meliscim bende çok merak ediyorum kilomu,spor hocalarım kesinlikle adet döneminde tartılmamı istemediler,yarın banyo yapıcam ve pazar günü tartılcam inş.
bugün neler yediğimi yazayım;
sabah: 2 poğaça ve yanında şekersiz çay
sohbetim vardı ama yemedim bişey onlarda paket yapıp elime sıkıştırdılar poğaça ve kurabiye bende spor salonuna getirdim ve hocalara ikram ettim
öğlen: küçücük bir poğaça yanında 3'ü bir arada ile
akşam: bir tabak çorba,az pırasa yemeği limonlu,az pazı tava üzeri yumurtalı yarım dilim ekmekle
veeee bugünlükte bu kadarbelki bir saat sonra bitki çayımı içerim,sporda yoruldum ve bir saati tamamladıktan sonra 5 dk hızlı tempoda yürüdüm 10dk koştum ve son 5 dk kalp seviyemi normale dönene kadar yürüdüm yaniii toplam 1 saat 20 dk spor yaptım acaip ter attım.ayy bide iyleşsem başım çok ağrıyo öksürük deli ediyo birde günün yorgunluğuyla halsizlik,biraz dinlensem iyi olcak,ben buralardayım amakaydirigubbakcemile3
bir tek ikimiz variz sanirim..sizlerle tanismayi cok istiyorum burdaki herkes birbirini taniyo biraz bana kendinden bahsedermisin canim..
memnun oldum canim...
ayyyyy ama nasıl olur yaaaa( üzüldüm şimdi sonuncu olduğumuza,listede yokum ama yinede dokunuyo bu durum (
melankoliciğim hayranım azmine 3 hafta bizim takımda rekor canım tebrikler
sağol canım:kedi: böyle söylenincede ayrı bir gaza geliyorumkaydirigubbakcemile3rekor benim o zaman:lepi:ama en önemlisi ben spor yapmayı çok seviyorum ama bi türlü olmuyodu,salona yazıldım bu yüzden ve aksatmıyorum çünkü idealim var ve bu halimden çok sıkıldım eski ben hatta daha güzel vücutlu eski ben olucam(spor hocam seni burdan manken gibi hatta daha güzel vücutla çıkarcam dedizemuszemus)
3 haftada ne rekoru ben kacirdim,CADIARZU
baharcığım spor konusunda rekor kırıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?