HoşbuldumMaşallah çok iyi kilolar vermişsiniz ya darısı başıma inşallahh farklıyım bu sefer gerçekten ağzıma götürdüğüm herşeye acaba bu başıma ne işler açacak diye bakıyorum
Zayıfalamaktan çok artık sağlıktan şüphe etmeye başladım baya kötü alışkanlıklarım vardı kahvaltı yapmamak ve günü 8-10 bardak nescafe ile geçirmek gibi ama Allaha şükür düzelttim.
Yani isteğe göre şekillendirebiliyoruz. Denemek lazım aslında.Ama ben ancak hafta sonu yapabilirim. Bir araştırayım bakalım nasıl birşey,
Geçmiş olsun Nihal' cim. Keşke daha önce gidebilseydin de kaybetmeseydin dişini.
Menü gayet güzel. Umarım sınavdan da güzel bir sonuç alırsın.
Çok teşekkürler Hanife' cim. Şimdi iyi allaha şükür. Benim boğazım tam iyileşmedi akşam olunca daha çok ağrıyor. Ama inat ediyorum ilaç içmemek için. İnşallah biran önce düzelirim.
Tamam canım ama uzak kalma buralarda. Seni izinli yazdım ama izinli değilsin biliyorsun dimi.
Yavaş yavaş o farketmeden azalt içeceklerdeki şekeri. Sütü nesquikli içirebilirsin. Birçok çocuk sade süt içmeyi sevmiyor zaten. Bu arada daha önce yazmayı unuttum. Seni tekrar burda gördüğüme sevindim. İnşallah bu kez iyi bir şekilde devam edebilirsin.
Geçmiş olsun Tuba' cım. Doktora git eğer devam ederse. İhmal etme.
Süpersin Hanife. Ayyy bende mi yapsam şimdi giden kiloları görünce heveslendim. Ama yapabilir miyim bilmiyorum. Bu arada sakın kaçamak yapma çünkü listeye girince kiloların bölünecek biliyorsun dimi.
Kızlar yaaa bu hafta mezun olmakla olmamak arasında çok kararsız kaldım. Acaba bu hafta mezun olsam mı yoksa bir hafta daha mı beklesem.:44:Şöyle bir tehlike var benim için eğer mezun olursam hedefime ulaşamaya bilirim çünkü listede olduğumda kendimi daha rahat frenleyebiliyorum.
geçmiş olsun canım
bence menun gayet guzel olmus
ewet canım ya dişten sonra yemek yemek imkansız
ben menunu cok begendım tatlım
bende yarın ve perşembe günü yapıcam canım yaaaa ayyy ne kadar guzel kılo vermıssın yada ödeme her neyse ama ınsanı mutlu olmaya itiyor bu sonuc
Hedefime çok az kaldı. Listedeyim diye çok kasıyorum kendimi. Her hafta kilo vermek için uğraşıyorum. Aslında bir yönden iyi oluyor listede olmam ama kararsızım. Eninde sonunda gideceğim canım ömrümün sonuna kadar burda kalamam zatenMezun olma canım :) bence hedef kilona gel bir süre daha devam et hatta hiç gitme :)
Tatlım katılmak isteyenler topiğinden okumuşsundur diye tahmin ediyorum. 14. takımın daha acil üyeye ihtiyacı varmış. Eğer istersen 14. takıma gidebilirsin. Tercih seninHoşbuldumm
28 yaşındayım 1 yıllık evliyim henüz bebem yok (Allah bağışlasın seninkilerini Rabbim uzun ömür versin inşallah) Ne olduysa evlendikten sonra oldu zaten 30 kiloya yakın aldım 1 yılda tam depresyondaydım kiiiii bi silkindim kendime geldim 2 haftadır diyetteyim henüz spora başlamadım ama acccayip hırslıyım motivasyonum hiç düşmedi ilk kez bu kadar kararlı ilerliyorum ve kendime bir söz verdim eğer bu seferde veremzsem bi daha ugraşmıcam diye.BÜYÜK konuştum farkındayım:)Belki de ondan kaçamak bile yapamıyorum.
İkindide yediğin form bisküviler ve yatarken yediğin elma dışında gayet güzel bir menü ama sağlıksız bir menü. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış canım. Bol bol et, yumurta, süt ve yoğurt tüket. Form bile olsa bisküvilerden ve light ürünlerden uzak dur. Aralarda ayran içebilirsin. Özellikle akşamdaki arada.kızlar bu arada dünkü menumu yazmayı unutmuşum
sabah ;
2 dilim çavdar ekmegının arasına yarım domates ve beyaz peynır bir fincan nescafe
öglen mercimek corbası
ikindi
form biskuvi 3 adet limonlu
akşam
mercimek çorbası ve bir tane küçük haşlama tavuk but
yatarken bır elma
2,5 lt su
nereye ya daha benı zayıflatmadın hıc bır yere gıdemezsın :2::2::2::2::2:
lütfen kalll
Kızlar insallah yarına iyilesirim, cubku obur.gun iki tane sınavım var, çalışmam lazım cok
iyi aksamlar,
benim icin pek iyi aksam sayilmaz kizlar.
durumumu biliyorsunuz ve gizli konusurlarken beni istemeye geleceklerini duydum baska birilerinin.
agla zirla mahfoldum fakat ailemin haberi yok.
moralim cok bozuk.
bisey yapip edip bu isi onlar gelmeden bozmam lazim.
istemedigimi söyledigim halde ailemin gelmelerine göz yummalarina anlam veremedim.
cok kirildim ama onuda bilmiyorlar.
kendimi cok kötü hissediyorum, Allah kimseyi böyle bir derde düsürmesin.
Ebrucum bu arada hatırlarsan eylül ortalarında kızım 66 aylık olarak okula başladı :) ço kdertliydim öğretmen başaramayacak gibi duruyor dedi hem de ilk günlerinde aradan 1 ay geçtikten sonra öğretmene gerekirse özel okula alabileceğimi söyledim kesinlikle kızımı başka okula vermek istemediğini söyledi :) öğrendiği harflerle okumaya başladı yazmayı da güzel yazıyor çok şükür :)))
iyi aksamlar,
benim icin pek iyi aksam sayilmaz kizlar.
durumumu biliyorsunuz ve gizli konusurlarken beni istemeye geleceklerini duydum baska birilerinin.
agla zirla mahfoldum fakat ailemin haberi yok.
moralim cok bozuk.
bisey yapip edip bu isi onlar gelmeden bozmam lazim.
istemedigimi söyledigim halde ailemin gelmelerine göz yummalarina anlam veremedim.
cok kirildim ama onuda bilmiyorlar.
kendimi cok kötü hissediyorum, Allah kimseyi böyle bir derde düsürmesin.
tesekkur ederım canım.kesınlıkle kontrollerı ıhmal etmemek lazım.ben bılerek gıdemedım hıc doktora.cunku en ust safhada dıscı fobım var.ve nıhayetınde dısımı kaybettım...
ıyı geceler canım
ıyı geceler canım,dınlen
canım benım ne guzel yaa doga yuruyusu gıbıs var mı..cok ıyı yapmıssın.
menune gelınce ben begendım,afiyet olsun.
bu arada sınavın nasıl gectı,umarım ıstedıgın gıbı gecmıstır.
Bu gün itibariyle sağlılı yaşam hayatıma başladım.
kahvaltım
tam buğday ekmeğinden yapılmış yağsız tost
yanında 1 şekerli çay(şekeri kesemiyorum çayı kesmeye karar verdim)
Arada leblebi
öğle
1 kase yoğurt çorbası
Fırında etli patetes vardı ben etlerini aldım
4-5 kaşık bulgur pilavı
Akşam
evdede yoğurtlu çorba vardı :)
2 dilim tam buğday ekmeği
şimdi:)
1 bardak süt
Sabah 8:30
2 lokma borek (tadınna baktım, normalde borege hiç dayanamam)
Öğlen 12:45
1 kepce corba
1 kepce cacık
2 servis kasıgı patlıcan musakka (pilav vardı yemedim)
aksam 17:30
1 tabak ıspanak
yogurt
19:00
1 kase asure
Su 2-2,5 lt
spor hergunku yurumelerim dısında bir spor yok
afiyet olsun güzel menü :)
güzel menü canım, afiyet olsun. saatleri göremiyorum smile çıktığı için ama olsun :))
tamam kaptan dikkat etmeye başladım dünden beri ben de
berbat zaten tadı, baharatlarla tatlanıyor sadece kaptan
tamamdır kaptancımhenüz kimse mesaj atmamış banaaa
geçmiş olsun canım benim
yedik yedik şiştik tabi. tam gaz diyete devammm :))
güzel menü, suyu düzelt sadece dediğin gibi :)
ay geçmiş olsun canım benim yaa kkıyamam :))
en güzel hedef 5 ler zatenbaşarcazzz
geçmiş olsun nurcum, şimdi iyisindir inş :26:
ohh ne güzelll :) menü de gayet iyi, afiyet olsun canım
çaydaki şeker ve ekmeklerr :))
çok güzel menü, afiyet olsun canım :))
kaptanın onca uyarılara rağmen kaçamak yapmışsın, olmamış tuba
günaydın canımmm
geçmiş olsun canım, uzan dinlen
günaydııın
Ben yeniyim galiba:26:
Kızlar yaaa bu hafta mezun olmakla olmamak arasında çok kararsız kaldım. Acaba bu hafta mezun olsam mı yoksa bir hafta daha mı beklesem.:44:Şöyle bir tehlike var benim için eğer mezun olursam hedefime ulaşamaya bilirim çünkü listede olduğumda kendimi daha rahat frenleyebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?