ben bi kahvaltı hazırlıcam buse sonrada biraz işimiz var anamla bi ara gelirim yine öpüldün kuzum
menümüde yazayımm
kahvaltı 7:30
2 yumurta ile omlet
zeytin peynir
domates salatalık
öglen 12:30
4 yk barbunya pilaki
ayran
salata
akşam 17:00
1 kase yogurt
2 ceviz
2 incir
gece 23:00
1 soda
2,5 lt su
3 fincna bitki çayı
valla kendimi tebrik edicem dün gece eşimle kumrucuya gittik o kumruyu yutarken ben 1 şişe soda içtim
çok müteviziyim birde alkış yaptım
selam
dün menümü yazamadım yoğundum biraz
sabah09.00
menemen
ara 11.00
1 portakal
öğle 12.10
2 dilim ekmek ve kıymmalı yumurta,tarhana çorbası 1 kase
akşam:18.00
saalata hamsi buğulama,1 dilim ekmek
su 2 litre ye yakın
1.15 saat yürüyüş
ben kahvaltıya gidiyorum görüşürüz kızlaaar
kızlar ben derse dönüyorum. öpüldünüüz
burcuuu benim durumum iyi sadece squat kaynaklı kaba etlerim ağrıyor. demek ki işe yarıyor popo kısmı için bu çok sevindiriciama dediğin gibi diğer jillian gibi bir durum yok. bacaklarımın altı ağrımıyor mesela kas sıkışması olurdu diğerinde feci şekilde ama bunda hiçbir şey. benim anladığım bu jillian cidden doğru söylüyor ve popoya ve üst bacağa çalışıyor burcuuu yani bizim ihtiyacımız olan bölgeleree göbek desen en basiti zaten hareketi de belli. ama benim bu basenlerdeki yağlar o sevmediğim görüntü düzelecek bununla inş
buseeee kız 1 çorba kaşıgı nittin sennn
canım afiyet olsun mwnün çok güzel
öğlen menüsü çok olmuş
afiyet olsun
çok yeme buse
kolay gelsin
tam bana göre bu jillian
çünkü benim en büyük sorunum üst bacak
üst bacaklarım kalın olduğu için bir beden büyük pantolon alırım hep
çünkü daracık tayt gibi pantolon sevmem
okulda öyle daracık durunca abest oluyo
biraz bol durursa iyi olur
tamam burcuuuu
bu sporu hiç ihmal etmemeliyiz. kaslarım pek ağrımıyor benim. 6 gün yapabilirim ben de belki burcuuu
6 yapamam da 4 yapıcam buse yaaa kararlıyım hasta filan olmadığım sürece
Kızlar yaaa dün akşam geldim evde misafir vardı ona rağmen tüm geçmişi okuyup bir güzel alıntılayıp cevap yazdım. PC dondu. Sinir oldum. Eşim götürdü bakalım tamir etmeye. Ama olan benim alıntılara oldu.
Tatlım kesin kararlıyım 60 konusunda. Aslında boyuma göre ideal kilom 62-63 ama ben nedense takıldım 60 a. Spor için bir ay daha bekleyeceğim. Şuan evde kendi imkanlarımla arada bir yapmaya çalışıyorum ama bana hoca lazım. Mutlaka spor yaparken birilerine ihtiyacım var. Kendi başıma olmuyor. Bir ay sonra havuza gitmeyi düşünüyorum. Hatta çok iyi yüzemiyorum hem ders alacağım hem spor yapmış olacağım. Sonrasında da aerobik yapabilirim uygun bir spor salonu bulursam ama şuan ilk hedef 60ebruuu ben de seni merak etmeye başlamıştım. sağlık olsun üzülmeebi de bence harika görünüyorsun bence zayıflama artık spor yap sıkılaş. kolun belin popon kalmamış hiçbi yerin spor yapıyorum ben de sıkılaşmak için. eğer fiziğim düzgün olursa 51 de durabilirim. göğüslerim gitmemesi için sporla istediğim fiziğe ulaşırsam daha fazla zayıflamıycam
tamaamm bugün de devam dimiii
Tatlım kesin kararlıyım 60 konusunda. Aslında boyuma göre ideal kilom 62-63 ama ben nedense takıldım 60 a. Spor için bir ay daha bekleyeceğim. Şuan evde kendi imkanlarımla arada bir yapmaya çalışıyorum ama bana hoca lazım. Mutlaka spor yaparken birilerine ihtiyacım var. Kendi başıma olmuyor. Bir ay sonra havuza gitmeyi düşünüyorum. Hatta çok iyi yüzemiyorum hem ders alacağım hem spor yapmış olacağım. Sonrasında da aerobik yapabilirim uygun bir spor salonu bulursam ama şuan ilk hedef 60
Kızlar yaaa dün akşam geldim evde misafir vardı ona rağmen tüm geçmişi okuyup bir güzel alıntılayıp cevap yazdım. PC dondu. Sinir oldum. Eşim götürdü bakalım tamir etmeye. Ama olan benim alıntılara oldu.
Kiloda sorun yok canım takılmadım. Her hafta kilo veriyorum. Benim aklım takıldı 60 olmaya. Hatta bir ara 58 mi olsam diye düşünüyordum. Henüz karar vermiş de değilimevet canım yapıcam
ebru takılmışsındır protein diyeti yapmalısın
ebru bende sana mesaj atoyrdum tam şimdi görmeseydim
Kiloda sorun yok canım takılmadım. Her hafta kilo veriyorum. Benim aklım takıldı 60 olmaya. Hatta bir ara 58 mi olsam diye düşünüyordum. Henüz karar vermiş de değilim
Tatlım kesin kararlıyım 60 konusunda. Aslında boyuma göre ideal kilom 62-63 ama ben nedense takıldım 60 a. Spor için bir ay daha bekleyeceğim. Şuan evde kendi imkanlarımla arada bir yapmaya çalışıyorum ama bana hoca lazım. Mutlaka spor yaparken birilerine ihtiyacım var. Kendi başıma olmuyor. Bir ay sonra havuza gitmeyi düşünüyorum. Hatta çok iyi yüzemiyorum hem ders alacağım hem spor yapmış olacağım. Sonrasında da aerobik yapabilirim uygun bir spor salonu bulursam ama şuan ilk hedef 60
Kızlar bu hafta oldukça yoğunum. Annemler geldi bende kalıyorlar. Evde çok gelemeyebilirim. Masaüstü pc yok. Netbook kullanmayıda çok sevmiyorum. Akşam mutlaka uğramaya çalışırım ama gelemezsem eğer merak etmeyin. Henüz geçmişi de okuyamadım. İş yerinde fırsat bulabilirsem bakacağım. Buse sana özelden bir mesaj atacağım birazdan. Bunu sen vaktin oldukça takımda ki herkese iletir misin? Önemli bir durum
ebru boyun 1.72 senin 58 de çok çıtı pıtı olmaz mısın yav
valla ben 48 ken ideal kilomdu 10 aşağısı ve 34 bedendim. ebru 58 olursa 32 beden falan olur sıkılaştığında. yani benim 44 kilo olmamla ebrunun 58 i aynıideal kilodan 4 aşağı yaniii
işte o yüzden dedim kuzum acaba şekilsiz olur mu bence sıkılaştıktan sonra buna karar vermek daha mantıklı gibi geldi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?