- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 198
- 29
kızlar ya aksama ne pışırdem kendıme acaba canım fena halde makarna istıyor yapsammı acaba :26:
yooooooooooooooo makarna yapmaaaa
Dün kocacım yaptı yemeğimizi lezizdi gerçekten kabak kırmızı biber patlıcan az bişe yağ pulbiber karabiber fırına atmış
üstünede sarmısaklı yoğurt offffffffffffffffffffffffff şahaneydii kesinlikle makarnadan daha zevk alarak yedim tavsiyemdirr
kızlar dun oruc tutmustum
sahur: yarım domates
1 kk kadar peynır
6 zeytın
2 dılım kepeklı ekmek
iftar: 1 tavuk budu frndan
2-3 yemek kasıgı bulgur pılavı
yogurt
lımonata
su fazla ıcemedım kıs gelıyor ya su fazla ıcemıyorum zorlayıncada olmuyor ama elımden geldıgınce ıcıcem
kızlar ya aksama ne pışırdem kendıme acaba canım fena halde makarna istıyor yapsammı acaba :26:
yooooooooooooooo makarna yapmaaaa
Dün kocacım yaptı yemeğimizi lezizdi gerçekten kabak kırmızı biber patlıcan az bişe yağ pulbiber karabiber fırına atmış
üstünede sarmısaklı yoğurt offffffffffffffffffffffffff şahaneydii kesinlikle makarnadan daha zevk alarak yedim tavsiyemdirr
Kabak sevmem normalde kereta nerden ogrendiyse hayir zor bise de degil ben nasil dusunemedim ona sasiriyorum:) bugun sira bende yesil fasulye yapacam ama sevmiyi ya offfffne guzel anlattın oyle denemelıyımmen ıyısı sebze yemegı sagol cnm kacamak yoookkkkkk
bende deniycam canım çok merak ettim
Kesinlikle dene canim zevk alarak yedim yogurtla sebze yanyana gelince gercekten sahane oluyor.
Kabak sevmem normalde kereta nerden ogrendiyse hayir zor bise de degil ben nasil dusunemedim ona sasiriyorum:) bugun sira bende yesil fasulye yapacam ama sevmiyi ya offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?