adcım ben de internet üzerinden alışveriş hiç yapmadım. Eşim 6 yıl önce falan yeni evliydik o zaman internetten güvenli bir siteden kitap almış, k.kartı bilgileri internet yoluyla birinin eline geçmiş deli gibi alışveriş yapmış biz çok sık kredi kartımızı kontrol ederiz ben de o gün bakmıştım o zamanın parasınya 1 milyar falan harcama yapılmış değişik yerlerden kumar sitelerinde çoğusu. Eşim hemen alışveriş yapılan yerlere telefon açtı ıp adreslerini falan karşılaştırdılar hepsini iptal ettirdi ama aynı gün farketmemiz avantaj oldu henüz kasaya girmemiş para yoksa dava falan uğraşacaktık. Ogün bugün alışveriş yapmam ya da sanal kartla yapıyorum limitimi tanımlayıp alışverişimi yapıp limitimi sıfırlıyorum en iyisi bu.
scapulacım senin kuzuya da geçmiş olsun yazık acı çekiyorlar tabi azı ve köpek dişleri daha zor çıkıyordur eminim. Bu arada melisin ateşi normale döndü 1.5 gün ateş yaptı ama dişimiz patladı. elleri süreki ağzında oldukları için boğazlarını da enfekte ediyorlar boğazı kırmızıydı benimkinin.
Bir de tüm gün aç kalıp akşam sadece yemen pek doğru değil bence yağ olarak depolamaz mı:kedi:
Yavaş ve kalıcı vermek en iyisi hepimiz zaman zaman şok diyetler yaptık moral açısından iyi oluyor ama dikkat etmeyince hemen geri alınıyor.
melzeyitim nazarımız değidi sana hem öğlen hem akşam kaçırmışsın ben senin korkundan yemedim yakıştımı sana :umursamaz:
kitabın ismini istiyorum yollarmısın bana da. :1rolleyes:
melankolicim kilonu görmek için sabırsızlanıyorum pazarı bekleyeceğim alkisalkisalkis
baharcım tekrardan geçmiş olsun 1-2 gün yatmadan geçmiyor ne yazıkki hastalıklar. Keşke dışarı da çıkmasaymışsın biraz daha dinlenseymişsin sıkıldın biliyorum ama.
Nachtigallim istediğin domates olsun :tomato: kek börek çörek için.
çok haklısın canım ya tek yediğin karbonhidrat öğlen olacak tost sanviç vs ya da diğer öğünlerde de karbonhidrat alırım diyorsan evden zeytinyağlı yemeğini yapıp götüreceksiin canım başka yolu yok.
ben bir ara çok güzel kilo vermiştim menüm hep şöyleydi: sabah 1 tortillanın (burada ne denir bilmiyorum çok küçük lavaş ekemek düşünebilirsiniz) üzerine bal peynir koyup yiyordum 1-2 çeri domates. Öğlen domatesli peynirli marullu sadviç. Akşam ya bir tabak çorba 1 dilim kızarmış ekmekle, ya 1 büyük tavuk şinitzel (fırında) ile bol salata yada sebze haşlama yoğurtla, ya bir tabak makarna yoğurtla, ya tavuklu sebze yemeği salata yada yoğurtla (aklıma bunlar geldi ama bu tarz besleniyordum) 6 ayda 8 kilo vermiştim. Bunları zayıflamak için değil de tek olduğumdan yapmıştım ağır yemek yapmaya üşendiğim için. Bir de ya öğlen ya akşam minik bir çikolata yiyordum makineye para atıp alınanlardan :)
Canım uygunmuş senin gittiğin de. Ben diyetisyene gitmeyi hiç düşünmedim kilo aldığımı hiç kabul etmedimki :kedi: herşeyi biliyorum sanıyorum ya :tomato: aslında düşünsem babamın yada eşimin hastanesinde giderim ücrette ödemem ama ne bileyim hiç düşünmedim bakayım bu sefer de veremezsem senden de adresi isterim (evet işim senin tarafta, o kocaman kampüsü olan :)) yada bunlardan birine giderim.
Ohhh, karamalıyla aşkito da yok ki, nasıl birinci olalım. Bu hafta güzel, kaçamak yapmadan rejim yapabilir miyiz? Denesek mi?
Kallistem kontrol ettim yok sonuncuyuz
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
klava:
siz ne güzel 1. olmuşsunuz yeni üyeler renk verdi takıma. Tebriğe gelirim.
Ben çok beğendim özellikle 2. adresi elbiseler çok güzel ama melzeyitle baktık çok kğüçükler onlar bize olmazlar
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ama ayakkabılar falan da çok şık, biz de sana soracaktık kızlarınla almışsın ya beden tutuyor mu yoksa kalıp kçükmü ayakkabılarda da tutuyormu diye.
Ben isteyenlere adresleri veririm.
guzelimm çok uzun süre yatınca psikolojinin etkilenmesi çok normal kendine oyalanacak birşeyler bul kitap vs gibi ama evden çıkmadıkça moralin çok düzelmez sanırım. Çatlaklar ani kilo alışlarında olur bildiğim ama yatıca yada ilaçlardan olurmu inan bilemiyorum belki düzelik zamanla. Ne olur canını sıkma arkadaşım herşeyin düzeleceğini düşün bunları yaşaman gerekiyormuş. Seni seviyoruz tatlım.
Canım ben senden bugün de haber alamayınca sabit geçtim ama haftaya artık izinli yazarım bilgin olsun. Kendini ne zaman hazır hissedersen diyete dönersin.şimdi bunu düşünme önce sağlık.
fikriyecim amin inşallah yolculuğunuz kazasız belasız güzel geçer canım. Bulgaristandan yaz biz de özleriz. Oğluşa iyi bak annesi. Gerçi orada çok mutlu yine bahçeden koparıp koparıp yer meyveleri :)