Yok evde yaptim koyarmiyim oyle sos felanöğle yemeği yeseydin akşam da daha dengeli yeseydin daha iyiydi canım. çünkü ne kadar ekmek olmasa da sezar salatasının sosundaki kalori yeter zaten :26: eğer sos döktürmediysen az yağlı limonlu falansa sorun yok güzel menü bence canım. suyu da içiyorsundur umarım. su çok önemli cünküafiyet ollsun
benim ayağım rahatsızlanmıştı 3. level ı hiç deneyemeden bırakmıştım o yüzden. doktor hatta ayakta yapılan tüm sporları yasaklamıştı. kendime çok yüklenmişim
valla ben de jilian ı bırakmayı düşünüyorum şuan. ip atlamak ve squat yapmak daha mantıklı geliyor bana. buu hoplamalı zıplamalı hareketler hiç benlik değil ayağım kayıyor kendimi sakatlıycam sonunda valla
canan uzun zamandır gördüğüm en güzel menün bu. afiyet olsun canım. yarına hepimiz kilo vermiş oluruz umarım. geçen hafta 100 gr verdin bu hafta daha fazla gitmiştir inşallahvalla haftalarımız boşa gidiyor ya bugün bunu iyice düşündüm. kaçamak yapacağıma bir an önce kiloyu verip sonra istediğimden yiyebilmek daha mantıklı geldi. hafta da 1 gün 1 öğün istediğimi yiycem ödül gibi. sonraki günler hiç kaçamak yapmıycam. iyi bi fikir gibi geliyor bana bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?