Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melis yine az yedi ama zorlamayacağım bıktırabilirim yiyeceklerden dişi patlayınca kendine gelir.
dosbacım melzeyitim öpüyorum ben şimdi çıkayım müsait bir zamanda gelirim yine.

canım anne yüreği dayanmıyor ama bırak şu bi kaç gün yemesin... sonra zorlamayı da huy edinebilir dikkat çekmek için...
tamam canım gelince görüşürüz bende çıkıyorum yağmurda var öğleden sonra göürşürüz

dosbacığım çok güzel yazmışsın ağzına sağlık şükretmek galiba en önemli şey şükrettikçe bütün sevdiklerinni yanında olduğunu görüyosun sağlığına senden kötüleri gördükçe sıkı sıkı sarılıyorsun yinede seviyorum yaşamayı 30 olsamada

günaydın kızlar,
ben aşuremi bitirdim kurtuldum annem yapmaz bir daha sanırım. komşulardan da gelmezse bu seneyi atlattık demektir.
nacttigallcim ben alışveriş sitelerinden birinde ünlü bir ayakkabı mağazası var o salı günü girecekmiş onu bekleyeceğim hep oradan alışveriş yaparım çünkü. ötekiler şimdilik ilgimi çekmedi. gün gün takipederiz artık.
sabah çok güzel yedim 1 dilim ekmeğin kabuğu (içini melis yedi) 1 dilim peynir yeşil çay. çok kararlıyım kilomdan mutsuzum.
nereusum neden ruhun yaşlı olsun sen hepimize gençlik enerjisi veriyorsun.

bana da özelden gönderin ... yada sitede yasak değilse hepimizin ilgisini çekiyor açık yazalım...:))

canım çok teşekkür ederim Şeniz
aman geçti bizden öyle şeyler gençler yapar bu gibi hoş süprizlerii
-tatlicadiarzu-

Aaa, hiç sevmedim "benden geçti" sözünü!!! Domates atarım:olmaz:
Hayata olumlu bakacağız ki ertesi gün devam etme gücünü kendimizde bulalım nereuscum
Senden geçmedi bi kere :) Doğru kişiyi bulunca eminim içindeki çocuk tekrar kendini gösterecektir.

canım insan hissettiği yaşta boşuna dememişler
yaş ne olursa olsun ben sanki 80 yaşında gibiyim
kendimi genç olarak görmüyorumm
accık yüzümde kırışıklarda başlarsa ölceğimi düşünürüm heralde :roflol: :roflol:

Böyle düşünme canım. Belki de içinden geçtiğin dönem yoğundur. Bu dönem bittiğinde eminim tekrar gülümseyeceksin opuyorumnanaktan

anammm yaş demeyin 30 oldum ühühühühü kardeşim yaşlandır artık diiyor ama 30 olduğumda öleceğimi sanmıştım ölmedimde dün bi salladı yani
bugünde 30dan 1 gün almış birisi olarak kendimi 20-25 arası görüyorum bu nasıl bişey miş böyle

Ölmüyorsun şekerim ama ben depresyon geçirmiştim 30 yaşımda. Hayatı çok derinden sorgulamıştım, kıyıya zor çıktım :)))

günaydın kızlar,
ben aşuremi bitirdim kurtuldum annem yapmaz bir daha sanırım. komşulardan da gelmezse bu seneyi atlattık demektir.
nacttigallcim ben alışveriş sitelerinden birinde ünlü bir ayakkabı mağazası var o salı günü girecekmiş onu bekleyeceğim hep oradan alışveriş yaparım çünkü. ötekiler şimdilik ilgimi çekmedi. gün gün takipederiz artık.
sabah çok güzel yedim 1 dilim ekmeğin kabuğu (içini melis yedi) 1 dilim peynir yeşil çay. çok kararlıyım kilomdan mutsuzum.
nereusum neden ruhun yaşlı olsun sen hepimize gençlik enerjisi veriyorsun.

Ben de orayı bekliyorum melisim :))))))))

herkeste 30 yaş bunalımı olurmuş ben 29 dedim bu yıl ama çokta keyif alıyorum... her anı güzel yaşamak istiyorum...hayatımdan stres kelimesini çıkarmaya çalışıyorum... eskilerde stres mi vardı??
biz kirlettik dünyayı... teknoloji uğruna...
bakın kendi kirlettiğimiz dünyada kar bile yağmıyo... aralık bitiyo benim en sevdiğim mevsim de kar yağmıyo
bugün ankarada yağmur var ve keyif alarak izliyorum...şükrediyorum...
bugün yanımda sevdiğim insan var şükrediyorum
bugün sağlık problemlerim olsada ağrım yok, başkasına muhtaç olmadan yaşadığım için şükrediyorum
bugün 29 yaşındayım ve şükrediyorum bu güvensiz dünyada sevmeyi bildiğim için ... ve sizleri seviyorum

Dosbikim çok doğru yazmışsın. Kalıbine sağlık. Hayatımızın her anını güzel yaşamak lazım.

bana da özelden gönderin ... yada sitede yasak değilse hepimizin ilgisini çekiyor açık yazalım...:))

Canım, özelden gönderiyorum. Ortaya yazılabiliyor mu, bilmiyorum.
Melzeyitim, sana da gönderiyorum

vefalı dosbam benim geldim hayatım,işler biraz yoğundu sabah sabah,aslında daha erken geldim ama anca yazmaya fırsat buldum. hızlı hızlı geçmişi okudum. gözüme takılanlar ;
nactigall hasta; geçmişolsun canım.
melzeyitin doğum günü ;mutlu yıllar canım.
melis yemek yemiyor,ferda çıldırıyor. bak bu hassas bir konu işte. ferdacım yazmışımdır ama yine yazayım. benim oğluşta yaşadı o sıkıntıları her bebek gibi. bende kızdım hırpaladım,sonra ağladım tabi ne yapıyorum diye.hayatım yaa bizlerin dişi sızladığında yemek yemekte zorlanırız ya,hatta yiyemeyiz,onlarda aynı oluyorlardır haklı olarak,çocuğu boşuna zorlama canım,hem yemekten soğutursun hemde dosbamın dediği gibi huy edinebilir. oyun oynaması yada neşeli olması iyi olduğu anlamına gelmiyor,sevdiği şeylerden verirsin,hırpalama meleği annesii inan zoru var çocuğun.

kızlar eşim hediyemi almış nasıl şaşırdım çok mutlu oldum fotoğraf makinası almış aslında benim istediğim modelin çooook düşük bir modeli ama olsun gönlümü aldı yinede

nact.canım evet iki siteyede üyeyim birine yeni üye oldum ama gözüme herhangi bişey takılmadı sen hiç alışveriş yaptınmı güvenilirmi buralar

günaydın kızlar anlaşılan hediye konusunda anlaştık ozaman hadi bakalım bu hafta enaz 500gr yan çizene domates ona göre
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler bugün eşime artık yaşlandım dedim yokk 27 değil 31inde yaşlanacaksın dedi güleyimmi ağlayımmı gıcık adam ama yinede seviyorum
sabah kızımın sosisinden 1 parça yedim 1 tane sayılmaz
1 tanede minik börek yedim bir porsiyonun 1/4 ü kadardı bugün sirkeli suya başladım bakalım bu hafta 77 olacakmıyım

bak unutmamış canım günahını aldın adamın boş yere kaydirigubbakcemile3 nice yıllara tekrardan canım umarım her yılın bir öncekinden daha güzelliklerle gelir sana..

bugün ankarada hava soğuk ama benim dışarı çıkmam lazım :((

evet yaaa çok bozuk bir hava var soğuk ve yağmurlu bende çıkacaktım dışarı ama bu soğukta dışarı çıkarsam hastalığım tekrarlar kendini diye çıkamadım sabah babam arabayla bıraktı hastaneye kan verdim çarşamba öğleden sonra alıcam bakalım

CAnım, tahlillerden bir şey çıkmadı umarım. Geçmiş olsun.

canım muhtemelen b12 vitamini için iğne yazacak tekrar kan tahlili istedi ama saç dökülmesi yapmazmış b12 kansızlık ve tiroide de bakılacak onlarda bir sorun olmazsa tekrar cildiyeye gidip demir çinko ve diğer vitamin eksikliklerine baktırıcam ordan da tekrar kadın doktoruna gidip hormon tahlili hastaneye bir girince çıkılmıyor ki akannehir

zaman her şeye ilaçtır diye boşuna dememişler canım
.şimdi yoğun ve zor bi dönemde olabilirsin ama gerçekten parmağına yüzüğü takacak kişiyi bulduğunda hemen gençleşeceksin merak etme :))

herkeste 30 yaş bunalımı olurmuş ben 29 dedim bu yıl ama çokta keyif alıyorum... her anı güzel yaşamak istiyorum...hayatımdan stres kelimesini çıkarmaya çalışıyorum... eskilerde stres mi vardı??
biz kirlettik dünyayı... teknoloji uğruna...
bakın kendi kirlettiğimiz dünyada kar bile yağmıyo... aralık bitiyo benim en sevdiğim mevsim de kar yağmıyo
bugün ankarada yağmur var ve keyif alarak izliyorum...şükrediyorum...
bugün yanımda sevdiğim insan var şükrediyorum
bugün sağlık problemlerim olsada ağrım yok, başkasına muhtaç olmadan yaşadığım için şükrediyorum
bugün 29 yaşındayım ve şükrediyorum bu güvensiz dünyada sevmeyi bildiğim için ... ve sizleri seviyorum

çok güzel şeyler yazmışsın dosbacım çoğu zaman unuttuğumuz ama aslında hiç unutmamamız gereken şeyler..umarım en kötü günlerimiz böyle olur ne sıkıntı ne hastalıklarla uğraşan insanlar var halimize şükretmek gerekiyor cidden

selam fıstıklar bugün çok şükür iyiyim öksürük dışında tabi sabah da hastaneye gidip verdim kanımı bakalım sonuçlarda umarım beni şaşırtacak bir şeyler çıkmaz bu sabah yediklerimi yazayım
eve gelirken pastaneden sıcak sıcak poğaçalar ve açmalar aldım ve sabah kahvaltım çok hafif sayılmaz 1 tane açma yedim 3-4 tane yaprak sarması küçük bir parça peynir 2 şekerli çay arada 1 mandalina daha öğle yemeği yemedim bakalım ne yiycem akşama da et sote tarzı bişey yapıcam hafif geçirmeye çalışıcam günü ama reglim yaklaştı acayip bir şişlik var üzerimde umarım geçer :bbo:

selam kızlar bhr cım iyi olmana sevindim canım,tahlillerde iyi çıkacaktır eminim.(inşallah) mis kokulara dayanamamışız yine,hadi bakalım öyle olsun. :sinifsinif: akşamın hafif olursa sıkıntı olmaz canım. dosbacım gönül gözü açık arkadaşım benim. haklısın hayatım ne kadar şükretsek azdır Rabbimize.
bu arada özeline mesaj attım cevap yazmamışsın hala.
melzeyit,kocan sana hediye almış,sende onun günahını almışsın.ah hatun milleti ah.
ya bu arada şu sitelerin adreslerini buraya koysanızda bizde baksak yada tamam özele mesaj atın şekerler çatladım meraktan aaaaaa. :olmaz:

vefalı dosbam benim geldim hayatım,işler biraz yoğundu sabah sabah,aslında daha erken geldim ama anca yazmaya fırsat buldum. hızlı hızlı geçmişi okudum. gözüme takılanlar ;
nactigall hasta; geçmişolsun canım.
melzeyitin doğum günü ;mutlu yıllar canım.
melis yemek yemiyor,ferda çıldırıyor. bak bu hassas bir konu işte. ferdacım yazmışımdır ama yine yazayım. benim oğluşta yaşadı o sıkıntıları her bebek gibi. bende kızdım hırpaladım,sonra ağladım tabi ne yapıyorum diye.hayatım yaa bizlerin dişi sızladığında yemek yemekte zorlanırız ya,hatta yiyemeyiz,onlarda aynı oluyorlardır haklı olarak,çocuğu boşuna zorlama canım,hem yemekten soğutursun hemde dosbamın dediği gibi huy edinebilir. oyun oynaması yada neşeli olması iyi olduğu anlamına gelmiyor,sevdiği şeylerden verirsin,hırpalama meleği annesii inan zoru var çocuğun.

Teşekkür ederim adcım, benim. Daha iyiceyim.

kızlar eşim hediyemi almış nasıl şaşırdım çok mutlu oldum fotoğraf makinası almış aslında benim istediğim modelin çooook düşük bir modeli ama olsun gönlümü aldı yinede

Bak, almış eşin makina :) İyi günlerde çek, güzel fotolar çek :) Sonra da bize göster :)

nact.canım evet iki siteyede üyeyim birine yeni üye oldum ama gözüme herhangi bişey takılmadı sen hiç alışveriş yaptınmı güvenilirmi buralar

Ben hiçbir şey almadım ama düzenli alışveriş yapan arkadaşlarım var. Güvenli diyorlar.

Baharım, dediğin gibi hastaneye girince insan çıkamıyor. Yapılacak çok tahlil var herhalde. Şimdiden geçmiş olsun.
Kahvaltıyı biraz abartmışsın ama dikkat edersen akşama telafi edersin :)

Ben de uyudum, uyandım. Daha iyiyim gibi. 2 kaşık makarna ve 3 köfte yedim. Az sonra ayran da içerim ama önce kahve. Hasta olmayı sevmiyorum.

selam kızlar bhr cım iyi olmana sevindim canım,tahlillerde iyi çıkacaktır eminim.(inşallah) mis kokulara dayanamamışız yine,hadi bakalım öyle olsun. :sinifsinif: akşamın hafif olursa sıkıntı olmaz canım. dosbacım gönül gözü açık arkadaşım benim. haklısın hayatım ne kadar şükretsek azdır Rabbimize.
bu arada özeline mesaj attım cevap yazmamışsın hala.
melzeyit,kocan sana hediye almış,sende onun günahını almışsın.ah hatun milleti ah.
ya bu arada şu sitelerin adreslerini buraya koysanızda bizde baksak yada tamam özele mesaj atın şekerler çatladım meraktan aaaaaa. :olmaz:

inşallah iyi çıkarlar canım uzun zamandır yememiştim ama sıcak sıcak poğaça ekmek de yemedim bugün hiç belki öyle kurtarırım yerimseniben

Baharım, dediğin gibi hastaneye girince insan çıkamıyor. Yapılacak çok tahlil var herhalde. Şimdiden geçmiş olsun.
Kahvaltıyı biraz abartmışsın ama dikkat edersen akşama telafi edersin :)

Ben de uyudum, uyandım. Daha iyiyim gibi. 2 kaşık makarna ve 3 köfte yedim. Az sonra ayran da içerim ama önce kahve. Hasta olmayı sevmiyorum.

evet canım abarttım ama hem erken yaptım kahvaltıyı hem de diğer öğünler idare eder şekildeydi yani aşırı abartmadan kurtuldum galiba sende gayet hafif beslenmişsin hasta olmana rağmen ben hastayken önüme ne gelse itirazsız yiyorum :utangac:

melzeyit bak canım hatırlamış :))güle güle kullan
adcım senden özel msj almadım canım 1 tane msj gelmiş o da nact...den ...
şimdi merak ettim acaba ne demiştin :(( ayy şimdi sabaha kadar sen uğramazsın da :))
baharcım inş. güzel haberler alırsın canım

kızlar akşam kadın toplantılarının devamı var aman ya gitmek istemiyorum artık kusacam ya
ah nacevet fotoğraf benim hobim ama param uzman bişey almaya gücüm yeetmiyor :( eskiler bilir ev kredisi ödüyorumm ama umarım bunlarlada iyi bişeyler çıkar geri götürdüm belki iad ederi diye çocuk abla bunlar seni asla mutlu etmez sen profesyonel bakıyosun fotoğrafa dedi düşündüm haklı çocuk ama ne yapalım tekrar acemiliği yaşayacam

Back