Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

erkekler biraz balık hafızalı canım yada işine gelmeyen şeyleri çabuk unutuyolar da diyebiliriz inşallah 31 ine kadar hatırlar da kırgınlık falan olmaz :teselli:

ayyy perşembeymiş ne olacak perşembe sabahımı tartılsak :kedi:

bencede perşembe tartılalım yaaa ben ufak kaçamaklar yapabilirim yılbaşı gecesi cips kola çerez gibi

uzakta olunca daha bir kıymetli oluyor canım göz görmüyo sonuçta Allah onları cidden başımızdan eksik etmesin sağlıklı sıhhatli huzurlu ömürler nasip etsin her birine :Saruboceq:

bende kaçayım kızlar kimsecikler de yok zaten yarın sabah doktora gidicem aslında cuma gidecektim ama hastalık yüzünden gidemedim gidp tahlillerimi yeniletmem gerekiyo umarım vitamin eksikliği gibi bişeydir sadece tekrar hormon ilaçları falan kullanmak istemiyorum onlar yüzünden bu hale geldim zaten mafoldumben
hadi iyi gecelerrrr..

günaydııııııınnnnn a.s.
nasılsınız kızlar??
ben iyiyim tek sorun evdeki aşure (
nacth.... canım bu msj sana geliyor sanırım sana da özel olarak günaydın a.s.
günün güzel geçsin istediğin herşey gönlünce olsun... az yemekli bol hareketli bir gün diliyorum

günaydın kızlar anlaşılan hediye konusunda anlaştık ozaman hadi bakalım bu hafta enaz 500gr yan çizene domates ona göre
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler bugün eşime artık yaşlandım dedim yokk 27 değil 31inde yaşlanacaksın dedi güleyimmi ağlayımmı gıcık adam ama yinede seviyorum
sabah kızımın sosisinden 1 parça yedim 1 tane sayılmaz
1 tanede minik börek yedim bir porsiyonun 1/4 ü kadardı bugün sirkeli suya başladım bakalım bu hafta 77 olacakmıyım

bugün ankarada hava soğuk ama benim dışarı çıkmam lazım (

dosbacığım bende aşure istiyorum ama ya
yılbaşı gecesi yapacam akşam parti var arkadaşlarla herkes bişeyler götürecek bende kocaman bir tencere yappmayı planlıyorum kapı kapı dağıtmama gerek kalmayacak :))))

nereye gidiyosun canım ankarada nerden alışveriş yapıyosun merak ettim birde indirimler nasıl başladımı gerçi indirimdede bişey kalmamış oluyor ekonomik kriz bizi gerçekten teğet geçiyor:)))

günaydın canım
erkek milleti işte, evlenmeden önce benim eşimde bi defa unutmuştu ama gece kutlayacaktım diye suyun üstüne çıkmaya çalışmıştı :))
bi daha unutmadı bakalım ilerleyen yıllarda neler olcak ??
sirkeli su veya soğan suyuna bende başlamak istiyorum ama bi üşengeçlik var ki sorma (
hediye konusu belki gaza getirir ama benim hediye alma sevme huyum çok kötüdür opuyorumnanaktan neyse artık almamak için mücadele edeceğim :))

şimdiden afiyet olsun bencede 1 gecede işi hallet yoksa evde kaldımı bayağı sorun oluyor

nereye gidiyosun canım ankarada nerden alışveriş yapıyosun merak ettim birde indirimler nasıl başladımı gerçi indirimdede bişey kalmamış oluyor ekonomik kriz bizi gerçekten teğet geçiyor:)))

canım dün ankamall e gittim sanırsın ki bedava dağıtıyorlar
indirimler bu hafta %50 olunca bi de yılbaşı alışverişi ile birleşince... inanamadım felaket kalabalık
ekolde bi kazak beğenmiştim tüllü falan kalmamış(kızılayda da kalmamıştı)
kızılayda moda ilgiden bişeyler almıştım ablamda msn de görünce beğendi eğer kaldıysa bugün ona da alacağım...
genelde antaresten ve ankamall den alışveriş yapıyorum ama hiç belli de olmuyor nerden ne denk gelirse

Canlarım günaydın,
Bugün evdeyim. Sabah uyandığımda daha iyi olmamıştım. Ben de sevk aldım, dr gittim. Geçmişte bu halsizlike ders anlatmışlığım vardı ama bu domuz gribi meselesi moralimi bozuyor. Temkinli olayım dedim. Dr antibiyotik vermedi. Soğuk algınlığı dedi. Bol bol sıvı iç dedi.
Uyandığımdan beri yediklerimi yazıyorum: kahvaltı standart, 2 dilim ekmek, peynir. Az önce 1 küçük elme. Çorba yapıyorum. Tavuk suyu. Fazla yağlı olacak ama iç dediler işte. ıçine dünya kadar şey koydum. Soğan, sarmısak...

nact... canım limonu fazla tükettiğinde tansiyonu düşebilir canım, yani ben düşük tansiyonluyum da :)) dikkat et diye...
umarım daha iyisindir...

Dosbikim, iyi dedin valla. Dikkat edeyim.

Canım yaa, gerçekten az yemiş Melisim. Keyfi yok, belli. ılkokuldan beri hatırlarım annem zorla yemek yedirirdi bana. Aman canım, kendini biraz rahat bırakmaya çalış. Biliyorum, demesi kolay ama Melisciğim de şimdi sıkıntılı. Sana da Melisime de kolaylıklar gelsin.

CAnım, tahlillerden bir şey çıkmadı umarım. Geçmiş olsun.

Teşekkür ediyorum dosbikimmmmopuyorumnanaktan
Senin de günün güzel ve az yemekli geçsin :))))

Ben de domatesli hediye olayına katılıyorum kızlar.

günaydın fıstıklaaaar a.s.

nachtgall canımm mesajını aldım teşekkürler
ben üyüyeyim o siteye canımm çok teşekkür ederim yinede
bazen çok güzel indirimlere giriyor doğru
özellikle pırlantalar kaydirigubbakcemile3
ama ben tek taşımı kendim almak istemiyorum :kedi:

Canımcım, tez zamanda sevdiğin erkek tek taşını dizlerinin üzerine çökmüş bir şekilde parmağına takar :)))))))) alkisalkisalkis

Canımcım, tez zamanda sevdiğin erkek tek taşını dizlerinin üzerine çökmüş bir şekilde parmağına takar :)))))))) alkisalkisalkis

canım çok teşekkür ederim Şeniz
aman geçti bizden öyle şeyler gençler yapar bu gibi hoş süprizlerii
-tatlicadiarzu-

canım çok teşekkür ederim Şeniz
aman geçti bizden öyle şeyler gençler yapar bu gibi hoş süprizlerii
-tatlicadiarzu-

ayyy görende 60 yaşında sanacak :)
hoş artık izdivaç programlarında onlar bile yapıyormuş :))

ayyy görende 60 yaşında sanacak :)
hoş artık izdivaç programlarında onlar bile yapıyormuş :))

canım insan hissettiği yaşta boşuna dememişler
yaş ne olursa olsun ben sanki 80 yaşında gibiyim
kendimi genç olarak görmüyorumm
accık yüzümde kırışıklarda başlarsa ölceğimi düşünürüm heralde :roflol: :roflol:

anammm yaş demeyin 30 oldum ühühühühü kardeşim yaşlandır artık diiyor ama 30 olduğumda öleceğimi sanmıştım ölmedimde dün bi salladı yani
bugünde 30dan 1 gün almış birisi olarak kendimi 20-25 arası görüyorum bu nasıl bişey miş böyle

bu arada nact.canım çabuk iyileş bol bol vitamin al ay kıyamam
bide şu siteyi söyleyin bakayım biri pırlanta mı dedi gerçi pırlantalar ve altınlar hiç ilgimi çekmez ama elektronik varmı o sitede arkadaşlar

günaydın kızlar,
ben aşuremi bitirdim kurtuldum annem yapmaz bir daha sanırım. komşulardan da gelmezse bu seneyi atlattık demektir.
nacttigallcim ben alışveriş sitelerinden birinde ünlü bir ayakkabı mağazası var o salı günü girecekmiş onu bekleyeceğim hep oradan alışveriş yaparım çünkü. ötekiler şimdilik ilgimi çekmedi. gün gün takipederiz artık.
sabah çok güzel yedim 1 dilim ekmeğin kabuğu (içini melis yedi) 1 dilim peynir yeşil çay. çok kararlıyım kilomdan mutsuzum.
nereusum neden ruhun yaşlı olsun sen hepimize gençlik enerjisi veriyorsun.

melis yine az yedi ama zorlamayacağım bıktırabilirim yiyeceklerden dişi patlayınca kendine gelir.
dosbacım melzeyitim öpüyorum ben şimdi çıkayım müsait bir zamanda gelirim yine.

zaman her şeye ilaçtır diye boşuna dememişler canım
.şimdi yoğun ve zor bi dönemde olabilirsin ama gerçekten parmağına yüzüğü takacak kişiyi bulduğunda hemen gençleşeceksin merak etme :))

herkeste 30 yaş bunalımı olurmuş ben 29 dedim bu yıl ama çokta keyif alıyorum... her anı güzel yaşamak istiyorum...hayatımdan stres kelimesini çıkarmaya çalışıyorum... eskilerde stres mi vardı??
biz kirlettik dünyayı... teknoloji uğruna...
bakın kendi kirlettiğimiz dünyada kar bile yağmıyo... aralık bitiyo benim en sevdiğim mevsim de kar yağmıyo
bugün ankarada yağmur var ve keyif alarak izliyorum...şükrediyorum...
bugün yanımda sevdiğim insan var şükrediyorum
bugün sağlık problemlerim olsada ağrım yok, başkasına muhtaç olmadan yaşadığım için şükrediyorum
bugün 29 yaşındayım ve şükrediyorum bu güvensiz dünyada sevmeyi bildiğim için ... ve sizleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…