• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet melankolicim pazar günleri çok sessiz oluyo burası... olsun yarın hareketlenir
biraz toparlandın sanırım dikkat et canım bol bol meyve ye
bende öğle aşure yedim yaklaşık 1 saat yürüdüm
akşamda bol satala ve ıspanak yedim
evdeki aşureyi hemen birilerine ikram etmeliyim yoksa dayanamayacağım

selamlar bayanlar..
melisim kızlar için verdiğim siparişler haftaya elimde olacak benim kızlar 38 bedenler free bedenlerden aldım hep free olanlar m bedene uyuyormuş... elime geçsin daha sağlıklı sonuç söylerim.. ayakkabılarıda bir numara büyük almak gerekiyormuş paylaşım yapılan bir yer var orada şimdiye dek alan kimse sorun yaşammış... ama ayakkabıların hepsinin kalitesi aynı değil çok ucuz olanlar pek iyi değil fakat değişik olduğu için sorun yaşamıyoruz diyorlar.. onada bakacağım kızlar ordanda beğendi bir şeyler..kredi kartı için başınıza gelenler kötü olmuş.. bizde kızımın adına çok düşük limitli kart çıkarttık zaten üniversiteli diye bir kart ne kadar ödeme yaparsan limitin o kadar oluyor önce yükleyip o gün alışveriş yapıyorum böyle daha iyi...birde paypal kullanıyorum bu karttada olsa çünkü yaptığın alışveriş eline geçmez ise 1 ay sonra paranı geri alabiliyorsun paypal aracılığı ile..

sağol kallistecim gerçekten çok güzel sizinlkiler elinize geçsin herşey göründüğü gibimi bedenler nasıl falan ona göre bizler de bakarız. Siteler çok güzel gerçekten ölçüler yazıyor hem kıyafetler hem ayakkabılar için. Bizimki şanssızlık oldu gerçekten genelde çok güvenli siteler, dediğim gibi 7 yıl önce falandı şimdi daha iyi güvenlik.

dosbacım emeklerinin karşılığını almaya başladın ama dediğin gi,bi aşureyi sen birine ver yoksa kötü olur. Ben de dün bayaa yedim ama neredeyse bitti :) bugün kurtuldum.

adcım mnğümğ beğenmişsin bunu okuyunca bugün için utandım inan bugün tuhaf oldu günüm geç uyandık ge.ç kahvaltı dışarıda yemek faalan ama akşam yemeği yemedim ve yemeyeceğim sularla geçiştiririrm .

baharım ne çok hasta oldun bıu sene tatlım vücud direncin mi düştü acaba.ç Kendine dikkat et tatlım tekrardan geçmiş olsun.

Nachtigallim sende mi hastaoldun dikkat et kendine tatlım h.içi yoğun oluyorsun toparlanmışsındır inşallah

scapula Allah kabul etsin orucunu ben de geçen haftalarda tuttum 4 gün benim de çok borcum var bu sene ramazanda emzirmeye devam etmeme rağmen tutum ama geçen sene de var.

melankolim güzel beslenmişsin afiyet olsun.

Merhabalar, öğlen yediğim simitten başka bir şey yemedim. Limona devam... Biraz uyudum. Gündüz uykularından sonra sersem gibi olurum. Bu yüzden şimdi daha iyi miyim. bilmiyorum

kızlar ben de dün akşam gelemedim eşim bir makale hazırlıyordu benden de istatistiki analizlerini yapmamı istedi onlarla uğraştım tasnifini falan yaptım yazdıklarının onun ilk yazışı da acamiydi çok yardıma ihtiyacı oldu. Neyse hallettik yarın teslim edecek.
bugün tğm gün dışarıdaydık yaklarım çok ağırıyor. Eşim nöbetçi annem gel diyor ama hazırlanıp gitmeye bile halim yok hiç heralde gitmem çok baskı yapmazlarsa.

Merhabalar, öğlen yediğim simitten başka bir şey yemedim. Limona devam... Biraz uyudum. Gündüz uykularından sonra sersem gibi olurum. Bu yüzden şimdi daha iyi miyim. bilmiyorum

merhaba canım dikkat et kendine. mesajlarını aldım teşekkür ederim. şimdi bakacağım siteye.

doğum gününün ilki kutlu olsun melzeyititm a.s.hep mutlu günlerin olsun inşallah sevdiklerinle birlikte Şeniz

geldim okudum kaçmak üzereyim
bugün çay vardı kızlar galiba kurtlarımı okadarçok dökmüşüm ki menier atağı geçirdim baş dönmesi bulanıt bugün sabahta bulantım vardı inşallah sabaha atak olmaz oynamayacam diyorum herkesler oynuyor moralim bozuluyor oynuyorum atak başlıyor ve hayatımı kısıtlamaktan yoruldum hayır normal oynasana horon öğrendim tepin tepin arkasınada kol bastı oyyyy maşallah bana atak matak hakgetire yani

ne yedim sabah kahvaltım çok değildi ama miğdemde durmamak için isyan etti ve durmadı
öğlen yarım kurabiye akşamüstü yarım kase çorba
ve ızgara tavuk ve et ama 2 tane et 2 tane tavuk parçası 2 kaşık bulgur pilavı ve 2 bardak ayrann iyi kapattım bu günü bu arada bu hafta kilom
77.8:( 1 ay olduu ama ancak 80 den bukadar süştüm ben daha ç.ok bekliyordum pidenin ve poğaçaların ve patates kızartmasının zararı ancak bu kadar oldu bu hafta inşallah 77 ye düşmek istiyorum bakalım

melankolicim sanırım gözümden kaçtı sende hastaymışsın geçmiş olsun sana da canım
ferda ablacım bana evde oturmak yaramadı gerçekten çok hasta oldum bu yıl diyorum ya 2009 benim için kötü bir yıldı umarım 2010 çok güzel geçer ve artık hayatım bir düzene girer
melzeyitcim doğum günün sanırım umarım yeni yaşın tüm güzellikleriyle gelir canım mutlu yıllar
dosbacım aşureyi dağıtıver komşularına ben yaptım diye şimdi denmez ki annem taaa otobüslerle yolladı ama ben kilo almamak için yemiyorum diye kaydirigubbakcemile3 allahtan ben aşureyi çok sevmem bir iki kaşıktan sonrası bulandırıyo beni çok tatlı çünküüüü akannehir

MELıSCıĞıM TEŞEKKÜR EDERıM canım

nacthtigall çok geçmiş olsun aman dikkat et canım kendine iyi bak

baharcığım teşekkür ederim
bugün benim doum günüm ama nüfusta 31 aralık o yüzden 4 gün boyunca hediye ve kutlamaları kabul ediyorum eşim bugünü hatırlamadı sesimi çıkarmadım ama çok kırıldım sonra melisciğim kızıyosum küsme diye nasıl küsmeyeceksin
bakalım 31 aralıkta ne yapacak

nacthigallim fototlarına bakıyorum ne güzel çıkmışsın hepsişmnde. ıngiltere de çokmu kaldın gezmeyemi gittin anılarım canlandı ben 6 ay yaşamaıştım.

geldim okudum kaçmak üzereyim
bugün çay vardı kızlar galiba kurtlarımı okadarçok dökmüşüm ki menier atağı geçirdim baş dönmesi bulanıt bugün sabahta bulantım vardı inşallah sabaha atak olmaz oynamayacam diyorum herkesler oynuyor moralim bozuluyor oynuyorum atak başlıyor ve hayatımı kısıtlamaktan yoruldum hayır normal oynasana horon öğrendim tepin tepin arkasınada kol bastı oyyyy maşallah bana atak matak hakgetire yani

ne yedim sabah kahvaltım çok değildi ama miğdemde durmamak için isyan etti ve durmadı
öğlen yarım kurabiye akşamüstü yarım kase çorba
ve ızgara tavuk ve et ama 2 tane et 2 tane tavuk parçası 2 kaşık bulgur pilavı ve 2 bardak ayrann iyi kapattım bu günü bu arada bu hafta kilom
77.8:( 1 ay olduu ama ancak 80 den bukadar süştüm ben daha ç.ok bekliyordum pidenin ve poğaçaların ve patates kızartmasının zararı ancak bu kadar oldu bu hafta inşallah 77 ye düşmek istiyorum bakalım

geçmiş olsun tatlım umarım şimdi dfaha iyisindir. ohhh ne güzel oynamışsın :) olsun hiç değilse sen 1 yada kilo verdin bir de bana bak :(((

melankolicim sanırım gözümden kaçtı sende hastaymışsın geçmiş olsun sana da canım
ferda ablacım bana evde oturmak yaramadı gerçekten çok hasta oldum bu yıl diyorum ya 2009 benim için kötü bir yıldı umarım 2010 çok güzel geçer ve artık hayatım bir düzene girer
melzeyitcim doğum günün sanırım umarım yeni yaşın tüm güzellikleriyle gelir canım mutlu yıllar
dosbacım aşureyi dağıtıver komşularına ben yaptım diye şimdi denmez ki annem taaa otobüslerle yolladı ama ben kilo almamak için yemiyorum diye kaydirigubbakcemile3 allahtan ben aşureyi çok sevmem bir iki kaşıktan sonrası bulandırıyo beni çok tatlı çünküüüü akannehir

inşallah canım bence de evde oturmak yaramadı sana inşallah 2010 çok çok güzel olur.

kızlar ben kaçayım sonra görüşürüz öpüldünüz iyi akşamlar..

görüşürüz tatlım.

baharcığım teşekkür ederim
bugün benim doum günüm ama nüfusta 31 aralık o yüzden 4 gün boyunca hediye ve kutlamaları kabul ediyorum eşim bugünü hatırlamadı sesimi çıkarmadım ama çok kırıldım sonra melisciğim kızıyosum küsme diye nasıl küsmeyeceksin
bakalım 31 aralıkta ne yapacak

hayatım ne yapsın adamcağız 4 gün 4 gece nasıl hatırlasın 1 günü hatırlar 31inde hatırlamazsa işte o zaman küsersin :)

facebookta şekercim.

bir de ne soracağım canım bu fotolarda yani ingilteredekilerde çok zayıfsın ne zamanki bunlar? gerçi şimdi de pek kilon yok.

Back