Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melis yine az yedi ama zorlamayacağım bıktırabilirim yiyeceklerden dişi patlayınca kendine gelir.
dosbacım melzeyitim öpüyorum ben şimdi çıkayım müsait bir zamanda gelirim yine.
günaydın kızlar,
ben aşuremi bitirdim kurtuldum annem yapmaz bir daha sanırım. komşulardan da gelmezse bu seneyi atlattık demektir.
nacttigallcim ben alışveriş sitelerinden birinde ünlü bir ayakkabı mağazası var o salı günü girecekmiş onu bekleyeceğim hep oradan alışveriş yaparım çünkü. ötekiler şimdilik ilgimi çekmedi. gün gün takipederiz artık.
sabah çok güzel yedim 1 dilim ekmeğin kabuğu (içini melis yedi) 1 dilim peynir yeşil çay. çok kararlıyım kilomdan mutsuzum.
nereusum neden ruhun yaşlı olsun sen hepimize gençlik enerjisi veriyorsun.
canım çok teşekkür ederim Şeniz
aman geçti bizden öyle şeyler gençler yapar bu gibi hoş süprizlerii -tatlicadiarzu-
canım insan hissettiği yaşta boşuna dememişler
yaş ne olursa olsun ben sanki 80 yaşında gibiyim
kendimi genç olarak görmüyorumm
accık yüzümde kırışıklarda başlarsa ölceğimi düşünürüm heralde :roflol: :roflol:
anammm yaş demeyin 30 oldum ühühühühü kardeşim yaşlandır artık diiyor ama 30 olduğumda öleceğimi sanmıştım ölmedimde dün bi salladı yani
bugünde 30dan 1 gün almış birisi olarak kendimi 20-25 arası görüyorum bu nasıl bişey miş böyle
günaydın kızlar,
ben aşuremi bitirdim kurtuldum annem yapmaz bir daha sanırım. komşulardan da gelmezse bu seneyi atlattık demektir.
nacttigallcim ben alışveriş sitelerinden birinde ünlü bir ayakkabı mağazası var o salı günü girecekmiş onu bekleyeceğim hep oradan alışveriş yaparım çünkü. ötekiler şimdilik ilgimi çekmedi. gün gün takipederiz artık.
sabah çok güzel yedim 1 dilim ekmeğin kabuğu (içini melis yedi) 1 dilim peynir yeşil çay. çok kararlıyım kilomdan mutsuzum.
nereusum neden ruhun yaşlı olsun sen hepimize gençlik enerjisi veriyorsun.
herkeste 30 yaş bunalımı olurmuş ben 29 dedim bu yıl ama çokta keyif alıyorum... her anı güzel yaşamak istiyorum...hayatımdan stres kelimesini çıkarmaya çalışıyorum... eskilerde stres mi vardı??
biz kirlettik dünyayı... teknoloji uğruna...
bakın kendi kirlettiğimiz dünyada kar bile yağmıyo... aralık bitiyo benim en sevdiğim mevsim de kar yağmıyo
bugün ankarada yağmur var ve keyif alarak izliyorum...şükrediyorum...
bugün yanımda sevdiğim insan var şükrediyorum
bugün sağlık problemlerim olsada ağrım yok, başkasına muhtaç olmadan yaşadığım için şükrediyorum
bugün 29 yaşındayım ve şükrediyorum bu güvensiz dünyada sevmeyi bildiğim için ... ve sizleri seviyorum
bana da özelden gönderin ... yada sitede yasak değilse hepimizin ilgisini çekiyor açık yazalım...:))
günaydın kızlar anlaşılan hediye konusunda anlaştık ozaman hadi bakalım bu hafta enaz 500gr yan çizene domates ona göre
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler bugün eşime artık yaşlandım dedim yokk 27 değil 31inde yaşlanacaksın dedi güleyimmi ağlayımmı gıcık adam ama yinede seviyorum
sabah kızımın sosisinden 1 parça yedim 1 tane sayılmaz
1 tanede minik börek yedim bir porsiyonun 1/4 ü kadardı bugün sirkeli suya başladım bakalım bu hafta 77 olacakmıyım
bugün ankarada hava soğuk ama benim dışarı çıkmam lazım(
CAnım, tahlillerden bir şey çıkmadı umarım. Geçmiş olsun.
zaman her şeye ilaçtır diye boşuna dememişler canım
.şimdi yoğun ve zor bi dönemde olabilirsin ama gerçekten parmağına yüzüğü takacak kişiyi bulduğunda hemen gençleşeceksin merak etme :))
herkeste 30 yaş bunalımı olurmuş ben 29 dedim bu yıl ama çokta keyif alıyorum... her anı güzel yaşamak istiyorum...hayatımdan stres kelimesini çıkarmaya çalışıyorum... eskilerde stres mi vardı??
biz kirlettik dünyayı... teknoloji uğruna...
bakın kendi kirlettiğimiz dünyada kar bile yağmıyo... aralık bitiyo benim en sevdiğim mevsim de kar yağmıyo
bugün ankarada yağmur var ve keyif alarak izliyorum...şükrediyorum...
bugün yanımda sevdiğim insan var şükrediyorum
bugün sağlık problemlerim olsada ağrım yok, başkasına muhtaç olmadan yaşadığım için şükrediyorum
bugün 29 yaşındayım ve şükrediyorum bu güvensiz dünyada sevmeyi bildiğim için ... ve sizleri seviyorum
vefalı dosbam benim geldim hayatım,işler biraz yoğundu sabah sabah,aslında daha erken geldim ama anca yazmaya fırsat buldum. hızlı hızlı geçmişi okudum. gözüme takılanlar ;
nactigall hasta; geçmişolsun canım.
melzeyitin doğum günü ;mutlu yıllar canım.
melis yemek yemiyor,ferda çıldırıyor. bak bu hassas bir konu işte. ferdacım yazmışımdır ama yine yazayım. benim oğluşta yaşadı o sıkıntıları her bebek gibi. bende kızdım hırpaladım,sonra ağladım tabi ne yapıyorum diye.hayatım yaa bizlerin dişi sızladığında yemek yemekte zorlanırız ya,hatta yiyemeyiz,onlarda aynı oluyorlardır haklı olarak,çocuğu boşuna zorlama canım,hem yemekten soğutursun hemde dosbamın dediği gibi huy edinebilir. oyun oynaması yada neşeli olması iyi olduğu anlamına gelmiyor,sevdiği şeylerden verirsin,hırpalama meleği annesii inan zoru var çocuğun.
kızlar eşim hediyemi almış nasıl şaşırdım çok mutlu oldum fotoğraf makinası almış aslında benim istediğim modelin çooook düşük bir modeli ama olsun gönlümü aldı yinede
nact.canım evet iki siteyede üyeyim birine yeni üye oldum ama gözüme herhangi bişey takılmadı sen hiç alışveriş yaptınmı güvenilirmi buralar
selam kızlar bhr cım iyi olmana sevindim canım,tahlillerde iyi çıkacaktır eminim.(inşallah) mis kokulara dayanamamışız yine,hadi bakalım öyle olsun. :sinifsinif: akşamın hafif olursa sıkıntı olmaz canım. dosbacım gönül gözü açık arkadaşım benim. haklısın hayatım ne kadar şükretsek azdır Rabbimize.
bu arada özeline mesaj attım cevap yazmamışsın hala.
melzeyit,kocan sana hediye almış,sende onun günahını almışsın.ah hatun milleti ah.
ya bu arada şu sitelerin adreslerini buraya koysanızda bizde baksak yada tamam özele mesaj atın şekerler çatladım meraktan aaaaaa.lmaz:
Baharım, dediğin gibi hastaneye girince insan çıkamıyor. Yapılacak çok tahlil var herhalde. Şimdiden geçmiş olsun.
Kahvaltıyı biraz abartmışsın ama dikkat edersen akşama telafi edersin :)
Ben de uyudum, uyandım. Daha iyiyim gibi. 2 kaşık makarna ve 3 köfte yedim. Az sonra ayran da içerim ama önce kahve. Hasta olmayı sevmiyorum.