bugün yediklerimi yazıyorum;
sabah 1 bardak çay,1 bardak su
ara 1 fincan ıhlamur,5 ad grissini
öğlen;tavuk but (ama büyük değil) 5 yk pilav,1 porsiyon salata
aslında pilavı yemesem süperdi ama akşama telafi edicem artık.
nasıl olmuş?
şu alışveriş sitelerine bende bakem yahu nerden baktınız.
ben geldiiiiim
melzeyitim canım diyetisyen için teşekkür ederim fiyatı uygunsa bu defa eşimle gideceğim ve evde diyet yapmak problem olmayacak inş.
alışveriş için x firmadan sabah indirim msjı geldi orda beğendiğim bi kazak vardı %50 indirimi duyunca alayım dedim ama sanki bedeva dağıtıyorlar kocaman mağaza da iğne atsanız yere düşmez... ankaranın bütün hatunları sanki ordaydı... sırayla bakılıyo kazaklara hahaha
neyse benim beğendiğim kalmamış zaten
bende başka bi yerden bi kazak bi pantolon aldım pekte indirimli değildi açıkcası...
ama çok arada kaldım geçen seneki (tombik halim) kıyafetlerim bol oluyo ama öncekiler dar hahah
ayyy bu senede alışveriş yapıyorum dolabım 38-40-42-44 ayy kocacığıma yazık ama inanın hiç bişeyim tam olmuyo
benimde öğle yemeğim
köfte yapmayı gözüm yemedi
et yerine 80gr peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık maydanoz
hanımlar topiği açtım,ne bakayım alışveriş konusu yanlış yeremi girdim kendi kendime sormaya başladım.Ay fazla konuşmayın yoksa zor tutarım kendimi.EEEe siz çalışıyorsunuz iyiy kendi paranızı harcıyorsunuz aileye bir zararı yoktur.Ama benimgi evhanımların önünde açmayın böyle konular aaaaaa zaten yılbaşı yaklaştı sonra sevgililer günü sonra doğum günüm kocacım iflas edeckaydirigubbakcemile aaaaaaaaaaaa.
bak alışveriş konuyu açın ana benden gizli yazın aaaaaaaaaa.:1ninca:
ben kendime zaman ayiramiyom kizlar yaa..bi yesil cay yapmak külfet geliyo..bu aralar kizim köpek disleri geliyo sanirim huzursuz,zor uyuttum...melisinde azi disleri sanirim bizim azilardada ateslendik..
arkadaşlar yarın yola çıkıyoruz bulgaristana gidiyoruz,orda 2 hafta kalcaz.Büyük ihtimalle netim açık omayacak orda.Aradasırada amcamın netten girerim belki ama söz veremiyorum.
ferdecım eğer giremezsem beni izinli olarak geçebilrimisin.cuma günleri kilomu bildirmeye çalışacam ama ne olur ne olmaz,giremezsem habarinin olsun.
Buara Melis nasıl oldu dr ne dedi.
dosbacığım fiyatını ben söyleyim artmadıysa aylık 50 ytl ilk ay 2 hafta sonra gidiyosun kadından randevu almak çok zor falan diyolar çok ünlü bir kadınmış trt falan programyapmış dedi kardeşim
bende suna alisveris yapiyorum 10 küsür yillik en yakin arkadasim kaynimla evlenecekte ona makyaj malzemeleri alacam burda daha uygun yves roche yi bilen varmi..
Melise çok geçmiş olsun dişten olmasına sevindim,başak bir şey olmasında olur o kadar.
bende suna alisveris yapiyorum 10 küsür yillik en yakin arkadasim kaynimla evlenecekte ona makyaj malzemeleri alacam burda daha uygun yves roche yi bilen varmi..
evet bendim canim,bende hala inanamiyorum..o benim icin kardes gibidir umarim elti olmak bunu bozmaz..hım o en yakın arkadaşı kaynıyla evlenen arkadaş senmiydin çok ilgimi çekmişti
hoşuma gitti hatta
ama neyi sorduğunu anlayamadım ben
kuzum ya nasil halsiz düsmüstür..benim kizim ilk disi 6 aylikken cikardi bi ara iyi ara verdi simdi ataga gecti birden 4 azi cikardi ama perisan oldu simdi köpeklerde sira..cok huzursuz gergin eli agzinda..sağol canım dişmiş ama ne dirençli ateş 38in altına pek düşmüyor
hayırlı olsun canım. Ben duymuştum ama hiç almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?