• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar yarın yola çıkıyoruz bulgaristana gidiyoruz,orda 2 hafta kalcaz.Büyük ihtimalle netim açık omayacak orda.Aradasırada amcamın netten girerim belki ama söz veremiyorum.
ferdecım eğer giremezsem beni izinli olarak geçebilrimisin.cuma günleri kilomu bildirmeye çalışacam ama ne olur ne olmaz,giremezsem habarinin olsun.
Buara Melis nasıl oldu dr ne dedi.

dosbacığım fiyatını ben söyleyim artmadıysa aylık 50 ytl ilk ay 2 hafta sonra gidiyosun kadından randevu almak çok zor falan diyolar çok ünlü bir kadınmış trt falan programyapmış dedi kardeşim

bugün yediklerimi yazıyorum;
sabah 1 bardak çay,1 bardak su
ara 1 fincan ıhlamur,5 ad grissini
öğlen;tavuk but (ama büyük değil) 5 yk pilav,1 porsiyon salata
aslında pilavı yemesem süperdi ama akşama telafi edicem artık.
nasıl olmuş?

ekemek yemediğin için hadi olsun adcım. Ama akşama telafi edersin.

şu alışveriş sitelerine bende bakem yahu nerden baktınız.

özelden yollarım sana ama bize olmuyor çok küçükler tek beden.

ben geldiiiiim
melzeyitim canım diyetisyen için teşekkür ederim fiyatı uygunsa bu defa eşimle gideceğim ve evde diyet yapmak problem olmayacak inş.
alışveriş için x firmadan sabah indirim msjı geldi orda beğendiğim bi kazak vardı %50 indirimi duyunca alayım dedim ama sanki bedeva dağıtıyorlar kocaman mağaza da iğne atsanız yere düşmez... ankaranın bütün hatunları sanki ordaydı... sırayla bakılıyo kazaklara hahaha
neyse benim beğendiğim kalmamış zaten
bende başka bi yerden bi kazak bi pantolon aldım pekte indirimli değildi açıkcası...
ama çok arada kaldım geçen seneki (tombik halim) kıyafetlerim bol oluyo ama öncekiler dar hahah
ayyy bu senede alışveriş yapıyorum dolabım 38-40-42-44 ayy kocacığıma yazık ama inanın hiç bişeyim tam olmuyo

:) güle güle kullan şekerim

benimde öğle yemeğim
köfte yapmayı gözüm yemedi:(
et yerine 80gr peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık maydanoz

afiyet olsun güzel olmuş

hanımlar topiği açtım,ne bakayım alışveriş konusu yanlış yeremi girdim kendi kendime sormaya başladım.Ay fazla konuşmayın yoksa zor tutarım kendimi.EEEe siz çalışıyorsunuz iyiy kendi paranızı harcıyorsunuz aileye bir zararı yoktur.Ama benimgi evhanımların önünde açmayın böyle konular aaaaaa zaten yılbaşı yaklaştı sonra sevgililer günü sonra doğum günüm kocacım iflas edeckaydirigubbakcemile aaaaaaaaaaaa.
bak alışveriş konuyu açın ana benden gizli yazın aaaaaaaaaa.:1ninca:

:))

ben kendime zaman ayiramiyom kizlar yaa..bi yesil cay yapmak külfet geliyo..bu aralar kizim köpek disleri geliyo sanirim huzursuz,zor uyuttum...melisinde azi disleri sanirim bizim azilardada ateslendik..

yok canım bizim azılara var daha biz daha 6.yı çıkardık melis ilk dilimi 15 ay 20 günlükkken çıkardı :)))
köpek dişleri de zor çıkıyormuş yazık yavruya.

arkadaşlar yarın yola çıkıyoruz bulgaristana gidiyoruz,orda 2 hafta kalcaz.Büyük ihtimalle netim açık omayacak orda.Aradasırada amcamın netten girerim belki ama söz veremiyorum.
ferdecım eğer giremezsem beni izinli olarak geçebilrimisin.cuma günleri kilomu bildirmeye çalışacam ama ne olur ne olmaz,giremezsem habarinin olsun.
Buara Melis nasıl oldu dr ne dedi.

tamam canım. iyi yolculuklar.
melisin diştenmiş eli sürekli ağzında olduğu için boğazı kırmızı. Zaten dişi patladı canım üstten. 6. dişimiz de çıktı. Altlar da kabarmış dedi.

dosbacığım fiyatını ben söyleyim artmadıysa aylık 50 ytl ilk ay 2 hafta sonra gidiyosun kadından randevu almak çok zor falan diyolar çok ünlü bir kadınmış trt falan programyapmış dedi kardeşim

canım çok uygunmuş
benimki diyet ayı olarak belirlediği kadar da koruma yapıyor ve koruma yaptığı ayların parasını da önce alıyor yani ben 4 ay gittim ilk 2 ay 250tl verdim son 2 ay koruma idi ödeme yapmadım yani peşin alıyor

Melise çok geçmiş olsun dişten olmasına sevindim,başak bir şey olmasında olur o kadar.

doosbacığım bu kadın aylık alıyor onu biliyorum diyeti çok doyurucu kardeşim ve arkadaşım çoğunu yiyemiyordu ve psikolojik olarak sıkıntıya düşmediler
memnun kalacaksın ben inanıyorum ankaraya sürekli gelebilecek olsam bende gidecektim ama bana uymadı

bende suna alisveris yapiyorum 10 küsür yillik en yakin arkadasim kaynimla evlenecekte ona makyaj malzemeleri alacam burda daha uygun yves roche yi bilen varmi..

evet çok az ama bu müşteri potansiyeliyle ilgili muhtemelen kardeşim belinde 16 cm yakın inceldi ve kadın neden sorusunu soruyor hep aynı diyeti vermiyor değiştiriyor

bende suna alisveris yapiyorum 10 küsür yillik en yakin arkadasim kaynimla evlenecekte ona makyaj malzemeleri alacam burda daha uygun yves roche yi bilen varmi..

hım o en yakın arkadaşı kaynıyla evlenen arkadaş senmiydin çok ilgimi çekmişti
hoşuma gitti hatta
ama neyi sorduğunu anlayamadım ben

Melise çok geçmiş olsun dişten olmasına sevindim,başak bir şey olmasında olur o kadar.

sağol canım dişmiş ama ne dirençli ateş 38in altına pek düşmüyor

hayırlı olsun canım. Ben duymuştum ama hiç almadım.

ferdacım melisin iyi olmasına sevindim canım,dişler hayırlısı ile tamamlanırda yavrucakların sıkıntısı azalır. bizimde tabii.

valla Türkiye' den sipariş vereyimde amerikalar japonyalar vs kalsın. kaydirigubbakcemile3
görüşürüz ferdacım.

ama napiim şimdi, önce kendi memleketim diyorum.hele burdan bi sipariş vermeye başlayayım,hızımı alamazsam diğer memleketlere geçerim. kaydirigubbakcemile3
ama bu gitti gidiyor sitesi varya ordan bazen uygun bişeyler buluyorum.alayım diyorum ama kart numaramı vermek istemiyorum kapıda ödemede yapmıyor. alamıyorum haliyle.

hım o en yakın arkadaşı kaynıyla evlenen arkadaş senmiydin çok ilgimi çekmişti
hoşuma gitti hatta
ama neyi sorduğunu anlayamadım ben
evet bendim canim,bende hala inanamiyorum..o benim icin kardes gibidir umarim elti olmak bunu bozmaz..
ben yves roche diye bi magaza var onu duydunuz mu diye sormustum,burda baya yaygin..

sağol canım dişmiş ama ne dirençli ateş 38in altına pek düşmüyor

hayırlı olsun canım. Ben duymuştum ama hiç almadım.
kuzum ya nasil halsiz düsmüstür..benim kizim ilk disi 6 aylikken cikardi bi ara iyi ara verdi simdi ataga gecti birden 4 azi cikardi ama perisan oldu simdi köpeklerde sira..cok huzursuz gergin eli agzinda..

buranin en sevdigim yani ürün iadesinde rahatlik..netten aliyom ben geliyo begenmedigimi bedava geri yolluyom begendiklerimi hesaplayip bankaya yatiriyorum..

Back