menüm
Sabah
1,5 dilim tambuğday ekmeğini 1 çay kaşığı yağda kavurup üzerine 1 yumurta kırdım :) Aynı ekmek balığı oldu tadı.
öğle
DIşarda yedik arkadaşlarla. Patlıcan kebap yedim ekmeksiz. yanında ayran ve bol salata.
(patlıcan kebapta 4 tane küçük köfte ve 4 parça patlıcan vardı :)
akşam
1 tabak kabak yemeği ekmeksiz.
canım ne guzel demı bunları duymak..Evet evet kızlar yukleyebildim, bir tane yeni halim:)
bugun kahvaltıya boyle gitmiştim de cok hos gorundugumu fizigimin iyi oldugunu soylediler hosuma gitti:) ben de o gazla yedim :))
tebrıkler canımmİyi akşamlar. .Sonunda kacamaksız bir günü geride bıraktım. .
afıyet seker olsun burcucumsabah(10:30)
2 dilim tam bugday
1 haşlanmış yumurta
1 tk tereyağ
1 tk ayva reçeli
domates
5 zeytin
yeşillik yarım kk peynir
ögle(15:00)
1 porsiyon haşlanmış et
salata
1 dilim tam bugday
17:00
3 tane ceviz
akşam(19:00)
1 kase yoğurt
2.5 litre su
30 dk jillian level 1
8600 adım şimdiye kadar(jillian yaparken cebimde değildi)
Kesinlikle dene canim zevk alarak yedim yogurtla sebze yanyana gelince gercekten sahane oluyor.
sorma canım bende de var bı tane ondan.etsız yemek yemıyor yabenım esımde hıc sevmez taze fasulyeyı ama en bayılırım yemesı ıcın etlı yada tavuklu yapıyorum oyle yıyor ancak bu erkeklerınde damak zevkıne hayranım
Menü
sabah 07:10
elma sirkeli su
kahvaltı 08:05
1 yumurta
2 dilim kizarmis çok tahılli ekmek
2 dilim peynir
1 bardak sekersız cay
ara 10:25
1bardak yesil cay
10 badem
öğle 12:45
1adet haşlama tavuk göğsü
2 kaşık nohut yemeği
3 kaşık yoğurt
ara 14:00
Yesil çay
ara 15:30
Komsuda turk kahvesi
akşam 18:00
4 kasik sulu köfte
4 kasik yoğurt
yeşil salata
su şu an 2.5 litre
spor 55 dk tempolu yürüyüş. .
canım ne guzel demı bunları duymak..
ama ben resmını goremedım profılınde
Hımm menü guzel sporda var..:)sabah(10:30)
2 dilim tam bugday
1 haşlanmış yumurta
1 tk tereyağ
1 tk ayva reçeli
domates
5 zeytin
yeşillik yarım kk peynir
1 porsiyon haşlanmış et
salata
1 dilim tam bugday
3 tane ceviz
1 kase yoğurt
2.5 litre su
30 dk jillian level 1
Bu menude iyi su nekadar ?menüm
Sabah
1,5 dilim tambuğday ekmeğini 1 çay kaşığı yağda kavurup üzerine 1 yumurta kırdım :) Aynı ekmek balığı oldu tadı.
öğle
DIşarda yedik arkadaşlarla. Patlıcan kebap yedim ekmeksiz. yanında ayran ve bol salata.
akşam
Telden giriyorum göremedim.Evet evet kızlar yukleyebildim, bir tane yeni halim:)
bugun kahvaltıya boyle gitmiştim de cok hos gorundugumu fizigimin iyi oldugunu soylediler hosuma gitti:) ben de o gazla yedim :))
Kolay gelsin. :) bol terleme ler.kızlar ben geldim hemen bi zilli jillian a başlıcam bi soyunayım döküneyim sonra duş filan derken gelirim inş.
Oldukça hafif ..denenebilir.önceden hepsını patates dahıl kızartıpta yapıyordum bunu uzerıne yogurt ve bu hale geldım bu fıkır gercekten ıyıartık kızartma, yag ve seker yok hayatımda ne hafıfım onlar olmayınca ha bıde hamur
Of yeşil fasulyeye bayılırım. Esimde hic sevmezKabak sevmem normalde kereta nerden ogrendiyse hayir zor bise de degil ben nasil dusunemedim ona sasiriyorum:) bugun sira bende yesil fasulye yapacam ama sevmiyi ya offfff
Ilk fırsatta bakacagim canım arkadasmiyiz seninle yoksa beni ekle :)ebrucum albüme 2 resim ekleidm biri 93 kiloluk halim digeride 66 kiloluk şuanki halimi
akşam çekip ekleirm cnmm
Teşekkür. .25 kasım pzts
Canan456-2
ssercecik-6
buseb-6
karbeyazı-12
ysfmir-9
gubsej-8
glmscs-1
Mavera87-7
26 kasıl salı
Ssercecik-12
cerenberen16-10
canan456-2
karbeyazı-7
ysfmir-6
gupsej-7
glmscs-7
mavera87-0
Hımm esini tebrik ederiz efenim.yooooooooooooooo makarna yapmaaaa
Dün kocacım yaptı yemeğimizi lezizdi gerçekten kabak kırmızı biber patlıcan az bişe yağ pulbiber karabiber fırına atmış
üstünede sarmısaklı yoğurt offffffffffffffffffffffffff şahaneydii kesinlikle makarnadan daha zevk alarak yedim tavsiyemdirr
Allah kabul etsin. Kışın da suya dikkat etmeliyiz..yudum yudum icmeyi denemelisin.kızlar dun oruc tutmustum
sahur: yarım domates
1 kk kadar peynır
6 zeytın
2 dılım kepeklı ekmek
iftar: 1 tavuk budu frndan
2-3 yemek kasıgı bulgur pılavı
yogurt
lımonata
su fazla ıcemedım kıs gelıyor ya su fazla ıcemıyorum zorlayıncada olmuyor ama elımden geldıgınce ıcıcem
Buradada hava kapalı. .Ama ben cokseverim.kızlaaar istanbulda hava cook kotu yagmur yagıyor gokyuzu sapsarı ve gok gurluyoo
canım azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz
hep beraber zayıflayacağız
herkes önce kısa hedefler belirlesin daha sonra uzun vadede hedefler belirlesin
bir ara yapıyorduk önümüzdeki hafta ne kadar kilo verebilirim diye yazıyoduk
Öğün atla ma hafif birseyler yiyebilirsi..Selam kızlar, kahvaltıya davetliydim yeni geldim, ufff biraz kacırdım kahvaltıda yaa, bugun herhalde daha bişe yiyemem
ben dışarı çıkıyorum kızlar hazırlanıp. dünkü menümü de yazmıycam. kısaca ne yemedimki diyebilirim. sabah çikolatayla başladım öğlen biskremle devam ettim. bu yüzden de normal yemek yemedim. akşam yemeğimde yağsız makarnayla yoğurttu. yağsız yaptırdım. o bile berbat bi seçimdi bence. resmen duramıyorum. akşam spora başlıycam gelince. bakalım artık cuma ya sonucum ne olcak bilmiyorumyarın da bütün gün haşlanmış yumurta yiycem sadece. sabah 2 öğle 2 akşam 2. böyle bi protein günü deniycem. :26:
Canim badem cig badem ve tok tutnada üstüne yoktur diyetisyenlerin onerisi bademden yana olur.:)anım bademin kalorisi yüksek biliyorsun dimi gerisi çok güzel su ve spor müthiş
Hepsimi ayni bu erkeklerinsorma canım bende de var bı tane ondan.etsız yemek yemıyor ya
ama ben teslım olmuyorum.cunku ben de sebze yemeklerını etlı sevmıyorum.artık o gun hangısı varsa mecburen o yenıyor,orta yolu buluyoruz
:) teşekkür ederim.tebrıkler canımm
sellaamm ben geldım herkese ıyı aksamlar
Canim badem cig badem ve tok tutnada üstüne yoktur diyetisyenlerin onerisi bademden yana olur.:)
Hepsimi ayni bu erkeklerin
:) teşekkür ederim.
Hoş Geldin. .
ben geldim kızlaarrherkese iyi akşamlar. çok merak ediyorum burcuuuu yaptın mı zilli jillian ıııı geçmişe bakıp hemen geliyorum. sonra da jillian yapcam
Kabak sevmem normalde kereta nerden ogrendiyse hayir zor bise de degil ben nasil dusunemedim ona sasiriyorum:) bugun sira bende yesil fasulye yapacam ama sevmiyi ya offfff
menüm
Sabah
öğle
akşam
sabah(10:30)
2 dilim tam bugday
1 haşlanmış yumurta
1 tk tereyağ
1 tk ayva reçeli
domates
5 zeytin
yeşillik yarım kk peynir
1 porsiyon haşlanmış et
salata
1 dilim tam bugday
3 tane ceviz
1 kase yoğurt
2.5 litre su
30 dk jillian level 1
Menü
sabah 07:10
elma sirkeli su
kahvaltı 08:05
1 yumurta
2 dilim kizarmis çok tahılli ekmek
2 dilim peynir
1 bardak sekersız cay
ara 10:25
1bardak yesil cay
10 badem
öğle 12:45
1adet haşlama tavuk göğsü
2 kaşık nohut yemeği
3 kaşık yoğurt
ara 14:00
Yesil çay
ara 15:30
Komsuda turk kahvesi
akşam 18:00
4 kasik sulu köfte
4 kasik yoğurt
yeşil salata
su şu an 2.5 litre
spor 55 dk tempolu yürüyüş. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?