- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Yok canım gayet kolay bişey. Bu arada sen ne iş yapıyordun Banu' cum?aboww çok karışıkmış beyaaaa
Menün olmamış Hanife. Kendinde fark etmişsin ne çok yediğini. İzne ayrıldım diye rahatlama sakın izin dönüşü kiloların bölünecek unutma sakın.az onceki alintim degisik olmus
menum :
Sabah 09.45 : 2 kk peynir
3 dilim salam
5 zeytin
1 yumurtadan az yumurta
2 dilim ekmek
cok az recel
1 t.k bal
2 bardak cay
( ay ne cok yemisim sözlumle yaptik bugun kahvaltiyi :) )
Oge 15.45 : 1 parca tavuk
1 parca haslanmis et
Salata
Aksam 18.10 : 2 kasık hamsili pilav
Bugün ki menünü bende beğenmedim Esra' cım kendini biraz rahat bırakmışsın ama dikkat et.Sabah 10:00
1 tost
1 az sekerlı cay
Ogle30
Yarım balık
Kozlenmıs kırmızı bıber
2 dılım etımek
15:30
Sutsuz kAhve
Akşam:18:30
4 kasık makarna salatası (nar eksılı)
Suyu 2 yapcam ınsallah
Spor yok malesef
Hadi bakalım yemede kocaman tebrik edelim seni.Selam kızlarrr
Evdeyim ama geçmişe daha bakamayacağım.. Kendime brokoli haşladım az zeytinyağıyla, limonlayıp, pul biberleyip yedim.. Kocama poğaça ve kek yapıyorumm.. Yemeyeceğime söz veriyorummm!
Koruma için idare eder bir menü ama keşke tarifi başka mesajda verseydin karışmış böyle.sabah(10:00)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
domates biber
1 dilim kızarmış tam bugday
şekersiz çay
öğle(14:30)
1 küçük kase kısır
zıkkımın kökü mezesi(2 dilim ekmek yedim)
şekersiz çay
(Malzemeler:
- 3-4 dilim bayat ekmek
- 200 gr. rendelenmiş ceviz
- 150 gr. beyaz peynir
- domates salçası
- biber salçası
- sarımsak
- zeytinyağı
- kırmızı biber, kimyon, karabiber
Hazırlanışı:
- 3-4 dilim bayat ekmek içini ıslatın.
- Rendelenmiş ceviz, sarımsak, karabiber, kırmızı biber, kimyon, domates salçası, biber salçası, tuz, çatalla ezilmiş beyaz peynir ve zeytinyağı ile karıştırın.
- Ekmeğin üstüne sürülebilecek kıvama geldiğinde servis yapın )
akşam(19:00)
1 porsiyon et sote
salata
2.5 litre su
spor yapamıyorum düzenli ben yaaaaa bide squatstan sonra bacaklarım çok fena oldu bıraktım
Derya' cım menünü pek bi beğendim. Afiyet olsun.sabah uyanınca- 6:30
1 bardak elma sirkeli su..
kahvaltı -7:45
1 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeğine yağsız tost
4 siyah zeytin..
1 bardak şekersiz çay..
ara-10:30
yarım yeşil elma
8 badem
yeşil çay..
öğle- 12:45
haşlama tavuk göğsü
1 bardak ayran..
ara -15:00
yeşil çay
akşam-17:30
tavuk göğsü yeşil salata ..yağsız bol limon ve pulbiberli...
2 kaşık yoğurt..
su henüz 2.5 litre ..
spor leslie 500 adım yaptım açılış içinhastalığı atlatır atlamz koşu bandında yürüyeceğim inşALLAH...
İki hafta üst üste takım ortalamamız 0,30 un altına düştü. İki tane uyarı bir sarı kart ediyor. Sarı kartı sildirebilmemiz içinde ilk üçe girmemiz lazım ama biz son haftalarda ilk üçe hiç giremedik. Nazar oldu takımımız.kilo veren herkesi tebrik ederim..takımda bir sarı kart mevzusu var nedir ? ne ile ilgilidir..sanırım yeni kurallar getirilmiş..haftaya atlatırız
Valla sana diyecek söz bulamıyorum Tuba. Ben 73,6 kiloyla başladığımda yarışmaya başlamıştık. Sen benden 3 kiloya yakın öndeydin. Şuan ben senden nerdeyse 4 kilo daha zayıfım. Toparlanıp kendine gel artık bitir şu diyet işini. Bide çok ağır olacak ama sana söylemezsem içimde kalacak. Eğer boğazını tutmayı öğrenirsen kilolar kendiliğinden gidecek. Bende olduğu gibiKızlar, bu hafta cok iyi kilo verenlerimiz vardı, aslında tam ilk üçe girilebilecek bi haftaydı.. Benim kilom bozdu işi..
ben hiç vakit kaybetmeden kararımı verdim ve gunun ortasından da olsa basladım diyete tekrar
Haa bu arada bu pirinç lapası ne olıyor ya, ilk defa duydum, benim kilo veremeyişimi bununla duzeltebiliriz belki, işe yarıyormu, tarif yazabilirmisinizz?