Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar,
geldik doktordan tam tahminim birşey yokmuş diştenmiş. biri patladı 2si de yoldaymış ondandır diyor doktor. Neyse götürdük de içimiz rahat etti.

iyi alışverişler dosbacım.

fikriyecim sanberk atlatsın da bizler biraz sürünsek de olur onlara birşey olmasın yeterki. Türkçe şarkıları öğren :)

baharın geçmiş olsun tatlım, bie an önce toparlanırsın inşallah. Ben de merak ediyorum kilonu bu hafta iyi kilo verenler tartılmamış melzeyit sen ve melankoli çk merak ediyorum.

adcım çok fena oldular bu çocukşlar sanırım bizi kullanıyorlar :bbo:

melzeyitim yaaa alışveriş deme bana da çok fena aile bütçesi için kötü olur yerimseniben

Kallistem olsun biz de sizi ihmal ettik ama gönüller bir olsun yeter. Ben de melisi doktora götürdüm geldim buralardayım.

scapula güzel kilo vermişsin canım adın dediği gibi deneme haftasını da başarıyla atlattın takımdasın.

13.TAKIM 135. ETAP

ad1 (55.0 /55.3 /-0.3 /-0.55%)
dosba (67.9 / 68.2 / -0.3 / -0.44%)
melis08 (61.9 / 62.5 / -0.6 / -0.97%)
fikriye_bg (72.0/ 71.0/ 1.0/ 1.39%)
güzelimm (62.0 / 62.0 / 0.0 / 0.00%)
Nachtigall ( 61.2 / 61.8 / -0.6 /-0.98%)
genciza (62.0, Geri Dönmek Üzere Ayrıldı)
bhr.87 (82.0 / 82.0/ 0.0/ 0.0%)
karamanlı (64.7, Geri Dönmek Üzere Ayrıldı)
melzeyit (78.0 /78.0 /0.0 / 0.00%)
scapula (80.5 / 79.8 / 0.7 / 0.87%) (yeni üye)
13. TAKIM TOPLAM KİLO (620.5 / 620.6 / -0.1 / -0.02%)

şimdi su içeceğim.
bugün hiç kaçamk yok annem aşure yapmış ama bugün yemeyeceğim akşam sadece yoğurt yiyeceğim tersini yaparsam hepinizden domates lütfen.

scapula hayırlı olsun şekerim
evet en kilolu senmişsin ama 70li kilolara indin bile darısı 60lı kilolara.

ablaaaaaaaaaaa
ablacımm delikafadulden delikafadulden
bende istiyorum bende bendeeee
eğer alış veriş yapcaksanız haberim olsun bende istiyorum o çizmelerdenn delikafadulden delikafadulden
hepsi birbirinden güzel harikaaaa delikafadulden delikafadulden

melisim canım sağolasın çikolatayı yanlış yazmışım eski kilomu kalmış ecxelde anlamadım :)) şimdi düzeldi senin dediğin gibi.

melisimize bol öpücükler gönderiyorum...

sizin listenizde tamamdır canım ...

nereusum çizme nerde yahuu alkisalkisalkis baktım göremedim bende merak ettimopuyorumnanaktan

teşekkürler kallistecim. Eee verebiliriz o halde listeleri :)
melis de öpüyor teyzesi.

ben de çizme istiyorum, çanta takı ve ayakkabıya doymayanlardanım :)

http://www.urbanog.com/Anne-Michelle-Addiction-55-Strappy-Bootie_116_3677.html
Şeniz Şeniz
kalllisimm canım hepsi birbirinden güzel ama ben bunu çok beğendimm yaa

meliscim canım çok güzel gidiyor Şeniz
ben zaten elmayı çok severim
dün çok yürüdüğüm için şişmiş olmalyım
normalde 3 günde 1.5 kilo vermiştim şuan 66.7 kiloyum
dün tam yapamadım yeşil çay sadece 2 bardak içe bildim ama iyi gidiyor midem ciddi anlamda küçülmüş

teşekkürler kallistecim. Eee verebiliriz o halde listeleri :)
melis de öpüyor teyzesi.

ben de çizme istiyorum, çanta takı ve ayakkabıya doymayanlardanım :)

yahu bak iyice meraklandırdılar şimdi çatlayacağım he-e-e-ee kaydirigubbakcemile3 çizme derken çanta takı makı demişsin oldumu yaaamafoldumbennerde kim nerde ne gördüde alıyoda ben geri kaldım ay çatlıyacağımmm:roflol:

ama kargosu çok pahalı oradan alınmaz çizme kadar kargosu var türkiyeden almak daha iyi.

eğer normal kargo istiyorsanız ki hepsi gemiyle geliyor 14-30 gün süren çizme için 41$
daha hızlısı 7-14gün sürüyor bu da 51$
bu arada çizmeler 20-25 $

hımmmm :)) siz alışverişi sevenlersiniz sanırsam :)

bende kaç gündür japın sitelere taktım ilk siparişimi verdim geçen kızlarım için tabeke onların elbiselerinden bana don bile çıkmaz biçmeye kalksan:roflol::roflol: çünkü ama siz zayıfladınız size olur... melisim kargoda ortak siparişle ancak iyi oluyor öyle şeylerde yapabiliriz.. eğer isteyen olursa yani capon kıyafet bende bakayım alayım diyen olursa birde capon ayakkabı adresi var benim mailimi alsın istesin anlaşıp hallederiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…