotoğrafa dedi düşündüm haklı çocuk ama ne yapalım tekrar acemiliği yaşayacam
harbiden melzeyitim ne çok toplantı oluyor maşallah. oyalanacak bişeyler var ne güzel.
bu arada makinan hayırlı olsun güle güle kullan. daha iyilerini alırsın inşallah.
Kızlar, bir sorum var: soğuk algınlığına iyi geliyor diye tavuksuyu çorba yaptım. Kalorisi nedir? 3 kase içtim. Yağlı tabi. Yani, ayvayı yedim mi?
ben bilmiyorum hayatım ama zaten dosbacım da cevaplamış.
iyi aksamlar kizlar....
kendimi aranizda biraz yabanci gibi hissediyorum ee nede olsa sizin bi gecmisiniz var,bu benden kaynakli biliyorum,gecer sanirim zamanla..
bugün kizimi asiya götürdüm okadar alisveris sohbetine dayanamadim bende kremler filan aldim..bi ton para verdim umarim bosa gitmez,sac boyalarina bakiyordum bitkisel kina yaziyordu bu seferde kina deneyim dedim siyah kina aldim..suan kafamda...eve gelirken düsünüyodum söyle biraz vaktim olsada aldiklarimi denesem..esim ben gelirgelmez okula ders calismaya gitti hala okulda kizimda asidan sonra gündüz uyumadi simdi uyuyor..bende kendimi bakima cektim maskeler göz alti kremleri vs vs..
kendimi oyaliyorum bugün extra bisey yemeyim artik..
canım benim sende artık bizdensin,paylaşımın sıklaştıkça dahada adapte olacaksındır. bu arada bakım falan süper yani. olmadan olmuyor herşeyden önce insana kadın olduğunu hatırlatıyor o kadar tempo içinde yani benim için öyle oluyor. oooh diyorum çok rahatlıyorum gerçekten. canım normalde siyah saçlımısın yoksa renkmi değiştirdin.
bu arada yediklerin ölçülü gibi geldi bu hafta sende listedesin bildiğim kadarıyla,bildirimler perşembe sabahtan yapılacakmış.
bu ara birde gerip bir baş dönmesi yaşıyorum,sanırım kilo verdiğim iin oluyo
(
vücut alışasıya kadar sıkıntı olabilir ama bol vitamin ve su iyi gelir hayatım.
Canlarım günaydın,
Gece gene uyandım. Herhalde gündüz uyuduğum için böyle oldu. Boğazım da düne göre daha iyi. Kahvaltı yapıyorum. Standart. 2 dilim ekmek arası peynir, kahve + yumurta
Gününüz az yemek ve neşeyle geçsin:))
canım sanada günaydın,iyi olmana sevindim, afiyet olsun
teşekkürler seninde inşallah Şeniz
günaydıııııınnnnn a.s.
nasılsınız kızlar nact... den başka uğrayan olmamış
benim moralim çok bozuk
( tuzlu bişey yemedim tuşu da yemedim ama 1 kg fazla çıkıyom
acaba neden şiştim.... tıpkı eski kortizonlu günlerimdeki gibi... bel çevrem şişti
( moralim çok bozuk ... kilo olmasından korkuyorum
günaydııın canım. hemen moral bozma lütfen çünkü bize sıkıntı iyi gelmiyor salıveriyoruz hemen o yüzden tut kendini hayatım. bende geçen gün sabah tartıldım,sonra akşam tartıldım 700 gr kilo almıştım,şaşırdım gerçekten sonra tekrar tartılmadım,sıkma canını düzelir. :teselli: