baharcığım teşekkür ederim
bugün benim doum günüm ama nüfusta 31 aralık o yüzden 4 gün boyunca hediye ve kutlamaları kabul ediyorum eşim bugünü hatırlamadı sesimi çıkarmadım ama çok kırıldım sonra melisciğim kızıyosum küsme diye nasıl küsmeyeceksin
bakalım 31 aralıkta ne yapacak
erkekler biraz balık hafızalı canım yada işine gelmeyen şeyleri çabuk unutuyolar da diyebiliriz inşallah 31 ine kadar hatırlar da kırgınlık falan olmaz :teselli:
ayyy perşembeymiş ne olacak perşembe sabahımı tartılsak :kedi:
bencede perşembe tartılalım yaaa ben ufak kaçamaklar yapabilirim yılbaşı gecesi cips kola çerez gibi
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
bahrcım evet evde olunca yiyorum haklısın adım zaten anne kuzusuna çıktı burda :))
ama inan ben istemesemde annem gönderiyo annem göndermezse babam gönderiyo bazen abartıyo sevdiğim bişey olursa haftasonu kendi elleriyle getiriyo eee bende doğal olarak çok seviniyor ve şımarıyorum Rabbim onlara uzun ömür ve sağlık versin
yarın arkadaşlarıma götüreceğim salı günü de misafir çağırmayı düşünüyorum
uzakta olunca daha bir kıymetli oluyor canım göz görmüyo sonuçta Allah onları cidden başımızdan eksik etmesin sağlıklı sıhhatli huzurlu ömürler nasip etsin her birine :Saruboceq: