Haha yok cnm estagf. Allah iyiligini versin
Ama kizlarin dedigi gibi dügünü düsün daha gelinlik var ve kim istemezki esine karsi manken gibi olmak
tavada yapılan gözleme gibi gürcü yemeği sanırım ev arkadaşımın annesi yapıp yolluyor zor durumda kalınca ısıtıp yiyoruz mutlaka dene çoook güzellll
doğrudur çerkez de olabilir benm aklımda gürcü diye kalmış annedne gelen güzel oluyor birde ısıt ye olunca işte zaten akşam yemem de kahvaltı yada öğlen kaçamak gibi oluyor biraz onun dışında uzak duruyorumçerkes böreğiymiş internette her yerde öyle yazıyor yani.okul zamanı anneden gelenler çok güzel ve kurtarıcı oluyor ama ne yazıkki kilo olarak geri dönüyor :44:
canım kilo konusunda sorunum yok bi gün yersen 2 3 gün kısıyorum kilo almıyorum zaten fazlada vermeyi düşünmüyorum herkes aynı şeyi sölüyor sadece spor yapcm
tavada yapılan gözleme gibi gürcü yemeği sanırım ev arkadaşımın annesi yapıp yolluyor zor durumda kalınca ısıtıp yiyoruz mutlaka dene çoook güzellll
canım kilo konusunda sorunum yok bi gün yersen 2 3 gün kısıyorum kilo almıyorum zaten fazlada vermeyi düşünmüyorum herkes aynı şeyi sölüyor sadece spor yapcm
Bende baktim simdi gözleneden daha gir bu birde tavada kizartilarak yapiliyor. Hedefime ulastiktan sonra aklima gelirse yaparim ama simdilik uzak dur canim bu öyle böyle degil baya kilo aldiracak bisey.
kilo verdikten sonra senin yaptığın gibi dengelemek önemli zaten.biz sana kendini kaybetme ve tombiş bi gelin olma diye kızıyoruz birazcık :)
Bende baktim simdi gözleneden daha gir bu birde tavada kizartilarak yapiliyor. Hedefime ulastiktan sonra aklima gelirse yaparim ama simdilik uzak dur canim bu öyle böyle degil baya kilo aldiracak bisey.
55kiloya düsmek istedigin icin iyiligin icin söyledim canim tabiki sen bilirsin :)
bugünkü menum
sabah : 2,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği krem peynir salça biraz domates tahin pekmez ve çay(saat 9)
öğle: 1 tabak kısır küçük bir poğaça(13:30)
ara : 3-4 çatal kabak tatlısı(15:30)
akşam: 1 kepçe pilav yanına 1 kepçe tavuk yemeği(19:00)
ara : 1 kupa yeşil çay içeceğim
gün içinde su bol bol içiyorum ama yorgunluktan spor yok
bugünkü menum
sabah : 2,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği krem peynir salça biraz domates tahin pekmez ve çay(saat 9)
upsss çok geldi bana bunlar birde neden hepsi bi arada kiibugünkü menum
Kizlar menume az demeyin diyetisyen verdi valla:) ama bi kac seyi atladim cunku migeenim tuttu migdem acayip bulaniyor dusup yatacam birazdan.
7.00
1 bardak ilik su bir tam ceviz
8.00
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim tam bugday ekmegi
1 kupa beyaz cay
Ara
3 tane hac hurmasi
1 kupa alic yapragi cayi
Ogle 12.00
150 gr tavuk haslama
Salatada yemem lazimdi ama yiyemedim
1 turk kahvesi(icmemem gerekiyordu yasak)
1/2 soda
Aksam 6.30
Bi kac catal tavuk haslama(150 gr olmasi lazim normalde ama onu bile yerken kusacaktim)
Domates maydonoz salatasi
Son ara
1 beyaz cay
8 adet yaban mersini
2ye yakin su ictim ama 2.5 yapmam lazim
Is yerinde bol kosturmaca ve stres spor olarak
Burcum heralde bu bir haftalik oldugu icin boyle normal menu bukadar degildir eminim neymis su protein diyeti allam yarebbim yumurta sevmem tavuk sevmen et sevmem zayilamamak elde mi migdem bulana bulana yiyorumama bu hafta iyi sonuc almam lazim hirslanmam icin bu sart kadin 3kusur gider 1 haftada dedi muhtemelen 2 kilo odemi su otlarla atacam:) 10 kilo odemim varmis ya 3er 5er giderim gibi geliyo insallah tam anlamiyla uyabilirim
yani az gibi duruyor ama diyetisyen verdiyse bi bildiği vardır mutalaka:)) bende mı başlasam diyetisyene diye düşünüyorum karar vermedim bi türlüKizlar menume az demeyin diyetisyen verdi valla:) ama bi kac seyi atladim cunku migeenim tuttu migdem acayip bulaniyor dusup yatacam birazdan.
7.00
1 bardak ilik su bir tam ceviz
8.00
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim tam bugday ekmegi
1 kupa beyaz cay
Ara
3 tane hac hurmasi
1 kupa alic yapragi cayi
Ogle 12.00
150 gr tavuk haslama
Salatada yemem lazimdi ama yiyemedim
1 turk kahvesi(icmemem gerekiyordu yasak)
1/2 soda
Aksam 6.30
Bi kac catal tavuk haslama(150 gr olmasi lazim normalde ama onu bile yerken kusacaktim)
Domates maydonoz salatasi
Son ara
1 beyaz cay
8 adet yaban mersini
2ye yakin su ictim ama 2.5 yapmam lazim
Is yerinde bol kosturmaca ve stres spor olarak
Canim bence git senin de kilo fazlaydi heralde benimki gibi.hele su yag kas oranini hormonunu vs cikariyo ya cidden bu isin matematigi burda yatiyo.ben hep metabolizmam yavas sanardim hicte oyle degilmis troidim var felan derdim.yok hicbise yok kilo almami gerektirecek ve en buyuk yanlisim saglikli beslenmeyi bilmiyorum ben onu ogrenecen insallah.bence git tatlim belki direnc vardir?
Canim bence git senin de kilo fazlaydi heralde benimki gibi.hele su yag kas oranini hormonunu vs cikariyo ya cidden bu isin matematigi burda yatiyo.ben hep metabolizmam yavas sanardim hicte oyle degilmis troidim var felan derdim.yok hicbise yok kilo almami gerektirecek ve en buyuk yanlisim saglikli beslenmeyi bilmiyorum ben onu ogrenecen insallah.bence git tatlim belki direnc vardir?
insallah burcu ya citiri da gectim bebek yapacam bu kiloyla ne yavrumu ne kendimi riske atmak istemiyorum yaza kadar zamabim var artik bahanemde kalmicak:) acil zayiflamam lazim
Canim bi hastaligin vs yoksa trglserid seker vb olabilir.ama ben en cok yagdan mi kastan mi gidio ona takmis durumdayim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?