• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar muhtelemen bu akşam giremem öğlen pide yedim hemde sucuklu yumurtalı ayyy tutamadım kendimi:(((
bu arada elimde çok ilginç bir kitap var ve bu kitabı herkese şiddetle tavsiye ediyorum vücudumuzu tanımakta ve onu nasıl arındıracağımız konusunda çok detaylı ve sıkılmadan yazmış yazarı merak eden olursa özellden yazarım şimdi adını vercem yazarın adını verecem muhtelemen reklam olacak ama lütfen elinizdeki kitabı bırakın ve bu kitaabı okuyun derim

meliscim bende çok merak ediyorum kilomu,spor hocalarım kesinlikle adet döneminde tartılmamı istemediler,yarın banyo yapıcam ve pazar günü tartılcam inş.
bugün neler yediğimi yazayım;
sabah: 2 poğaça ve yanında şekersiz çay
sohbetim vardı ama yemedim bişey onlarda paket yapıp elime sıkıştırdılar poğaça ve kurabiye bende spor salonuna getirdim ve hocalara ikram ettim
öğlen: küçücük bir poğaça yanında 3'ü bir arada ile
akşam: bir tabak çorba,az pırasa yemeği limonlu,az pazı tava üzeri yumurtalı yarım dilim ekmekle
veeee bugünlükte bu kadarbelki bir saat sonra bitki çayımı içerim,sporda yoruldum ve bir saati tamamladıktan sonra 5 dk hızlı tempoda yürüdüm 10dk koştum ve son 5 dk kalp seviyemi normale dönene kadar yürüdüm yaniii toplam 1 saat 20 dk spor yaptım acaip ter attım.ayy bide iyleşsem başım çok ağrıyo öksürük deli ediyo birde günün yorgunluğuyla halsizlik,biraz dinlensem iyi olcak,ben buralardayım amakaydirigubbakcemile3

bende menümü yazaym
sabah yok
öglen yok
aksam
1 tabak corba
3,4 kasik pilav
3,4 kasik sebzeli tavuk(orta boy baget kadar)(umarim yanlis yazmamisimdir baget deniyo degilmi?)
yesil salata
1 bardak greyfurt suyu
ekmek yok

yemekten sonra cay az yagli az tuzlu misir patlagi

meliscim bende çok merak ediyorum kilomu,spor hocalarım kesinlikle adet döneminde tartılmamı istemediler,yarın banyo yapıcam ve pazar günü tartılcam inş.
bugün neler yediğimi yazayım;
sabah: 2 poğaça ve yanında şekersiz çay
sohbetim vardı ama yemedim bişey onlarda paket yapıp elime sıkıştırdılar poğaça ve kurabiye bende spor salonuna getirdim ve hocalara ikram ettim
öğlen: küçücük bir poğaça yanında 3'ü bir arada ile
akşam: bir tabak çorba,az pırasa yemeği limonlu,az pazı tava üzeri yumurtalı yarım dilim ekmekle
veeee bugünlükte bu kadarbelki bir saat sonra bitki çayımı içerim,sporda yoruldum ve bir saati tamamladıktan sonra 5 dk hızlı tempoda yürüdüm 10dk koştum ve son 5 dk kalp seviyemi normale dönene kadar yürüdüm yaniii toplam 1 saat 20 dk spor yaptım acaip ter attım.ayy bide iyleşsem başım çok ağrıyo öksürük deli ediyo birde günün yorgunluğuyla halsizlik,biraz dinlensem iyi olcak,ben buralardayım amakaydirigubbakcemile3

bir tek ikimiz variz sanirim..sizlerle tanismayi cok istiyorum burdaki herkes birbirini taniyo biraz bana kendinden bahsedermisin canim..

bir tek ikimiz variz sanirim..sizlerle tanismayi cok istiyorum burdaki herkes birbirini taniyo biraz bana kendinden bahsedermisin canim..

uzun süredir çakılı kalınca birbirimiz tanır oldukkaydirigubbakcemile3siz yeni katıldınız o yüzden konuşmadık pek,ben zonguldakta ikamet ediyorum,25 yaşındayım,çalışıyorum ve üniv. okuyorum aynı zamanda açıktan,bekarım ama ciddi olarak devam eden mutlu bir beraberliğim var,amacım her üye gibi zayıflamak,aslında zayıf bir bayandım ama ne oldu bilmeden bir de baktım tombik olmuşumkaydirigubbakcemile3son 3 haftadır spora gidiyorum ve daha dikkatli yiyorum.
bakalım ilerleyen günler ne göstericekkaydirigubbakcemile2

melankoliciğim hayranım azmine 3 hafta bizim takımda rekor canım tebrikler
ben akşam yeme krizi geçirdim resmen
2 tane baget yedim fırında
biraz patetes kızartması :)))

bolca yoğurt yedim hımmm çok güzeldi 2 zeytin yedimm

yemekten önce az fındık yedim

delikafaduldenkızlar gözümüz aydın sonuncu olduk hehehehedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:delphin::delphin::tomato::tomato::tomato: son domatesler bu hafta eksiye yani kilo alankarakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ayyyyy ama nasıl olur yaaaa :(( üzüldüm şimdi sonuncu olduğumuza,listede yokum ama yinede dokunuyo bu durum :((

ayyyyy ama nasıl olur yaaaa :(( üzüldüm şimdi sonuncu olduğumuza,listede yokum ama yinede dokunuyo bu durum :((

vallahi oluyor canım bu hafta dikkat edenler emeğinin karşılığını aldı özürdiliyorum arkadaşlar ama nedn kilo alıyoruz hiç kendimize soruyomuyuz bende dahil yok malesef bende çok üzüldüm sonuncu olduğumuza

melankoliciğim hayranım azmine 3 hafta bizim takımda rekor canım tebrikler

sağol canım:kedi: böyle söylenincede ayrı bir gaza geliyorumkaydirigubbakcemile3rekor benim o zaman:lepi:ama en önemlisi ben spor yapmayı çok seviyorum ama bi türlü olmuyodu,salona yazıldım bu yüzden ve aksatmıyorum çünkü idealim var ve bu halimden çok sıkıldım eski ben hatta daha güzel vücutlu eski ben olucam(spor hocam seni burdan manken gibi hatta daha güzel vücutla çıkarcam dedizemuszemus)

baharcım sanada çok geçmiş olsun,herkez hasta hep :(( benimde bir ay geçmeden tekrarladı,nasıl bişey anlamadım,bir kar yağsada havanın mikrobu kırılsa:Saruboceq:

sağol canım:kedi: böyle söylenincede ayrı bir gaza geliyorumkaydirigubbakcemile3rekor benim o zaman:lepi:ama en önemlisi ben spor yapmayı çok seviyorum ama bi türlü olmuyodu,salona yazıldım bu yüzden ve aksatmıyorum çünkü idealim var ve bu halimden çok sıkıldım eski ben hatta daha güzel vücutlu eski ben olucam(spor hocam seni burdan manken gibi hatta daha güzel vücutla çıkarcam dedizemuszemus)

3 haftada ne rekoru ben kacirdim,CADIARZU

kızlar ne çok kaynatmışsınız kaç sayfa okudum bilemedim bile kaydirigubbakcemile3 sabahtan beri yatıyorum sırf size bakayım diye yatağımdan çıktım felaket bir baş ağrısı var halsizlikte var ama neyse ki ateşim yok boğazım yanıyo elimde sürekli sıcak bişeyler içiyorum bugün kaç kase çorba içtim haddi hesabı yok :1no2: inşallah yarına biraz daha iyi olurum yatmaktan sıkıldım :gitme:
tüm geçmiş olsun diyen canlarıma teşekkür ediyorum bugün tartılmayı çok istiyodum ama tartılamadım dışarı çıkınca ilk işim tartımın pilini almak olacak dikkat etmeyince hemen kaçıyo bi de hareketsizim tüm gün evde olduğum için üstelik bi de hastalıkta tüm gün yatakta tahmin edersiniz az çok
alışverişten konuşulmuş ben de dün dışardaydım çok güzel şeyler vardı vitrinlerde gözüm kaldı resmen ama alacak bedene sahip değilim ne yazık ki :( neyse ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum bugün tekrar giremem sanırım yarına görüşürüz inşallah iyi akşamlar..

baharcığım spor konusunda rekor kırıyor canım

pazartesi bende yürüyüşe başlamayı düşünüyorum canım haftasonu toparlanayım da tek diyetle olmuyo bu işler ne yazık ki bende anladım artık zaten az zamanım var biliyosun yerimseniben

Back