baharcığım teşekkür ederim
bugün benim doum günüm ama nüfusta 31 aralık o yüzden 4 gün boyunca hediye ve kutlamaları kabul ediyorum eşim bugünü hatırlamadı sesimi çıkarmadım ama çok kırıldım sonra melisciğim kızıyosum küsme diye nasıl küsmeyeceksin
bakalım 31 aralıkta ne yapacak
ayyy perşembeymiş ne olacak perşembe sabahımı tartılsak :kedi:
bahrcım evet evde olunca yiyorum haklısın adım zaten anne kuzusuna çıktı burda :))
ama inan ben istemesemde annem gönderiyo annem göndermezse babam gönderiyo bazen abartıyo sevdiğim bişey olursa haftasonu kendi elleriyle getiriyo eee bende doğal olarak çok seviniyor ve şımarıyorum Rabbim onlara uzun ömür ve sağlık versin
yarın arkadaşlarıma götüreceğim salı günü de misafir çağırmayı düşünüyorum
günaydın kızlar anlaşılan hediye konusunda anlaştık ozaman hadi bakalım bu hafta enaz 500gr yan çizene domates ona göre
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler bugün eşime artık yaşlandım dedim yokk 27 değil 31inde yaşlanacaksın dedi güleyimmi ağlayımmı gıcık adam ama yinede seviyorum
sabah kızımın sosisinden 1 parça yedim 1 tane sayılmaz
1 tanede minik börek yedim bir porsiyonun 1/4 ü kadardı bugün sirkeli suya başladım bakalım bu hafta 77 olacakmıyım
dosbacığım bende aşure istiyorum ama ya
yılbaşı gecesi yapacam akşam parti var arkadaşlarla herkes bişeyler götürecek bende kocaman bir tencere yappmayı planlıyorum kapı kapı dağıtmama gerek kalmayacak :))))
nereye gidiyosun canım ankarada nerden alışveriş yapıyosun merak ettim birde indirimler nasıl başladımı gerçi indirimdede bişey kalmamış oluyor ekonomik kriz bizi gerçekten teğet geçiyor:)))
nact... canım limonu fazla tükettiğinde tansiyonu düşebilir canım, yani ben düşük tansiyonluyum da :)) dikkat et diye...
umarım daha iyisindir...
tamam dosbacım zaman anlaştık ben de istiyorum yaa iyice abarttım kilo işini kendimden çok sıkılmaya başladım.
kızım yine birşey yemedi tüm gün neler yedi biliyormusunuz sabah yarım yumurta öğlen 1 küçük kanatın but kısmı minicik birşey yani 4-5 tk çorba, ö.sonra 4 tk meyve püresi, akşam yemek yemedi 4-5 tk muhallebi. melis bunları 1 öğünde yerdi çok iştahsız işallah geçer sinirlerim bozuluyor çocuğu hırpalıyorum kızıyorum elimde değil psikolojisi bozulacak
o yemedikçe ben de yemeyeyim bari zayıflarım yada onun kadar yiyim :)))
bende kaçayım kızlar kimsecikler de yok zaten yarın sabah doktora gidicem aslında cuma gidecektim ama hastalık yüzünden gidemedim gidp tahlillerimi yeniletmem gerekiyo umarım vitamin eksikliği gibi bişeydir sadece tekrar hormon ilaçları falan kullanmak istemiyorum onlar yüzünden bu hale geldim zaten mafoldumben
hadi iyi gecelerrrr..
günaydııııııınnnnn a.s.
nasılsınız kızlar??
ben iyiyim tek sorun evdeki aşure(
nacth.... canım bu msj sana geliyor sanırım sana da özel olarak günaydın a.s.
günün güzel geçsin istediğin herşey gönlünce olsun... az yemekli bol hareketli bir gün diliyorum
günaydın fıstıklaaaar a.s.
nachtgall canımm mesajını aldım teşekkürler
ben üyüyeyim o siteye canımm çok teşekkür ederim yinede
bazen çok güzel indirimlere giriyor doğru
özellikle pırlantalar kaydirigubbakcemile3
ama ben tek taşımı kendim almak istemiyorum :kedi:
Canımcım, tez zamanda sevdiğin erkek tek taşını dizlerinin üzerine çökmüş bir şekilde parmağına takar :)))))))) alkisalkisalkis
canım çok teşekkür ederim Şeniz
aman geçti bizden öyle şeyler gençler yapar bu gibi hoş süprizlerii -tatlicadiarzu-
ayyy görende 60 yaşında sanacak :)
hoş artık izdivaç programlarında onlar bile yapıyormuş :))
canım insan hissettiği yaşta boşuna dememişler
yaş ne olursa olsun ben sanki 80 yaşında gibiyim
kendimi genç olarak görmüyorumm
accık yüzümde kırışıklarda başlarsa ölceğimi düşünürüm heralde :roflol: :roflol:
herkeste 30 yaş bunalımı olurmuş ben 29 dedim bu yıl ama çokta keyif alıyorum... her anı güzel yaşamak istiyorum...hayatımdan stres kelimesini çıkarmaya çalışıyorum... eskilerde stres mi vardı??anammm yaş demeyin 30 oldum ühühühühü kardeşim yaşlandır artık diiyor ama 30 olduğumda öleceğimi sanmıştım ölmedimde dün bi salladı yani
bugünde 30dan 1 gün almış birisi olarak kendimi 20-25 arası görüyorum bu nasıl bişey miş böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?