DÜNKÜ MENÜM
sabah 10.00
2 kaşık yoğurtlu naneli pul biberli pirinç lapası
öğle 15.30
naneli pul biberli pirinç lapası
1 kk beyaz peynir
akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
kaçamak 19.45
2 yk aşure (komşu getirdi akşam akşam :18:)
2,5 lt su
spor yok
cok sagolya onemlı olan mutluluk cnm esımı cok sevıyorum e tabı oda benı bence evlılık sevınce ve mutlu olunca guzel yas kac olursa olsun Allah senın hakkındada hayırlısını versın inş gec olsunda guc olmasın derler ya aynen oyle herseyın hayırlısı
bende hiç evliliği düşünmeidigim bir anda eşimle tanışıp 6 ay içerisinde evlendim
20 yaşımı yeni bitimiştim , ne oldugunu anlamadım bile
amaa hep mutlu oldumm hiç pişman olmadımmm
şuanda 9 yıllık evliyiz 2 tane 6 yaşınd aogluşum var....
hiç belli olmuyor bu işler ne tanımayla nede yaşla
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefa getirdiniz bn burcu 21 yşımdayım hemşirelik son sınıf öğrencisiyim sözlüyüm 13 martta diyete başladım ağustos 23 te 60 kilo ile ayrıldım kaptan yardımcısıyım fakat bu aralar çok aktif olamıyorum tekrar hoşgeldiniz
selam kızlar ay çok yorgunum veçok şiş hissediyorum kendimi bugün işler çok karışık yani bünyemde bgün dinlencem haftaya hiç uyuyamıcam ya pazartesi salı çarş okul perşembe teyzemin ehliyetini almaya gitcez emniyete cumada ankarakart çıkıyo aynı istannbulkart gibi onu almaya gitcem randevuluymuş cumatesi pazar dershane off öldüm ben ya
evet canım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefa getirdiniz bn burcu 21 yşımdayım hemşirelik son sınıf öğrencisiyim sözlüyüm 13 martta diyete başladım ağustos 23 te 60 kilo ile ayrıldım kaptan yardımcısıyım fakat bu aralar çok aktif olamıyorum tekrar hoşgeldiniz
buse bu lapa diyeti yapılırken başka bir şey yenmemesi gerekiyor
tarhana çorbası ve aşure hiç olmammışş
ve peyirde proetinde alınmasa daha iyi oluyor egerki protein alıckasan en fazla 2 yk yagsız yogurt tercih etmelisin
bende hiç evliliği düşünmeidigim bir anda eşimle tanışıp 6 ay içerisinde evlendim
20 yaşımı yeni bitimiştim , ne oldugunu anlamadım bile
amaa hep mutlu oldumm hiç pişman olmadımmm
şuanda 9 yıllık evliyiz 2 tane 6 yaşınd aogluşum var....
hiç belli olmuyor bu işler ne tanımayla nede yaşla
selam kızlar ay çok yorgunum veçok şiş hissediyorum kendimi bugün işler çok karışık yani bünyemde bgün dinlencem haftaya hiç uyuyamıcam ya pazartesi salı çarş okul perşembe teyzemin ehliyetini almaya gitcez emniyete cumada ankarakart çıkıyo aynı istannbulkart gibi onu almaya gitcem randevuluymuş cumatesi pazar dershane off öldüm ben ya
Burcugum merhaba biliyosun izindeydim donmek istiyorum ebruya yazdim ama yogunluktan goremedi galiba ne yapmaliyim
lapa yapamadım midemi üşütmüşüm..riske girmek istemedim..zaten bir garip haldeyim üstüne lapayla dengeyi bozmamayım .:)
18 kasimda mesajim yok 19 cepten bakiyorim henüz bulamadım.ben derse dönüyorum kızlar.
18-19 Kasım mesaj sayılarını göndermeyenlere son uyarım. birkaç saate yayınlayacağım listeyi...
En son 14 yasimda caya seker atmayı bıraktım. .:)Ben eskiden 1 kupaya 6 tane kesme şeker atardım. Yaklaşık 1 yıldır hem çayı hem kahveyi şekersiz içiyorum. Ve şuan şekerli herşey ağır geliyor bana. Şekersiz bir hayat çok güzel bence.
Zamanla alisirsin..Bugün 3.bardak şekersiz çay içtim toplamda :) hala kötü geliyor tadı bakalım zamanla nasıl gelecek :)
Geçmiş olsun. .Kızlar midem fena kahvaltı yapamadım sadece küçücük bir tost yedim daha doğrusu çocuklardan artan 2 parmağım kadar tost parçası
başka da bir şey yemedim hala simdi kendime nane limon kaynattım birazdan balla içerim,
günaydın hanımlar bugün hastayım okula gitmedim gece fena oldum istifra ettim , dunku asureden sonra oldu, ayakta duramıyorum kusacak gibi oluyorumöyle yani kızlar yatıyorum şimdi görüşürüz
Kesinlikle inanıyorum bunu ilk söyleyen değilsin bana. Bu sabah itibariyle başladım bakalım :) çok köttüüü şekersiz hergün şekersiz çay denemelerimi anlatcam bakalım ne olcakBu arada kızım da çayı ve sütü şekerli içiyor şekersiz süt veriyorum kesinlikle içmiyor ne yapabilirim? 6 yaşında ve onun hayatında şeker olmasını istemiyorum.
ben geçen hafta yemiştim. tadı da enfes :)) ama bir şey olur mu bilmiyorum... içinde şeker olduğunu da bilmiyordum hatta.
ay kaptan ben beceremedim lapayı. çok zor geldi akşama bozdum. birazdan paylaşcam menümü
oleey
ikisi de gelmiş bugün
ben de dayanamadım valla :/
nugget yağsız da olsa iyi tercih değil bence cünkü hazır gıda. katkı maddeleri var :26: onun dışında güzel menü canım
hanifecim lapa ayda 1 öneriliyor. fazlası zarar ve duraklamaya yol açar. metabolizmanı yorma bence. ve 1 hafta protein diyeti demişsin. bu senin kilon için çok fazla ve duraklama yapar. ben dukan diyeti yaptım daha önce o yüzden protein olayını iyi biliyorum. sen en fazla 3 gün yapmalısın. yoksa duraklarsın ve devam etmen çok zor olur. daha önce yaşadım bunları ben de
su ne kadar içtin bilmiyorum ama fena bir menü değil. salamlar ve tost olmamış sanki biraz ama onların da miktarı ve saatleri kurtarıyor gibi :) afiyet olsun :))
ooff kaçamaklara geelşu kurtarıcımız nesfit ten de hala alamadım yaa :))
bence de ayran iyi fikir :) dost ayranın tadı da süper bim deki :))
bu güzel menüye o sucuklar hiç olmamış canım. sucuğun yağ oranını bilsen ağzına koymazdın o 2 dilimi
lapayı yapabilen yapsın ben yapamadım valla dayanamadım :26:
cardio yapman gerek canım bacak için bence. bizim şu jillian tarzı
bravoooo
hedefine az kalmış cidden. boyun kaç bu arada? bazen bünye direnebiliyor. inatla devam et canım bence
ebru da söylemiş reçel olmamuş. onun dışında mandalina saat 3 ten sonra olmuşama tebrik ederim güzel menü yine de reçel çok seviyorsan diyabetik şekersiz reçeller var, onlar daha iyi olur bence
senin kilondaki biri için 1 hafta protein cıssssss
valla Allah yardımcın olsun canım zor işler bunlar :26:
hoş geldin aramıza :)) canım reşit olmadan mı evlendin sen? zayıflarsın merak etme çok gençsin metabolizman canavar gibidir
lapadan önce tartıda 53.8 gelmiştim. bu sabah sonuca bakmak için tartıldım ve 53.9( boş yere bünyemi yordum. ve lapayı yapamadım aşure kaçırdım... olmadı yani. sanırım ödemim de yoktu benim. :26:
neyseeee bugün protein ağırlıklı besleniyorum yarına eksi de çıkmak için. çünkü şuanda kilom geçen haftaya göre sabit. hafta sonu kaçamaklarım abartmalarım bir haftamı heba etti resmen. bir daha yerden iki defa düşünücem kesinlikle
Aslinda cok gerek kalmadikca sok diyetleri uygulamamali diye düşünüyorum. Kilo uzun süre takılmış ise beslenmede proteine ağırlık verip spor yapılımiyorsa spora başlamalı spor yapılıyorsa süresi ve türü degistirmek daha sağlıklı olur kanaaitindeyim.:) bu seferki diyetimde mutlaka spor yapacağım. Onceki kilolarimi Spor yaparak verseydim bu kadar hızlı geri gelmezdi
nerdesin bende ankaradayım ?
Burcugum merhaba biliyosun izindeydim donmek istiyorum ebruya yazdim ama yogunluktan goremedi galiba ne yapmaliyim
rezil ettim lapa gününü evet
burcuu bu ra hep bi şikayet içindesinn bu psikolojini bozcak diye korkuyorum vallla :/
ebru sana geçmişte yazmıştı diye hatırlıyorum canım.. tekrar dikkatlice bakpaylaşım ve menülerini yap falan demişti. ona göre alıcak listeye seni benim hatırladığım
iyi fikir
ah etimesgut yalan oldu şimdi bende etimesguttaydımetimesguttayım canım ben
canım kaç haftadır listede yoksun ve + da mısın?
canım kendime hiç vakit ayıramıyorm bunalmaya başladım artık psikolojim bozulmazda sadece bu aralar idare etmelerde zorluk çekiyorum uzun zamandır bünyem yorgun baya bi diorum ki spor yapcam ama yok akşam yapıyım diorum ama bakalım
aa gerçektenmi ne zaman netleşirki aman dikat et ozaman..haklısın cnm ama ben sımdı spor yapamıyorum yaa gebelık suphem var o yuzden ama dedıgın gıbı spor yapınca ıyı kılo verılıyor hem daha kalıcı oluyor
ah etimesgut yalan oldu şimdi bende etimesguttaydım..şimdi siirteyim..
aa gerçektenmi ne zaman netleşirki aman dikat et ozaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?