Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ruh sagligi acisindanda spor sart..benim esim ögrenci kizimi haftada 3 gün ona birakip ders veriyorum bende bide spor icin ona birakamam,bu sene bitsin diye cabamiz yoksa ben buralarda köreliyorm..arkadasimin dügünü kesin olmamakla beraber en gec mart sonu ozaman 60 olsamm ahh ahhh..
ama agir dietler yaparak vermek istemiyom ozaman geri almak cok kolay oluyo..vucud hemen kendini ayarliyo az enerji harcamaya,ocak sonuna 70 olsam ne iyi olur olurum insaallah..

Canlarım, ciğerlerim, ne güzel yazmışsınız. Oku oku, bitiremedim :)))) İlk önce günümü anlatayım. Sonra yanıtlara başlayacağım:)
Öğleye doğru bir fiyasko yaşadım. Öğrenciler kek, börek, çörek yapmış. Yedim!!! Domates istiyorummmm
Sonra özel derste az çikolatalı bisküvi yedim. Az önce eve geldim ve midem kazınıyordu. 1 tost yedim. Ama böyle rejim olmaz. İstediğim kadar az yiyeyim. karbonhidratla rejim nerede görülmüş? Sebze yok, meyve yok. Et yok. Bunun sebeplerinden biri okulda bu hafta çok işimin olmasıydı. Hep geç geldim, yemek yapmaya üşendim vs. Ama bu döngüyü yıkacağım. Yarın da öğlen okuldayım. Gene sandviç yiyeceğim çünkü şimdi yemek yapamam.

Dosbikim, benim de bademciklerim ilkokul 5 de alınmıştı. O zamana kadar sürekli anjin, ateş böbreklerime vurmuştu. Nefrit geçirmiştim. Hastalığım geçer geçmez de bademciklerim alındı. Hala o dinmeyen bademcik ağrılarımı hatırlarım. Bademciklerimle kesinlikle mutlu değildim.

Canım benim, iyi dinlen. Kendine çok iyi bak.

Çok sağol adcım. Sanırım sınıfımı ikinci döneme kadar devam ettireceğim. Yeni gelen ingilizcecilerden biri almanca biliyorsa almancamı verip sınıflarımı tuacağım. Umarım birisi almanca biliyordur.
Öğrencilerimin bazıları hatırlar beni. Aradan yıllar geçtikten sonra sürprizleri alan öğrencilerim olmuştu. Dediğin gibi gözlerim doldu. Çok büyük bir mutluluk.

Bakacaktım şekerim ama ben gelene kadar sizler zaten bu siteden alışveriş sonrası kargo ücretlerinin çok pahalı olduğunu görmüşsünüz

Ohh, öğrenmek kadar güzeli var mı Fikriyecim. Sen de bize Bulgarca şarkı öğretirsin :)) Ayrıca senin yazı Türkçen süper. Hiçbir eksiğin yok.

kızlar kalliste 2 site yolladı güvenli alışveriş için güzel şeyler de var bakmak isteyen yazsın bana yollarım adresleri.

Ben de istiyorum şekerim o sitelerin adreslerini. Ahh canım, gördük 59 ları. Şimdi de 62 leri göreceğiz. En azından ben :))) Bu gidişata bir dur demeliyiz.

Fikriyecim, sana iyi yolculuklar, köyünde sevdiklerinle iyi eğlenceler. Sanberkimi öperim.

ben caponyaaaada yaşamak istiyorummmmmmmm

Bi eşy söyleyeyim mi ya Almanya, ya Japonya. Yaşamak eğer yaşayamıyorsak gitmek, görmek lazım :))))))))

ne kadar azmış fiyatı melzeyitim 50 tl çok az 1 ay için
istanbulda çok uçuk fiyatlar
Melisim, benim eskiden gittiğim diyetisyen bir hastanedeydi. Muayenesi 70 tl idi. İki hafta sonrasaı kontrol oluyor, para ödenmiyordu. Yani, aylık 70 lira gibi oluyordu. Gerçi sonlara doğru fazla yüz göz olmuştuk biz. İlgilenirsen özelden yazarım hastaneyi. Ama bu tarafta. Senin okul da bu tarafta mı?

Ohhh, karamalıyla aşkito da yok ki, nasıl birinci olalım. Bu hafta güzel, kaçamak yapmadan rejim yapabilir miyiz? Denesek mi?

Canım, sen iyileş önce. Tabi yat yat da sıkar insanı. Tez zamanda iyileş..

Doğrusun canım. Spor sonrası insan çok daha huzurlu ve mutlu oluyor.
Ağır diyetlerle verilen kilolar hemen alınıyor. 1300 kalori civarında bir diyet sonucu daha kalıcıdır. Umarım hedeflediğin kiloya düşersin.

canım benim kardeş takım olarak uzaklaştık ya birbrimizden ondan olmuştur kaydirigubbakcemile3 ama listede hata var bizde 8. gözüküyoruz fakat kontrol ettim 1. olmuşuz nermin gelince düzeltecektir...sizde bakın belki vardır yanlışlık...
Ben de istiyorum şekerim o sitelerin adreslerini. Ahh canım, gördük 59 ları. Şimdi de 62 leri göreceğiz. En azından ben :))) Bu gidişata bir dur demeliyiz.
.

nachtigalcım melise verdim canım msn aracılığı ile sizede vereektir melzeyittede ar sanırım .. beğendinizmi bayanlar...opuyorumnanaktan bakanlara söylüyorumzemuszemus

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?Ben hiç iyi değilim kolum dışında birde sıkıntıdan kalbim başladı yine ayın 20 sinden beri yataktayım yine,bende psikoloji denen şey bende sıfır artık.Pozitif bakmaya çalışsamda olmuyor.Bu aralar birde yattığım için mi içtiğim ilaçlardan mı bilmem zaten vücudumdaki çatlaklarla uğraşıyordum heryerim kaşınıyor,hergün bir yerimde çatlak oluyor.Moralim bozuk olduğundan diyeti unutmak zorunda kaldım,ailem elinde bir tabakla sürkli başımda.Bilgisayarın başına oturduğumu görmesinler valla bu yaşmda bana çok kızarlar.Hepinize iyi dileklerimi sunuyorum.Umarım herkes sağlıklı ve mutlu olur hep.Amin.

Çok teşekkür ederim Çağla arkadaaşım.Yarın yolcuyuz dua edin yolcuğumuz kazasız belasız geçsin.Hepinizi öpüyorum.Artık Bulgaristandan yazarım.:gitme: ay ben internetsiz duramayacağım galiba şimdiden sizi özledim.mafoldumben

adcım ben de internet üzerinden alışveriş hiç yapmadım. Eşim 6 yıl önce falan yeni evliydik o zaman internetten güvenli bir siteden kitap almış, k.kartı bilgileri internet yoluyla birinin eline geçmiş deli gibi alışveriş yapmış biz çok sık kredi kartımızı kontrol ederiz ben de o gün bakmıştım o zamanın parasınya 1 milyar falan harcama yapılmış değişik yerlerden kumar sitelerinde çoğusu. Eşim hemen alışveriş yapılan yerlere telefon açtı ıp adreslerini falan karşılaştırdılar hepsini iptal ettirdi ama aynı gün farketmemiz avantaj oldu henüz kasaya girmemiş para yoksa dava falan uğraşacaktık. Ogün bugün alışveriş yapmam ya da sanal kartla yapıyorum limitimi tanımlayıp alışverişimi yapıp limitimi sıfırlıyorum en iyisi bu.

scapulacım senin kuzuya da geçmiş olsun yazık acı çekiyorlar tabi azı ve köpek dişleri daha zor çıkıyordur eminim. Bu arada melisin ateşi normale döndü 1.5 gün ateş yaptı ama dişimiz patladı. elleri süreki ağzında oldukları için boğazlarını da enfekte ediyorlar boğazı kırmızıydı benimkinin.
Bir de tüm gün aç kalıp akşam sadece yemen pek doğru değil bence yağ olarak depolamaz mı:kedi:
Yavaş ve kalıcı vermek en iyisi hepimiz zaman zaman şok diyetler yaptık moral açısından iyi oluyor ama dikkat etmeyince hemen geri alınıyor.

melzeyitim nazarımız değidi sana hem öğlen hem akşam kaçırmışsın ben senin korkundan yemedim yakıştımı sana :umursamaz:
kitabın ismini istiyorum yollarmısın bana da. :1rolleyes:

melankolicim kilonu görmek için sabırsızlanıyorum pazarı bekleyeceğim alkisalkisalkis

baharcım tekrardan geçmiş olsun 1-2 gün yatmadan geçmiyor ne yazıkki hastalıklar. Keşke dışarı da çıkmasaymışsın biraz daha dinlenseymişsin sıkıldın biliyorum ama.

Nachtigallim istediğin domates olsun :tomato: kek börek çörek için.
çok haklısın canım ya tek yediğin karbonhidrat öğlen olacak tost sanviç vs ya da diğer öğünlerde de karbonhidrat alırım diyorsan evden zeytinyağlı yemeğini yapıp götüreceksiin canım başka yolu yok.
ben bir ara çok güzel kilo vermiştim menüm hep şöyleydi: sabah 1 tortillanın (burada ne denir bilmiyorum çok küçük lavaş ekemek düşünebilirsiniz) üzerine bal peynir koyup yiyordum 1-2 çeri domates. Öğlen domatesli peynirli marullu sadviç. Akşam ya bir tabak çorba 1 dilim kızarmış ekmekle, ya 1 büyük tavuk şinitzel (fırında) ile bol salata yada sebze haşlama yoğurtla, ya bir tabak makarna yoğurtla, ya tavuklu sebze yemeği salata yada yoğurtla (aklıma bunlar geldi ama bu tarz besleniyordum) 6 ayda 8 kilo vermiştim. Bunları zayıflamak için değil de tek olduğumdan yapmıştım ağır yemek yapmaya üşendiğim için. Bir de ya öğlen ya akşam minik bir çikolata yiyordum makineye para atıp alınanlardan :)
Canım uygunmuş senin gittiğin de. Ben diyetisyene gitmeyi hiç düşünmedim kilo aldığımı hiç kabul etmedimki :kedi: herşeyi biliyorum sanıyorum ya :tomato: aslında düşünsem babamın yada eşimin hastanesinde giderim ücrette ödemem ama ne bileyim hiç düşünmedim bakayım bu sefer de veremezsem senden de adresi isterim (evet işim senin tarafta, o kocaman kampüsü olan :)) yada bunlardan birine giderim.
Ohhh, karamalıyla aşkito da yok ki, nasıl birinci olalım. Bu hafta güzel, kaçamak yapmadan rejim yapabilir miyiz? Denesek mi?

Kallistem kontrol ettim yok sonuncuyuz klava:
siz ne güzel 1. olmuşsunuz yeni üyeler renk verdi takıma. Tebriğe gelirim.
Ben çok beğendim özellikle 2. adresi elbiseler çok güzel ama melzeyitle baktık çok kğüçükler onlar bize olmazlar ama ayakkabılar falan da çok şık, biz de sana soracaktık kızlarınla almışsın ya beden tutuyor mu yoksa kalıp kçükmü ayakkabılarda da tutuyormu diye.
Ben isteyenlere adresleri veririm.

guzelimm çok uzun süre yatınca psikolojinin etkilenmesi çok normal kendine oyalanacak birşeyler bul kitap vs gibi ama evden çıkmadıkça moralin çok düzelmez sanırım. Çatlaklar ani kilo alışlarında olur bildiğim ama yatıca yada ilaçlardan olurmu inan bilemiyorum belki düzelik zamanla. Ne olur canını sıkma arkadaşım herşeyin düzeleceğini düşün bunları yaşaman gerekiyormuş. Seni seviyoruz tatlım.
Canım ben senden bugün de haber alamayınca sabit geçtim ama haftaya artık izinli yazarım bilgin olsun. Kendini ne zaman hazır hissedersen diyete dönersin.şimdi bunu düşünme önce sağlık.

fikriyecim amin inşallah yolculuğunuz kazasız belasız güzel geçer canım. Bulgaristandan yaz biz de özleriz. Oğluşa iyi bak annesi. Gerçi orada çok mutlu yine bahçeden koparıp koparıp yer meyveleri :)

kızlar dün güzel yedim.
sabah 1 dilim ekmek bol domates 1 dilim kaşar 1 yumurta
unuttum kızımın gofretinden bir ısırım sonra hemen hatırladım kaldırdım ara olarak saydım
öğlen bol salata ve biraz et
arada yarım armut
akşam yoğurt yiyecektim ama babam aklımız çeldi dışarıda yedik aslında balık yemeğe gitmiştik ama canım istemedi kuzu şiş istedim 6 parçaydı onu yedim pilav yemedim patates kızartması sadece 2 tane yedim gerisini aynen yolladım melis yedi biraz.
2 lt suyumu içtim dün ilk defa mutluyum.

Fikriyecim, sağlıkla git, sağlıkla gel. Sonra bize neler yaptığını anlat. İnternete girme şansın olursa haberlerini muhakkak alalım. Özleriz seni :)))

Melisim, biliyorsun, bizim okulda misafir okul var, bu nedenle sabahçı olduk. Öğle aramız gitti. Geçen yıl termos almıştım, yemeklerimi okula götürebiliyordum. Bu yıl, hep okuldan sonra eve gelirim diyorum, gelemeyince tosta talim ediyorum. Akşamları da dikkatsiz davranınca kötü oluyor. Sırf rejim için değil sağlık için de çok yanlış.
Meliscim, diyetisyen sadece kilo verdirmiyor, doğru beslenmenin nasıl olması gerektiğini de öğretiyor. Bu nedenle belki bir-iki ay sağlıklı beslenme adına gidebilirsin. Osman Müftüoğlu (ben pek severim) kitabında sağlıklı beslenmenin nasıl olması gerektiğini ayrıntılı olarak anlatıyor. Porsiyonlar da çok önemliymiş beslenmede.
6 ayda uyguladığın rejim çok güzelmiş. En güzelini yapmışsın, kendini acımasız rejimlere boğmamışsın.
Melisim, dün çok güzel beslenmişsin, bunu bütün haftta yapabilirsen cumaya hemen yansır:)
1 hafta düzenli diyet yapalım arkadaşım

Çok güzel bir beslenme olmuş :)

Kızlar, melise internetten takip ettiğim bir alışveriş sitesinin adresini özelden gönderdim. İsterseniz size de özelden gönderirim :)

ben istiyorumm ben istiyorummmm nachtigall :lepi:

bu arada günaydın :kedi: opuyorumnanaktan

saolasin canim,bizde bugün daha iyi gibiyiz..
ben dün orucluydumda ondan...bugünde öyle..asure orucunu tutayim dedim zaten borcum basimdan askin dogum emzirme vs derken..bu vesileyle 2 sini tutmus olurum..

selamlar bayanlar..
melisim kızlar için verdiğim siparişler haftaya elimde olacak benim kızlar 38 bedenler free bedenlerden aldım hep free olanlar m bedene uyuyormuş... elime geçsin daha sağlıklı sonuç söylerim.. ayakkabılarıda bir numara büyük almak gerekiyormuş paylaşım yapılan bir yer var orada şimdiye dek alan kimse sorun yaşammış... ama ayakkabıların hepsinin kalitesi aynı değil çok ucuz olanlar pek iyi değil fakat değişik olduğu için sorun yaşamıyoruz diyorlar.. onada bakacağım kızlar ordanda beğendi bir şeyler..kredi kartı için başınıza gelenler kötü olmuş.. bizde kızımın adına çok düşük limitli kart çıkarttık zaten üniversiteli diye bir kart ne kadar ödeme yaparsan limitin o kadar oluyor önce yükleyip o gün alışveriş yapıyorum böyle daha iyi...birde paypal kullanıyorum bu karttada olsa çünkü yaptığın alışveriş eline geçmez ise 1 ay sonra paranı geri alabiliyorsun paypal aracılığı ile..

günaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım??
hadi bu hafta toparlanalım arkadaşlar bizim takım nice dereceler gördü hiç yakıştıramadım bize (
ben tartımı çıkardım herşeyi tartarak yiyorum hemen 1 günde 200gr farketmiş moral oldu...
geç kalktım kahvaltımı yaptım öğle yemeğini hep aralarla geçiştirmeyi düşünüyorum
akşama ne yemek yapacağımı bilmiyorum?? fikri olan var mı ??
dün akşam sebze almaya çıkamadım mantar sote yaptım bugün markete giderim artık seçenek sunacak arkadaş bekliyorum :))

Sağol meliscim dışarı çıkamıyorum ne yazıkki bende ani bayılma oluyor.Bu yüzden dışarı çıkmayada korkuyorum bol bol kitap okuyorum,arkadaşlarım falan geliyor.Ama moral diye bişey yok bende.ılk başlarda yüksek tutmaya çalıştım ama bir yerden sonra olanda gitti.

güzelimmm şu dönemde ne denir bilemiyorum ama her şeyde bi hayır vardır ... belki kazada daha kötü şeyler gelecekti başına... ben kendimi genelde 2 şekilde teselli ederim...
1- başıma gelen olayın daha kötüsünü düşünür halime şükrederim
2- önümde güzel günler olduğuna kendimi inandırmaya çalışırım
sana hangi yöntem daha iyi gelir bilmiyorum ama denemeye çalış...
bayılma sebebin araştırıldı mı neden kaynaklanıyormuş??
herşeyin en güzeli senin olsun canım

bu arada aşure gününüz kutlu olsun... bugün yada yarın aşurem geliyor :))
annem benden daha kararlı az göndereceğim diyor :) yersem kilo alırmışım emeklerim ziyan olurmuş... canım benim, beni her şeyimle düşünüyor
sonra komşularına ver diyo,arkadaşlarına ikram et :))

akşam yemeğime karar verdim ıspanak alacağım
şimdi markete gidiyorum dün yürümüştüm iyi gelmişti belki bugünde çıkmışken yürürüm

valla ne yalan söyleyeyim bende yemek istiyorum pide ama gerisi gelir diye korkuyorum.
aslında okumak isterim ama ilk sipariş verdiğim kitap gelsinde onada bakarız artık.geçen gittim kırtasiyeye,adam sipariş verdim ama gelmemiş tekrar yazıyorum dedi. elim boş çıktım sonrada uğrayamadım ,bir ara tekrar bakıcam.
valla yazdıklarını okudukça imreniyorum,harika gidiyorsun,inşallah senin gibi olabilirim. a.s.

canım tek öğün beslenmek inan fayda sağlamıyor,6 öğün beslenirsen 3 ana,3 ara öğün olarak metabolizman yavaşlamaz ve rahat kilo verilir ama az yemek şartı ile. mafoldumben

1 kasa alayım lütfen kaydirigubbakcemile
pazartesi bende yürüyüşe başlamayı düşünüyorum canım haftasonu toparlanayım da tek diyetle olmuyo bu işler ne yazık ki bende anladım artık zaten az zamanım var biliyosun yerimseniben
bu gidişle eliptik falan alacağım yok. en iyisi eldekilerden spor aleti yapayım kendime tencere tava işe yararm ki. kaydirigubbakcemile5
az ama sık beslenmek ilk çözüm yolu,iradem kuvvetlidir dersen hemen başla derim hayatım. a.s
canım bencede biraz temiz havaya ihtiyacın var. sürekli yatman insanı sıkar,yapabilirsen çıkıp şöyle ufak tefek bişeyler alsan,ne bileyim küçücük bir yılbaşı ağacı al kendine,birde güzel güzel süsler hani neşelendirir belki seni. ağaca astğın her süs o sene yapmak istediklerin ve yapacakların olsun. valla ben iş çıkışı alacam kendime bolda ışık ve süs koyacağım,çok severim yılbaşı ağaçlarını. mutlu olacağıma eminim,sende dene istersen hayatım.

iyi yolculuklar fikriyecim. hayırlısı ile gidip gelin inşallah. herkese çok selam,şanberki ve seni çok öpüyorum tatlım.

harikasın hayatım ya,gayette güzel olmuş menülerin. kaydirigubbakcemile5
netten alışveriş konusunda çok cahilim aslında isterim ama dediğim gibi korkuyorum. bazen çok uygun şeyler oluyor ama alamıyorum,ya göründüğü gibi değilse bedenleri farklıysa falan diye ne bileyim yapamıyorum işte.

ben patatesli sulu köfte yapmayı planlıyorum,yanına pilav,ve mercimek çorbası vede salata. tabi ben hepsinden yemicem kızlar. kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…